Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  44  45  46  47  48    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Hyde Park » O wszystkim i o niczym
29 marca 2012, 13:00 [cytuj]
Przemas za nami przemawia doświadczenie graczy jak Parker, King, Gallas czy VDV. U nich kto ? Vermaelen(buahah) tylko RVP jest jako tako doświadczony.

Nie chcę zapeszać ale wyjdzie na to, że my będziemy trzeci a Nieszczęsny straci miejsce w reprze na rzecz Tomka, który jest lepszym bramkarzem(jak jest w cugu gry) i bardziej kulturalnym niż Woytek, który dla pokazu płaci za urodziny jakiegoś dzieciaka w restauracji
Przemas za nami przemawia doświadczenie graczy jak Parker, King, Gallas czy VDV. U nich kto ? Vermaelen(buahah) tylko RVP jest jako tako doświadczony. Nie chcę zapeszać ale wyjdzie na to, że my będziemy trzeci a Nieszczęsny straci miejsce w reprze na rzecz Tomka, który jest lepszym bramkarzem(jak jest w cugu gry) i bardziej kulturalnym niż Woytek, który dla pokazu płaci za urodziny jakiegoś dzieciaka w restauracji
Life is short, too short to have fun Life is long, too long to go wrong
29 marca 2012, 14:23 [cytuj]
Nasze doświadczenie było dokładnie pokazane jak wygrywając 2:0 dostaliśmy od nich 5 bramek :/
Ciągle jednak liczę na tę 3 miejsce na koniec sezonu, bo chłopaki na to zasłużyli.
A dla mnie zamiast tego dupka z anali w kadrze powinien grać Borubar :)
Nasze doświadczenie było dokładnie pokazane jak wygrywając 2:0 dostaliśmy od nich 5 bramek :/ Ciągle jednak liczę na tę 3 miejsce na koniec sezonu, bo chłopaki na to zasłużyli. A dla mnie zamiast tego dupka z anali w kadrze powinien grać Borubar :)
29 marca 2012, 18:59 [cytuj]
Przemas, Swansea podobno chciałaby wypożyczyć Caulkera na kolejny sezon. Naturalnie nie musimy się zgadzać.
Przemas, Swansea podobno chciałaby wypożyczyć Caulkera na kolejny sezon. Naturalnie nie musimy się zgadzać
Can't Smile Without You!!!
29 marca 2012, 21:30 [cytuj]
Apropo swansea to jest mój typ na trenera po odejsciu Harry'ego. Zresztą nie tylko ja mam o nim bardzo dobre mniemanie, ktore Rodgers popiera wynikami.
Apropo swansea to jest mój typ na trenera po odejsciu Harry'ego. Zresztą nie tylko ja mam o nim bardzo dobre mniemanie, ktore Rodgers popiera wynikami
29 marca 2012, 23:26 [cytuj]
Ostatnio słyszałem o Conte z juventusu. Niby wyniki ma niezłe ale Serie A to inna bajka. Ja jestem raczej na nie choć mógłby się sprawdzić.
Ostatnio słyszałem o Conte z juventusu. Niby wyniki ma niezłe ale Serie A to inna bajka. Ja jestem raczej na nie choć mógłby się sprawdzić
30 marca 2012, 09:53 [cytuj]
Był już Ramos i czym to sie skończyło, wiemy. Conte na nie, niech zostaje w Juve!
Był już Ramos i czym to sie skończyło, wiemy. Conte na nie, niech zostaje w Juve!
30 marca 2012, 16:14 [cytuj]
U Stiliana Petrova zdiagnozowano białaczkę...
U Stiliana Petrova zdiagnozowano białaczkę
30 marca 2012, 18:00 [cytuj]
Szkoda chłopa. Nie zazdroszczę...
Co do Rodgersa to pokazał, że umiejętności ma. Pytanie moje jest jednak takie... Który z zawodników "z wyższej półki" przyjdzie do Spurs za jego nazwiskiem ????? Harry inna para kaloszy, a nie zainteresujemy ich raczej "mega" tygodniówkami, prawda? Nad tym też trzeba by pomyśleć...
Szkoda chłopa. Nie zazdroszczę... Co do Rodgersa to pokazał, że umiejętności ma. Pytanie moje jest jednak takie... Który z zawodników "z wyższej półki" przyjdzie do Spurs za jego nazwiskiem ????? Harry inna para kaloszy, a nie zainteresujemy ich raczej "mega" tygodniówkami, prawda? Nad tym też trzeba by pomyśleć
30 marca 2012, 19:19 [cytuj]
Jeśli piłkarze mają chcieć przychodzić to ze względu na klub a nie pieniądze i znane nazwisko na ławce trenerskiej. Medialny trenerzyna nam nie potrzebny. Dla mnie może to być nawet Pan x jeśli tylko ma umiejętności
Jeśli piłkarze mają chcieć przychodzić to ze względu na klub a nie pieniądze i znane nazwisko na ławce trenerskiej. Medialny trenerzyna nam nie potrzebny. Dla mnie może to być nawet Pan x jeśli tylko ma umiejętności
30 marca 2012, 19:27 [cytuj]
No to wytłumacz to jeszcze tym piłkarzom jin_tae... Chyba, że Ty wciąż nie wierzysz w magię pieniądza i znanego nazwiska. Ja nie twierdzę, że to dobrze. Niestety tak to teraz wygląda. Jeśli tego nie widzisz, to przykro mi...
No to wytłumacz to jeszcze tym piłkarzom jin_tae... Chyba, że Ty wciąż nie wierzysz w magię pieniądza i znanego nazwiska. Ja nie twierdzę, że to dobrze. Niestety tak to teraz wygląda. Jeśli tego nie widzisz, to przykro mi
30 marca 2012, 19:31 [cytuj]
Już widzę te nagłówki na pierwszych stronach gazet:
"Hazard przychodzi z miłości do Tottenhamu"...
"Llorente: zawsze marzyłem o tej chwili"...
"Vertonghen odrzucił kasę szejków dla uwielbianych Spurs"...
itp... itd...
Pomyśl.
Już widzę te nagłówki na pierwszych stronach gazet: "Hazard przychodzi z miłości do Tottenhamu"... "Llorente: zawsze marzyłem o tej chwili"... "Vertonghen odrzucił kasę szejków dla uwielbianych Spurs"... itp... itd... Pomyśl
30 marca 2012, 21:00 [cytuj]
Ależ świetny mecz Dortmund - Stuttgart. Dobrze grają Polacy. Lewy już minął bramkarza, ale na linii wyrósł obrońca, szkoda :-)

