Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  46  47  48  49  50    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Hyde Park » O wszystkim i o niczym
8 kwietnia 2012, 21:19 [cytuj]
Marcin - szczerze? Widzisz lecha(którego kocham) legię czy skisłą Krakau jak walczy z Barceloną czy Man Utd?, albo mistrza azerbejdżanu, estonii czy kazachstanu. To elitarne rozgrywki dla najlepszych z najlepszych. 3 drużyna z Anglii jest o 100% lepsza(czysto piłkarsko) niż mistrzowie niszowych lig(a takich jest mnóstwo). To tak jak san marino w rozgrywkach narodowych. Kadra z 11 ludzi, gdzie każdy robi coś innego i tylko garstka z nich jest piłkarzami z zawodu.

Ja jestem typem oglądacza, którego nie interesują potyczki FC inter baku - barcelona, gdzie inter baku dostanie 5 goli czy jakiś Karabach.

Poza tym kto będzie kupował prawa do pokazywania meczów elity europy z elitą krajów, gdzie umiejętności piłkarskie są na poziomie drużyn z dna premiership. Jakby tak było to ludzie zagramaniczni interesowaliby się T mobile ekstraklasa
Marcin - szczerze? Widzisz lecha(którego kocham) legię czy skisłą Krakau jak walczy z Barceloną czy Man Utd?, albo mistrza azerbejdżanu, estonii czy kazachstanu. To elitarne rozgrywki dla najlepszych z najlepszych. 3 drużyna z Anglii jest o 100% lepsza(czysto piłkarsko) niż mistrzowie niszowych lig(a takich jest mnóstwo). To tak jak san marino w rozgrywkach narodowych. Kadra z 11 ludzi, gdzie każdy robi coś innego i tylko garstka z nich jest piłkarzami z zawodu. Ja jestem typem oglądacza, którego nie interesują potyczki FC inter baku - barcelona, gdzie inter baku dostanie 5 goli czy jakiś Karabach. Poza tym kto będzie kupował prawa do pokazywania meczów elity europy z elitą krajów, gdzie umiejętności piłkarskie są na poziomie drużyn z dna premiership. Jakby tak było to ludzie zagramaniczni interesowaliby się T mobile ekstraklasa
Life is short, too short to have fun Life is long, too long to go wrong
8 kwietnia 2012, 22:10 [cytuj]
To elytarne rozgrywki dla najbogatszych. Mnie taka formuła już znudziła. I bardzo chętnie zobaczyłbym rozgrywki z udziałem mistrzów ze słabszych lig. Bo ja zdecydowanie jestem typem ogladacza, którego zainteresowałyby potyczki mistrza, dajmy na to Czech z mistrzem Belgii. Podobne drużyny wcale nie stoją na starconej pozycji. APOEL przecież awansował do ćwierćfinału, Viktoria Pilzno nic nie wywalczyła ale walczyła dzielnie. Podobnie jak BATE, które parę lat temu w grupie z Realem i Juventusem wcale wielkiego wstydu nie przyniosło. FC Basel awansował z grupy kosztem Man Utd. Z czasem, przez wyrównanie dostępu do pieniędzy, ten poziom pewnie jeszcze by się wyrównał. Oczywiście całe te zmiany należałoby wprowadzać stopniowo.
To elytarne rozgrywki dla najbogatszych. Mnie taka formuła już znudziła. I bardzo chętnie zobaczyłbym rozgrywki z udziałem mistrzów ze słabszych lig. Bo ja zdecydowanie jestem typem ogladacza, którego zainteresowałyby potyczki mistrza, dajmy na to Czech z mistrzem Belgii. Podobne drużyny wcale nie stoją na starconej pozycji. APOEL przecież awansował do ćwierćfinału, Viktoria Pilzno nic nie wywalczyła ale walczyła dzielnie. Podobnie jak BATE, które parę lat temu w grupie z Realem i Juventusem wcale wielkiego wstydu nie przyniosło. FC Basel awansował z grupy kosztem Man Utd. Z czasem, przez wyrównanie dostępu do pieniędzy, ten poziom pewnie jeszcze by się wyrównał. Oczywiście całe te zmiany należałoby wprowadzać stopniowo
9 kwietnia 2012, 17:04 [cytuj]
Jeśli to Liga Mistrzów to niech będzie dla mistrzów. Dlaczego ktoś ma być pokrzywdzony. Ty widzisz tylko pieniądze Jin_tae ??? Dla mnie najpiękniejszy był Puchar Europy. Wiele niespodzianek i miał szansę każdy. Nazwij sobie w Fifie LM jako Liga Najbogatszych i graj J_t......
