Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  32  33  34  35  36    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Hyde Park » O wszystkim i o niczym
20 lutego 2012, 18:32 [cytuj]
Ano ;p o ten program. Piotrek pochwalil sie ze ma telefon(jakby to byla jakas nowosc) ktory dzwoni(kolejna nowosc) i ze moze on rozmawiac przez telefon(nie wiem do czego innego moglby sluzyc telefon) z Avramem Grantem(bylym trenerem chelsea tak go nazwal) oraz rozmawiac z laurentem blanc czy jak mu tam. No i wyjawil ,ze harry bedzie na meczu naszej repy
Ano ;p o ten program. Piotrek pochwalil sie ze ma telefon(jakby to byla jakas nowosc) ktory dzwoni(kolejna nowosc) i ze moze on rozmawiac przez telefon(nie wiem do czego innego moglby sluzyc telefon) z Avramem Grantem(bylym trenerem chelsea tak go nazwal) oraz rozmawiac z laurentem blanc czy jak mu tam. No i wyjawil ,ze harry bedzie na meczu naszej repy
Life is short, too short to have fun Life is long, too long to go wrong
20 lutego 2012, 18:48 [cytuj]
Powiem tyle - Świerszcza zawsze bardzo szanowałem jako piłkarza, za waleczność, oddanie zespołowi etc. Ale że burakiem jest ku**a pierwszorzędnym, to przecież też wiadomo "od zawsze", nie rozumiem zdziwienia wszystkich po tej Lidze+ Extra.
A co do tej wybitności, to, jak zauważył tuczi, jest wybitnym reprezentantem bo takie są przepisy. Nic do tego nie mam, swoją grą zasłużył, ale absurdem jest to, że w tym gronie nie ma Dudka (59 meczów) bo je**ny Smuda nie chciał go powołać na jeden pożegnalny mecz, w którym wszedłby w końcówce i dobił do 60. Albo niech PZPN zrobi jak z Cieślikiem i w nadzwyczajnym trybie wcieli go do tego grona mimo braku 60 meczów.
Powiem tyle - Świerszcza zawsze bardzo szanowałem jako piłkarza, za waleczność, oddanie zespołowi etc. Ale że burakiem jest ku**a pierwszorzędnym, to przecież też wiadomo "od zawsze", nie rozumiem zdziwienia wszystkich po tej Lidze+ Extra. A co do tej wybitności, to, jak zauważył tuczi, jest wybitnym reprezentantem bo takie są przepisy. Nic do tego nie mam, swoją grą zasłużył, ale absurdem jest to, że w tym gronie nie ma Dudka (59 meczów) bo je**ny Smuda nie chciał go powołać na jeden pożegnalny mecz, w którym wszedłby w końcówce i dobił do 60. Albo niech PZPN zrobi jak z Cieślikiem i w nadzwyczajnym trybie wcieli go do tego grona mimo braku 60 meczów
In a world full of Uniteds, Citys and Rovers, there is only One Hotspur!!!
20 lutego 2012, 18:56 [cytuj]
tak od siebie dodam cos na temat Swierszcza

http://www.youtube.com/watch?v=inY1TL3U57I
tak od siebie dodam cos na temat Swierszcza http://www.youtube.com/watch?v=inY1TL3U57I
20 lutego 2012, 23:36 [cytuj]
Aj.. może Pan Gerard to jakiś mój wujek jest, nigdy nie zagłebiałem się w to... ;)
Aj.. może Pan Gerard to jakiś mój wujek jest, nigdy nie zagłebiałem się w to... ;)
21 lutego 2012, 00:02 [cytuj]
Siara! jesteś debeściak :brawo:

http://www.youtube.com/watch?v=5GzT_y2ZBI4
Siara! jesteś debeściak :brawo: http://www.youtube.com/watch?v=5GzT_y2ZBI4
21 lutego 2012, 12:09 [cytuj]
Cos tu cicho to zarzuce temat ;p

