Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  65  66  67  68  69    >
Forum dyskusyjne » Hyde Park » O wszystkim i o niczym
11 czerwca 2012, 20:16 [cytuj]
Buli powiedział/a:
Kawał dzieciństwa mi przypomniałeś, aż zrobie sobie avatar :p

Buli to także moje dzieciństwo i taka bajka co się jej bałem Wyspa niedźwiedzi.
Buli to także moje dzieciństwo i taka bajka co się jej bałem Wyspa niedźwiedzi
Life is short, too short to have fun Life is long, too long to go wrong
12 czerwca 2012, 14:51 [cytuj]
http://www.facebook.com/photo.php?v=10150855205755718&set=vb.193717947322263&type=2&theater czy ja tu widzę Sandro? :D
http://www.facebook.com/photo.php?v=10150855205755718&set=vb.193717947322263&type=2&theater czy ja tu widzę Sandro? :D
13 czerwca 2012, 00:41 [cytuj]
Filmu nie oglądałem, ale po zobaczeniu miniaturki u mnie na fejsie, od razu pomyślałem dokładnie to samo ;)
Filmu nie oglądałem, ale po zobaczeniu miniaturki u mnie na fejsie, od razu pomyślałem dokładnie to samo ;)
13 czerwca 2012, 18:42 [cytuj]
raku powiedział/a:
Czym dla Was jest klubowa koszulka?

Drugą warstwą skóry :muza:
Can't Smile Without You!!!
15 czerwca 2012, 14:25 [cytuj]
http://i47.tinypic.com/k0lvn4.jpg

chciałbym taki motor xD
http://i47.tinypic.com/k0lvn4.jpg chciałbym taki motor xD
15 czerwca 2012, 14:37 [cytuj]
tuczi powiedział/a:

:)
:)
.upadamy na dno by odbić się od niego.
15 czerwca 2012, 15:09 [cytuj]
jin_ta powiedział/a:

chciałbym taki motor xD

Dla jednych to jest hipstersko-emocki synonim Nieba, dla mnie to szczyt małomiasteczkowego buractwa. Śmiejesz się i narzekasz na drechów, a w sumie nie różnisz się niczym oprócz przedmiotu pożądania. Oni marzą o becie ze skrzydłem, spojlerem i namalowanymi płomieniami, Ty ku**a o chopperze z zestawem perkusyjnym. Szczerze mówiąc to chyba nawet oni mają, minimalnie bo minimalnie, wyższe poczucie smaku.
Nie potraktuj tego jakoś strasznie ofensywnie tylko raczej jako głos w tamtej dyskusji na temat dresiarstwa/niebezpieczeństw w Polsce i poza nią.
Dla jednych to jest hipstersko-emocki synonim Nieba, dla mnie to szczyt małomiasteczkowego buractwa. Śmiejesz się i narzekasz na drechów, a w sumie nie różnisz się niczym oprócz przedmiotu pożądania. Oni marzą o becie ze skrzydłem, spojlerem i namalowanymi płomieniami, Ty ku**a o chopperze z zestawem perkusyjnym. Szczerze mówiąc to chyba nawet oni mają, minimalnie bo minimalnie, wyższe poczucie smaku. Nie potraktuj tego jakoś strasznie ofensywnie tylko raczej jako głos w tamtej dyskusji na temat dresiarstwa/niebezpieczeństw w Polsce i poza nią
In a world full of Uniteds, Citys and Rovers, there is only One Hotspur!!!
15 czerwca 2012, 15:26 [cytuj]
jin_ta powiedział/a:

chciałbym taki motor xD

Ja pie..... jaki kasztan :D morze głupoty jest bezdenne
Ja pie..... jaki kasztan :D morze głupoty jest bezdenne
Kogucie życie!
15 czerwca 2012, 19:31 [cytuj]
Iwan powiedział/a:
Śmiejesz się i narzekasz na drechów, a w sumie nie różnisz się niczym

Polemizowałbym. Ja nie narzekam na ich gust(mimo iż mam zupełne inne zdanie na temat muzyki etc) tylko na zwykłe chamstwo czy zachowania jakie mogliśmy zauważyć po meczu z Rosją. Chyba zgodzisz się ze mną, że zachowanie ich po meczu jest co najmniej karygodne(atakowanie kobiety)

Iwan powiedział/a:
głos w tamtej dyskusji na temat dresiarstwa/niebezpieczeństw w Polsce

Nadal nie zmieniam zdania. Polskie dresiki są nieobliczalne, nigdy nie wiadomo co im do łba przyjdzie i zdania nie zmieniam.

