Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  34  35  36  37  38    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Hyde Park » O wszystkim i o niczym
23 lutego 2012, 13:41 [cytuj]
Wiadomo, różnie ludzie w życiu trafiają, dziewczyna (kobieta?) nie wygląda na głupią, a jednak strzeliła głupotę. Cały czas patrzę na nią przez pryzmat muzyki i pod tym kątem to strzał w stopę był. Gdyby jeszcze zaiwaniała klasykę na fortepian bądź skrzypce, jeszcze coś można by z tego pojąć. Może to marketingowo trzeba rozumieć? Może wchodzi na wielki chiński rynek, gdzie nawet zespoły discopolo sprzedają płyty w milionach egzemplarzy?
Wiadomo, różnie ludzie w życiu trafiają, dziewczyna (kobieta?) nie wygląda na głupią, a jednak strzeliła głupotę. Cały czas patrzę na nią przez pryzmat muzyki i pod tym kątem to strzał w stopę był. Gdyby jeszcze zaiwaniała klasykę na fortepian bądź skrzypce, jeszcze coś można by z tego pojąć. Może to marketingowo trzeba rozumieć? Może wchodzi na wielki chiński rynek, gdzie nawet zespoły discopolo sprzedają płyty w milionach egzemplarzy?
Well, stone me! We've had cocaine, bribery and Arsenal scoring two goals at home. But just when you thought there were truly no surprises left in football, Vinnie Jones turns out to be an international player!
23 lutego 2012, 14:31 [cytuj]
Powiem Ci, że ona chyba wchodzi na wielki amerykański rynek. W telewizji się tłumaczyła, że widzi te czarne brudne dzielnice w NYC, murzynów co całymi dniami nic nie robią i przeszło jej przez myśl brak tego jak to nazwała owrzodzenia na tyłku świata.
Powiem Ci, że ona chyba wchodzi na wielki amerykański rynek. W telewizji się tłumaczyła, że widzi te czarne brudne dzielnice w NYC, murzynów co całymi dniami nic nie robią i przeszło jej przez myśl brak tego jak to nazwała owrzodzenia na tyłku świata
Life is short, too short to have fun Life is long, too long to go wrong
23 lutego 2012, 15:49 [cytuj]
A czy ona nie urodziła się w Stanach?
A czy ona nie urodziła się w Stanach?
Well, stone me! We've had cocaine, bribery and Arsenal scoring two goals at home. But just when you thought there were truly no surprises left in football, Vinnie Jones turns out to be an international player!
23 lutego 2012, 17:59 [cytuj]
Teraz na serio , tamten post napisałem z ciekawości.
Murzyni są od nas głupsi , prawdopodobnie wynika to z tego w jakich okolicznościach się wychowali jak to już ktoś napisał. Ale prawda jest taka , że to biali ludzie są dyskryminowani , nawet w kraju gdzie jest ich 99%. Otóż jeżeli ja nie dostane pracy to nic wielkiego się nie stanie , a jeżeli murzyn nie dostanie pracy to człowiek , który go nie przyjął jest rasistą ? Spójrzmy na przykład Suareza , który obraził murzyna.
A spójrzmy chociażby na przykład tego jak Materazzi obraził Zidane , czy dostał jakąkolwiek karę ?
Teraz na serio , tamten post napisałem z ciekawości. Murzyni są od nas głupsi , prawdopodobnie wynika to z tego w jakich okolicznościach się wychowali jak to już ktoś napisał. Ale prawda jest taka , że to biali ludzie są dyskryminowani , nawet w kraju gdzie jest ich 99%. Otóż jeżeli ja nie dostane pracy to nic wielkiego się nie stanie , a jeżeli murzyn nie dostanie pracy to człowiek , który go nie przyjął jest rasistą ? Spójrzmy na przykład Suareza , który obraził murzyna. A spójrzmy chociażby na przykład tego jak Materazzi obraził Zidane , czy dostał jakąkolwiek karę ?
23 lutego 2012, 18:03 [cytuj]
Chyba nie... na pewno studiowała tam.

