Forum dyskusyjne
7 marca 2012, 19:37 [cytuj]
A ja sie ciesze, ze znow przemowil. Im wiecej gadal tym lepiej nam szlo, a on tylko si e kompromitowal. Takze dawaj Zczezny wiecej.
A ja sie ciesze, ze znow przemowil. Im wiecej gadal tym lepiej nam szlo, a on tylko si e kompromitowal. Takze dawaj Zczezny wiecej
Well, stone me! We've had cocaine, bribery and Arsenal scoring two goals at home. But just when you thought there were truly no surprises left in football, Vinnie Jones turns out to be an international player!
7 marca 2012, 20:16 [cytuj]
Dzisiaj zmarł Włodzimierz Smolarek. Legenda drużyny której kibicuje od dziecka czyli Widzewa Łódź. Facet który był jak pitbull z jajami jak kokosy. Jak dostał piłkę to pędził jak rozpędzony taran aż kępki trawy fruwały w powietrzu. On i Widzew za ten wściekły szarpiący nieustępliwy charakter 16 marca 1983 dostali owację na stojąco podczas meczu rewanżowego z Liverpool'em.
Osobiście nie zapomnę W.Smolarka jak wbijał gole w meczu eliminacji MŚ 1986 z Grecją - byłem wtedy jako dzieciak w szpitalu w Zgierzu - cała świetlica zadymiona petami, ludzie w pizamach i totalne darcie mordy jak Smolarek strzelał gola (zlaliśmy Grecję 4:1).
Tak więc cześć Jego pamięci.
Dzisiaj zmarł Włodzimierz Smolarek. Legenda drużyny której kibicuje od dziecka czyli Widzewa Łódź. Facet który był jak pitbull z jajami jak kokosy. Jak dostał piłkę to pędził jak rozpędzony taran aż kępki trawy fruwały w powietrzu. On i Widzew za ten wściekły szarpiący nieustępliwy charakter 16 marca 1983 dostali owację na stojąco podczas meczu rewanżowego z Liverpool'em.
Osobiście nie zapomnę W.Smolarka jak wbijał gole w meczu eliminacji MŚ 1986 z Grecją - byłem wtedy jako dzieciak w szpitalu w Zgierzu - cała świetlica zadymiona petami, ludzie w pizamach i totalne darcie mordy jak Smolarek strzelał gola (zlaliśmy Grecję 4:1).
Tak więc cześć Jego pamięci
"Potrzebujemy dużego, brzydkiego obrońcy. Taki poradziłby sobie w akcji przy pierwszym golu. Usunąłby piłkę, napastnika i trzy pierwsze rzędy trybun" - Ian Holloway, menedżer Blackpool
7 marca 2012, 22:32 [cytuj]
Messi 5 bramek w jednym meczu Barca 7-1 Bayer
Messi 5 bramek w jednym meczu Barca 7-1 Bayer
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
8 marca 2012, 00:31 [cytuj]
Zmarł jeden z lepszych polskich piłkarzy, a wy(varba no offence w Twoja stronę) piszecie o bramkarzu Anali i o karyplu, który strzelił 5 goli(co jest w ogóle mało ważnym i interesującym newsem)...
Pochylmy się i pomilczmy troszkę. Niech się każdy choć przez chwilę wczuje w sytuację Ebiego i jego brata
Zmarł jeden z lepszych polskich piłkarzy, a wy(varba no offence w Twoja stronę) piszecie o bramkarzu Anali i o karyplu, który strzelił 5 goli(co jest w ogóle mało ważnym i interesującym newsem)...
Pochylmy się i pomilczmy troszkę. Niech się każdy choć przez chwilę wczuje w sytuację Ebiego i jego brata
Life is short, too short to have fun
Life is long, too long to go wrong
8 marca 2012, 01:08 [cytuj]
Milczałem dziś na pogrzebie mojej kuzyznki, wystarczy.
Włodzimierz Smolarek zasługuje na najwyższe uznanie za to co zrobił w piłce reprezentacyjnej, ale szczerze sytuacja Ebiego i jego brata (jak to napisałes jin_tae) średnio mnie interesuje. Wiem - brutalne, ale dlaczego mam się wczuwac w sytuajce sportowców tych znanych, a ludzi mniej znanych lub w ogole mamy odrzucic?!
