Forum dyskusyjne
11 lutego 2012, 11:09 [cytuj]
Co do rozmiarów, to rzekłbym nawet, że anglicy maja "większe gabaryty" czyli cos mniej wiecej - ich L to nasza XL. Ja kupiłem ostatnio XL i jest za duża o jeden nr a zawsze XL są dla mnie jak ulał
Co do rozmiarów, to rzekłbym nawet, że anglicy maja "większe gabaryty" czyli cos mniej wiecej - ich L to nasza XL. Ja kupiłem ostatnio XL i jest za duża o jeden nr a zawsze XL są dla mnie jak ulał :)
11 lutego 2012, 12:09 [cytuj]
aapa powiedział/a:
Gan jak jedzieszkupilbys mi bramkarska dla syna?
Nie dam rady :/ Mam ograniczony budżet i tylko bagaż podręczny, który i tak jest wypchany po brzegi. Prawdopodobnie będę w Londynie znowu w wakacje to wtedy będę Ci mógł przywieźć więcej rzeczy, i pewnie już będą stroje na nowy sezon. Teraz nie dam rady :/ Przepraszam
Nie dam rady :/ Mam ograniczony budżet i tylko bagaż podręczny, który i tak jest wypchany po brzegi. Prawdopodobnie będę w Londynie znowu w wakacje to wtedy będę Ci mógł przywieźć więcej rzeczy, i pewnie już będą stroje na nowy sezon. Teraz nie dam rady :/ Przepraszam
11 lutego 2012, 15:46 [cytuj]
Spoko. normalnie skorzystalbym z internetu, ale ostatnio dalem ciala z rozmiarem.
Spoko. normalnie skorzystalbym z internetu, ale ostatnio dalem ciala z rozmiarem
Well, stone me! We've had cocaine, bribery and Arsenal scoring two goals at home. But just when you thought there were truly no surprises left in football, Vinnie Jones turns out to be an international player!
11 lutego 2012, 16:08 [cytuj]
Pienaar strzela Smerfom. Za płytko ocenialiśmy to wypożyczenie
Pienaar strzela Smerfom. Za płytko ocenialiśmy to wypożyczenie :D
White Hart Lane was always a place where I felt I belonged
11 lutego 2012, 17:39 [cytuj]
Bardzo ładna bramka Stevena. Teraz było by fair gdyby Saha strzelił coś dla nas
Bardzo ładna bramka Stevena. Teraz było by fair gdyby Saha strzelił coś dla nas :)
12 lutego 2012, 10:23 [cytuj]
kur.. co jest ze ludzie tak szybko znikaja z tego swiata
http://muzyka.onet.pl/galerie/nie-zyje-whitney-houston,5024288,11337320,galeria-mala.html
kur.. co jest ze ludzie tak szybko znikaja z tego swiata
http://muzyka.onet.pl/galerie/nie-zyje-whitney-houston,5024288,11337320,galeria-mala.html
Life is short, too short to have fun
Life is long, too long to go wrong
12 lutego 2012, 11:41 [cytuj]
hmmm.. no bo w sumie tak jak mowicie z tymi koszulkami jezeli ich L jest jak nasze XL to jest prawidlowo, to sa prawdziwe sportowe rozmiary, i teraz pytanie czy z tymi koszulkami jest tak samo ? bo nie wiem czy zdecydowac sie na L czy XL.
hmmm.. no bo w sumie tak jak mowicie z tymi koszulkami jezeli ich L jest jak nasze XL to jest prawidlowo, to sa prawdziwe sportowe rozmiary, i teraz pytanie czy z tymi koszulkami jest tak samo ? bo nie wiem czy zdecydowac sie na L czy XL
12 lutego 2012, 11:55 [cytuj]
Zoltrix powiedział/a:
hmmm.. no bo w sumie tak jak mowicie z tymi koszulkami jezeli ich L jest jak nasze XL to jest prawidlowo, to sa prawdziwe sportowe rozmiary, i teraz pytanie czy z tymi koszulkami jest tak samo ? bo nie wiem czy zdecydowac sie na L czy XL
A ile masz wzrostu? Bo ja mam 186 cm i L jest dla mnie trochę za duża, chyba wolałbym M. Choć z drugiej strony moja Puma sprzed dwóch sezonów w rozmiarze XL jest ok. Najlepiej zrobisz jak pójdziesz do jakiegoś sklepu Pumy i przymierzysz koszulkę piłkarską, chyba wszystkie modele powinny być w takich samych rozmiarach.
A ile masz wzrostu? Bo ja mam 186 cm i L jest dla mnie trochę za duża, chyba wolałbym M. Choć z drugiej strony moja Puma sprzed dwóch sezonów w rozmiarze XL jest ok. Najlepiej zrobisz jak pójdziesz do jakiegoś sklepu Pumy i przymierzysz koszulkę piłkarską, chyba wszystkie modele powinny być w takich samych rozmiarach
In a world full of Uniteds, Citys and Rovers, there is only One Hotspur!!!
