Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  55  56  57  58  59    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Hyde Park » O wszystkim i o niczym
10 maja 2012, 23:55 [cytuj]
Co jest złego w silikonie?
Co jest złego w silikonie?
11 maja 2012, 14:02 [cytuj]
podrażnia skórę
podrażnia skórę
Life is short, too short to have fun Life is long, too long to go wrong
11 maja 2012, 16:38 [cytuj]
Mam pytanko. Skoro Birmingham już skończyło swój sezon to czy Townsend który był tam wypożyczony mógł by teoretycznie wystąpić w ostatnim meczu z Fulham czy przepisy na to nie pozwalają? Bo jak wiadomo mamy problemy z obsadą lewej obrony. Cofnąć tam Bale a na skrzydło dać Townsenda...
Mam pytanko. Skoro Birmingham już skończyło swój sezon to czy Townsend który był tam wypożyczony mógł by teoretycznie wystąpić w ostatnim meczu z Fulham czy przepisy na to nie pozwalają? Bo jak wiadomo mamy problemy z obsadą lewej obrony. Cofnąć tam Bale a na skrzydło dać Townsenda
11 maja 2012, 20:27 [cytuj]
http://www.transfery.info/52155,liverpool-rezygnuje-z-herbu-na-koszulkach a myslalem,ze nasz kontrakt z UA jest glupim posunieciem :)
http://www.transfery.info/52155,liverpool-rezygnuje-z-herbu-na-koszulkach a myslalem,ze nasz kontrakt z UA jest glupim posunieciem :)
Tottenham till I die, I'm Tottenham till I die, I know I am, I'm sure I am, I'm Tottenham till I die...
11 maja 2012, 20:51 [cytuj]
http://www.bbc.co.uk/sport/0/football/18033752 - Liverpool też ma jakąś amerykańską firmę, nasza przynajmniej ogromna, o tym Warriorze w życiu nie słyszałem. A koszulki LFC na następny sezon FENOMENALNE. Powrót do starego logo, kolor, design, miodzio!
http://www.bbc.co.uk/sport/0/football/18033752 - Liverpool też ma jakąś amerykańską firmę, nasza przynajmniej ogromna, o tym Warriorze w życiu nie słyszałem. A koszulki LFC na następny sezon FENOMENALNE. Powrót do starego logo, kolor, design, miodzio!
12 maja 2012, 11:29 [cytuj]
mi tez sie strasznie podoba ich wyglad,ale ta firma jakos mnie w ogole nie przekonuje. ciekawe co pokaże UA...
mi tez sie strasznie podoba ich wyglad,ale ta firma jakos mnie w ogole nie przekonuje. ciekawe co pokaże UA
Tottenham till I die, I'm Tottenham till I die, I know I am, I'm sure I am, I'm Tottenham till I die...
12 maja 2012, 15:51 [cytuj]
Koszulki poolu są brzydkie, kolor taki nie zbyt(ni to czerwony ni to brązowy i w ogóle nie lubię polo. Mam koszulkę o takim kolorze i wkładam ją tylko do spania albo pod bluzę jak zimno
Koszulki poolu są brzydkie, kolor taki nie zbyt(ni to czerwony ni to brązowy i w ogóle nie lubię polo. Mam koszulkę o takim kolorze i wkładam ją tylko do spania albo pod bluzę jak zimno
12 maja 2012, 19:16 [cytuj]
halabal powiedział/a:

Warrior to taka taniocha angielska dla Skinheadów. Nie polecam, mimo niskich cen.
Warrior to taka taniocha angielska dla Skinheadów. Nie polecam, mimo niskich cen
12 maja 2012, 20:29 [cytuj]
http://allegro.pl/Shop.php/Show?id=1482686&category=0&country=1&buy=0&shop=0&order=t&p=0&price_from=0&price_to=0&listing=0&pay=0&listing_sel=1&listing_interval=0&redir_to_search=1&string=warrior
http://allegro.pl/Shop.php/Show?id=1482686&category=0&country=1&buy=0&shop=0&order=t&p=0&price_from=0&price_to=0&listing=0&pay=0&listing_sel=1&listing_interval=0&redir_to_search=1&string=warrior
12 maja 2012, 21:30 [cytuj]
halabal powiedział/a:

