Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  49  50  51  52  53    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Hyde Park » O wszystkim i o niczym
28 kwietnia 2012, 13:29 [cytuj]
Jedno jest pewne Citroena nigdy nie kupie:nie: - choć wydaje się, że robią coraz lepsze auta... co do Ekotto - to byłem przekonany, że kontuzja kiedyś przyjdzie ... to chyba nasz najbardziej zajechany grajek:mysli:
Danny Rose - ma swoje 5 minut:tak:
Jedno jest pewne Citroena nigdy nie kupie:nie: - choć wydaje się, że robią coraz lepsze auta... co do Ekotto - to byłem przekonany, że kontuzja kiedyś przyjdzie ... to chyba nasz najbardziej zajechany grajek:mysli: Danny Rose - ma swoje 5 minut:tak:
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
28 kwietnia 2012, 16:09 [cytuj]
Kurwa Crouchyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy!!!!!!!!!!!!1
Kurwa Crouchyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy!!!!!!!!!!!!1
Life is short, too short to have fun Life is long, too long to go wrong
28 kwietnia 2012, 16:16 [cytuj]
Jak zwykle wszyscy grają pod nas. Tego już po prostu nie mają prawa zmarnować.
Jak zwykle wszyscy grają pod nas. Tego już po prostu nie mają prawa zmarnować
White Hart Lane was always a place where I felt I belonged
28 kwietnia 2012, 16:32 [cytuj]
Jak na złość musiał Mc person strzelić gola... Zjebany ten dzisiejszy dzień(przynajmniej dla mnie) Najpierw pojebały mi się numery konta i wysłałem przypadkowej osobie 200 euro(szczęście że uczciwa i już przelała kaskę) listonosz mnie olał i nie doręczył mi komórki(mimo iż już jest w NL) przez co muszę czekać do czwartku bo od poniedziałku są obchody dnia królowej Beatrix to na dodatek pies mi wpieprzył koszulkę Lee Young Pyo. To dopiero początek dnia ciekawe co przyniesie wieczór(ciąże? )
Jak na złość musiał Mc person strzelić gola... Zjebany ten dzisiejszy dzień(przynajmniej dla mnie) Najpierw pojebały mi się numery konta i wysłałem przypadkowej osobie 200 euro(szczęście że uczciwa i już przelała kaskę) listonosz mnie olał i nie doręczył mi komórki(mimo iż już jest w NL) przez co muszę czekać do czwartku bo od poniedziałku są obchody dnia królowej Beatrix to na dodatek pies mi wpieprzył koszulkę Lee Young Pyo. To dopiero początek dnia ciekawe co przyniesie wieczór(ciąże? )
28 kwietnia 2012, 16:52 [cytuj]
Ale Newcastle dostaje baty, to już trzeba wykorzystać!
Ale Newcastle dostaje baty, to już trzeba wykorzystać!
28 kwietnia 2012, 16:53 [cytuj]
Jeśli przyniesie ciążę to przynajmniej będziesz miał później pewność, że "aktywnie", miło i dobrze (w sensie - skutecznie) spędziłeś ten wieczór ;). Początek dnia słaby, ale... pamiętaj, że faceta poznaje się po tym jak kończy, a nie jak zaczyna :rotfl:
Jeśli przyniesie ciążę to przynajmniej będziesz miał później pewność, że "aktywnie", miło i dobrze (w sensie - skutecznie) spędziłeś ten wieczór ;). Początek dnia słaby, ale... pamiętaj, że faceta poznaje się po tym jak kończy, a nie jak zaczyna :rotfl:
Can't Smile Without You!!!
28 kwietnia 2012, 18:53 [cytuj]
Tuczi - uwierz mi nie jestem gotowy na to aby być ojcem. Znam siebie i wiem, że byłbym w tym kiepski. Ja się boje zostać z dzieciakami brata sam na sam a co dopiero mieć swoje. Zawsze chciałem mieć dziecko tak po 30 tce(w sensie ja 33 lata dajmy na to a moja lasencja 25 - 27 lat) i nazwać je Ledley ewentualnie swojsko David. Co do ciąży to gadam tak bo lasencja przyjęła zastrzyk dzień później i może być lipa

Jeszcze co najwyżej może mi listonosz telefon podprowadzić(bo to takie same kutwy i złodzieje jak w Polandii). Swoją drogą dziwie się, że taki PZPN wysyła bilety na euro zwykłym listem(ani to polecony ani priorytet). Na takiej wsi mojej(gdzie tylko ja wygrałem na 100000%) to jak listonosz zobaczy kopertę od UEFA to nie ma bata, że mi wrzuci do skrzynki bilet.