Kagawa na 1-0 po zgraniu piłki głową przez Kehl w stylu Croucha :D
Ależ świetny mecz Dortmund - Stuttgart. Dobrze grają Polacy. Lewy już minął bramkarza, ale na linii wyrósł obrońca, szkoda :-) Kagawa na 1-0 po zgraniu piłki głową przez Kehl w stylu Croucha :D
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
30 marca 2012, 21:39 [cytuj]
Ależ świetny gol Błaszczykowskiego, 40 metrowe podanie zgasił na 20 cm i technicznym strzałem pokonał bramkarza, cudowny mecz, prawie jak Tottenham ;)
Ależ świetny gol Błaszczykowskiego, 40 metrowe podanie zgasił na 20 cm i technicznym strzałem pokonał bramkarza, cudowny mecz, prawie jak Tottenham ;)
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
30 marca 2012, 22:06 [cytuj]
Tuczi jeśli mam być szczery to nie chcę sprzedawczyków, i kogoś kto przyszedłby do nas omamiony kasą są tego dwa powody:
1) taki ktoś dajmy na to wyrasta na gwiazdę premire league i po sezonie czy dwóch M city sypie mu kasę a on nas olewa ciepłym moczem i leci.
2) taka sama sytuacja jak powyżej tylko tyle,że nie dają nam tyle pieniędzy ile chcemy to taki grajek robi strajk i psuje atmosferę w klubie.

