Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  48  49  50  51  52    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Hyde Park » O wszystkim i o niczym
25 kwietnia 2012, 00:28 [cytuj]
Aapa dostałeś moje PM'ki?
Aapa dostałeś moje PM'ki?
Life is short, too short to have fun Life is long, too long to go wrong
25 kwietnia 2012, 07:47 [cytuj]
rak powiedział/a:
http://futbolfc.pl/premier-league,drugie-dno-absencji-adebayora

Tymczasem brak Adebayora może nie wynikać tylko i wyłącznie z kontuzji. Źle się dzieje

Raku proszę cie Daily Mail!? Niech się potwierdzi ta informacja w jakimś poważnym źródle wtedy będzie można to komentować. Daily Mail swoim artykułem próbuje odwrócić uwagę od prawdziwego winnego spadku formy Tottenhamu, bo wujek Harry im nie pasuje, to jest ich najlepszy menadżer więc próbują szukać kozła ofiarnego. Biedny Harry padł ofiarą niesubordynacji Adebayora i zbyt małego składu trzebionego przez kontuzje.
Raku proszę cie Daily Mail!? Niech się potwierdzi ta informacja w jakimś poważnym źródle wtedy będzie można to komentować. Daily Mail swoim artykułem próbuje odwrócić uwagę od prawdziwego winnego spadku formy Tottenhamu, bo wujek Harry im nie pasuje, to jest ich najlepszy menadżer więc próbują szukać kozła ofiarnego. Biedny Harry padł ofiarą niesubordynacji Adebayora i zbyt małego składu trzebionego przez kontuzje
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
25 kwietnia 2012, 19:26 [cytuj]
http://sport.onet.pl/tylko-w-onet-pl/lequipe-ff/van-der-vaart-uksztaltowala-mnie-ulica,1,5104941,wiadomosc.html

" Potrzebuję adrenaliny, mam ochotę omówić z trenerem taktykę." oh really? taktykę, z Harrym... jaką taktykę? ;P
http://sport.onet.pl/tylko-w-onet-pl/lequipe-ff/van-der-vaart-uksztaltowala-mnie-ulica,1,5104941,wiadomosc.html " Potrzebuję adrenaliny, mam ochotę omówić z trenerem taktykę." oh really? taktykę, z Harrym... jaką taktykę? ;P
The game is about glory. It's about doing things in style, with a flourish, about going out and beating the other lot, not waiting for them to die of boredom
26 kwietnia 2012, 15:53 [cytuj]
Widzieliście?

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=1U_551oTTcg
Widzieliście? http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=1U_551oTTcg
26 kwietnia 2012, 17:59 [cytuj]
Co do wypowiedzi Ćorluki, to jestem ciekaw na ile naprawdę tak uważa, a na ile mówi to tylko po to by w pewnym sensie wyrazić swój żal z powodu że nie dostawał szans(de facto z braku rotacji) na grę w pierwszej 11 Tottenhamu. Gdyby na przykład coś takiego powiedział któryś z zawodników który w przeciągu całego obecnego sezonu wybiegał na boisko systematycznie(gdy oczywiście mógł) miało by to chyba większy oddźwięk/posłuch.
Co do wypowiedzi Ćorluki, to jestem ciekaw na ile naprawdę tak uważa, a na ile mówi to tylko po to by w pewnym sensie wyrazić swój żal z powodu że nie dostawał szans(de facto z braku rotacji) na grę w pierwszej 11 Tottenhamu. Gdyby na przykład coś takiego powiedział któryś z zawodników który w przeciągu całego obecnego sezonu wybiegał na boisko systematycznie(gdy oczywiście mógł) miało by to chyba większy oddźwięk/posłuch
The game is about glory. It's about doing things in style, with a flourish, about going out and beating the other lot, not waiting for them to die of boredom
26 kwietnia 2012, 20:38 [cytuj]
Nie zapominaj ze na WHL graja tez Modric i Krancjar, i jestem przekonany na 100% ze rozmawiaja z VC o tym co sie dzieje w klubie, takze uwazam to za dobre zrodlo.
Nie zapominaj ze na WHL graja tez Modric i Krancjar, i jestem przekonany na 100% ze rozmawiaja z VC o tym co sie dzieje w klubie, takze uwazam to za dobre zrodlo
26 kwietnia 2012, 21:27 [cytuj]
Pamiętacie Diego Capela, był naszym celem transferowym za czasów Ramosa
Pamiętacie Diego Capela, był naszym celem transferowym za czasów Ramosa
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
26 kwietnia 2012, 21:44 [cytuj]
nie gra źle, ale ten van WOlfsinkel mi się bardziej podoba

