Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  38  39  40  41  42    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Hyde Park » O wszystkim i o niczym
3 marca 2012, 14:44 [cytuj]
Ale arse scum mają szczęście:(
+Jak widzę szczeznego na bramce to pragnę jego błędu-spokojnie nie mogę oglądać nawet repry- jakieś rozdwojenie jaźni mi się włącza-chce żeby coś spartolił i nie chce by stracili gola.
Ale arse scum mają szczęście:( +Jak widzę szczeznego na bramce to pragnę jego błędu-spokojnie nie mogę oglądać nawet repry- jakieś rozdwojenie jaźni mi się włącza-chce żeby coś spartolił i nie chce by stracili gola
3 marca 2012, 17:39 [cytuj]
Dzisiaj wojtek był w świetnej dyspozycji ale nawet mimo tego nie mam pojęcia jakim cudem anale wyjechali z Anfield z 3 punktami oO Liverpool ich cisnął.
Dzisiaj wojtek był w świetnej dyspozycji ale nawet mimo tego nie mam pojęcia jakim cudem anale wyjechali z Anfield z 3 punktami oO Liverpool ich cisnął
4 marca 2012, 15:04 [cytuj]
AVB wylecial z Chelsea , czyzby powrot Mou jednak ?
AVB wylecial z Chelsea , czyzby powrot Mou jednak ?
4 marca 2012, 22:30 [cytuj]
Ja osobiście wolałbym, żeby Mou zawitał u nas, potencjalnie i dla udowodnienia jakim jest naprawdę szkoleniowcem wydaje mi się, że ta opcja jest dla niego lepsza. Ale jakby wrócił do Chelsea to Roman dałby mu przynajmniej 150 mln euro na transfery. Ale co się stanie, to jednak czas pokaże :)
Ja osobiście wolałbym, żeby Mou zawitał u nas, potencjalnie i dla udowodnienia jakim jest naprawdę szkoleniowcem wydaje mi się, że ta opcja jest dla niego lepsza. Ale jakby wrócił do Chelsea to Roman dałby mu przynajmniej 150 mln euro na transfery. Ale co się stanie, to jednak czas pokaże :)
Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą...
4 marca 2012, 23:33 [cytuj]
Czy wam też się wydaje że nasz stary znajomy pav9 pojawił się jako Ted9?:)
Czy wam też się wydaje że nasz stary znajomy pav9 pojawił się jako Ted9?:)
"Veni, vidi, vici" Jestem jaki jestem i dobrze mi z tym
6 marca 2012, 12:38 [cytuj]
"Hello again from the Lodge! Positive news from Harry in terms of team news ahead of tomorrow night's FA Cup replay against Stevenage. Gareth Bale is available after his weekend illness, Rafa van der Vaart will train today and Scott Parker is back after suspension. Harry said Ledley King wouldn't feature after playing on Sunday but didn't rule out a return for William Gallas. Harry also indicated that Jermain Defoe was in line to start, but Louis Saha was set to miss out with a knee injury."

Same dobre wieści :))
"Hello again from the Lodge! Positive news from Harry in terms of team news ahead of tomorrow night's FA Cup replay against Stevenage. Gareth Bale is available after his weekend illness, Rafa van der Vaart will train today and Scott Parker is back after suspension. Harry said Ledley King wouldn't feature after playing on Sunday but didn't rule out a return for William Gallas. Harry also indicated that Jermain Defoe was in line to start, but Louis Saha was set to miss out with a knee injury." Same dobre wieści :))
Dobry czas to nie rolex tylko chwile co są wolne
6 marca 2012, 22:55 [cytuj]
Chciałem tylko wtrącic wątek odpadnięcia Ars*** z Ligi Mistrzów, który został poruszonu na facebook'owej Spursmani.

Czy musimy podbudowywac swoje morale, jako kibiców, tym, że Analsi odpadli z Milanem po wygranej 3:0 ? Zrozumiałbym jeśli w tym meczu tak jak i poprzednim Milan sprawił im lanie, ale wynik był całkiem odwrotny. Meczu nie oglądałem i nie wiem jaki był przebieg, ale zważywszy na to, że Ars*** brakowało tylko jednej bramki do dogrywki to się zastanawiam z czego tu się psia krew kutwa jego mac cieszyc!