Co do marzeń. Nigdy o takim motorze nie marzyłem. Użyłem skrótu myślowego przy okazji zdjęcia. Taki chodziło mi o biały.

Motor szczytem małomiasteczkowego buractwa? Dlaczego? Nie wiem jak w Polsce, ale tu prawie w każdym domu ludzie mają coś napędzanego silnikiem(motor, skuter, wózek elektryczny - który nie jest używany tylko przez niepełnosprawnych/starych czy "Sparta met - rower z silniczkiem") ot wygodniejszy dojazd do pracy. Ludzie potrafią tu i 50 km skuterem do pracy naginać.

Ja tylko tak traktuję środki lokomocji. Wiadomo nie kupię różowego sztrucla, ale nie mam wygórowanych wymagań odnośnie samochodu/motoru etc
Polemizowałbym. Ja nie narzekam na ich gust(mimo iż mam zupełne inne zdanie na temat muzyki etc) tylko na zwykłe chamstwo czy zachowania jakie mogliśmy zauważyć po meczu z Rosją. Chyba zgodzisz się ze mną, że zachowanie ich po meczu jest co najmniej karygodne(atakowanie kobiety) [quote=Iwan]głos w tamtej dyskusji na temat dresiarstwa/niebezpieczeństw w Polsce
15 czerwca 2012, 21:30 [cytuj]
Motor wedlug jezyka polskiego to silnik. Czyli pojazd jednosladowy napedzany silnikiem ( motorem ) nazywamy motocyklem!!! :)
Motor wedlug jezyka polskiego to silnik. Czyli pojazd jednosladowy napedzany silnikiem ( motorem ) nazywamy motocyklem!!! :)
15 czerwca 2012, 22:28 [cytuj]
Gan1982 nigdy nie myślałem w ten sposób o tym słowie. U mnie w domu zawsze się mówiło motor na jednoślad z silnikiem. Nigdy motocykla nie miałem(nie licząc małego rometa ale to był brata) teraz mam taki rower z motorem http://roweryzsilnikiem.blox.pl/resource/spartamet_1998.jpg
Gan1982 nigdy nie myślałem w ten sposób o tym słowie. U mnie w domu zawsze się mówiło motor na jednoślad z silnikiem. Nigdy motocykla nie miałem(nie licząc małego rometa ale to był brata) teraz mam taki rower z motorem http://roweryzsilnikiem.blox.pl/resource/spartamet_1998.jpg
15 czerwca 2012, 23:10 [cytuj]
Szkoda ze w Polsce takie rowerki z silnikami nie sa popularne, ale zapewne to przez duze ryzyko poruszania sie po drogach, takim wehikulem. Ostatecznie w mysl kultowego filmu, motocykl mozna nazywac motórem :)
Szkoda ze w Polsce takie rowerki z silnikami nie sa popularne, ale zapewne to przez duze ryzyko poruszania sie po drogach, takim wehikulem. Ostatecznie w mysl kultowego filmu, motocykl mozna nazywac motórem :)
16 czerwca 2012, 00:19 [cytuj]
Gan w Polsce nie są popularne, bo nie ma dróg na to. Tutaj takim bzyczkiem jeździ się po ścieżkach rowerowych. Ja bez problemu rowerem do Hagi dojadę(bo raz mam ładną drogę rowerową - ładniejszą niż u nas autostrady, dwa mam na ścieżkach normalne znaki i wiem którędy jechać xD)

Kiedyś kupowałem znajomym takie rowerki. 1000 zł wtedy wychodziło(odpala się to jak kosiarkę do trawy) i śmigali tym do pracy.