nie mówiąc już o piłkarzach Athletic, ale że to mój drugi ulubiony klub po Tottenhamie to nie chciałbym ich wykupywać :tak:
nie gra źle, ale ten van WOlfsinkel mi się bardziej podoba nie mówiąc już o piłkarzach Athletic, ale że to mój drugi ulubiony klub po Tottenhamie to nie chciałbym ich wykupywać :tak:
27 kwietnia 2012, 13:00 [cytuj]
No i niech ktoś mi powie, że ten finał LE nie zapowiada się zajebiście?? Nawet aspekt historyczny fajny. W końcu jedni byli przyczyną drugich - tak kojarzę. Będę ściskał za Basków, bo raz, że ich lubię, dwa grają fajną piłkę, a trzy ich stadion jest tak wkomponowany w architekturę jak WHL. Co prawda nie wiem co trzecie ma za znaczenie, ale jakoś to do mnie przemawia :]
No i niech ktoś mi powie, że ten finał LE nie zapowiada się zajebiście?? Nawet aspekt historyczny fajny. W końcu jedni byli przyczyną drugich - tak kojarzę. Będę ściskał za Basków, bo raz, że ich lubię, dwa grają fajną piłkę, a trzy ich stadion jest tak wkomponowany w architekturę jak WHL. Co prawda nie wiem co trzecie ma za znaczenie, ale jakoś to do mnie przemawia :]
Kogucie życie!
27 kwietnia 2012, 14:28 [cytuj]
Pod tym względem patrząc to lepiej nie można było wybrać. Ktoś w ogóle kojarzy jak oni się do siebie odnoszą? W sensie kibicowskim. Ja też jestem za Bilbao, bo oprócz tego, ze graja fajnie, podoba mi się otoczka klubu, choć ETA (podobnie jak IRA czy Wolna Palestynę (chyba, że od Hamasu) mam głęboko w poważaniu.
Pod tym względem patrząc to lepiej nie można było wybrać. Ktoś w ogóle kojarzy jak oni się do siebie odnoszą? W sensie kibicowskim. Ja też jestem za Bilbao, bo oprócz tego, ze graja fajnie, podoba mi się otoczka klubu, choć ETA (podobnie jak IRA czy Wolna Palestynę (chyba, że od Hamasu) mam głęboko w poważaniu
Well, stone me! We've had cocaine, bribery and Arsenal scoring two goals at home. But just when you thought there were truly no surprises left in football, Vinnie Jones turns out to be an international player!
27 kwietnia 2012, 16:56 [cytuj]
Harry out, Guardiola jest wolny. :D
Harry out, Guardiola jest wolny. :D
27 kwietnia 2012, 17:46 [cytuj]
aapa powiedział/a:
Pod tym względem patrząc to lepiej nie można było wybrać. Ktoś w ogóle kojarzy jak oni się do siebie odnoszą? W sensie kibicowskim. Ja też jestem za Bilbao, bo oprócz tego, ze graja fajnie, podoba mi się otoczka klubu, choć ETA (podobnie jak IRA czy Wolna Palestynę (chyba, że od Hamasu) mam głęboko w poważaniu

Z tego co wiem to nie za świetnie. W Bilbao wszystko co związane z Madrytem jest nie za świetne. A co do ETA to masz 10000000% racji.
Z tego co wiem to nie za świetnie. W Bilbao wszystko co związane z Madrytem jest nie za świetne. A co do ETA to masz 10000000% racji
Kogucie życie!
27 kwietnia 2012, 19:17 [cytuj]
Asulley wypada do końca sezonu.
Asulley wypada do końca sezonu
White Hart Lane was always a place where I felt I belonged
27 kwietnia 2012, 19:55 [cytuj]
Ale Kaboul i Ade wracają do składu
Ale Kaboul i Ade wracają do składu
28 kwietnia 2012, 00:18 [cytuj]
Czyli do końca gramy z Rose'm na lewej obronie? Chyba że Harry wymyśli sobie przesuwanie na lewa obronę Gallasa albo Bale'a
Czyli do końca gramy z Rose'm na lewej obronie? Chyba że Harry wymyśli sobie przesuwanie na lewa obronę Gallasa albo Bale'a
28 kwietnia 2012, 07:08 [cytuj]
http://anglia.goal.pl/index.php?dzial=aktualnosci&artykul=221793
http://anglia.goal.pl/index.php?dzial=aktualnosci&artykul=221793
It's not the size of the dog in the fight, it's the size of the fight in the dog.
|<  <<  <  48  49  50  51  52    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 33.33%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 66.67%
3 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 102 Zarejestrowanych użytkowników: 5255 Ostatnio zarejestrowany: maciek_1984

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się