Panowie no zastanówmy się przez chwilę po co to... ani to nie pomoże Spursom, ani Nam no bo w czym?
Chciałem tylko wtrącic wątek odpadnięcia Ars*** z Ligi Mistrzów, który został poruszonu na facebook'owej Spursmani. Czy musimy podbudowywac swoje morale, jako kibiców, tym, że Analsi odpadli z Milanem po wygranej 3:0 ? Zrozumiałbym jeśli w tym meczu tak jak i poprzednim Milan sprawił im lanie, ale wynik był całkiem odwrotny. Meczu nie oglądałem i nie wiem jaki był przebieg, ale zważywszy na to, że Ars*** brakowało tylko jednej bramki do dogrywki to się zastanawiam z czego tu się psia krew kutwa jego mac cieszyc! Panowie no zastanówmy się przez chwilę po co to... ani to nie pomoże Spursom, ani Nam no bo w czym?
6 marca 2012, 23:57 [cytuj]
:D zawsze zawsze zawsze :D
:D zawsze zawsze zawsze :D
Can't Smile Without You!!!
7 marca 2012, 10:31 [cytuj]
A ja trzymałem za nimi wczoraj. Szkoda, że się nie udało.
A ja trzymałem za nimi wczoraj. Szkoda, że się nie udało
Well, stone me! We've had cocaine, bribery and Arsenal scoring two goals at home. But just when you thought there were truly no surprises left in football, Vinnie Jones turns out to be an international player!
7 marca 2012, 11:25 [cytuj]
Raku to czemu się tak nie śmiałeś jak odpadliśmy z ligi europejskiej przegrywając z zespołami średniej klasy ?
W lidze ciesze się z porażek anali bo to jest bezpośrednia rywalizacja pomiędzy naszymi klubami. Niestety dawanie takich newsów na FB świadczy tylko o kompleksie. Może nie samych newsów, ale podanych w takiej formie.
Raku to czemu się tak nie śmiałeś jak odpadliśmy z ligi europejskiej przegrywając z zespołami średniej klasy ? W lidze ciesze się z porażek anali bo to jest bezpośrednia rywalizacja pomiędzy naszymi klubami. Niestety dawanie takich newsów na FB świadczy tylko o kompleksie. Może nie samych newsów, ale podanych w takiej formie
7 marca 2012, 11:26 [cytuj]
Włodek Smolarek nie żyje :/
Włodek Smolarek nie żyje :/
7 marca 2012, 13:14 [cytuj]
no trafiłeś mnie teraz :) Jak pisałem tego posta to na początku użyłem nazwy puchar UEFA. Jakoś tak się nie mogę przezwyczaić do tej nowej koncepcji :)
no trafiłeś mnie teraz :) Jak pisałem tego posta to na początku użyłem nazwy puchar UEFA. Jakoś tak się nie mogę przezwyczaić do tej nowej koncepcji :)
7 marca 2012, 18:12 [cytuj]
Też o tym czytałem. Szczęsny już przesadza ze swoimi pojebanymi nienawiściami do naszego klubu, nikt nie zachowuje się tak jak on. Idiota jakich ostatnio mało.
Też o tym czytałem. Szczęsny już przesadza ze swoimi pojebanymi nienawiściami do naszego klubu, nikt nie zachowuje się tak jak on. Idiota jakich ostatnio mało
7 marca 2012, 18:58 [cytuj]
Szczęsny łamie ręke, Fabiański łokieć, Tytoń przeziębiony, Sandomierski też coś, Smuda sie przełamuje i Euro wygrywa dla nas Boruc :D
Szczęsny łamie ręke, Fabiański łokieć, Tytoń przeziębiony, Sandomierski też coś, Smuda sie przełamuje i Euro wygrywa dla nas Boruc :D
"Veni, vidi, vici" Jestem jaki jestem i dobrze mi z tym
7 marca 2012, 19:13 [cytuj]
prędzej dadzą Gomesowi obywatelstwo :ok:
prędzej dadzą Gomesowi obywatelstwo :ok:
7 marca 2012, 19:23 [cytuj]
http://www.london24.com/sport/chelsea/arsenal_star_i_hope_chelsea_can_confine_spurs_to_the_europa_league_1_1229813

Na początku mnie to bawiło, ale już trochę przestaje bo dzieciak zachowuje się jak totalny burak, tylko kompromituje nasz kraj na wyspach, żaden z piłkarzy się tak nie zachowuje. Pyskówki są dla fanów, a przeciwnikowi trzeba okazać szacunek. Oby gówniarz ugryzł się w język!
http://www.london24.com/sport/chelsea/arsenal_star_i_hope_chelsea_can_confine_spurs_to_the_europa_league_1_1229813 Na początku mnie to bawiło, ale już trochę przestaje bo dzieciak zachowuje się jak totalny burak, tylko kompromituje nasz kraj na wyspach, żaden z piłkarzy się tak nie zachowuje. Pyskówki są dla fanów, a przeciwnikowi trzeba okazać szacunek. Oby gówniarz ugryzł się w język!
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
|<  <<  <  38  39  40  41  42    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 33.33%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 66.67%
3 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 18 Zarejestrowanych użytkowników: 5255 Ostatnio zarejestrowany: maciek_1984

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się