Kobieta teraz przeprosiła, bo się obawia o swoje życie(niby murzyni wiedzą gdzie ona mieszka)
Chyba nie... na pewno studiowała tam. Kobieta teraz przeprosiła, bo się obawia o swoje życie(niby murzyni wiedzą gdzie ona mieszka)
23 lutego 2012, 18:06 [cytuj]
Widze, ze sie rozwijasz, co argument to lepiej. Powiedz tylko, ktory jest murzynem: Materazzi czy Zidane? Z takimi pogladami to nawet w 100% spoleczenstwie bedziesz mial problem.
Widze, ze sie rozwijasz, co argument to lepiej. Powiedz tylko, ktory jest murzynem: Materazzi czy Zidane? Z takimi pogladami to nawet w 100% spoleczenstwie bedziesz mial problem
23 lutego 2012, 18:11 [cytuj]
aapa powiedział/a:
Powiedz tylko, ktory jest murzynem: Materazzi czy Zidane?

a ty masz chyba 100% problem z czytaniem.
a ty masz chyba 100% problem z czytaniem
23 lutego 2012, 18:12 [cytuj]
jin_tae powiedział/a:

Kobieta teraz przeprosiła, bo się obawia o swoje życie(niby murzyni wiedzą gdzie ona mieszka)

No widzisz tacy właśnie oni są.
No widzisz tacy właśnie oni są
23 lutego 2012, 19:05 [cytuj]
To powiem wprost Pav: tak glupiego murzyna jeszcze nie spotkalem.
To powiem wprost Pav: tak glupiego murzyna jeszcze nie spotkalem
23 lutego 2012, 19:58 [cytuj]
Pav9 próbujesz komentować murzynów i ich inteligencje, gdy ty sam nie masz nawet połowy tejże inteligencji. Z ciebie to po prostu idiotus pospolitus
Pav9 próbujesz komentować murzynów i ich inteligencje, gdy ty sam nie masz nawet połowy tejże inteligencji. Z ciebie to po prostu idiotus pospolitus
"Veni, vidi, vici" Jestem jaki jestem i dobrze mi z tym
23 lutego 2012, 20:03 [cytuj]
Pav9 powiedział/a:
A spójrzmy chociażby na przykład tego jak Materazzi obraził Zidane , czy dostał jakąkolwiek karę ?

Wydaje mi się, że jakąś karę finansową dostał... choć ten przykład i tak ma się nijak do tego tematu, Materazzi nie obraził Zidana na tle rasowym tylko pojechał mu po rodzinie, a rasizm jest dużo ostrzej traktowany niż każde inne obelgi. Zresztą Fifa nie jest tak wyczulona na punkcie obelg jak FA.
Wydaje mi się, że jakąś karę finansową dostał... choć ten przykład i tak ma się nijak do tego tematu, Materazzi nie obraził Zidana na tle rasowym tylko pojechał mu po rodzinie, a rasizm jest dużo ostrzej traktowany niż każde inne obelgi. Zresztą Fifa nie jest tak wyczulona na punkcie obelg jak FA
23 lutego 2012, 20:30 [cytuj]
Royal powiedział/a:
Materazzi nie obraził Zidana na tle rasowym tylko pojechał mu po rodzinie, a rasizm jest dużo ostrzej traktowany niż każde inne obelgi.

No właśnie :D o to mi chodzi , możesz kogoś wyzwać jak chcesz , tylko nie możesz obrazić go "na tle rasowym".
No właśnie :D o to mi chodzi , możesz kogoś wyzwać jak chcesz , tylko nie możesz obrazić go "na tle rasowym"
23 lutego 2012, 21:17 [cytuj]
Nie widzisz różnicy między rasizmem a chamstwem? nie możesz kogoś obrażać na tle rasowym bo jeśli tak robisz oznacza to, że jesteś zacofanym debilem, nikt nie może wpłynąć na to jaki ma kolor skóry (żółty, biały, czarny, "induski" itd), ani kolor skóry nie może określić z góry jakim kto jest człowiekiem!
Z rasizmem walczy się mocniej niż z chamstwem bo rasizm jest po prostu niebezpieczny (Rasiści i naziści mają ze sobą wiele wspólnego, a że nazim zrobił już wiele złego tłumaczyć mam nadzieję nie trzeba).

