Forum dyskusyjne
24 marca 2012, 22:11 [cytuj]
Zobaczcie jakiego ładnego gola Crouch dziś MC strzelił. Genialna bramka.
http://www.101greatgoals.com/gvideos/golazo-peter-crouch-volley-v-manchester-city/
Zobaczcie jakiego ładnego gola Crouch dziś MC strzelił. Genialna bramka.
http://www.101greatgoals.com/gvideos/golazo-peter-crouch-volley-v-manchester-city/
26 marca 2012, 15:00 [cytuj]
Harry zapowiedział walkę o 3 miejsce w lidze i powiedział, że jeśli Arsenal będzie przed nami po 38 kolejkach to będzie w szoku.
Mam osobiście nadzieję, że od następnego meczu wdroży ten plan w życie.
Harry zapowiedział walkę o 3 miejsce w lidze i powiedział, że jeśli Arsenal będzie przed nami po 38 kolejkach to będzie w szoku.
Mam osobiście nadzieję, że od następnego meczu wdroży ten plan w życie
Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą...
26 marca 2012, 22:57 [cytuj]
Pewnie opracował już tajną strategię na najbliższe mecze z Modriciem na skrzydle... tak żeby zaskoczyć rywali
Pewnie opracował już tajną strategię na najbliższe mecze z Modriciem na skrzydle... tak żeby zaskoczyć rywali :cwaniak:
27 marca 2012, 01:31 [cytuj]
Aż się łezka w oku kręci jak patrzę na tabelę na spursmanii.
Aż się łezka w oku kręci jak patrzę na tabelę na spursmanii
27 marca 2012, 08:42 [cytuj]
Celem naszej tabeli jest wprowadzac nerwowosc, rozdraznienie i zamet w szeregach rywali odwiedzajacych nasza strone
Celem naszej tabeli jest wprowadzac nerwowosc, rozdraznienie i zamet w szeregach rywali odwiedzajacych nasza strone :rotfl:
27 marca 2012, 10:48 [cytuj]
zapraszam do siebie na stronę ;p dziś eventowy dzień. Dla tych co nie chcą czytać znajdzie się mp3 player z dobrą muzyką rockową(instrumentalna) ;p
http://bz-rock.com
zapraszam do siebie na stronę ;p dziś eventowy dzień. Dla tych co nie chcą czytać znajdzie się mp3 player z dobrą muzyką rockową(instrumentalna) ;p
Life is short, too short to have fun
Life is long, too long to go wrong
27 marca 2012, 15:10 [cytuj]
jin_tae powiedział/a:
Ale dobrą muzyką, czy muzyką która Tobie się podoba?
Ale dobrą muzyką, czy muzyką która Tobie się podoba? :luzik:
27 marca 2012, 15:28 [cytuj]
walu

i to i to(z naciskiem na dobrą muzyką). Jak się obsłuchasz to mile widziany komentarz ;p zawsze mnie ciekawiła opinia innych na temat mojej ulubionej muzyki
walu :D i to i to(z naciskiem na dobrą muzyką). Jak się obsłuchasz to mile widziany komentarz ;p zawsze mnie ciekawiła opinia innych na temat mojej ulubionej muzyki
28 marca 2012, 14:08 [cytuj]
Menedżer Tottenhamu Hotspur Harry Redknapp potwierdził, że klub zaoferuje nowy kontrakt Ryanowi Nelsenowi.
- Zagrał fantastycznie. Jest wielkim profesjonalistą i naprawdę dobrym zawodnikiem. Nie mogłem uwierzyć, że mam go za darmo. Zawsze uważałem go za niesamowitego zawodnika i chciałem go od kilku lat - powiedział Redknapp.
- Ma sześciomiesięczny kontrakt. Będziemy go chcieli zatrzymać na kolejny sezon - dodał menedżer Tottenhamu.
Menedżer Tottenhamu Hotspur Harry Redknapp potwierdził, że klub zaoferuje nowy kontrakt Ryanowi Nelsenowi.
- Zagrał fantastycznie. Jest wielkim profesjonalistą i naprawdę dobrym zawodnikiem. Nie mogłem uwierzyć, że mam go za darmo. Zawsze uważałem go za niesamowitego zawodnika i chciałem go od kilku lat - powiedział Redknapp.
- Ma sześciomiesięczny kontrakt. Będziemy go chcieli zatrzymać na kolejny sezon - dodał menedżer Tottenhamu
White Hart Lane was always a place where I felt I belonged
28 marca 2012, 14:23 [cytuj]
No bez jaj, to że strzelił bramkę nie robi z niego wymiatacza odrazu... Jedyny plus jest taki że Barometr się ucieszy ;p
No bez jaj, to że strzelił bramkę nie robi z niego wymiatacza odrazu... Jedyny plus jest taki że Barometr się ucieszy ;p
28 marca 2012, 15:42 [cytuj]
Wiadomość bomba... Może jeszcze ściągniemy jakieś moherowe berety do obrony?
Czasem Harrego nie rozumiem :/ i pewnie nie tylko ja ...