Milczałem dziś na pogrzebie mojej kuzyznki, wystarczy.
Włodzimierz Smolarek zasługuje na najwyższe uznanie za to co zrobił w piłce reprezentacyjnej, ale szczerze sytuacja Ebiego i jego brata (jak to napisałes jin_tae) średnio mnie interesuje. Wiem - brutalne, ale dlaczego mam się wczuwac w sytuajce sportowców tych znanych, a ludzi mniej znanych lub w ogole mamy odrzucic?!
8 marca 2012, 11:07 [cytuj]
Ciekawe co powie ta łamaga szczęsna kiedy jednak wypadną z top 4

Temu chłopakowi odwaliło już dawno temu. Pamiętam jeszcze jak trenował w Legii, fakt miał talent, ale też zachowywał się jak rozwydrzony bachor znanego tatusia. Jego ojciec nie ma szacunku wśród kibiców ze stolicy, a młody swoimi wypowiedziami pracuje na podobną opinię. Ten gość nigdy nie będzie miał charyzmy Artura Boruca. Dlatego jak anale nie awansują do ligi mistrzów to proponuję całej spursmanii aby wysłała to tego jełopa masę prześmiewczych maili
Ciekawe co powie ta łamaga szczęsna kiedy jednak wypadną z top 4 :) Temu chłopakowi odwaliło już dawno temu. Pamiętam jeszcze jak trenował w Legii, fakt miał talent, ale też zachowywał się jak rozwydrzony bachor znanego tatusia. Jego ojciec nie ma szacunku wśród kibiców ze stolicy, a młody swoimi wypowiedziami pracuje na podobną opinię. Ten gość nigdy nie będzie miał charyzmy Artura Boruca. Dlatego jak anale nie awansują do ligi mistrzów to proponuję całej spursmanii aby wysłała to tego jełopa masę prześmiewczych maili :)
8 marca 2012, 11:18 [cytuj]
Tylko jedno trzeba załatwić: muszą wypaść jednak z top4.
Tylko jedno trzeba załatwić: muszą wypaść jednak z top4
Well, stone me! We've had cocaine, bribery and Arsenal scoring two goals at home. But just when you thought there were truly no surprises left in football, Vinnie Jones turns out to be an international player!
8 marca 2012, 13:21 [cytuj]
Patrząc na tabele na Spursmanii to ciągle są na 5 ;p
A tak na poważnie to myślę że nie warto jeszcze skreślać Chelsea z walki o top4. Wcześniej zawodnicy grali przeciwko AVB teraz może być już tylko lepiej, tylko nie wiem czy dla nas :/
A tak na poważnie to myślę że nie warto jeszcze skreślać Chelsea z walki o top4. Wcześniej zawodnicy grali przeciwko AVB teraz może być już tylko lepiej, tylko nie wiem czy dla nas :/
8 marca 2012, 13:21 [cytuj]
8 marca 2012, 14:51 [cytuj]
Gan1982 powiedział/a:
Wcześniej zawodnicy grali przeciwko AVB
Bullshit jakich malo. Nie uwierze w to, ze topowy klub premiership a raczej jego zawodnicy przegrywaja mecze bo im sie trener nie podoba...
Bullshit jakich malo. Nie uwierze w to, ze topowy klub premiership a raczej jego zawodnicy przegrywaja mecze bo im sie trener nie podoba
8 marca 2012, 14:53 [cytuj]
http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-2111852/Michael-Dawson-season-Euro-2012.html
Dawson prawdopodobnie ma sezon z głowy ...