Wisła pożegnała się z LE :lezkawoku: , żałuję tylko że Batshuayi ze Standardu wszedł na ostatni kwadrans bo chłopak ma super talent, dziwię się że nie stawiają na niego od 1. minuty!
Nie widzisz różnicy między rasizmem a chamstwem? nie możesz kogoś obrażać na tle rasowym bo jeśli tak robisz oznacza to, że jesteś zacofanym debilem, nikt nie może wpłynąć na to jaki ma kolor skóry (żółty, biały, czarny, "induski" itd), ani kolor skóry nie może określić z góry jakim kto jest człowiekiem! Z rasizmem walczy się mocniej niż z chamstwem bo rasizm jest po prostu niebezpieczny (Rasiści i naziści mają ze sobą wiele wspólnego, a że nazim zrobił już wiele złego tłumaczyć mam nadzieję nie trzeba). Wisła pożegnała się z LE :lezkawoku: , żałuję tylko że Batshuayi ze Standardu wszedł na ostatni kwadrans bo chłopak ma super talent, dziwię się że nie stawiają na niego od 1. minuty!
23 lutego 2012, 21:44 [cytuj]
Royal powiedział/a:

Z rasizmem walczy się mocniej niż z chamstwem bo rasizm jest po prostu niebezpieczny (Rasiści i naziści mają ze sobą wiele wspólnego, a że nazim zrobił już wiele złego tłumaczyć mam nadzieję nie trzeba).

Chamy i polski rząd mają ze sobą wiele wspólnego , a że polski rząd zrobił już wiele złego.

Rasizm jest po prostu tworem próbującym zniszczyć społeczeństwo. Każdy myślący człowiek dobrze wie , że w Polsce imigranci mają większe prawa. A jeżeli ktoś jest "dyskryminowany" niech wraca do swojego kraju.

Nie mam zamiaru już pisać na tym portalu.
Możecie mi usunąc konto
Chamy i polski rząd mają ze sobą wiele wspólnego , a że polski rząd zrobił już wiele złego. Rasizm jest po prostu tworem próbującym zniszczyć społeczeństwo. Każdy myślący człowiek dobrze wie , że w Polsce imigranci mają większe prawa. A jeżeli ktoś jest "dyskryminowany" niech wraca do swojego kraju. Nie mam zamiaru już pisać na tym portalu. Możecie mi usunąc konto
24 lutego 2012, 01:38 [cytuj]
Nie chce mi sie komentowac tych Twoich glupot. Konstytucja jest napisana tak samo dla Murzynow, Azjatow jak i Niemcow. Zaden sad nie patrzy przy oglaszaniu wyroku przez pryzmat bialy/czarny/zielony.

Jesli uwazasz, ze w Polsce sady sa ustawione, ludzie traktowani jako rowni i rowniejsi to moze rzeczywiscie lepiej usun konto.

Nazizm i Faszyzm to niszczy spoleczenstwo oraz ludzie pokroju IDIOTA POJEB BREIVIK co niewinne dzieci zabijal oraz inni, ktorzy wybiegaja na ulice z transparentami POLSKA DLA POLAKOW - WYJE... OBCYCH Z NASZEGO KRAJU
Nie chce mi sie komentowac tych Twoich glupot. Konstytucja jest napisana tak samo dla Murzynow, Azjatow jak i Niemcow. Zaden sad nie patrzy przy oglaszaniu wyroku przez pryzmat bialy/czarny/zielony. Jesli uwazasz, ze w Polsce sady sa ustawione, ludzie traktowani jako rowni i rowniejsi to moze rzeczywiscie lepiej usun konto. Nazizm i Faszyzm to niszczy spoleczenstwo oraz ludzie pokroju IDIOTA POJEB BREIVIK co niewinne dzieci zabijal oraz inni, ktorzy wybiegaja na ulice z transparentami POLSKA DLA POLAKOW - WYJE... OBCYCH Z NASZEGO KRAJU
24 lutego 2012, 02:10 [cytuj]
Pav9 powiedział/a:
Możecie mi usunąc konto

