Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  52  53  54  55  56    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Hyde Park » O wszystkim i o niczym
5 maja 2012, 14:23 [cytuj]
Tak dla smaku dodam, że dwa gole po błędach Wojtusia. Szczególnie drugi.
Tak dla smaku dodam, że dwa gole po błędach Wojtusia. Szczególnie drugi
5 maja 2012, 14:25 [cytuj]
A ta mina Ćeznego przy bramkach była bezcenna :)
A ta mina Ćeznego przy bramkach była bezcenna :)
"Taką ja mam po ojcu zasadę życiową: Boso, ale w ostrogach."
5 maja 2012, 14:29 [cytuj]
Oj Norwich...oj. Jest nadzieja!
Oj Norwich...oj. Jest nadzieja!
5 maja 2012, 14:38 [cytuj]
Czyli co jak jutro wygramy to 3 miejsce na koniec bo tylko Aston Villa może chyba zagrozić nam.
Czyli co jak jutro wygramy to 3 miejsce na koniec bo tylko Aston Villa może chyba zagrozić nam
5 maja 2012, 14:58 [cytuj]
Przypominam ze z Fulham nie gra sie przyjemnie, a z fulham gramy pstatni mecz :) liverppol u siebie przegrał z nimi :)
Przypominam ze z Fulham nie gra sie przyjemnie, a z fulham gramy pstatni mecz :) liverppol u siebie przegrał z nimi :)
It's not the size of the dog in the fight, it's the size of the fight in the dog.
5 maja 2012, 15:04 [cytuj]
Na podstawie tych 58 minut powiem, że Kyle radzi sobie przyzwoicie.
Na podstawie tych 58 minut powiem, że Kyle radzi sobie przyzwoicie
5 maja 2012, 15:06 [cytuj]
hmmm jeżeli Arsenal dziś przegra myślę, że Fulham i Aston Villa nie powinny stanowić problemu. Chłopaków powinno to trzykrotnie zmotywować lecz nie zapominajmy o jednym - to tylko sport!
hmmm jeżeli Arsenal dziś przegra myślę, że Fulham i Aston Villa nie powinny stanowić problemu. Chłopaków powinno to trzykrotnie zmotywować lecz nie zapominajmy o jednym - to tylko sport!
5 maja 2012, 15:08 [cytuj]
Ozzy powiedział/a:
zapominajmy o jednym - to tylko sport!

co miałes na mysli piszac to? przeciez ten sport to cale ich zycie, i t o co wlczyli i walcza, chyba , że napisałes ta w innym konteksci, bo ja to tak zrozumialem.
co miałes na mysli piszac to? przeciez ten sport to cale ich zycie, i t o co wlczyli i walcza, chyba , że napisałes ta w innym konteksci, bo ja to tak zrozumialem
It's not the size of the dog in the fight, it's the size of the fight in the dog.
5 maja 2012, 15:17 [cytuj]
chodzi o to że wszystko może się zdarzyć bo jak wiem sport jest nieobliczalny. Tylko o to chodziło.
chodzi o to że wszystko może się zdarzyć bo jak wiem sport jest nieobliczalny. Tylko o to chodziło
jebany persil
jebany persil
Niestety 2-2

Cholera
Niestety 2-2 Cholera
5 maja 2012, 15:20 [cytuj]
spokojnie remis też dobry dla nas.
spokojnie remis też dobry dla nas
5 maja 2012, 15:24 [cytuj]
@Ozzy, a to przepraszam :) myslalem, ze pisałes o tym ze sport to dal nich jeden z mniejszych problemow:)
@Ozzy, a to przepraszam :) myslalem, ze pisałes o tym ze sport to dal nich jeden z mniejszych problemow:)
5 maja 2012, 15:24 [cytuj]
I dupa, 3-2
I dupa, 3-2
5 maja 2012, 15:25 [cytuj]
no i 3:2. dziekujemy. panu sedzieemu.
edit: v persie zawsze dupsko im musi uratować, chodz wcale nie zasluzyli na wygrana.
no i 3:2. dziekujemy. panu sedzieemu. edit: v persie zawsze dupsko im musi uratować, chodz wcale nie zasluzyli na wygrana
5 maja 2012, 15:25 [cytuj]
Jebany holender!
Jebany holender!
5 maja 2012, 15:26 [cytuj]
Ja pierdole, to szmaciarz...
Ja pierdole, to szmaciarz
5 maja 2012, 15:26 [cytuj]
@playmaker nie nie, widzisz chodzi o tą nie obliczalność np Arsenal 1-2 Norwich my się cieszymy a teraz 3-2 i już nie mamy dobrych humorów.
@playmaker nie nie, widzisz chodzi o tą nie obliczalność np Arsenal 1-2 Norwich my się cieszymy a teraz 3-2 i już nie mamy dobrych humorów
5 maja 2012, 15:30 [cytuj]
JEST !!! 3-3 !! Remis daje nam szanse !
JEST !!! 3-3 !! Remis daje nam szanse !
5 maja 2012, 15:30 [cytuj]
nojgorsze jest to, ze przez ta wygrana anali, nie mozemy sie czuc pewnie, bo mimo 2 wyggranych (tak przypuszczam) nie jestesmy pewni CL. bo jesli cfc wygra lm, to kazdy wie jak sie to skonczy dla 4 miejsca...
nojgorsze jest to, ze przez ta wygrana anali, nie mozemy sie czuc pewnie, bo mimo 2 wyggranych (tak przypuszczam) nie jestesmy pewni CL. bo jesli cfc wygra lm, to kazdy wie jak sie to skonczy dla 4 miejsca
|<  <<  <  52  53  54  55  56    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 33.33%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 66.67%
3 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 40 Zarejestrowanych użytkowników: 5255 Ostatnio zarejestrowany: maciek_1984

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się