12 lutego 2012, 16:01 [cytuj]
Aaron Ramsey scores V Man Utd (01/05/11) - Bin Laden dies (02/05/11) Aaron Ramsey scores V Tottenham (02/10/11) - Steve Jobs dies(05/10/11) Aaron Ramsey scores V Marseille (19/10/11) - Col. Gadaffi dies(20/10/11) Aaron Ramsey scores V Sunderland (11/2/12)- Whitney Houston dies(11/2/12) Shit happens when Ramsey scores.
Aaron Ramsey scores V Man Utd (01/05/11) - Bin Laden dies (02/05/11) Aaron Ramsey scores V Tottenham (02/10/11) - Steve Jobs dies(05/10/11) Aaron Ramsey scores V Marseille (19/10/11) - Col. Gadaffi dies(20/10/11) Aaron Ramsey scores V Sunderland (11/2/12)- Whitney Houston dies(11/2/12) Shit happens when Ramsey scores
White Hart Lane was always a place where I felt I belonged
12 lutego 2012, 16:58 [cytuj]
mimo odwiecznego nielubienia Arsenalu dla mnie to zbyt powazna sprawa(smierc) aby ja naginac do dogrywania ludziom z Emirates
mimo odwiecznego nielubienia Arsenalu dla mnie to zbyt powazna sprawa(smierc) aby ja naginac do dogrywania ludziom z Emirates
12 lutego 2012, 16:58 [cytuj]
Dobre, ale ibn Ladina troche mniej szkoda. a to znacie (halabala, z okazji wycieczki dp Kitaju): Czworo Chinczykow: Bu, Mu, Fu i jego siostra Su przedarli sie do ambasady usa i poprosili o azyl. Amerykanie zgodzili sie. Bu zmienil imie na Buck,a mu na Muck. Fu i Su zdecydowali, ze jednak zostana w Chinach.
Dobre, ale ibn Ladina troche mniej szkoda. a to znacie (halabala, z okazji wycieczki dp Kitaju): Czworo Chinczykow: Bu, Mu, Fu i jego siostra Su przedarli sie do ambasady usa i poprosili o azyl. Amerykanie zgodzili sie. Bu zmienil imie na Buck,a mu na Muck. Fu i Su zdecydowali, ze jednak zostana w Chinach
Well, stone me! We've had cocaine, bribery and Arsenal scoring two goals at home. But just when you thought there were truly no surprises left in football, Vinnie Jones turns out to be an international player!
12 lutego 2012, 18:04 [cytuj]
heheh dobre aapa ja znam inne z okazji wycieczki do kitajcow:
Podjezdza mlody Jackie Chan pod dyskoteke swoim ferrari. Siada przy barze zamawia piwo. Gdy siega reka po portfel czuje, ze zapomnial go z samochodu. Wychodzi przed dyskoteke a tu auta brak. Wlazi z drzwiami do srodka podchodzi do stanowiska DJ.Lapie za mikrofon i mowi:
Macie 5 minut aby odstawic samochod tam gdzie stal bo inaczej zrobie to co moj wuja zrobil 30 lat temu. Siada przy barze, czeka 5 minut po czym wychodzi przed klub. O dziwo samochod stoi tam gdzie stal. Wyciagnal portfel usiadl przy barze i zaczal saczyc piwo. Po chwili podchodzi do niego dwoch gowniarzy i mowi. Mr Jackie. Prosze nam wybaczyc ten glupi zart. Chcielismy sie tylko sprawdzic. Skoro samochod jest caly tam gdzie byl to prosze nam powiedziec co pana wuj zrobil 30 lat temu.
Nic wielkiego. Zapierdalal taksowka 600 mil do hong kongu
heheh dobre aapa ja znam inne z okazji wycieczki do kitajcow:
Podjezdza mlody Jackie Chan pod dyskoteke swoim ferrari. Siada przy barze zamawia piwo. Gdy siega reka po portfel czuje, ze zapomnial go z samochodu. Wychodzi przed dyskoteke a tu auta brak. Wlazi z drzwiami do srodka podchodzi do stanowiska DJ.Lapie za mikrofon i mowi:
Macie 5 minut aby odstawic samochod tam gdzie stal bo inaczej zrobie to co moj wuja zrobil 30 lat temu. Siada przy barze, czeka 5 minut po czym wychodzi przed klub. O dziwo samochod stoi tam gdzie stal. Wyciagnal portfel usiadl przy barze i zaczal saczyc piwo. Po chwili podchodzi do niego dwoch gowniarzy i mowi. Mr Jackie. Prosze nam wybaczyc ten glupi zart. Chcielismy sie tylko sprawdzic. Skoro samochod jest caly tam gdzie byl to prosze nam powiedziec co pana wuj zrobil 30 lat temu.
