Forum dyskusyjne
26 listopada 2011, 21:42 [cytuj]
http://www.youtube.com/watch?v=3SrHcjOxnTc&feature=player_embedded#!
moze juz ktos widzial, ale sie lezka w okku kreci
http://www.youtube.com/watch?v=3SrHcjOxnTc&feature=player_embedded#!
moze juz ktos widzial, ale sie lezka w okku kreci ;)
It's not the size of the dog in the fight, it's the size of the fight in the dog.
27 listopada 2011, 01:49 [cytuj]
nie wiem jak wam ale mi sie tu od niczego lezka nie zakrecila... video jak video lepszy walek z pudzianem odpierdzielili

a Thomson tak klarownie sapal na koniec ze nawet moj stary co po angielsku nie gada zakumal o co biega xD
nie wiem jak wam ale mi sie tu od niczego lezka nie zakrecila... video jak video lepszy walek z pudzianem odpierdzielili :D a Thomson tak klarownie sapal na koniec ze nawet moj stary co po angielsku nie gada zakumal o co biega xD
Life is short, too short to have fun
Life is long, too long to go wrong
27 listopada 2011, 14:10 [cytuj]
http://www1.skysports.com/football/news/12018/7336718/Speed-passes-away :szok::szok::szok:
Can't Smile Without You!!!
27 listopada 2011, 17:52 [cytuj]
LFC remisuje z MC, mogło by tak zostać.
LFC remisuje z MC, mogło by tak zostać
27 listopada 2011, 19:08 [cytuj]
Bardzo dobry wynik dla nas, znowu (napewno)POLSKA prasa skupi się na tym hicie,wygranej Chelsea a nasze 3 miejsce i dobry wynik oleją,tak przynajmniej jest w nSPORCIe,gdy poruszają lige ang.
Bardzo dobry wynik dla nas, znowu (napewno)POLSKA prasa skupi się na tym hicie,wygranej Chelsea a nasze 3 miejsce i dobry wynik oleją,tak przynajmniej jest w nSPORCIe,gdy poruszają lige ang
To dare is to do.
27 listopada 2011, 19:29 [cytuj]
Tak zawsze jest, wolą mówić o LFC które teraz jest od nas słabsze i to widać. Ale co tam, liczy sie że gubią punkty i zbliżamy sie do City, bardzo optymistycznie zapatruje się na tabele.
Tak zawsze jest, wolą mówić o LFC które teraz jest od nas słabsze i to widać. Ale co tam, liczy sie że gubią punkty i zbliżamy sie do City, bardzo optymistycznie zapatruje się na tabele
27 listopada 2011, 19:56 [cytuj]
...............:|:|:|:|
Facet , który grał bardzo przyzwoicie do 40.. Ja pier.... Zawsze miałem wrażenie, że to bardzo przyzwoity człowiek.... Casus Enke mi się przypomina. Masakra
Kogucie życie!
27 listopada 2011, 20:04 [cytuj]
On grał kiedyś w NUFC?
On grał kiedyś w NUFC?
27 listopada 2011, 20:30 [cytuj]
Tak Buli grał
Tak Buli grał
Can't Smile Without You!!!
27 listopada 2011, 20:40 [cytuj]
Buli powiedział/a:
On grał kiedyś w NUFC?
Po pierwsze to dosyć ważna postać w Leeds, majstra z nimi zrobił jeszcze z Ericiem od Cantonów 92, potem Everton, Newcastle , Bolton i Sheffield Utd. Ponad 20 lat zawodowego kopania, rzemieślnik, ale zdecydowanie myślacy i zdecydowanie odpowiedzialny. Wedle mnie na i poza boiskiem zdecydowanie ponad przeciętny. Tak go kojarzyłem i jak się dowiedziałem, że będzie proawdził Walię, to myślałem ,że to bardzo ładnie się wszysko komponuje. a teraz.....
Po pierwsze to dosyć ważna postać w Leeds, majstra z nimi zrobił jeszcze z Ericiem od Cantonów 92, potem Everton, Newcastle , Bolton i Sheffield Utd. Ponad 20 lat zawodowego kopania, rzemieślnik, ale zdecydowanie myślacy i zdecydowanie odpowiedzialny. Wedle mnie na i poza boiskiem zdecydowanie ponad przeciętny. Tak go kojarzyłem i jak się dowiedziałem, że będzie proawdził Walię, to myślałem ,że to bardzo ładnie się wszysko komponuje. a teraz
Kogucie życie!
27 listopada 2011, 20:48 [cytuj]
Life goes on..
Life goes on
"Taką ja mam po ojcu zasadę życiową: Boso, ale w ostrogach."
28 listopada 2011, 18:49 [cytuj]
Jeah ! Mama załatwiła mi koszulke z tamtego sezonu Spurs ,oryginalną z Pumy w dobrym stanie ! Za ile? za 4 złote, w typowym ciucholandzie...A moja radośc jak za ciuch za 15000 złotych xD ! Tylko nazwisko z tyłu...11 Mavericks.. :) Musialem sie pochwalić,wkoncu to temat o niczym :):rotfl:
:rotfl:
To dare is to do.
28 listopada 2011, 19:07 [cytuj]
Gratki

