Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  36  37  38  39  40    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Hyde Park » O wszystkim i o niczym
28 lutego 2012, 12:39 [cytuj]
ginola powiedział/a:
Widziałem dwa odcinki, średnie, nie wiem czy to te jej. Ale pytanie podstawowe brzmi - co to ma do tematu dyskusji?!:D

Chodziło mi o wspomniany przez Ciebie kontakt Holland z bazą. Źle zrozumiałem bazę czy kontakt?
Chodziło mi o wspomniany przez Ciebie kontakt Holland z bazą. Źle zrozumiałem bazę czy kontakt?
Well, stone me! We've had cocaine, bribery and Arsenal scoring two goals at home. But just when you thought there were truly no surprises left in football, Vinnie Jones turns out to be an international player!
28 lutego 2012, 16:41 [cytuj]
aapa powiedział/a:

http://kultura.gazeta.pl/kultura/1,114438,11241842,Holland_po_Oscarach__Mielismy_pecha___Artysta__idiotyczna.html - chodziło o tego typu kontakt z bazą, tu masz najświeższy przykład;)
http://kultura.gazeta.pl/kultura/1,114438,11241842,Holland_po_Oscarach__Mielismy_pecha___Artysta__idiotyczna.html - chodziło o tego typu kontakt z bazą, tu masz najświeższy przykład;)
In a world full of Uniteds, Citys and Rovers, there is only One Hotspur!!!
28 lutego 2012, 17:13 [cytuj]
ginol powiedział/a:

aaa, myślałem,że poszedłeś dalej i w twórczości doszukałeś się jakiegoś wyalienowania. Trudno mi to komentować, bo nie widziałem ani Artysty, ani W ciemnościach. Hugo też zresztą nie.
aaa, myślałem,że poszedłeś dalej i w twórczości doszukałeś się jakiegoś wyalienowania. Trudno mi to komentować, bo nie widziałem ani Artysty, ani W ciemnościach. Hugo też zresztą nie
Well, stone me! We've had cocaine, bribery and Arsenal scoring two goals at home. But just when you thought there were truly no surprises left in football, Vinnie Jones turns out to be an international player!
28 lutego 2012, 19:15 [cytuj]
http://www.youtube.com/watch?v=Fg33RXiK_io&feature=player_embedded

Mike Dean celebrating Spurs goal against Arsenal
http://www.youtube.com/watch?v=Fg33RXiK_io&feature=player_embedded Mike Dean celebrating Spurs goal against Arsenal
28 lutego 2012, 19:32 [cytuj]
http://www.101greatgoals.com/blog/does-this-video-prove-gareth-bale-was-clipped-by-kieran-gibbs-for-spurs-penalty-at-arsenal/?

A tu faul czy też nie faul na Garecie Bejlu. Obserwujcie lewą noge Bejla
http://www.101greatgoals.com/blog/does-this-video-prove-gareth-bale-was-clipped-by-kieran-gibbs-for-spurs-penalty-at-arsenal/? A tu faul czy też nie faul na Garecie Bejlu. Obserwujcie lewą noge Bejla
28 lutego 2012, 20:20 [cytuj]
Czy to wazne teraz z tym faulem? Tylko najgorsze ciotki(nie o Ciebie mi chodzi dzejkob tylko ogolnie). (Wenger robil tak niejednokrotnie) rozpatruja sytuacje po meczu i placza, ze gdyby sedzia podyktowal karnego to bylby inny mecz. Nie! po prostu przegralibysmy mniejsza roznica bramek.
Czy to wazne teraz z tym faulem? Tylko najgorsze ciotki(nie o Ciebie mi chodzi dzejkob tylko ogolnie). (Wenger robil tak niejednokrotnie) rozpatruja sytuacje po meczu i placza, ze gdyby sedzia podyktowal karnego to bylby inny mecz. Nie! po prostu przegralibysmy mniejsza roznica bramek
Life is short, too short to have fun Life is long, too long to go wrong
28 lutego 2012, 20:32 [cytuj]
Oczywiście że już nikt tego nie rozpatruje. Wrzuciłem to po prostu w obronie Garetha bo wielu mu zarzucało symulowanie w tej akcji (w tym ja), a po tym filmiku mam wątpliwości
Oczywiście że już nikt tego nie rozpatruje. Wrzuciłem to po prostu w obronie Garetha bo wielu mu zarzucało symulowanie w tej akcji (w tym ja), a po tym filmiku mam wątpliwości
28 lutego 2012, 21:19 [cytuj]
Ja nie mam. Gibbs go nie faulowal. Nagrywam wszystkie mecze tottenhamu i ogladalem ta akcje z 10 razy.
Ja nie mam. Gibbs go nie faulowal. Nagrywam wszystkie mecze tottenhamu i ogladalem ta akcje z 10 razy
28 lutego 2012, 21:29 [cytuj]
a moim zdaniem faulował. Może delikatnie, może Bale to wykorzystał, ale faulował. Szczęsny-potocki nie, Gibbs-tak.
a moim zdaniem faulował. Może delikatnie, może Bale to wykorzystał, ale faulował. Szczęsny-potocki nie, Gibbs-tak
28 lutego 2012, 23:01 [cytuj]
Ja tam nie widze kontaktu z noga Bale. Za to ewidentnie widze, ze Bale zamiar padniecia na murawe mial juz sekunde przed tym niby stykiem z Gibbsem.