PS czuję w ch... kościach, że w poniedziałek za sterami czołgu o nazwie rudy tfu Tottenham zasiądzie Andreas Villas waż BOAs
Gan w Polsce nie są popularne, bo nie ma dróg na to. Tutaj takim bzyczkiem jeździ się po ścieżkach rowerowych. Ja bez problemu rowerem do Hagi dojadę(bo raz mam ładną drogę rowerową - ładniejszą niż u nas autostrady, dwa mam na ścieżkach normalne znaki i wiem którędy jechać xD) Kiedyś kupowałem znajomym takie rowerki. 1000 zł wtedy wychodziło(odpala się to jak kosiarkę do trawy) i śmigali tym do pracy. PS czuję w ch... kościach, że w poniedziałek za sterami czołgu o nazwie rudy tfu Tottenham zasiądzie Andreas Villas waż BOAs
16 czerwca 2012, 13:25 [cytuj]
jin_tae powiedział/a:
Motor szczytem małomiasteczkowego buractwa? Dlaczego?

Stary, naprawdę mnie zgasiło, szczerze to nie wiem co napisać, w życiu nie spotkałem się jeszcze z takim brakiem umiejętności czytania ze zrozumieniem tudzież nadinterpretacją. Naprawdę, zamurowało mnie. Może jednak odpuść trochę sobie tych skośnych i poćwicz rodzimy język?!;)
jin_tae powiedział/a:
Nadal nie zmieniam zdania. Polskie dresiki są nieobliczalne, nigdy nie wiadomo co im do łba przyjdzie i zdania nie zmieniam.

W sumie podobnie jak powyżej. Nigdy w życiu nie napisałem (i chyba nikt na tej stronce), że polskie dresiki (czy ujmijmy to lepiej, polski element) są obliczalne. Twierdzę tylko, że są nie bardziej nieobliczalne, niż ich odpowiednicy w każdym kraju zachodnim.
jin_tae powiedział/a:
Chyba zgodzisz się ze mną, że zachowanie ich po meczu jest co najmniej karygodne(atakowanie kobiety)

Jeżeli zbulwersowało Cię zaatakowanie kobiety, to powodzenia. Mnie zbulwersowało to, że w ogóle postanowili wyjść z domu, żeby rozwalać swoje miasto i lać ludzi winnych tylko tego, że urodzili się kilkaset kilometrów na wschód, bez względu na płeć czy wiek.
Stary, naprawdę mnie zgasiło, szczerze to nie wiem co napisać, w życiu nie spotkałem się jeszcze z takim brakiem umiejętności czytania ze zrozumieniem tudzież nadinterpretacją. Naprawdę, zamurowało mnie. Może jednak odpuść trochę sobie tych skośnych i poćwicz rodzimy język?!;) [quote=jin_tae]Nadal nie zmieniam zdania. Polskie dresiki są nieobliczalne, nigdy nie wiadomo co im do łba przyjdzie i zdania nie zmieniam
In a world full of Uniteds, Citys and Rovers, there is only One Hotspur!!!
16 czerwca 2012, 18:31 [cytuj]
http://www1.skysports.com/football/news/11095/7817261/

Wiedziałem że odejście Redknappa będzie nas sporo kosztować, już odchodzą najlepsi piłkarze :P
http://www1.skysports.com/football/news/11095/7817261/ Wiedziałem że odejście Redknappa będzie nas sporo kosztować, już odchodzą najlepsi piłkarze :P
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
16 czerwca 2012, 18:46 [cytuj]
No to mamy po sezonie... Liczyłem, że będziemy się pozbywać "szrotu" pokroju Moddersa lub Bale'a - ale nie tak wiodące postaci jak Nelsen :P;P
No to mamy po sezonie... Liczyłem, że będziemy się pozbywać "szrotu" pokroju Moddersa lub Bale'a - ale nie tak wiodące postaci jak Nelsen :P;P
Can't Smile Without You!!!
16 czerwca 2012, 19:39 [cytuj]
Bez Nelsena to nie ma co marzyc nawet o LE! Harry wroc!!
Bez Nelsena to nie ma co marzyc nawet o LE! Harry wroc!!
16 czerwca 2012, 19:54 [cytuj]
Nieoficjalnie : Boas podpisał 3 letnki kontrakt jak podają włoskie media .
Nieoficjalnie : Boas podpisał 3 letnki kontrakt jak podają włoskie media
16 czerwca 2012, 20:22 [cytuj]
A Włosi skąd niby wiedzą!? Zgaduję tak jak inne bulwarówki
A Włosi skąd niby wiedzą!? Zgaduję tak jak inne bulwarówki
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
|<  <<  <  65  66  67  68  69    >

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2024/2025?
1 50%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 50%
2 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 17 Zarejestrowanych użytkowników: 5254 Ostatnio zarejestrowany: trafostacja

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się