Wiadomość bomba... Może jeszcze ściągniemy jakieś moherowe berety do obrony?
Czasem Harrego nie rozumiem :/ i pewnie nie tylko ja
28 marca 2012, 17:50 [cytuj]
dobry ruch ze strony Harry'ego. Na ławkę bardzo dobry(a zauważmy że jak wygramy 3 miejsce to będzie natłok spotkań) Nelsen w sam raz na puchary krajowe. Poza tym jak zakończy karierę to będzie z niego zajebisty trener u nas
dobry ruch ze strony Harry'ego. Na ławkę bardzo dobry(a zauważmy że jak wygramy 3 miejsce to będzie natłok spotkań) Nelsen w sam raz na puchary krajowe. Poza tym jak zakończy karierę to będzie z niego zajebisty trener u nas
28 marca 2012, 17:50 [cytuj]
Nie panikujcie Panowie. Harry powiedział, że zaoferuje kontrakt. Ok. Ale czy powiedział, że zamierza zostawić całą resztę środkowych obrońców (Bassong, Gallas, King...)? Chyba nie. Więc czemu od razu "rezygnujecie" z Vertonghena
Nie panikujcie Panowie. Harry powiedział, że zaoferuje kontrakt. Ok. Ale czy powiedział, że zamierza zostawić całą resztę środkowych obrońców (Bassong, Gallas, King...)? Chyba nie. Więc czemu od razu "rezygnujecie" z Vertonghena ;P
Can't Smile Without You!!!
28 marca 2012, 21:21 [cytuj]
raku powiedział/a:
No to sobie pomarzyliśmy o Vertonghenie
Tak się wypowiadacie o tym Vertonghenie jakby on o niczym innym nie mówił, jak tylko przyjście do Tottenhamu. Prawda jest taka że czeka nas sporo konkurencja, bo zainteresowanie jest duże, a my nie zagwarantowaliśmy sobie ligi mistrzów
Tak się wypowiadacie o tym Vertonghenie jakby on o niczym innym nie mówił, jak tylko przyjście do Tottenhamu. Prawda jest taka że czeka nas sporo konkurencja, bo zainteresowanie jest duże, a my nie zagwarantowaliśmy sobie ligi mistrzów
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
29 marca 2012, 00:52 [cytuj]
Varba nie pisz tak jakby Arsenal był lepszym kandydatem do 3 miejsca niż my. To że są trzeci nie oznacza że już tam zostaną. Stawiam 3/4 że nie wygrają wszystkich spotkań jakie ich czekają i przegrają przynajmniej dwa Przyjdzie ich słabsza forma. RVP to nie cyborg nie będzie grał i strzelał co mecz.
Varba nie pisz tak jakby Arsenal był lepszym kandydatem do 3 miejsca niż my. To że są trzeci nie oznacza że już tam zostaną. Stawiam 3/4 że nie wygrają wszystkich spotkań jakie ich czekają i przegrają przynajmniej dwa Przyjdzie ich słabsza forma. RVP to nie cyborg nie będzie grał i strzelał co mecz
29 marca 2012, 09:19 [cytuj]
jin_tae powiedział/a:
Varba nie pisz tak jakby Arsenal był lepszym kandydatem do 3 miejsca niż my. To że są trzeci nie oznacza że już tam zostaną. Stawiam 3/4 że nie wygrają wszystkich spotkań jakie ich czekają i przegrają przynajmniej dwa Przyjdzie ich słabsza forma. RVP to nie cyborg nie będzie grał i strzelał co mecz
tylko raczej wygląda na to, że słabszą formę to mieli wtedy gdy my mieliśmy dobrą. No i kiedy ma przyjść jak zostało 8 meczy do końca? Jak mają mieć jeszcze zadyszkę to najwyższa pora.
tylko raczej wygląda na to, że słabszą formę to mieli wtedy gdy my mieliśmy dobrą. No i kiedy ma przyjść jak zostało 8 meczy do końca? Jak mają mieć jeszcze zadyszkę to najwyższa pora
Well, stone me! We've had cocaine, bribery and Arsenal scoring two goals at home. But just when you thought there were truly no surprises left in football, Vinnie Jones turns out to be an international player!
29 marca 2012, 12:08 [cytuj]
Przecież to dzieci jeszcze(młokosy) przyjdzie wygrać mecz aby nam odskoczyć i się zesr...ą przyjdzie drugi mecz na odrobienie tej straty i znowu kupa w majtach jak co sezon.
Przecież to dzieci jeszcze(młokosy) przyjdzie wygrać mecz aby nam odskoczyć i się zesr...ą przyjdzie drugi mecz na odrobienie tej straty i znowu kupa w majtach jak co sezon
29 marca 2012, 12:18 [cytuj]
No tak bo my to mamy jaja i zawsze umiemy korzystac z okazji...
Ja mam nadzieje ze Caulker wskoczy do skladu na nowy sezon
No tak bo my to mamy jaja i zawsze umiemy korzystac z okazji...
Ja mam nadzieje ze Caulker wskoczy do skladu na nowy sezon