Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  51  52  53  54  55    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Hyde Park » O wszystkim i o niczym
1 maja 2012, 16:34 [cytuj]
Pasavin - Nie wiesz, że najlepiej się wychodzi 5 minut przed końcem? Wtedy unikasz korków etc. Mecz wygrany to nie ma co się dziwić, że każdy chce bez problemowo przejechać trasę do domu, a nie czekać do końca meczu i stać w korkach bo multum ludzi w tym samym czasie będzie się wytłaczać z parkingów autami(tak samo było na Amsterdam Arena jak Man Utd grali z Ajaxem)
Pasavin - Nie wiesz, że najlepiej się wychodzi 5 minut przed końcem? Wtedy unikasz korków etc. Mecz wygrany to nie ma co się dziwić, że każdy chce bez problemowo przejechać trasę do domu, a nie czekać do końca meczu i stać w korkach bo multum ludzi w tym samym czasie będzie się wytłaczać z parkingów autami(tak samo było na Amsterdam Arena jak Man Utd grali z Ajaxem)
Life is short, too short to have fun Life is long, too long to go wrong
1 maja 2012, 16:43 [cytuj]
Pasavin - dostają od kibiców to, co sami im serwowali przez ostatnie tygodnie... Z jednym wyjątkiem - kibice na meczu są zawsze, a naszych piłkarzy na boisku nie było od lutego (jedna jaskółka wiosny nie czyni)... Wciąż 1-0 dla kibiców ;P
Pasavin - dostają od kibiców to, co sami im serwowali przez ostatnie tygodnie... Z jednym wyjątkiem - kibice na meczu są zawsze, a naszych piłkarzy na boisku nie było od lutego (jedna jaskółka wiosny nie czyni)... Wciąż 1-0 dla kibiców ;P
Can't Smile Without You!!!
1 maja 2012, 17:21 [cytuj]
Czy ja wiem? Po takim kopnięciu i tak poleciałby na ziemię, a że próbował wymusić to druga kwestia. Young nawet nie miał prawa się przewrócić po takim kontakcie.
Czy ja wiem? Po takim kopnięciu i tak poleciałby na ziemię, a że próbował wymusić to druga kwestia. Young nawet nie miał prawa się przewrócić po takim kontakcie
1 maja 2012, 20:51 [cytuj]
jin_tae powiedział/a:

Własną wygodę i parę minut czasu cenisz bardziej niż bycie z drużyną do końca? Poza tym jakie korki- tam prawie wszyscy dojeżdżają kolejką a pociąg co chwilę
Własną wygodę i parę minut czasu cenisz bardziej niż bycie z drużyną do końca? Poza tym jakie korki- tam prawie wszyscy dojeżdżają kolejką a pociąg co chwilę
1 maja 2012, 20:57 [cytuj]
tuczi powiedział/a:

Z drużyną na dobre i na złe. Mozna krytykować zawodników na forum lub zagwizdać po słabym występie, ale w czasie meczu muszą czuć pozytywne emocje. To nie jest gra kto-kogo. Cele są wspólne,zgoda buduje.
Z drużyną na dobre i na złe. Mozna krytykować zawodników na forum lub zagwizdać po słabym występie, ale w czasie meczu muszą czuć pozytywne emocje. To nie jest gra kto-kogo. Cele są wspólne,zgoda buduje
1 maja 2012, 21:40 [cytuj]
Pasavin - jeśli wygrywamy mecz to co kogo zbawi 5 minut. Wracałem z meczu LE Ajax MU. Ja wyszedłem 5 minut przed meczem i dojechałem autem do domu półtorej godziny szybciej niż mój brat, który był do końca. Półtorej godziny w stosunku do 5 minut to duża różnica. Poza tym nie jestem typem fana, który życie podporządkowuje piłce.
Pasavin - jeśli wygrywamy mecz to co kogo zbawi 5 minut. Wracałem z meczu LE Ajax MU. Ja wyszedłem 5 minut przed meczem i dojechałem autem do domu półtorej godziny szybciej niż mój brat, który był do końca. Półtorej godziny w stosunku do 5 minut to duża różnica. Poza tym nie jestem typem fana, który życie podporządkowuje piłce
1 maja 2012, 21:41 [cytuj]
Gdyby nie byli z drużyną na dobre i na złe, to trybuny wyglądałyby jak na meczu Ekstraklasy, Pasavin. Nie wspominając o wyjazdach, gdzie nigdy nie zawodzimy... Kibice też muszą czuć zaangażowanie w grę i chęć zwycięstwa. Tego niestety grajkom w ostatnim okresie jednak brakowało. Pomimo tego stadion zawsze był pełny. Jedna jaskółka wiosny nie czyni, jak już pisałem. Niech pokażą to samo w następnych meczach, a jestem pewien, że doping znany z WHL powróci. Jaka praca, taka płaca...
Gdyby nie byli z drużyną na dobre i na złe, to trybuny wyglądałyby jak na meczu Ekstraklasy, Pasavin. Nie wspominając o wyjazdach, gdzie nigdy nie zawodzimy... Kibice też muszą czuć zaangażowanie w grę i chęć zwycięstwa. Tego niestety grajkom w ostatnim okresie jednak brakowało. Pomimo tego stadion zawsze był pełny. Jedna jaskółka wiosny nie czyni, jak już pisałem. Niech pokażą to samo w następnych meczach, a jestem pewien, że doping znany z WHL powróci. Jaka praca, taka płaca
1 maja 2012, 22:24 [cytuj]
Ok. Myślę inaczej,może bardziej sercem niż rozumem, ale szanuję wasze zdanie i argumentację.
Ok. Myślę inaczej,może bardziej sercem niż rozumem, ale szanuję wasze zdanie i argumentację
2 maja 2012, 00:06 [cytuj]
Pasavin serce też ma swoje granice. Przegrywając dajmy na to 7 do 0 po bezbarwnej grze mamy im klaslać i krzyczeć nic się nie stało? Rozumiem kochać klub, ale nie ślepo jak to robią kibice MU(jakby grali czy cienko czy bardzo cienko zawsze mówią i tak jesteśmy najlepsi w Anglii)
Pasavin serce też ma swoje granice. Przegrywając dajmy na to 7 do 0 po bezbarwnej grze mamy im klaslać i krzyczeć nic się nie stało? Rozumiem kochać klub, ale nie ślepo jak to robią kibice MU(jakby grali czy cienko czy bardzo cienko zawsze mówią i tak jesteśmy najlepsi w Anglii)
3 maja 2012, 17:28 [cytuj]
Myślę, że u nas to Joe Jordan byłby zdolny do czegoś takiego :rotfl:
Myślę, że u nas to Joe Jordan byłby zdolny do czegoś takiego :rotfl:
4 maja 2012, 15:20 [cytuj]
http://www.bbc.co.uk/sport/0/football/17958598

Szkoda, ta elektrownia jest mega klimatyczna, dobrze chociaz, ze zostawia kominy. Ale miejsce na stadion, swietne - tuz nad rzeka, centralny punkt miasta, z perspektywy dresow fajnie, z perspektywy miasta, juz nie do konca. Choc ja widzialbym w tym miejscu, podobnie jak we wschodniej czesci miasta, jakies muzeum albo galerie.
http://www.bbc.co.uk/sport/0/football/17958598 Szkoda, ta elektrownia jest mega klimatyczna, dobrze chociaz, ze zostawia kominy. Ale miejsce na stadion, swietne - tuz nad rzeka, centralny punkt miasta, z perspektywy dresow fajnie, z perspektywy miasta, juz nie do konca. Choc ja widzialbym w tym miejscu, podobnie jak we wschodniej czesci miasta, jakies muzeum albo galerie
4 maja 2012, 15:44 [cytuj]

