Forum dyskusyjne
6 grudnia 2011, 15:08 [cytuj]
Aż by się chciało powiedzieć "przyganiał kocioł garnkowi"
Ginola dla mnie skwara tygodnia
Aż by się chciało powiedzieć "przyganiał kocioł garnkowi" :D
Ginola dla mnie skwara tygodnia :D
6 grudnia 2011, 17:32 [cytuj]
u mnie sie nie zamazuje. Dla mnie jest on od urodzenia prosty.
Dobrzy ludzie - zli ludzie. Chociazby swiat zmienial sie o 360 stopni rok w rok mam to w dupie. Czlowiek to czlowiek. To czy jest bialy, czarny czy zolty(mam kumpli na calym swiecie) nie robi mi roznicy. Kazdy z nas ma taka sama pompke w sobie co nam krew przetacza.
u mnie sie nie zamazuje. Dla mnie jest on od urodzenia prosty.
Dobrzy ludzie - zli ludzie. Chociazby swiat zmienial sie o 360 stopni rok w rok mam to w dupie. Czlowiek to czlowiek. To czy jest bialy, czarny czy zolty(mam kumpli na calym swiecie) nie robi mi roznicy. Kazdy z nas ma taka sama pompke w sobie co nam krew przetacza
Life is short, too short to have fun
Life is long, too long to go wrong
6 grudnia 2011, 18:59 [cytuj]
Świat należy (0;360)
Świat należy (0;360) :wysmiewacz:
"Taką ja mam po ojcu zasadę życiową: Boso, ale w ostrogach."
6 grudnia 2011, 19:06 [cytuj]
Kartka Cahilla anulowana.
Kartka Cahilla anulowana
White Hart Lane was always a place where I felt I belonged
6 grudnia 2011, 19:31 [cytuj]
Pawel wiem

tak mi sie powiedzialo ;p mialem na mysli 180 stopni
a co do kwestii kibicowania and kibolowania. Polecam polski dokument ksiezyc to zyd.
Pawel wiem :D tak mi sie powiedzialo ;p mialem na mysli 180 stopni
a co do kwestii kibicowania and kibolowania. Polecam polski dokument ksiezyc to zyd
Life is short, too short to have fun
Life is long, too long to go wrong
6 grudnia 2011, 22:04 [cytuj]
Ktos oglada mecz Chelsea - Valencia? albo mam zwidy albo na sektorze gosci mozna zobaczyc nasza flage. prowokacja?
Ktos oglada mecz Chelsea - Valencia? albo mam zwidy albo na sektorze gosci mozna zobaczyc nasza flage. prowokacja?
Tottenham till I die,
I'm Tottenham till I die,
I know I am,
I'm sure I am,
I'm Tottenham till I die...
6 grudnia 2011, 22:41 [cytuj]
Z tego co widziałem to była bardzo podobna tylko zamiast koguta było tam godło Chelsea i napis "Cyprus Blues" i taki sam kontur Cypru jak na tej wiszącej na White Hart Lane. A co do meczu to wydaję się ze Drogba wywalczył sobie tym występem duży kredyt zaufania.
http://www.cypruseverywhere.com/wp-content/uploads/2010/09/CyprusBluesNevadas.jpg
Z tego co widziałem to była bardzo podobna tylko zamiast koguta było tam godło Chelsea i napis "Cyprus Blues" i taki sam kontur Cypru jak na tej wiszącej na White Hart Lane. A co do meczu to wydaję się ze Drogba wywalczył sobie tym występem duży kredyt zaufania.
http://www.cypruseverywhere.com/wp-content/uploads/2010/09/CyprusBluesNevadas.jpg
The game is about glory. It's about doing things in style, with a flourish, about going out and beating the other lot, not waiting for them to die of boredom
6 grudnia 2011, 23:39 [cytuj]
http://www.youtube.com/watch?v=IkSDFFE64DU z innej beczki! Jak ktos słucha rapu to 1min 00 w tym kawałku! A może Pezet też jest naszym fanem?
