Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  60  61  62  63  64    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Hyde Park » O wszystkim i o niczym
21 maja 2012, 22:56 [cytuj]
te cycki to prawdziwe? śmiem wątpić
te cycki to prawdziwe? śmiem wątpić
Dobry czas to nie rolex tylko chwile co są wolne
21 maja 2012, 23:01 [cytuj]
Jak ona ma taką laseczkę to się nie dziwię, że zostawił samochód w Hiszpanii i o nim zapomniał. Ale też mi się wydaje, że ma sztuczne cycki.
Jak ona ma taką laseczkę to się nie dziwię, że zostawił samochód w Hiszpanii i o nim zapomniał. Ale też mi się wydaje, że ma sztuczne cycki
Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą...
21 maja 2012, 23:10 [cytuj]
niestety panowie te bimbały są prawdziwe. Idealna jak dla mnie: super wiek, ładne nie przetłuszczone włosy i jej kultura słowna no cud malina. W dodatku wielka patriotka bo pochodzi ze Stoke

Pennant niedługo pewne coś wywinie i pójdzie siedzieć więc będzie droga wolna :rotfl:
niestety panowie te bimbały są prawdziwe. Idealna jak dla mnie: super wiek, ładne nie przetłuszczone włosy i jej kultura słowna no cud malina. W dodatku wielka patriotka bo pochodzi ze Stoke Pennant niedługo pewne coś wywinie i pójdzie siedzieć więc będzie droga wolna :rotfl:
Life is short, too short to have fun Life is long, too long to go wrong
21 maja 2012, 23:16 [cytuj]
Cycki to cycki ;p Może i pójdzie siedzieć, ale przypuszczam, że gdyby grał w Chelsea to już dawno John Terry przeleciałby ją. A tak poważnie, taka nie weźmie nikogo kto jej nie zapewni przynajmniej 50 tys. funtów tygodniowo, a jak jin_tae tyle zarabiasz to śmiało możesz się za nią brać :D Tylko o kolegach ze strony nie zapomnij, że im też się podoba :D
Cycki to cycki ;p Może i pójdzie siedzieć, ale przypuszczam, że gdyby grał w Chelsea to już dawno John Terry przeleciałby ją. A tak poważnie, taka nie weźmie nikogo kto jej nie zapewni przynajmniej 50 tys. funtów tygodniowo, a jak jin_tae tyle zarabiasz to śmiało możesz się za nią brać :D Tylko o kolegach ze strony nie zapomnij, że im też się podoba :D
Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą...
21 maja 2012, 23:45 [cytuj]
jin_tae powiedział/a:
nie przetłuszczone włosy

Stary, na co Ty patrzysz?!?! :wysmiewacz:
21 maja 2012, 23:47 [cytuj]
Lennon pamiętam miał też jakąś niezłą macie może linka zapodać? :D
Lennon pamiętam miał też jakąś niezłą macie może linka zapodać? :D
21 maja 2012, 23:48 [cytuj]
Walu powiedział/a:

Ej przebolał byś to jakby jakaś supersztuka miała tłuste włosy? za włosy się łapie, głaszcze, nie mógłbym takiego czegoś znieść..
Ej przebolał byś to jakby jakaś supersztuka miała tłuste włosy? za włosy się łapie, głaszcze, nie mógłbym takiego czegoś znieść
22 maja 2012, 15:40 [cytuj]
jin_tae powiedział/a:
niestety panowie te bimbały są prawdziwe. Idealna jak dla mnie: super wiek, ładne nie przetłuszczone włosy i jej kultura słowna no cud malina. W dodatku wielka patriotka bo pochodzi ze Stoke

Pennant niedługo pewne coś wywinie i pójdzie siedzieć więc będzie droga wolna :rotfl:

To ty musialeś mieć malo z cyckami wspólnego ;)

http://www.video.banzaj.pl/film/4743/alice-goodwin-nago-w-nuts/

Z tymi włochami to pojechałeś, ale może masz jakieś tam niefajne doświadczenia ;)
przy okazji skad , że wszystkie takie są :D
To ty musialeś mieć malo z cyckami wspólnego ;) http://www.video.banzaj.pl/film/4743/alice-goodwin-nago-w-nuts/ Z tymi włochami to pojechałeś, ale może masz jakieś tam niefajne doświadczenia ;) przy okazji skad , że wszystkie takie są :D
Kogucie życie!
24 maja 2012, 16:44 [cytuj]
rak powiedział/a:
http://futbolfc.pl/premier-league,walker-redknapp-to-swietny-trener