Poza tym jak powiedzial jeden z komentatorow ligi plus ekstra: Jesli pilkarz ma mozliwosc utrzymania sie na nogach to niech sie trzyma a nie pada jak placzliwe dziecko, bo tak mu wygodniej.

Ja nie lubie takiego futbolu(tak samo jak machania lapskami gdzie ewidentnie nie ma rzutu roznego). Tak samo wnerwia mnie pewna sytuacja stosowana w polskiej lidze(tylko tu u nas zauwazylem taka sytuacje)

89 minuta druzyna x wygrywa z druzyna y i jest zmiana. Ok zmiana jest, ale wczesniej pilkarz, ktory ma zejsc z boiska dostaje polecenie spierdzielania na drugi koniec boiska(aby ukrasc sekundy).
Ja tam nie widze kontaktu z noga Bale. Za to ewidentnie widze, ze Bale zamiar padniecia na murawe mial juz sekunde przed tym niby stykiem z Gibbsem. Poza tym jak powiedzial jeden z komentatorow ligi plus ekstra: Jesli pilkarz ma mozliwosc utrzymania sie na nogach to niech sie trzyma a nie pada jak placzliwe dziecko, bo tak mu wygodniej. Ja nie lubie takiego futbolu(tak samo jak machania lapskami gdzie ewidentnie nie ma rzutu roznego). Tak samo wnerwia mnie pewna sytuacja stosowana w polskiej lidze(tylko tu u nas zauwazylem taka sytuacje) 89 minuta druzyna x wygrywa z druzyna y i jest zmiana. Ok zmiana jest, ale wczesniej pilkarz, ktory ma zejsc z boiska dostaje polecenie spierdzielania na drugi koniec boiska(aby ukrasc sekundy)
29 lutego 2012, 13:04 [cytuj]
Ciekawe czy na Euro również ;)
http://www1.skysports.com/football/news/12016/7554938/Parker-named-England-captain-
Ciekawe czy na Euro również ;) http://www1.skysports.com/football/news/12016/7554938/Parker-named-England-captain-
Can't Smile Without You!!!
1 marca 2012, 12:24 [cytuj]
ginol powiedział/a:

Zły przykład. Artysta to jak najbardziej przereklamowany i co najwyżej średniej klasy film. Gdzie mu do takiego Hugo. Widziałem artystę dwa razy i po drugim utwierdziłem się w przekonaniu, że to jeden z gorszych filmów jakie widziałem
Zły przykład. Artysta to jak najbardziej przereklamowany i co najwyżej średniej klasy film. Gdzie mu do takiego Hugo. Widziałem artystę dwa razy i po drugim utwierdziłem się w przekonaniu, że to jeden z gorszych filmów jakie widziałem
1 marca 2012, 12:26 [cytuj]
Siara powiedział/a:
taka sytuacja jest faktycznie często spotykana, nawet jak w juniorach trenowałem to takie polecenia były przekazywane do zawodników, którzy mieli zejść z boiska