No, nareszcie cos madrego...
No, nareszcie cos madrego
24 lutego 2012, 08:52 [cytuj]
Pav9 powiedział/a:
Chamy i polski rząd mają ze sobą wiele wspólnego , a że polski rząd zrobił już wiele złego.

Rasizm jest po prostu tworem próbującym zniszczyć społeczeństwo. Każdy myślący człowiek dobrze wie , że w Polsce imigranci mają większe prawa. A jeżeli ktoś jest "dyskryminowany" niech wraca do swojego kraju.

Możecie mi usunąc konto

A ja i tak wiem,że nigdzie nie pójdziesz. Ewentualnie zmienisz nick.
A ja i tak wiem,że nigdzie nie pójdziesz. Ewentualnie zmienisz nick
24 lutego 2012, 09:22 [cytuj]
aapa powiedział/a:
A ja i tak wiem,że nigdzie nie pójdziesz. Ewentualnie zmienisz nick

Taaa, na przyklad na Pawel9, jak widac po "najnowszych uzytkownikach"...

Tak powaznie, to nikt Cie z portalu nie wygania, tylko mala prosba - albo pisz sensownie i na poziomie (mozesz sie nie zgadzac w dyskusji o rasizmie, ale dostosuj sie do niej poziomem, bo w przeciwnym wypadku samym soba swiadczysz na korzysc naszej, a konkretnie ginoli, teorii...)
Taaa, na przyklad na Pawel9, jak widac po "najnowszych uzytkownikach"... Tak powaznie, to nikt Cie z portalu nie wygania, tylko mala prosba - albo pisz sensownie i na poziomie (mozesz sie nie zgadzac w dyskusji o rasizmie, ale dostosuj sie do niej poziomem, bo w przeciwnym wypadku samym soba swiadczysz na korzysc naszej, a konkretnie ginoli, teorii...)
26 lutego 2012, 04:02 [cytuj]
Wracając do mojej wypowiedzi o pikusiowatości naszej fanowości w temacie o hyclu

Kiedy będziemy wydawać własny magazyn gazetkę fanowską , zbierali donaty(paypalowe) na ulepszanie strony czy chociażby kiedy wybierzemy hymn naszej strony ? :rotfl:

a wracjąc do tematu tej laski. Oglądam właśnie NBA ALL STARS konkursy i bez murzynów byłby tylko jeden w konkursie xD Francuz
Wracając do mojej wypowiedzi o pikusiowatości naszej fanowości w temacie o hyclu Kiedy będziemy wydawać własny magazyn gazetkę fanowską , zbierali donaty(paypalowe) na ulepszanie strony czy chociażby kiedy wybierzemy hymn naszej strony ? :rotfl: a wracjąc do tematu tej laski. Oglądam właśnie NBA ALL STARS konkursy i bez murzynów byłby tylko jeden w konkursie xD Francuz
26 lutego 2012, 10:05 [cytuj]
No właśnie. Tak samo jak nie Olisadebe kto by dał awans do głównego turnieju MŚ w Korei i Japonii
No właśnie. Tak samo jak nie Olisadebe kto by dał awans do głównego turnieju MŚ w Korei i Japonii
"Veni, vidi, vici" Jestem jaki jestem i dobrze mi z tym
|<  <<  <  34  35  36  37  38    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 33.33%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 66.67%
3 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 79 Zarejestrowanych użytkowników: 5255 Ostatnio zarejestrowany: maciek_1984

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się