. Ja też intensywnie szukam rzeczy Spursów

. Lumpki to świetna sprawa

. Jednak nic nie pobije uczucia, gdy kupisz oryginalną, świeżą rzecz ze Spurs shopu
Gratki :D. Ja też intensywnie szukam rzeczy Spursów :D. Lumpki to świetna sprawa :D. Jednak nic nie pobije uczucia, gdy kupisz oryginalną, świeżą rzecz ze Spurs shopu :)
28 listopada 2011, 19:22 [cytuj]
No ewidentnie uczucie świeżej rzeczy jest jeszcze lepszee !
W ogóle znam historie u nas w mieście,gdzie 13 latek był wielkim fanem Realu a potem mama czy ktoś tam z rodziny zaczął pracować w lumpku i masowo ściągano mu koszulki z Barcy,co było głównym powodem zmiany jego barw :O
No ewidentnie uczucie świeżej rzeczy jest jeszcze lepszee ! :)
W ogóle znam historie u nas w mieście,gdzie 13 latek był wielkim fanem Realu a potem mama czy ktoś tam z rodziny zaczął pracować w lumpku i masowo ściągano mu koszulki z Barcy,co było głównym powodem zmiany jego barw :O
To dare is to do.
28 listopada 2011, 19:35 [cytuj]
Żartujecie, co nie?
Żartujecie, co nie?
Well, stone me! We've had cocaine, bribery and Arsenal scoring two goals at home. But just when you thought there were truly no surprises left in football, Vinnie Jones turns out to be an international player!
28 listopada 2011, 19:52 [cytuj]
Z czym ? lumpkami ? :p. Nic w tym złego, fajnie jest mieć jakieś akcesoria Tottenhamu. Jest ich niestety tyle co nic.
Z czym ? lumpkami ? :p. Nic w tym złego, fajnie jest mieć jakieś akcesoria Tottenhamu. Jest ich niestety tyle co nic
28 listopada 2011, 20:16 [cytuj]
kurcze, rozumiem kupić żeby nie leżała w szmateksie, ale w życiu nie wpadłbym na to żeby się chwalić ze skorzystania z takiej okazji. Od razu powiem, że barwy klubowe nie są dla mnie święte i gotów jestem dla nich zabić, ale jakoś tak dziwnie to wyglada. Nie wiem co zrobiłbym w takiej sytuacji, chyba bym zbaraniał.
kurcze, rozumiem kupić żeby nie leżała w szmateksie, ale w życiu nie wpadłbym na to żeby się chwalić ze skorzystania z takiej okazji. Od razu powiem, że barwy klubowe nie są dla mnie święte i gotów jestem dla nich zabić, ale jakoś tak dziwnie to wyglada. Nie wiem co zrobiłbym w takiej sytuacji, chyba bym zbaraniał
Well, stone me! We've had cocaine, bribery and Arsenal scoring two goals at home. But just when you thought there were truly no surprises left in football, Vinnie Jones turns out to be an international player!
28 listopada 2011, 20:34 [cytuj]
Byłoby to dla Ciebie w jakiś sposób wstydliwe ? Ile osób ubiera się w lumpkach, bo są tam świetne, nowe rzeczy. Sklep jak każdy inny.
raku powiedział/a:
Trzeba mieć po prostu nosa

Zgadzam się, ja osobiście nie umiem chodzić po takich sklepach, trzeba mieć nosa aby wyhaczyć coś super
Zgadzam się, ja osobiście nie umiem chodzić po takich sklepach, trzeba mieć nosa aby wyhaczyć coś super :)
28 listopada 2011, 20:54 [cytuj]
Nie, nie byłoby. Tylko zawsze odbierałem kupowanie koszulek jako wsparcie dla klubu, któremu się kibicuje. Tak się teraz zastanawiam, jak one tam trafiły: zużyta, za mała, już nie kibicuje Spurs, z zapasów klubowych, podróbka, ukradziona? Opcji w sumie bez liku.
Nie, nie byłoby. Tylko zawsze odbierałem kupowanie koszulek jako wsparcie dla klubu, któremu się kibicuje. Tak się teraz zastanawiam, jak one tam trafiły: zużyta, za mała, już nie kibicuje Spurs, z zapasów klubowych, podróbka, ukradziona? Opcji w sumie bez liku