Kolorystyka miała być dla uczczenia ofiar tragedii na Hillsborough, mądry pomysł ale koszulka mi się nie podoba, ale to by pasowało bo jest wręcz tragiczna
Kolorystyka miała być dla uczczenia ofiar tragedii na Hillsborough, mądry pomysł ale koszulka mi się nie podoba, ale to by pasowało bo jest wręcz tragiczna
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
12 maja 2012, 22:04 [cytuj]
Po tym co Lewy dzisiaj pokazał stwierdzam że spokojnie by sobie poradził w Tottenhamie, ale jeśli odejdzie z BVB top tylko do lepszego klubu od nas. A po tym co pokazał Batern stwierdzam że ligę mistrzów może nam dać chyba tylko rzecie miejsce :(
Po tym co Lewy dzisiaj pokazał stwierdzam że spokojnie by sobie poradził w Tottenhamie, ale jeśli odejdzie z BVB top tylko do lepszego klubu od nas. A po tym co pokazał Batern stwierdzam że ligę mistrzów może nam dać chyba tylko rzecie miejsce :(
12 maja 2012, 23:31 [cytuj]
Mecz meczowi nierówny, teraz będą chcieli się odegrać i coś wygrać, grają u siebie, ja oceniam szanse 50/50. Nie wiemy jak Chelsea ogarnie się bez Terry i Ramiresa, który był ich najlepszym piłkarzem w półfinale. Trochę dziwi mnie polityka transferowa Bayernu bo mają kasę ale nie potrafią kupić jednego porządnego środkowego obrońcy
Mecz meczowi nierówny, teraz będą chcieli się odegrać i coś wygrać, grają u siebie, ja oceniam szanse 50/50. Nie wiemy jak Chelsea ogarnie się bez Terry i Ramiresa, który był ich najlepszym piłkarzem w półfinale. Trochę dziwi mnie polityka transferowa Bayernu bo mają kasę ale nie potrafią kupić jednego porządnego środkowego obrońcy
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
13 maja 2012, 00:15 [cytuj]
Oglądając dzisiejszy mecz Bayernu to mam pewne obawy, czy poradzą sobie z Chelsea, oczywiście liczę na jutrzejszą wpadkę Arsenalu i na wyprzedzenie ich w tabeli przez Spurs, bo jak tak się nie stanie, to możemy nie zagrać nawet w kwalifikacjach do LM.
Oglądając dzisiejszy mecz Bayernu to mam pewne obawy, czy poradzą sobie z Chelsea, oczywiście liczę na jutrzejszą wpadkę Arsenalu i na wyprzedzenie ich w tabeli przez Spurs, bo jak tak się nie stanie, to możemy nie zagrać nawet w kwalifikacjach do LM
Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą...
13 maja 2012, 10:36 [cytuj]
Witam
mój znajomy stracił hasło a nie działa odzyskiwanie... przynajmniej tak twierdzi.. wie ktoś coś na ten temat..
Witam mój znajomy stracił hasło a nie działa odzyskiwanie... przynajmniej tak twierdzi.. wie ktoś coś na ten temat
www.instagram.com/spursmaniak
13 maja 2012, 13:22 [cytuj]
Nie zapominajmy, że chelsea dopiero co dostała 4:1 z liverpoolem. Więc formę obu finalistów można ocenić jako porównywalną, zgadzam się z varba, każdy z nich ma szanse na zwycięstwo 50/50
Nie zapominajmy, że chelsea dopiero co dostała 4:1 z liverpoolem. Więc formę obu finalistów można ocenić jako porównywalną, zgadzam się z varba, każdy z nich ma szanse na zwycięstwo 50/50
13 maja 2012, 14:53 [cytuj]
A czy przypadkiem Chelsea nie zagrała Liverpoolem rezerwowym składem (grał Ferreira przykładowo) trzymając najlepszych grajków na finał LM?
A czy przypadkiem Chelsea nie zagrała Liverpoolem rezerwowym składem (grał Ferreira przykładowo) trzymając najlepszych grajków na finał LM?
13 maja 2012, 14:59 [cytuj]
Z oficjalnej strony Spurs, Daniela Levy'ego wiadomość dla kibiców:
"Our squad has top players at all levels and we shall continue to seek stability and to retain key players this summer and beyond. We are a Club that is focussing on growth and moving forward."

Treść całego "listu" naszego Chairmana do kibiców, na oficjalnej.
Z oficjalnej strony Spurs, Daniela Levy'ego wiadomość dla kibiców: "Our squad has top players at all levels and we shall continue to seek stability and to retain key players this summer and beyond. We are a Club that is focussing on growth and moving forward." Treść całego "listu" naszego Chairmana do kibiców, na oficjalnej
Can't Smile Without You!!!
13 maja 2012, 15:36 [cytuj]
to że aktualnie mamy (tiaaa...) to spoko, ale jak sie rozsprzedamy to mieć nie będziemy i co wtedy, panie Levy?!
to że aktualnie mamy (tiaaa...) to spoko, ale jak sie rozsprzedamy to mieć nie będziemy i co wtedy, panie Levy?!
www.facebook.com/OgienOdSkaja
13 maja 2012, 16:12 [cytuj]
kupować Longa xDDD!!!!!!!!!! hahaha
kupować Longa xDDD!!!!!!!!!! hahaha
13 maja 2012, 16:15 [cytuj]
loooooooooooooong
loooooooooooooong
|<  <<  <  55  56  57  58  59    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 33.33%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 66.67%
3 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 53 Zarejestrowanych użytkowników: 5255 Ostatnio zarejestrowany: maciek_1984

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się