Tuczi - uwierz mi nie jestem gotowy na to aby być ojcem. Znam siebie i wiem, że byłbym w tym kiepski. Ja się boje zostać z dzieciakami brata sam na sam a co dopiero mieć swoje. Zawsze chciałem mieć dziecko tak po 30 tce(w sensie ja 33 lata dajmy na to a moja lasencja 25 - 27 lat) i nazwać je Ledley ewentualnie swojsko David. Co do ciąży to gadam tak bo lasencja przyjęła zastrzyk dzień później i może być lipa Jeszcze co najwyżej może mi listonosz telefon podprowadzić(bo to takie same kutwy i złodzieje jak w Polandii). Swoją drogą dziwie się, że taki PZPN wysyła bilety na euro zwykłym listem(ani to polecony ani priorytet). Na takiej wsi mojej(gdzie tylko ja wygrałem na 100000%) to jak listonosz zobaczy kopertę od UEFA to nie ma bata, że mi wrzuci do skrzynki bilet
29 kwietnia 2012, 11:12 [cytuj]
Drodzy redaktorzy , moze warto by napisac artykul przedmeczowy chociaz dzien przed spotkaniem? nie mowiac o tym ze jest dzien meczu a artykulu ciagle nie ma. Nawet takie "szanowane" i " profesjonalne" portale jak anglia.goal.pl nie maja z tym problemu
Drodzy redaktorzy , moze warto by napisac artykul przedmeczowy chociaz dzien przed spotkaniem? nie mowiac o tym ze jest dzien meczu a artykulu ciagle nie ma. Nawet takie "szanowane" i " profesjonalne" portale jak anglia.goal.pl nie maja z tym problemu
29 kwietnia 2012, 13:27 [cytuj]
Niestety Przemas, ale strajkujemy ze względu na mało profesjonalną postawę naszych "zawodowców" na boisku w ostatnich miesiącach, oraz ze względu na brak szacunku dla klubowych barw, herbu i wiernych kibiców okazywany przez naszych "gwiazdorków" :rotfl:
Niestety Przemas, ale strajkujemy ze względu na mało profesjonalną postawę naszych "zawodowców" na boisku w ostatnich miesiącach, oraz ze względu na brak szacunku dla klubowych barw, herbu i wiernych kibiców okazywany przez naszych "gwiazdorków" :rotfl:
29 kwietnia 2012, 15:46 [cytuj]
Ja to ostatnimi czasy protestuje głównie przeciw tak zwanej maturze:P
Ja to ostatnimi czasy protestuje głównie przeciw tak zwanej maturze:P
29 kwietnia 2012, 16:07 [cytuj]
a ja powiadam. Komuś się nie podoba to zebrać dupsko w troki i samemu coś napisać. Poza tym to jest strona fanowska. Nie oficjalny serwis i nie musi być wszystko tip top zawsze o każdej porze.
a ja powiadam. Komuś się nie podoba to zebrać dupsko w troki i samemu coś napisać. Poza tym to jest strona fanowska. Nie oficjalny serwis i nie musi być wszystko tip top zawsze o każdej porze
29 kwietnia 2012, 21:47 [cytuj]
http://www.sport.pl/euro2012/1,109071,11640612,Euro_2012__Roy_Hodgson_selekcjonerem_Anglii_.html
http://www.sport.pl/euro2012/1,109071,11640612,Euro_2012__Roy_Hodgson_selekcjonerem_Anglii_.html
29 kwietnia 2012, 22:22 [cytuj]
to dlatego tak dziś zagrali. czyli Harry zostaje, nie wiem czy cieszyć się czy płakać, mam nadzieje że zacznie się uczyć na własnych błędach
to dlatego tak dziś zagrali. czyli Harry zostaje, nie wiem czy cieszyć się czy płakać, mam nadzieje że zacznie się uczyć na własnych błędach
Dobry czas to nie rolex tylko chwile co są wolne
29 kwietnia 2012, 23:52 [cytuj]
:bezradny: HR zostaje:ok:
:bezradny: HR zostaje:ok:
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
30 kwietnia 2012, 00:36 [cytuj]
ja pierdole...
http://transfery.info/51895,oficjalnie-hodgson-nowym-selekcjonerem-reprezentacji-anglii
ja pierdole... http://transfery.info/51895,oficjalnie-hodgson-nowym-selekcjonerem-reprezentacji-anglii
30 kwietnia 2012, 01:22 [cytuj]
To dobrze dla nas. Jak HR uratuje Ligę Mistrzów to bardzo dobrze, że zostanie a jak spierdoli to co zostało to i tak pewnie by wyleciał. Teraz inicjatywa Harry zostaje/Harry wylatuje należy tylko i wyłącznie do zarządu Tottenhamu a nie Federacji.
