Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  35  36  37  38  39    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Hyde Park » O wszystkim i o niczym
26 lutego 2012, 11:18 [cytuj]
A jakby nie Rooney to kto by strzelał bramki dla ManU? A jakoś czarny nie jest...
A jakby nie Rooney to kto by strzelał bramki dla ManU? A jakoś czarny nie jest
26 lutego 2012, 11:27 [cytuj]
Dzięki raku
Dzięki raku
"Veni, vidi, vici" Jestem jaki jestem i dobrze mi z tym
27 lutego 2012, 11:12 [cytuj]
Szlag mnie wczoraj trafil. Nie dosc, ze przegralismy z woolami, to na dodatek ekspertem w NBA ALL STARS byl Lukasz Fabianski, a OSCARA nie przyznali naszej Holland.
Szlag mnie wczoraj trafil. Nie dosc, ze przegralismy z woolami, to na dodatek ekspertem w NBA ALL STARS byl Lukasz Fabianski, a OSCARA nie przyznali naszej Holland
Life is short, too short to have fun Life is long, too long to go wrong
27 lutego 2012, 11:27 [cytuj]
Gdyby Oscary przyznawali w NL to pewnie by dostała. I to kilka.
Gdyby Oscary przyznawali w NL to pewnie by dostała. I to kilka
Well, stone me! We've had cocaine, bribery and Arsenal scoring two goals at home. But just when you thought there were truly no surprises left in football, Vinnie Jones turns out to be an international player!
27 lutego 2012, 12:00 [cytuj]
Tandeta, tandeta, a jak Polak dostanie to szczanie po gaciach.
Tandeta, tandeta, a jak Polak dostanie to szczanie po gaciach
Well, stone me! We've had cocaine, bribery and Arsenal scoring two goals at home. But just when you thought there were truly no surprises left in football, Vinnie Jones turns out to be an international player!
27 lutego 2012, 12:07 [cytuj]
ale tandeta na wlasne zyczenie narodu ludzkiego. Na swiecie jest mnostwo festiwali filmowych czy muzycznych a ludzi najbardziej grzeja oscary i grammy.

Co do filmu to ja go widzialem 3 razy i za kazdym razem podoba mi sie coraz bardziej.
ale tandeta na wlasne zyczenie narodu ludzkiego. Na swiecie jest mnostwo festiwali filmowych czy muzycznych a ludzi najbardziej grzeja oscary i grammy. Co do filmu to ja go widzialem 3 razy i za kazdym razem podoba mi sie coraz bardziej
27 lutego 2012, 12:50 [cytuj]
jin_tae powiedział/a:
a OSCARA nie przyznali naszej Holland

Jeszcze tylko tego by brakowało. Za co niby miała go dostać. "W ciemności" to najgorszy film o Holocauście jaki w życiu widziałem. No, może "Dzieci Ireny Sendlerowej" rzeczywiście były jeszcze chu**wsze. Potencjał historii jest porównywalny z "Pianistą" czy "Listą Schindlera", tyle że Polański i Spielberg wycisnęli go do ostatniej kropelki i stworzyli dzieła wybitne, a ten jest co najwyżej względnie niezły. Co aż tak Ci się w nim jin_tae podobało? Ok, Więckiewicz niezły, ale to chyba tyle.
Pomijając już to, że gdyby Holland dostała nagrodę to już ostatecznie straciłaby kontakt z bazą (dobra, i tak go już dawno straciła).
Jeszcze tylko tego by brakowało. Za co niby miała go dostać. "W ciemności" to najgorszy film o Holocauście jaki w życiu widziałem. No, może "Dzieci Ireny Sendlerowej" rzeczywiście były jeszcze chu**wsze. Potencjał historii jest porównywalny z "Pianistą" czy "Listą Schindlera", tyle że Polański i Spielberg wycisnęli go do ostatniej kropelki i stworzyli dzieła wybitne, a ten jest co najwyżej względnie niezły. Co aż tak Ci się w nim jin_tae podobało? Ok, Więckiewicz niezły, ale to chyba tyle. Pomijając już to, że gdyby Holland dostała nagrodę to już ostatecznie straciłaby kontakt z bazą (dobra, i tak go już dawno straciła)
In a world full of Uniteds, Citys and Rovers, there is only One Hotspur!!!
27 lutego 2012, 13:02 [cytuj]
ginola, a widziałeś The Killing? Robiła tam kilka odcinków. Moim zdaniem bardzo dobre. O "W ciemnościach" się nie wypowiadam, bo jeszcze nie widziałem.
Amerykanom trzeba oddać jedno, że jak się przyłożą to tylko wióry lecą, rozrywka niczym derby północnego Lądka Zdroju. Każdy wie, że to kino pełne tandety i przekłamań historycznych, ale jak Europa zaczyna za mocno moralizować, to aż chce się "marną rozrywkę" zobaczyć. Pamiętam jak u nas chodziło się na Kieślowskiego i jakie oburzenie było gdy przegrał Złota Palmę z Pulp Fiction. Tarantino zrobił po prostu pierdyknięcie, że aż furczało i znów chciało się chodzić do kina by się rozerwać, a nie w kółko myśleć.
ginola, a widziałeś The Killing? Robiła tam kilka odcinków. Moim zdaniem bardzo dobre. O "W ciemnościach" się nie wypowiadam, bo jeszcze nie widziałem. Amerykanom trzeba oddać jedno, że jak się przyłożą to tylko wióry lecą, rozrywka niczym derby północnego Lądka Zdroju. Każdy wie, że to kino pełne tandety i przekłamań historycznych, ale jak Europa zaczyna za mocno moralizować, to aż chce się "marną rozrywkę" zobaczyć. Pamiętam jak u nas chodziło się na Kieślowskiego i jakie oburzenie było gdy przegrał Złota Palmę z Pulp Fiction. Tarantino zrobił po prostu pierdyknięcie, że aż furczało i znów chciało się chodzić do kina by się rozerwać, a nie w kółko myśleć
27 lutego 2012, 16:44 [cytuj]
Co mi sie w nim podobalo. Ot chociazby gra aktorska na najwyzszym poziomie. Wymowny byl obrazek, gdzie Meryl Strip gratulowala Wieckiewiczowi. Dla mnie to film wybitny, ktory porusza i przeraza jednoczesnie. Bardzo dobra decyzja o nieuzywaniu sztucznego oswietlenia w kanalach. Sama wymowa filmu duzo lepsza od Pianisty, ktory byl moim zdaniem na srednim poziomie.