Od razu uprzedzam ja nie mam takich pogladow i nie jestem rasista. Pewna znana osoba(znana dla mnie bo ja sie obracam w "chinskich klimatach") koreanska producentka muzyczna(pisze teksty, komponuje muzyke etc) zarzucila taki wpis u siebie na tweeterze

http://www.jpopasia.com/i1/news/3/10187-pwc72g75pj.jpg
Cos tu cicho to zarzuce temat ;p Od razu uprzedzam ja nie mam takich pogladow i nie jestem rasista. Pewna znana osoba(znana dla mnie bo ja sie obracam w "chinskich klimatach") koreanska producentka muzyczna(pisze teksty, komponuje muzyke etc) zarzucila taki wpis u siebie na tweeterze http://www.jpopasia.com/i1/news/3/10187-pwc72g75pj.jpg
21 lutego 2012, 13:08 [cytuj]
Odważna teza, zwłaszcza jak na producentkę muzyczną. Gdyby ta pani zajmowała się elektroniką, samochodami, susi, kiczi czy jeszcze czymś innym to jeszcze bym to próbował jakoś zrozumieć. Ale muzyka bez czarnoskórych? Jakby zacząć wymienianie nazwiska to nie wiem czy do niedzieli zdążę robić coś innego.
To samo w sporcie.

Rozumiem, że jakiś bokser palnął głupotę o koszykarzu, ale chyba trochę ta pani się zagalopowała.
Odważna teza, zwłaszcza jak na producentkę muzyczną. Gdyby ta pani zajmowała się elektroniką, samochodami, susi, kiczi czy jeszcze czymś innym to jeszcze bym to próbował jakoś zrozumieć. Ale muzyka bez czarnoskórych? Jakby zacząć wymienianie nazwiska to nie wiem czy do niedzieli zdążę robić coś innego. To samo w sporcie. Rozumiem, że jakiś bokser palnął głupotę o koszykarzu, ale chyba trochę ta pani się zagalopowała
Well, stone me! We've had cocaine, bribery and Arsenal scoring two goals at home. But just when you thought there were truly no surprises left in football, Vinnie Jones turns out to be an international player!
21 lutego 2012, 17:59 [cytuj]
Chyba ją pojeb**o! Świat bez Murzynów to praktycznie świat bez muzyki i sportu. A świat bez żółtych? Ilość osobników na Ziemi o kilka miliardów mniejsza, ilość dusz właściwie bez zmian. Nie chciałbym zabrzmieć rasistowsko, ale żółta laska powinna uważać z tezami, bo jeśli istnieje coś takiego, jak powiązanie charakteru z rasą, to zdecydowanie żółci, oprócz pracowitości etc. są też najbardziej zezwierzęceni, co już nie raz udowodnili.
Chyba ją pojeb**o! Świat bez Murzynów to praktycznie świat bez muzyki i sportu. A świat bez żółtych? Ilość osobników na Ziemi o kilka miliardów mniejsza, ilość dusz właściwie bez zmian. Nie chciałbym zabrzmieć rasistowsko, ale żółta laska powinna uważać z tezami, bo jeśli istnieje coś takiego, jak powiązanie charakteru z rasą, to zdecydowanie żółci, oprócz pracowitości etc. są też najbardziej zezwierzęceni, co już nie raz udowodnili
In a world full of Uniteds, Citys and Rovers, there is only One Hotspur!!!
21 lutego 2012, 18:15 [cytuj]
Albo to strasznie tępa strzała, albo szuka taniej sensacji jak ostatnio David Haye i Dereck Chisora, żeby zarobić krocie na następnej walce. Trzeba byś idiotą żeby myśleć że pozbycie się takiej ilości ludzi pozytywnie wpłynęło by na światową gospodarkę, ale takimi ludźmi chyba nie warto się zajmować
Albo to strasznie tępa strzała, albo szuka taniej sensacji jak ostatnio David Haye i Dereck Chisora, żeby zarobić krocie na następnej walce. Trzeba byś idiotą żeby myśleć że pozbycie się takiej ilości ludzi pozytywnie wpłynęło by na światową gospodarkę, ale takimi ludźmi chyba nie warto się zajmować
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
21 lutego 2012, 20:09 [cytuj]
Tak Siara, muzyka to tylko rap,a sport to tylko koszykowka. Przy takich tekstach mocno watpie w tzw. cywilizacje bialego czlowieka.
Tak Siara, muzyka to tylko rap,a sport to tylko koszykowka. Przy takich tekstach mocno watpie w tzw. cywilizacje bialego czlowieka
Well, stone me! We've had cocaine, bribery and Arsenal scoring two goals at home. But just when you thought there were truly no surprises left in football, Vinnie Jones turns out to be an international player!
21 lutego 2012, 21:40 [cytuj]
Jeśli się nie mylę, to całkiem spora (delikatnie mówiąc) część współczesnej muzyki popularnej wywodzi się z blusea i częściowo jazzu. A te w raczej prostej lini z Zachodniej Afryki. Więc muzyka bez czarnych napewnoby istniała ale zupełnie inna niż ta, którą znamy.