http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-2111852/Michael-Dawson-season-Euro-2012.html
Dawson prawdopodobnie ma sezon z głowy
8 marca 2012, 16:03 [cytuj]
jin-tae - stawiam dolary przeciwko orzechom, ze tak wlasnie bylo. AVB mial na pienku ze starymi wygami, wiec musialo sie to tak skonczyc. Ciekawa rzecz powiedzial dla BBC Luiz Felipe Scolari - stwierdzil, ze praca w Chelsea to "pieklo" i ze nie jest normalna sytuacja, gdy niektorzy pilkarze (czytaj Terry, Lampard) maja bezposrednie dojscie do wlasciciela i pewne sprawy omawiaja z nim bezposrednio, zamiast rozmawiac z trenerem. Powiem tak - ten klub nie jest normalny i Mourinho ze swoja wyjatkowoscia - mowie to bez cienia ironii - byl nomen omen wyjatkiem potwierdzajacym regule. A regula wg mnie jest taka, ze z panem Romanem Chelsea nie bedzie niczym wiecej niz tym czym zawsze byla i wciaz jest, czyli nowobogacka panna z rosyjskiej prowincji, ubierajaca sie w futra z tygrysa i nie majaca za grosz klasy i gustu
jin-tae - stawiam dolary przeciwko orzechom, ze tak wlasnie bylo. AVB mial na pienku ze starymi wygami, wiec musialo sie to tak skonczyc. Ciekawa rzecz powiedzial dla BBC Luiz Felipe Scolari - stwierdzil, ze praca w Chelsea to "pieklo" i ze nie jest normalna sytuacja, gdy niektorzy pilkarze (czytaj Terry, Lampard) maja bezposrednie dojscie do wlasciciela i pewne sprawy omawiaja z nim bezposrednio, zamiast rozmawiac z trenerem. Powiem tak - ten klub nie jest normalny i Mourinho ze swoja wyjatkowoscia - mowie to bez cienia ironii - byl nomen omen wyjatkiem potwierdzajacym regule. A regula wg mnie jest taka, ze z panem Romanem Chelsea nie bedzie niczym wiecej niz tym czym zawsze byla i wciaz jest, czyli nowobogacka panna z rosyjskiej prowincji, ubierajaca sie w futra z tygrysa i nie majaca za grosz klasy i gustu :D
8 marca 2012, 18:27 [cytuj]
"nowobogacka panna z rosyjskiej prowincji, ubierajaca sie w futra z tygrysa i nie majaca za grosz klasy i gustu" czyli dokładnie tak samo jak Wojciech S.
"nowobogacka panna z rosyjskiej prowincji, ubierajaca sie w futra z tygrysa i nie majaca za grosz klasy i gustu" czyli dokładnie tak samo jak Wojciech S. :rotfl:
Can't Smile Without You!!!
8 marca 2012, 19:55 [cytuj]
jin_tae powiedział/a:
To jest strona Tottenhamu (a bramkarz anali pruł się na nasz temat)a nie reprezentacji Polski, wejdź sobie na TAK DLA KADRY i tam oddaj mu szacunek, chcesz się pochylać, nosić żałobę to noś, ale Smolarek to nie Piłsudski nie każ ludziom pogrążać się w smutku. Ja oddałem Smolarkowi szacunek na facebooku, wrzuciłem filmik jak mija przeciwników jak Messi i wystarczy. Wolałem zrobić to na fejsie gdzie nie jestem anonimowy. Jak dla mnie tyle w temacie
To jest strona Tottenhamu (a bramkarz anali pruł się na nasz temat)a nie reprezentacji Polski, wejdź sobie na TAK DLA KADRY i tam oddaj mu szacunek, chcesz się pochylać, nosić żałobę to noś, ale Smolarek to nie Piłsudski nie każ ludziom pogrążać się w smutku. Ja oddałem Smolarkowi szacunek na facebooku, wrzuciłem filmik jak mija przeciwników jak Messi i wystarczy. Wolałem zrobić to na fejsie gdzie nie jestem anonimowy. Jak dla mnie tyle w temacie ;)
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
8 marca 2012, 23:20 [cytuj]
varba niby tak, ale czy warto się zajmować wrzodem na d..pie? Z autopsji wiem, że jak nie myślę o tym, że takowy mam to mnie nie boli przy siedzeniu.
varba niby tak, ale czy warto się zajmować wrzodem na d..pie? Z autopsji wiem, że jak nie myślę o tym, że takowy mam to mnie nie boli przy siedzeniu
8 marca 2012, 23:20 [cytuj]
varba niby tak, ale czy warto się zajmować wrzodem na d..pie? Z autopsji wiem, że jak nie myślę o tym, że takowy mam to mnie nie boli przy siedzeniu.
varba niby tak, ale czy warto się zajmować wrzodem na d..pie? Z autopsji wiem, że jak nie myślę o tym, że takowy mam to mnie nie boli przy siedzeniu
8 marca 2012, 23:22 [cytuj]
Man Utd 2:3 Athletic Bilbao
A ktoś pisał, że liga hiszpańska jest słaba.