Nic wielkiego. Zapierdalal taksowka 600 mil do hong kongu
12 lutego 2012, 20:51 [cytuj]
http://sport.onet.pl/pilka-nozna/liga-angielska/fernando-llorente-celem-manchesteru-city,1,5024566,wiadomosc.html
Tak właśnie zabija się futbol. Niedługo city wystawią do gry 10 napastników i bramkarza. No chyba że mają inny chytry plan, a mianowicie wykupić wszystkich dobrych piłkarzy z Europy ( inne kluby zaczną grać juniorami do lat 15 ) by wreszcie zdobyć jakieś poważne trofeum,
http://sport.onet.pl/pilka-nozna/liga-angielska/fernando-llorente-celem-manchesteru-city,1,5024566,wiadomosc.html
Tak właśnie zabija się futbol. Niedługo city wystawią do gry 10 napastników i bramkarza. No chyba że mają inny chytry plan, a mianowicie wykupić wszystkich dobrych piłkarzy z Europy ( inne kluby zaczną grać juniorami do lat 15 ) by wreszcie zdobyć jakieś poważne trofeum,
13 lutego 2012, 00:47 [cytuj]
Gan ale im sie wlasnie oplacilo sprowadzenie tylu napastnikow. Poza Tevezinho wszystko ok(patrzac z pozycji nie kibica)
Balotelli czeste kartki to gra dzeko i Aguero na zmiane. Poza tym jak im nie idzie to wrzucaja drugiego napadziora na boisko i cholera trzeba przyznac, ze sie sprawdza ta taktyka manciniego.
Wiem, ze to zabija futbol, ale skoro ich stac to co zrobisz
Gan ale im sie wlasnie oplacilo sprowadzenie tylu napastnikow. Poza Tevezinho wszystko ok(patrzac z pozycji nie kibica)
Balotelli czeste kartki to gra dzeko i Aguero na zmiane. Poza tym jak im nie idzie to wrzucaja drugiego napadziora na boisko i cholera trzeba przyznac, ze sie sprawdza ta taktyka manciniego.
Wiem, ze to zabija futbol, ale skoro ich stac to co zrobisz
13 lutego 2012, 00:53 [cytuj]
loooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool
http://www.youtube.com/watch?v=Yv46nGqU0vQ
loooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool
http://www.youtube.com/watch?v=Yv46nGqU0vQ
13 lutego 2012, 01:29 [cytuj]
Zoltrix powiedział/a:
Zoltrix Mam 181 wzrostu i waże 100 a rozmiar L koszulki domowej jest dla mnie idealny
Zoltrix Mam 181 wzrostu i waże 100 a rozmiar L koszulki domowej jest dla mnie idealny
13 lutego 2012, 09:10 [cytuj]
ginola powiedział/a:
A ile masz wzrostu? Bo ja mam 186 cm i L jest dla mnie trochę za duża, chyba wolałbym M. Choć z drugiej strony moja Puma sprzed dwóch sezonów w rozmiarze XL jest ok. Najlepiej zrobisz jak pójdziesz do jakiegoś sklepu Pumy i przymierzysz koszulkę piłkarską, chyba wszystkie modele powinny być w takich samych rozmiarach
COYS_Dublin powiedział/a:
no ja mam 188cm i 79 kg wagi, i jestem dosyc duzy gram zawodowo w siatkowke, zalezy mi jednak chyba bardziej na mniejszej koszulce a nie takiej bardzo luźnej. Przy moich gabarytach proponujecie L czy XL ?
[quote=COYS_Dublin]Zoltrix Mam 181 wzrostu i waże 100 a rozmiar L koszulki domowej jest dla mnie idealny
13 lutego 2012, 14:15 [cytuj]
Ja proponuje L , M będzie na ciebie za krótka a XL będzie wygladala jak na wieszaku.
Ja proponuje L , M będzie na ciebie za krótka a XL będzie wygladala jak na wieszaku
13 lutego 2012, 22:45 [cytuj]
A ja was zachęcam do przeczytania świetnego artykułu o naszym Harrym I Angielskim! Napisany ciekawie i sympatycznie! Lecz dla nas Harry Hotspur na zawsze!
http://www.sport.pl/euro2012/1,109071,11131885,Euro_2012__Harry_I_Angielski.html
A ja was zachęcam do przeczytania świetnego artykułu o naszym Harrym I Angielskim! Napisany ciekawie i sympatycznie! Lecz dla nas Harry Hotspur na zawsze!
http://www.sport.pl/euro2012/1,109071,11131885,Euro_2012__Harry_I_Angielski.html
14 lutego 2012, 03:02 [cytuj]
COYS_Dublin powiedział/a:
Ja proponuje L , M będzie na ciebie za krótka a XL będzie wygladala jak na wieszaku
No zdecyduje sie na L, mysle ze bedzie pasowala
![:]](images/emots/kwadr.gif
)
dzieki wielkie za pomoc
No zdecyduje sie na L, mysle ze bedzie pasowala :] dzieki wielkie za pomoc :P