Co do tej czrnej cywilizacji, bo ot się chyba rozchodzi. To trzeba brać pod uwagę, że jakby się białym w pewnym momencie wpieprzyc w zabawki jak Murzynom to ta wielka wspaniał cywilizacja białego człowieka też wiele by nie stworzyła.

Zresztą cała dysusja są chyba trochę niepotrzebna. Murzyni-czy się to komu podoba czy nie-są. Więc jaki jest sens w dywagowaniu jak wyglądałby siat bez nich? No, bo co? Wymordujemy ich teraz?
Jeśli się nie mylę, to całkiem spora (delikatnie mówiąc) część współczesnej muzyki popularnej wywodzi się z blusea i częściowo jazzu. A te w raczej prostej lini z Zachodniej Afryki. Więc muzyka bez czarnych napewnoby istniała ale zupełnie inna niż ta, którą znamy. Co do tej czrnej cywilizacji, bo ot się chyba rozchodzi. To trzeba brać pod uwagę, że jakby się białym w pewnym momencie wpieprzyc w zabawki jak Murzynom to ta wielka wspaniał cywilizacja białego człowieka też wiele by nie stworzyła. Zresztą cała dysusja są chyba trochę niepotrzebna. Murzyni-czy się to komu podoba czy nie-są. Więc jaki jest sens w dywagowaniu jak wyglądałby siat bez nich? No, bo co? Wymordujemy ich teraz?
21 lutego 2012, 21:45 [cytuj]
Siara, ponieważ dyskusja była już wałkowana kilka razy, jedyne co mi przychodzi do głowy to proste żołnierskie słowa, których nie wypowiem, bo będę na koniec dnia tego żałował.
Szkoda mi argumentów na bzdury, które wygadujesz. Jedyny plus tej wypowiedzi jest taki, że w pięciu zdaniach nie poprzedzasz tego inwokacją w stylu:"absolutnie nie jestem rasistą, ale...".Za to Cię szanuję, ale jeszcze raz powtórzę, gadasz bzdury.
Siara, ponieważ dyskusja była już wałkowana kilka razy, jedyne co mi przychodzi do głowy to proste żołnierskie słowa, których nie wypowiem, bo będę na koniec dnia tego żałował. Szkoda mi argumentów na bzdury, które wygadujesz. Jedyny plus tej wypowiedzi jest taki, że w pięciu zdaniach nie poprzedzasz tego inwokacją w stylu:"absolutnie nie jestem rasistą, ale...".Za to Cię szanuję, ale jeszcze raz powtórzę, gadasz bzdury
21 lutego 2012, 21:47 [cytuj]
Od którego chcesz zacząć Raku ? Od Walkera czy Ekotto ? :P
Od którego chcesz zacząć Raku ? Od Walkera czy Ekotto ? :P
Can't Smile Without You!!!
|<  <<  <  32  33  34  35  36    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 33.33%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 66.67%
3 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 69 Zarejestrowanych użytkowników: 5255 Ostatnio zarejestrowany: maciek_1984

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się