http://www.youtube.com/watch?v=IkSDFFE64DU z innej beczki! Jak ktos słucha rapu to 1min 00 w tym kawałku! A może Pezet też jest naszym fanem? :D
7 grudnia 2011, 00:42 [cytuj]
puchatek, ale to byla angielka w naszych barwach. nie wiem czy na srodku nie bylo koguta. cholera, teraz nie bede mogl spac,zagadka na cala noc. to byl gorny sektor gosci.
puchatek, ale to byla angielka w naszych barwach. nie wiem czy na srodku nie bylo koguta. cholera, teraz nie bede mogl spac,zagadka na cala noc. to byl gorny sektor gosci
Tottenham till I die,
I'm Tottenham till I die,
I know I am,
I'm sure I am,
I'm Tottenham till I die...
7 grudnia 2011, 22:39 [cytuj]
Hehehe oba Manchestery w Lidze Europejskiej :). No chyba nie można było lepiej wymarzyć sobie dla nas. Teraz się męczcie w czwartki i niedziele :P. Coraz piękniej to wygląda :D:D:D:D:D
Can't Smile Without You!!!
7 grudnia 2011, 22:42 [cytuj]
I bardzo fajnie, wrócimy do LM to pokażemy jak sie gra
a co do pezeta, ciekawe.
I bardzo fajnie, wrócimy do LM to pokażemy jak sie gra :D
a co do pezeta, ciekawe
7 grudnia 2011, 23:18 [cytuj]
http://www.youtube.com/watch?v=grwhGObugYU !!! Polecam !!!
http://www.youtube.com/watch?v=grwhGObugYU !!! Polecam !!!
8 grudnia 2011, 08:43 [cytuj]
I zobaczycie, że w czwartki będą się męczyć 2 składem. Szkoda Ajaksu, nieźle go przejechał sędzia liniowy. Poziom sędziowania w rozgrywkach Uefa jest po prostu...RESPECT.
I zobaczycie, że w czwartki będą się męczyć 2 składem. Szkoda Ajaksu, nieźle go przejechał sędzia liniowy. Poziom sędziowania w rozgrywkach Uefa jest po prostu...RESPECT
Well, stone me! We've had cocaine, bribery and Arsenal scoring two goals at home. But just when you thought there were truly no surprises left in football, Vinnie Jones turns out to be an international player!
8 grudnia 2011, 18:59 [cytuj]
Dostałem książke "1000 najlepszych piłkarzy świata". Z tych co grają aktutalnie w Spurs znalazłem Van der Vaarta,Modrica,Adebayora,Gallasa oraz.....Pavlyuchenko !

był też tam Zokora
Dostałem książke "1000 najlepszych piłkarzy świata". Z tych co grają aktutalnie w Spurs znalazłem Van der Vaarta,Modrica,Adebayora,Gallasa oraz.....Pavlyuchenko !:bezradny: był też tam Zokora :) ;P
To dare is to do.
8 grudnia 2011, 23:10 [cytuj]
Pewnie Barometr ją napisał ;p
Pewnie Barometr ją napisał ;p
10 grudnia 2011, 13:55 [cytuj]
Dlatego ja strasznie nie lubie takich albumów. Kiedyś dostałem 100 najlepszych filmów a tam znalazłem takie hity jak np 'Lista Schindlera" czy "Zielona Mila"...
Ciekawe jakie są kryteria wyboru 'najlepszych'?
Dlatego ja strasznie nie lubie takich albumów. Kiedyś dostałem 100 najlepszych filmów a tam znalazłem takie hity jak np 'Lista Schindlera" czy "Zielona Mila"...
Ciekawe jakie są kryteria wyboru 'najlepszych'?
10 grudnia 2011, 14:19 [cytuj]
Pewnie masz racje Aapa. Wszystko jednak będzie dla nich git do momentu niespodziewanych kontuzji zawodników z pierwszego składu...
Pewnie masz racje Aapa. Wszystko jednak będzie dla nich git do momentu niespodziewanych kontuzji zawodników z pierwszego składu
Can't Smile Without You!!!