A jednak atmosfera w szatni nie jest taka, o jakiej pisał goal.com

Trochę wazeliną zaleciało i oportunizmem.
Trochę wazeliną zaleciało i oportunizmem
Kogucie życie!
24 maja 2012, 19:30 [cytuj]
Kilka tygodni temu VdV powiedział praktycznie to samo, więc coś musi w tym być. Chyba, że wypowiadają komentarze z "dwururką" na plecach :D
Kilka tygodni temu VdV powiedział praktycznie to samo, więc coś musi w tym być. Chyba, że wypowiadają komentarze z "dwururką" na plecach :D
Can't Smile Without You!!!
25 maja 2012, 11:17 [cytuj]
Znają HR, wiedzą, że zostanie na następny sezon, to muszą być "szczęśliwi". Jakoś zawsze takie rzeczy pojawiają się w takich trochędziwnych moemntach.
Znają HR, wiedzą, że zostanie na następny sezon, to muszą być "szczęśliwi". Jakoś zawsze takie rzeczy pojawiają się w takich trochędziwnych moemntach
Kogucie życie!
25 maja 2012, 14:31 [cytuj]
Jeszcze kto jak kto, ale Walker dużo HRowi zawdzięcza. Owszem, dobrą grą na wypożyczeniu nie dał mu wielkiego wyboru, ale mimo wszystko Redknapp nie wahał się i postawił na niego od samego początku, odstawiając na boczny tor Corlukę
Jeszcze kto jak kto, ale Walker dużo HRowi zawdzięcza. Owszem, dobrą grą na wypożyczeniu nie dał mu wielkiego wyboru, ale mimo wszystko Redknapp nie wahał się i postawił na niego od samego początku, odstawiając na boczny tor Corlukę
26 maja 2012, 11:10 [cytuj]
A szczęsna znowu coś jebnęła na temat Spursów, mała zakompleksiona suka...
Cieszył się że Chelsea wygrała LM bo my w niej nie zagramy, więcej czytać mi się nie chciało...
A szczęsna znowu coś jebnęła na temat Spursów, mała zakompleksiona suka... Cieszył się że Chelsea wygrała LM bo my w niej nie zagramy, więcej czytać mi się nie chciało
26 maja 2012, 11:14 [cytuj]
Gan1982 powiedział/a:
A szczęsna znowu coś jebnęła na temat Spursów, mała zakompleksiona suka...
Cieszył się że Chelsea wygrała LM bo my w niej nie zagramy, więcej czytać mi się nie chciało

Tak go szmaciarza nie cierpie za to, życze mu jak najgorzej, niech znowu sobie złamie nadgarstki...
Tak go szmaciarza nie cierpie za to, życze mu jak najgorzej, niech znowu sobie złamie nadgarstki
26 maja 2012, 12:02 [cytuj]
Zastanawiam się ilu z nas myślałoby podobnie gdyby to Woolwich byli na czwartym miejscu. Ilu z nas cieszyłoby się gdyby to nasi kochani sąsiedzi zostali wydymaniz LM tak jak my. Ja się przyznaje, że taka sytuacja na pewno humoru by mi nie zepsuła. Pomijając juz zresztą powyższe-po co się przejmować oratorskimi popisami Szczęsnego? Ja tam jestem zdania, że piłkarz swoje przywiązanie do klubu powinien okazywać na boisku a nie z mikrofonem w ręku. Ale cóż, są tacy piłkarze jak Del Piero, Puyol czy nasz Parker. I jest Szczęsny. Po owocach ich poznacie. Nie widzę potrzeby i nie rozumiem emocjonowania się.
Zastanawiam się ilu z nas myślałoby podobnie gdyby to Woolwich byli na czwartym miejscu. Ilu z nas cieszyłoby się gdyby to nasi kochani sąsiedzi zostali wydymaniz LM tak jak my. Ja się przyznaje, że taka sytuacja na pewno humoru by mi nie zepsuła. Pomijając juz zresztą powyższe-po co się przejmować oratorskimi popisami Szczęsnego? Ja tam jestem zdania, że piłkarz swoje przywiązanie do klubu powinien okazywać na boisku a nie z mikrofonem w ręku. Ale cóż, są tacy piłkarze jak Del Piero, Puyol czy nasz Parker. I jest Szczęsny. Po owocach ich poznacie. Nie widzę potrzeby i nie rozumiem emocjonowania się
26 maja 2012, 13:11 [cytuj]
Marcin powiedział/a:
Zastanawiam się ilu z nas myślałoby podobnie gdyby to Woolwich byli na czwartym miejscu. Ilu z nas cieszyłoby się gdyby to nasi kochani sąsiedzi zostali wydymaniz LM tak jak my. Ja się przyznaje, że taka sytuacja na pewno humoru by mi nie zepsuła. Pomijając juz zresztą powyższe-po co się przejmować oratorskimi popisami Szczęsnego? Ja tam jestem zdania, że piłkarz swoje przywiązanie do klubu powinien okazywać na boisku a nie z mikrofonem w ręku. Ale cóż, są tacy piłkarze jak Del Piero, Puyol czy nasz Parker. I jest Szczęsny. Po owocach ich poznacie. Nie widzę potrzeby i nie rozumiem emocjonowania się

Gdyby to kibice anali pieprzyli takie głupoty to bym się nie przejął, ale w przypadku piłkarza tego klubu to już poważne nadużycie. Czy słyszeliście żeby któryś z zawodników Spursów gadał takie głupoty ?
Mnie cieszy że w Polsce sprawa stilicia wyszła na jaw i dostał kare. Zawodnicy to profesjonaliści którzy powinni szanować swoich kolegów po fachu, a także kluby w których grają.
Gdyby to kibice anali pieprzyli takie głupoty to bym się nie przejął, ale w przypadku piłkarza tego klubu to już poważne nadużycie. Czy słyszeliście żeby któryś z zawodników Spursów gadał takie głupoty ? Mnie cieszy że w Polsce sprawa stilicia wyszła na jaw i dostał kare. Zawodnicy to profesjonaliści którzy powinni szanować swoich kolegów po fachu, a także kluby w których grają
|<  <<  <  60  61  62  63  64    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 33.33%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 66.67%
3 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 21 Zarejestrowanych użytkowników: 5255 Ostatnio zarejestrowany: maciek_1984

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się