A z ciekawosci, na ktorego gola Raku glosowales? Ja musze przyznac, ze najwieksza ochote mialem zaglosowac na trafienie Bergkampa z meczu z Newcastle (pamietam, jak ogladalem tego gola w tv, to dobrych pare minut krecilem glowa i mowilem do siebie - ja pier. co za gosc!). No ale z przyczyn ideologicznych postanowilem nie glosowac na arsenalowca i oddalem glos wlasnie na trafienie Rooneya - gol bardzo ladny, technicznie perfekcyjny (Wazza dokladnie wiedzial, co i jak chce zrobic), do tego odpowiedni ciezar gatunkowy - dla mnie jak najbardziej zasluzony zwyciezca.
A z ciekawosci, na ktorego gola Raku glosowales? Ja musze przyznac, ze najwieksza ochote mialem zaglosowac na trafienie Bergkampa z meczu z Newcastle (pamietam, jak ogladalem tego gola w tv, to dobrych pare minut krecilem glowa i mowilem do siebie - ja pier. co za gosc!). No ale z przyczyn ideologicznych postanowilem nie glosowac na arsenalowca i oddalem glos wlasnie na trafienie Rooneya - gol bardzo ladny, technicznie perfekcyjny (Wazza dokladnie wiedzial, co i jak chce zrobic), do tego odpowiedni ciezar gatunkowy - dla mnie jak najbardziej zasluzony zwyciezca
4 maja 2012, 23:53 [cytuj]
Polecam wywiad z Maćkiem Chorążykiem, kierownikiem reprezentacji do lat 17 - tak, tej co pokonała Belgię. Jest to także osoba, która (kiedyś nawet za darmo) telefonuje i jeździ po świecie - wyszukując młodych chłopaków z polskimi korzeniami, chcących grać dla Polski!

http://takdlakadry.pl/news/313/Wywiad_z_Maciejem_Chorazykiem_kierownikiem_kadry_do_lat_17
Polecam wywiad z Maćkiem Chorążykiem, kierownikiem reprezentacji do lat 17 - tak, tej co pokonała Belgię. Jest to także osoba, która (kiedyś nawet za darmo) telefonuje i jeździ po świecie - wyszukując młodych chłopaków z polskimi korzeniami, chcących grać dla Polski! http://takdlakadry.pl/news/313/Wywiad_z_Maciejem_Chorazykiem_kierownikiem_kadry_do_lat_17
Come on you Spurs!! // Wir sind der zwölfte Mann und steh'n zu dir - Bayer 04
5 maja 2012, 13:58 [cytuj]
Kyle Naughton asystował na 1-1 z Analami :).
Kyle Naughton asystował na 1-1 z Analami :)
"Taką ja mam po ojcu zasadę życiową: Boso, ale w ostrogach."
5 maja 2012, 14:12 [cytuj]
2-1 !! Kanarki grają pięknie :)
2-1 !! Kanarki grają pięknie :)
"Taką ja mam po ojcu zasadę życiową: Boso, ale w ostrogach."
5 maja 2012, 14:18 [cytuj]
Tak jest ! Jeśli Norwich ugra choć 1 punkt na Emirates, a my zwyciężymy z bardzo słabą Aston Villą, to mamy pudło ! Oczywiście musimy wygrać także ostatni mecz.
Tak jest ! Jeśli Norwich ugra choć 1 punkt na Emirates, a my zwyciężymy z bardzo słabą Aston Villą, to mamy pudło ! Oczywiście musimy wygrać także ostatni mecz
It's not the size of the dog in the fight, it's the size of the fight in the dog.
|<  <<  <  51  52  53  54  55    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 33.33%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 66.67%
3 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 25 Zarejestrowanych użytkowników: 5255 Ostatnio zarejestrowany: maciek_1984

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się