Jeśli to Liga Mistrzów to niech będzie dla mistrzów. Dlaczego ktoś ma być pokrzywdzony. Ty widzisz tylko pieniądze Jin_tae ??? Dla mnie najpiękniejszy był Puchar Europy. Wiele niespodzianek i miał szansę każdy. Nazwij sobie w Fifie LM jako Liga Najbogatszych i graj J_t
Can't Smile Without You!!!
10 kwietnia 2012, 18:34 [cytuj]
Marcin powiedział/a:
To elytarne rozgrywki dla najbogatszych. Mnie taka formuła już znudziła. I bardzo chętnie zobaczyłbym rozgrywki z udziałem mistrzów ze słabszych lig. Bo ja zdecydowanie jestem typem ogladacza, którego zainteresowałyby potyczki mistrza, dajmy na to Czech z mistrzem Belgii. Podobne drużyny wcale nie stoją na starconej pozycji. APOEL przecież awansował do ćwierćfinału, Viktoria Pilzno nic nie wywalczyła ale walczyła dzielnie. Podobnie jak BATE, które parę lat temu w grupie z Realem i Juventusem wcale wielkiego wstydu nie przyniosło. FC Basel awansował z grupy kosztem Man Utd. Z czasem, przez wyrównanie dostępu do pieniędzy, ten poziom pewnie jeszcze by się wyrównał. Oczywiście całe te zmiany należałoby wprowadzać stopniowo

Nic dodać, nic ująć. Mnie te rozgrywki zdecydowanie najbardziej elektryzowały w latach 90., kiedy grały zespoły z wielu krajów. W ogóle moim skromnym zdaniem w UEFA mają chyba niedobór słowników, że nie umieją sprawdzić, co znaczy hasło "Mistrz".
Nic dodać, nic ująć. Mnie te rozgrywki zdecydowanie najbardziej elektryzowały w latach 90., kiedy grały zespoły z wielu krajów. W ogóle moim skromnym zdaniem w UEFA mają chyba niedobór słowników, że nie umieją sprawdzić, co znaczy hasło "Mistrz"
In a world full of Uniteds, Citys and Rovers, there is only One Hotspur!!!
11 kwietnia 2012, 21:39 [cytuj]
Cały Dortmund skanduje ... LEWANDOWSKI!!! piękne strącenie wewnętrzną częścią stopy zupełnie zmyliło Neuera 1-0
Cały Dortmund skanduje ... LEWANDOWSKI!!! piękne strącenie wewnętrzną częścią stopy zupełnie zmyliło Neuera 1-0
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
11 kwietnia 2012, 22:10 [cytuj]
Ciekawe ile Klopp wie o angielskiej piłce!?:mysli:
Ciekawe ile Klopp wie o angielskiej piłce!?:mysli:
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
12 kwietnia 2012, 17:28 [cytuj]
W końcu załapali kogo zatrudniali ;)
http://www1.skysports.com/football/news/11669/7667079/Comolli-leaves-Liverpool
W końcu załapali kogo zatrudniali ;) http://www1.skysports.com/football/news/11669/7667079/Comolli-leaves-Liverpool
12 kwietnia 2012, 20:44 [cytuj]
ginola powiedział/a:
Nic dodać, nic ująć. Mnie te rozgrywki zdecydowanie najbardziej elektryzowały w latach 90., kiedy grały zespoły z wielu krajów. W ogóle moim skromnym zdaniem w UEFA mają chyba niedobór słowników, że nie umieją sprawdzić, co znaczy hasło "Mistrz"

Wiadomo, ze chodzi o kase jedynie. Po tym jak klub straci cnote w tych rozgrywkach nic juz nie jest takie samo. Wezmy np. trybuny na WHL. Do LM byla to scisla czolowka ligi, teraz ludzie zmanierowali sie ta LM, klient placi, klient wymaga.