Myślę, że jak wygramy udział w LM to ów udział będzie prawie takim samym wabikiem dla piłkarzy jak money
Tuczi jeśli mam być szczery to nie chcę sprzedawczyków, i kogoś kto przyszedłby do nas omamiony kasą są tego dwa powody: 1) taki ktoś dajmy na to wyrasta na gwiazdę premire league i po sezonie czy dwóch M city sypie mu kasę a on nas olewa ciepłym moczem i leci. 2) taka sama sytuacja jak powyżej tylko tyle,że nie dają nam tyle pieniędzy ile chcemy to taki grajek robi strajk i psuje atmosferę w klubie. Myślę, że jak wygramy udział w LM to ów udział będzie prawie takim samym wabikiem dla piłkarzy jak money
30 marca 2012, 23:02 [cytuj]
jin_tae powiedział/a:
Tuczi jeśli mam być szczery to nie chcę sprzedawczyków, i kogoś kto przyszedłby do nas omamiony kasą są tego dwa powody:
1) taki ktoś dajmy na to wyrasta na gwiazdę premire league i po sezonie czy dwóch M city sypie mu kasę a on nas olewa ciepłym moczem i leci.
2) taka sama sytuacja jak powyżej tylko tyle,że nie dają nam tyle pieniędzy ile chcemy to taki grajek robi strajk i psuje atmosferę w klubie.

Myślę, że jak wygramy udział w LM to ów udział będzie prawie takim samym wabikiem dla piłkarzy jak money

Ta pierwsza część jest o Modriciu, czy to przypadkowa zbieżność faktów. W The Sun Mancini bardzo pochlebnie wypowiadał się o naszym rozgrywającym, więc może czekać nas kolejna saga.
Ta pierwsza część jest o Modriciu, czy to przypadkowa zbieżność faktów. W The Sun Mancini bardzo pochlebnie wypowiadał się o naszym rozgrywającym, więc może czekać nas kolejna saga
30 marca 2012, 23:19 [cytuj]
Przypadkowa Modric odkupił u mnie swoje winy a i zasłużył na miano prawdziwego koguta z krwi i kości
Przypadkowa Modric odkupił u mnie swoje winy a i zasłużył na miano prawdziwego koguta z krwi i kości
30 marca 2012, 23:24 [cytuj]
jin_tae powiedział/a:

Jak dla mnie to nic nie odkupił, Levy go uratował przed tym transferem. A latem jak przyjdą oferty to się zacznie na nowo.
Jak dla mnie to nic nie odkupił, Levy go uratował przed tym transferem. A latem jak przyjdą oferty to się zacznie na nowo
31 marca 2012, 11:36 [cytuj]
Ponoć Modra w chorwackim magazynie sportowym mówił, że jeszcze jeden sezon u nas spędzi i pomoże nam ograć ligę mistrzów.

To mądry chłopak, który wie że ani do Chelsea teraz nie warto iść ani do City. Chyba ,że United go kupi to nawet byłbym skłonny go oddać za takiego Valencia'e plus 20 mln ;p
Ponoć Modra w chorwackim magazynie sportowym mówił, że jeszcze jeden sezon u nas spędzi i pomoże nam ograć ligę mistrzów. To mądry chłopak, który wie że ani do Chelsea teraz nie warto iść ani do City. Chyba ,że United go kupi to nawet byłbym skłonny go oddać za takiego Valencia'e plus 20 mln ;p
31 marca 2012, 15:50 [cytuj]
Jin_tae możesz ich nie chcieć, ale taka jest aktualna rzeczywistość. Nie ma już wielu takich jak Maldini czy Del Piero, którzy grali zawsze z miłości do klubu. Chcesz mieć lojalnych do krwi zawodników, to przy naszych finansowych rystrykcjach zgadzasz się na walkę o top 10 ;)
Jin_tae możesz ich nie chcieć, ale taka jest aktualna rzeczywistość. Nie ma już wielu takich jak Maldini czy Del Piero, którzy grali zawsze z miłości do klubu. Chcesz mieć lojalnych do krwi zawodników, to przy naszych finansowych rystrykcjach zgadzasz się na walkę o top 10 ;)
31 marca 2012, 16:54 [cytuj]
Taka mała ciekawostka - tabela PL obejmująca tylko mecze z 2012 roku.

http://twitpic.com/9201qs
Taka mała ciekawostka - tabela PL obejmująca tylko mecze z 2012 roku. http://twitpic.com/9201qs
|<  <<  <  44  45  46  47  48    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 33.33%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 66.67%
3 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 53 Zarejestrowanych użytkowników: 5255 Ostatnio zarejestrowany: maciek_1984

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się