Man Utd 2:3 Athletic Bilbao :D
A ktoś pisał, że liga hiszpańska jest słaba
Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą...
9 marca 2012, 07:16 [cytuj]
Po kazdej wygranej druzyny hiszpanskiej albo wloskiej ta sama spiewka. Liga jest slaba w sensie malo atrakcyjna. Nikt nie mowi, ze hiszpanska druzyna nie moze wygrac z angielska. Tak na marginesie to Bielsa jest asem. Jego widzialbym u nas, ale to juz w ogole pol skladu trzeba wywalic.
Po kazdej wygranej druzyny hiszpanskiej albo wloskiej ta sama spiewka. Liga jest slaba w sensie malo atrakcyjna. Nikt nie mowi, ze hiszpanska druzyna nie moze wygrac z angielska. Tak na marginesie to Bielsa jest asem. Jego widzialbym u nas, ale to juz w ogole pol skladu trzeba wywalic
9 marca 2012, 08:52 [cytuj]
aapa powiedział/a:
Po kazdej wygranej druzyny hiszpanskiej albo wloskiej ta sama spiewka. Liga jest slaba w sensie malo atrakcyjna. Nikt nie mowi, ze hiszpanska druzyna nie moze wygrac z angielska. Tak na marginesie to Bielsa jest asem. Jego widzialbym u nas, ale to juz w ogole pol skladu trzeba wywalic
Nie atrakcyjna pod jakim względem, chyba nie czysto piłkarsko? Nie byłoby takich słów, gdyby nie krzyczeli głośno, że liga angielska jest najlepsza na świecie, a ponadto Athletic to drużyna, która przez media nie należy do 4 w Hiszpanii.
Nie atrakcyjna pod jakim względem, chyba nie czysto piłkarsko? Nie byłoby takich słów, gdyby nie krzyczeli głośno, że liga angielska jest najlepsza na świecie, a ponadto Athletic to drużyna, która przez media nie należy do 4 w Hiszpanii
Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą...
9 marca 2012, 10:20 [cytuj]
Sawik powiedział/a:
Nie atrakcyjna pod jakim względem, chyba nie czysto piłkarsko? Nie byłoby takich słów, gdyby nie krzyczeli głośno, że liga angielska jest najlepsza na świecie, a ponadto Athletic to drużyna, która przez media nie należy do 4 w Hiszpanii
Nie atrakcyjna, bo zdominowana przez dwie drużyny. w tej chwili to nawet jedną. Nuda jednym słowem. I pod takim względem Anglia jest najlepsza. Do niedawna miało to przełożenie również w wynikach. Dlatego między innymi trzymałem za Arsenalem w spotkaniu z Milanem (oczywiście po to żeby potem mogli odpaść). A piłkarsko to nikt nie przeczy, przecież to liga Mistrzów Świata. Co by nie mówić Athletic (tak a propos to angielska nazwa) mógłby namieszać w tych rozgrywkach. Bielsa rządzi.
Nie atrakcyjna, bo zdominowana przez dwie drużyny. w tej chwili to nawet jedną. Nuda jednym słowem. I pod takim względem Anglia jest najlepsza. Do niedawna miało to przełożenie również w wynikach. Dlatego między innymi trzymałem za Arsenalem w spotkaniu z Milanem (oczywiście po to żeby potem mogli odpaść). A piłkarsko to nikt nie przeczy, przecież to liga Mistrzów Świata. Co by nie mówić Athletic (tak a propos to angielska nazwa) mógłby namieszać w tych rozgrywkach. Bielsa rządzi