Wiadomo, ze chodzi o kase jedynie. Po tym jak klub straci cnote w tych rozgrywkach nic juz nie jest takie samo. Wezmy np. trybuny na WHL. Do LM byla to scisla czolowka ligi, teraz ludzie zmanierowali sie ta LM, klient placi, klient wymaga
Well, stone me! We've had cocaine, bribery and Arsenal scoring two goals at home. But just when you thought there were truly no surprises left in football, Vinnie Jones turns out to be an international player!
12 kwietnia 2012, 21:27 [cytuj]
Co do ligi mistrzów, mi już się znudziła. Może i jest ciekawa do pewnego momentu bo zawsze sie trafi jakiś basel albo inna artmedia petrzałka która skopie komuś dupe w fazie grupowej tudzież 1/8 finału ale i tak wiadomo że od ćwierćfinału będa grać te same drużyny co zawsze (z nielicznymi wyjątkami ktore i tak prędzej czy później odpadną). Nudzą mi sie już te ciągłe piłkarskie szachy pomiędzy Barceloną, Realem, Chelsea, ManU, Arsenalem, Bayernem, Interem, Milanem, Juventusem i Lyonem. Ostatnia ciekawa liga mistrzów to chyba ta w której grało Porto z Monaco w finale a daleko zaszło też Deportivo a było to pewnie z 10 lat temu. Oczywiście teraz też zdarzają się ciekawe mecze ale i tak z góry wiadomo że grono potencjalnych zwycięzców liczy 3-4 drużyny. Liga mistrzów jest bardzo przewidywalna a nowe drużyny mogłyby wnieść powiew świeżości.
Co do ligi mistrzów, mi już się znudziła. Może i jest ciekawa do pewnego momentu bo zawsze sie trafi jakiś basel albo inna artmedia petrzałka która skopie komuś dupe w fazie grupowej tudzież 1/8 finału ale i tak wiadomo że od ćwierćfinału będa grać te same drużyny co zawsze (z nielicznymi wyjątkami ktore i tak prędzej czy później odpadną). Nudzą mi sie już te ciągłe piłkarskie szachy pomiędzy Barceloną, Realem, Chelsea, ManU, Arsenalem, Bayernem, Interem, Milanem, Juventusem i Lyonem. Ostatnia ciekawa liga mistrzów to chyba ta w której grało Porto z Monaco w finale a daleko zaszło też Deportivo a było to pewnie z 10 lat temu. Oczywiście teraz też zdarzają się ciekawe mecze ale i tak z góry wiadomo że grono potencjalnych zwycięzców liczy 3-4 drużyny. Liga mistrzów jest bardzo przewidywalna a nowe drużyny mogłyby wnieść powiew świeżości
13 kwietnia 2012, 14:00 [cytuj]
Nie wiem czy słyszeliście, że Commoly wyleciał z Liverpoolu :) pamiętacie pana?
14 kwietnia 2012, 14:20 [cytuj]
A tak przy okazji Norwich - Manchester City w 35 min. 0-2 Tevez Aguero.