wiem ale dla mnie(przyznam szczerze bardziej fana ogólnie piłki nożnej niż tottenhamu) liczy się gra na umiejętności a nie takie zagrywki. Nigdy nikomu nie życzę(tak jak fani MU) złej formy, czy gorszego dnia. Nie popieram gry w przysłowiowego dziada pod koniec meczu z uwzgędnieniem bramkarza.
wiem ale dla mnie(przyznam szczerze bardziej fana ogólnie piłki nożnej niż tottenhamu) liczy się gra na umiejętności a nie takie zagrywki. Nigdy nikomu nie życzę(tak jak fani MU) złej formy, czy gorszego dnia. Nie popieram gry w przysłowiowego dziada pod koniec meczu z uwzgędnieniem bramkarza
1 marca 2012, 14:09 [cytuj]
jin_tae powiedział/a:
wiem ale dla mnie(przyznam szczerze bardziej fana ogólnie piłki nożnej niż tottenhamu) liczy się gra na umiejętności a nie takie zagrywki. Nigdy nikomu nie życzę(tak jak fani MU) złej formy, czy gorszego dnia. Nie popieram gry w przysłowiowego dziada pod koniec meczu z uwzgędnieniem bramkarza

Według mnie to że prowadząca drużyna w końcówce meczu potrafi sobie zagrać w dziada i utrzymać się długo przy piłce mimo pressingu rywala (który w końcówkach meczów przy wachających się wynikach zawsze jest na całym boisku) świadczy właśnie o umiejętności gry w piłkę. To przecież nie takie proste. Słabsze drużyny gdy prowadzą 1:0 na kilka minut przed końcem wybijają pilkę byle dalej dlatego że umiejętności nie pozwalają im pograć w dziadka. Pewnie powiesz że przecież jeśli się jest lepszym to trzeba atakować i dążyć do strzelenia następnego gola ale tylko głupi angażowałby wielu zawodników w atak na kilka minut przed końcem przy wyniku 1:0. W piłce trochę też trzeba kalkulować.
Według mnie to że prowadząca drużyna w końcówce meczu potrafi sobie zagrać w dziada i utrzymać się długo przy piłce mimo pressingu rywala (który w końcówkach meczów przy wachających się wynikach zawsze jest na całym boisku) świadczy właśnie o umiejętności gry w piłkę. To przecież nie takie proste. Słabsze drużyny gdy prowadzą 1:0 na kilka minut przed końcem wybijają pilkę byle dalej dlatego że umiejętności nie pozwalają im pograć w dziadka. Pewnie powiesz że przecież jeśli się jest lepszym to trzeba atakować i dążyć do strzelenia następnego gola ale tylko głupi angażowałby wielu zawodników w atak na kilka minut przed końcem przy wyniku 1:0. W piłce trochę też trzeba kalkulować
1 marca 2012, 14:11 [cytuj]
Z innej beczki, moja mama wczoraj wróciła z Londynu i w prezencie przywiozła mi koszulkę Tottenhamu, szkoda tylko że stwierdziła że "biała byłaby bardzo niepraktyczna" i kupiła mi treningową w kolorze granatowym :wysmiewacz: ale i tak jest spoko :)
Z innej beczki, moja mama wczoraj wróciła z Londynu i w prezencie przywiozła mi koszulkę Tottenhamu, szkoda tylko że stwierdziła że "biała byłaby bardzo niepraktyczna" i kupiła mi treningową w kolorze granatowym :wysmiewacz: ale i tak jest spoko :)
1 marca 2012, 16:37 [cytuj]
rvparse powiedział/a:

"Kurwa no nie! No po prostu kurwa nie! Boże, czy Ty to widzisz ..."
:bezradny::boisie:
"Kurwa no nie! No po prostu kurwa nie! Boże, czy Ty to widzisz ..." :bezradny::boisie:
The game is about glory. It's about doing things in style, with a flourish, about going out and beating the other lot, not waiting for them to die of boredom
1 marca 2012, 17:35 [cytuj]
To już chyba przesada.
To już chyba przesada
1 marca 2012, 17:36 [cytuj]
biedny :glupek:
biedny :glupek:
|<  <<  <  36  37  38  39  40    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 33.33%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 66.67%
3 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 80 Zarejestrowanych użytkowników: 5255 Ostatnio zarejestrowany: maciek_1984

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się