Dobrze, ze aktorzy nie mowili po Angielsku tylko w ojczystych jezykach(niemieckim, jidysz czy po Polsku)

Musialbym Ci walnac mega recenzje, zeby oddac moje odczucia wzgledem tego filmu.

Ja generalnie jestem na nie przy takich produkcjach, bo dla mnie rozpamietywanie, rocznice etc to marnotrawienie panstwowych pieniedzy. Lepiej je dac potrzebujacym niz co roku wracac do smutnej historii naszego narodu(owszem mozna wracac, ale czy potrzebna do tego jest ta pompatyczna otoczka za gruba kase?)
Co mi sie w nim podobalo. Ot chociazby gra aktorska na najwyzszym poziomie. Wymowny byl obrazek, gdzie Meryl Strip gratulowala Wieckiewiczowi. Dla mnie to film wybitny, ktory porusza i przeraza jednoczesnie. Bardzo dobra decyzja o nieuzywaniu sztucznego oswietlenia w kanalach. Sama wymowa filmu duzo lepsza od Pianisty, ktory byl moim zdaniem na srednim poziomie. Dobrze, ze aktorzy nie mowili po Angielsku tylko w ojczystych jezykach(niemieckim, jidysz czy po Polsku) Musialbym Ci walnac mega recenzje, zeby oddac moje odczucia wzgledem tego filmu. Ja generalnie jestem na nie przy takich produkcjach, bo dla mnie rozpamietywanie, rocznice etc to marnotrawienie panstwowych pieniedzy. Lepiej je dac potrzebujacym niz co roku wracac do smutnej historii naszego narodu(owszem mozna wracac, ale czy potrzebna do tego jest ta pompatyczna otoczka za gruba kase?)
27 lutego 2012, 19:29 [cytuj]
Co do Więckiewicza mam przeczucie, że sprawdziłby się w niejednej hamerykańskiej produkcji. Zobaczymy co pokaże Wałęsa w jego wykonaniu.

Kilka genialnych ról(od tej w Vinci przez serialowego Blachę po w ciemności)
Co do Więckiewicza mam przeczucie, że sprawdziłby się w niejednej hamerykańskiej produkcji. Zobaczymy co pokaże Wałęsa w jego wykonaniu. Kilka genialnych ról(od tej w Vinci przez serialowego Blachę po w ciemności)
27 lutego 2012, 20:51 [cytuj]
"Adam Smith has been recalled from his loan at Leeds United in order to provide first team squad cover at right-back."

Czyli że Walker nie zagra z United...
"Adam Smith has been recalled from his loan at Leeds United in order to provide first team squad cover at right-back." Czyli że Walker nie zagra z United
27 lutego 2012, 21:13 [cytuj]
Walker moze i nie, ale na bank nie zagra Smith. Pewnie na lawke pojdzie a na boku Kaboul
Walker moze i nie, ale na bank nie zagra Smith. Pewnie na lawke pojdzie a na boku Kaboul
27 lutego 2012, 23:02 [cytuj]
I zmieni go lub jakiegoś stopera po 60 minutach. Podobno Nelsen i Dawson w pierwszym a na ławie King
I zmieni go lub jakiegoś stopera po 60 minutach. Podobno Nelsen i Dawson w pierwszym a na ławie King
"Veni, vidi, vici" Jestem jaki jestem i dobrze mi z tym
28 lutego 2012, 12:01 [cytuj]
aapa powiedział/a:
ginola, a widziałeś The Killing? Robiła tam kilka odcinków. Moim zdaniem bardzo dobre. O "W ciemnościach" się nie wypowiadam, bo jeszcze nie widziałem.

Widziałem dwa odcinki, średnie, nie wiem czy to te jej. Ale pytanie podstawowe brzmi - co to ma do tematu dyskusji?!:D
Widziałem dwa odcinki, średnie, nie wiem czy to te jej. Ale pytanie podstawowe brzmi - co to ma do tematu dyskusji?!:D
In a world full of Uniteds, Citys and Rovers, there is only One Hotspur!!!
|<  <<  <  35  36  37  38  39    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 33.33%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 66.67%
3 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 101 Zarejestrowanych użytkowników: 5255 Ostatnio zarejestrowany: maciek_1984

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się