A tak przy okazji Norwich - Manchester City w 35 min. 0-2 Tevez Aguero
"Veni, vidi, vici" Jestem jaki jestem i dobrze mi z tym
14 kwietnia 2012, 14:59 [cytuj]
gurahl powiedział/a:

Masz na myśli Comolli, czemu przecież on takich zajebistych piłkarzy kupuje. Andy Carroll kilku panów na spursmanii bardzo walczyło o niego i życzyło sobie go na WHL. Henderson następny talent za 20 mln. C.Adam, Downing, same gwiazdy, wiele osób chciało żeby do nas wrócił
Masz na myśli Comolli, czemu przecież on takich zajebistych piłkarzy kupuje. Andy Carroll kilku panów na spursmanii bardzo walczyło o niego i życzyło sobie go na WHL. Henderson następny talent za 20 mln. C.Adam, Downing, same gwiazdy, wiele osób chciało żeby do nas wrócił
14 kwietnia 2012, 18:21 [cytuj]
No ale niezapominajcie że np. Modrić i Bale to też jego wynalazki
No ale niezapominajcie że np. Modrić i Bale to też jego wynalazki
15 kwietnia 2012, 16:46 [cytuj]
Bale to wynalazek Martina Jola, to on go chciał i przekonał żeby wybrał nas a nie inny klub. A Mordić to nie wiem kto bardziej chciał Ramos czy Comolli
Bale to wynalazek Martina Jola, to on go chciał i przekonał żeby wybrał nas a nie inny klub. A Mordić to nie wiem kto bardziej chciał Ramos czy Comolli
15 kwietnia 2012, 16:51 [cytuj]
Coś czuję że City będzie chciało wyrwać Modricia latem z naszej drużyny, najpierw mówił o nim Mancini, teraz Dżeko
http://www1.skysports.com/football/news/11095/7674707/
Coś czuję że City będzie chciało wyrwać Modricia latem z naszej drużyny, najpierw mówił o nim Mancini, teraz Dżeko http://www1.skysports.com/football/news/11095/7674707/
16 kwietnia 2012, 13:18 [cytuj]
Chuj z Mancinim i Dżeko... Najbardziej wyraźnie i rzeczowo słowa "Luka odchodź z Tottenhamu" wypowiadają nasze wyniki...;(
Chuj z Mancinim i Dżeko... Najbardziej wyraźnie i rzeczowo słowa "Luka odchodź z Tottenhamu" wypowiadają nasze wyniki...;(
16 kwietnia 2012, 22:44 [cytuj]
Wyścig paralityków o trzecie miejsce. Arsena 1:2 Wigan i 10 minut do końca. :P
Wyścig paralityków o trzecie miejsce. Arsena 1:2 Wigan i 10 minut do końca. :P
17 kwietnia 2012, 12:10 [cytuj]
Mam nadzieje ze po meczu z Chelsea zapanowalo ogolne wkur*ienie i chlopaki wezma sie w garsc i zaczna grac. Ten sezon wcale nie musi skonczyc sie zle..
Mam nadzieje ze po meczu z Chelsea zapanowalo ogolne wkur*ienie i chlopaki wezma sie w garsc i zaczna grac. Ten sezon wcale nie musi skonczyc sie zle
Dobry czas to nie rolex tylko chwile co są wolne
17 kwietnia 2012, 12:25 [cytuj]
Jeśli wierzyć "bulwarówom" to zdania na ten temat są w drużynie podzielone. Scottie zdecydowanie mówi o ogólnej piłkarskiej złości i chęci pokazania wszystkim, że nie poddamy się do końca. Gallas natomiast, że wszyscy w ekipie są zdruzgotani i nie wiedzą, w którym kierunku podążają...
Zapomniał, że podążają na Loftus Road w sobotę ? :krzyk:
Jeśli wierzyć "bulwarówom" to zdania na ten temat są w drużynie podzielone. Scottie zdecydowanie mówi o ogólnej piłkarskiej złości i chęci pokazania wszystkim, że nie poddamy się do końca. Gallas natomiast, że wszyscy w ekipie są zdruzgotani i nie wiedzą, w którym kierunku podążają... Zapomniał, że podążają na Loftus Road w sobotę ? :krzyk:
17 kwietnia 2012, 13:06 [cytuj]
Do sukcesów Pana C. należy jeszcze doliczyć Benta ;-)
Do sukcesów Pana C. należy jeszcze doliczyć Benta ;-)
|<  <<  <  46  47  48  49  50    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 33.33%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 66.67%
3 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 38 Zarejestrowanych użytkowników: 5255 Ostatnio zarejestrowany: maciek_1984

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się