To dobrze dla nas. Jak HR uratuje Ligę Mistrzów to bardzo dobrze, że zostanie a jak spierdoli to co zostało to i tak pewnie by wyleciał. Teraz inicjatywa Harry zostaje/Harry wylatuje należy tylko i wyłącznie do zarządu Tottenhamu a nie Federacji
30 kwietnia 2012, 12:09 [cytuj]
http://www1.skysports.com/football/news/12016/7716898/FA-approaches-Hodgson
Nie czytajcie pierdołek na mizernej reputacji portalach. Nie ma niczego oficjalnie. Jak na razie to tylko pierwsza rozmowa "kwalifikacyjna" i tyle. Fakt, że Hodgson został zaproszony jako pierwszy świadczy, że traktują go jako faworyta. Ale nazywanie go już selekcjonerem repry to troszkę na wyrost Panowie :wysmiewacz:
http://www1.skysports.com/football/news/12016/7716898/FA-approaches-Hodgson Nie czytajcie pierdołek na mizernej reputacji portalach. Nie ma niczego oficjalnie. Jak na razie to tylko pierwsza rozmowa "kwalifikacyjna" i tyle. Fakt, że Hodgson został zaproszony jako pierwszy świadczy, że traktują go jako faworyta. Ale nazywanie go już selekcjonerem repry to troszkę na wyrost Panowie :wysmiewacz:
30 kwietnia 2012, 12:46 [cytuj]
"according to the rumours if Robetro Mancini don't win league this year, Manchester city will hire new manager. If they do that Roberto Mancini will stay in english premiership and join Tottenham Hotspur. Of course if harry redknapp leave spurs team for english national team." to dziś usłyszałem w radio lol
"according to the rumours if Robetro Mancini don't win league this year, Manchester city will hire new manager. If they do that Roberto Mancini will stay in english premiership and join Tottenham Hotspur. Of course if harry redknapp leave spurs team for english national team." to dziś usłyszałem w radio lol
30 kwietnia 2012, 14:29 [cytuj]
Mancini? Cienko to widzę, grałby dwoma defensywnymi. No chyba że odejdzie Modric, a przyjdzie Hazard - wtedy środek z dwójką Parker/Sandro/Huddlestone i ofensywna czwórka z VdV/Bale/Lennonem/Hazardem + napastnikiem...

A najlepiej żeby zabrał jednego ze swoich ulubieńców - Teveza albo Balotelliego :rotfl:
Mancini? Cienko to widzę, grałby dwoma defensywnymi. No chyba że odejdzie Modric, a przyjdzie Hazard - wtedy środek z dwójką Parker/Sandro/Huddlestone i ofensywna czwórka z VdV/Bale/Lennonem/Hazardem + napastnikiem... A najlepiej żeby zabrał jednego ze swoich ulubieńców - Teveza albo Balotelliego :rotfl:
30 kwietnia 2012, 15:56 [cytuj]
Ten śmierdziel (Roberto M.) mając tak obszerny i wysoko opłacany skład, potrafi pierdolnąć w komentarzu, że potrzebuje wzmocnień, bo nie ma kim grać... 3/4 europy chciałoby mieć choć połowę tego... Zakłamany i zadufany we własnej osobie pacan. Tyle co do jegoż osoby mam do powiedzenia...
Ten śmierdziel (Roberto M.) mając tak obszerny i wysoko opłacany skład, potrafi pierdolnąć w komentarzu, że potrzebuje wzmocnień, bo nie ma kim grać... 3/4 europy chciałoby mieć choć połowę tego... Zakłamany i zadufany we własnej osobie pacan. Tyle co do jegoż osoby mam do powiedzenia
|<  <<  <  49  50  51  52  53    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 33.33%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 66.67%
3 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 57 Zarejestrowanych użytkowników: 5255 Ostatnio zarejestrowany: maciek_1984

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się