Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  7  8  9  10  11    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Hyde Park » O wszystkim i o niczym
10 grudnia 2011, 17:32 [cytuj]
http://www.youtube.com/watch?v=UNg1ByTgQXA
http://www.youtube.com/watch?v=UNg1ByTgQXA
www.instagram.com/spursmaniak
11 grudnia 2011, 00:21 [cytuj]
http://www.metro.co.uk/sport/884448-spurs-winger-andros-townsend-set-to-leave-club-after-training-ground-tantrum?
http://www.metro.co.uk/sport/884448-spurs-winger-andros-townsend-set-to-leave-club-after-training-ground-tantrum?
White Hart Lane was always a place where I felt I belonged
11 grudnia 2011, 00:36 [cytuj]
Już po Gran Derbi, Visca el Barca
Już po Gran Derbi, Visca el Barca
"Veni, vidi, vici" Jestem jaki jestem i dobrze mi z tym
11 grudnia 2011, 01:12 [cytuj]
Buli a co Ci nie pasuje w filmach typu "Lista Schindlera" czy "Zielona Mila" ... przecież to dwa bardzo dobre filmy z bardzo dobrą grą aktorską ... chociaż jeśli chodzi o filmy to sprawa wygląda tak - 'co kto lubi' ...
Buli a co Ci nie pasuje w filmach typu "Lista Schindlera" czy "Zielona Mila" ... przecież to dwa bardzo dobre filmy z bardzo dobrą grą aktorską ... chociaż jeśli chodzi o filmy to sprawa wygląda tak - 'co kto lubi'
11 grudnia 2011, 01:12 [cytuj]
Noo Gran Derbi, tak jak nienawidzę hiszpańskiej piłki, tak te mecze uważam za najlepsze w skali całego świata. Ale jak po tym meczu ktoś mi powie, że Barcelona wygrałą, bo była lepsza to go wyśmieję. Barcelona wygrała, bo Real ma Ronaldo, który Mallorkom i Osasunom strzela po 15 bramek, a w wielkich meczach się spala, 3 setki dzisiaj zmarnowane. Jakbym miał swój zespół o niebo wolałbym nie tylko Messiego, Iniestę, ale i Modricia, Bale'a, Silve, Aguero, Hernandeza, Van Persiego czy Gomeza. Bramki Mallorkom czy Osasunom to i Rasiak potrafi, a i setke z Barcą mógłby wykorzystać :))
Noo Gran Derbi, tak jak nienawidzę hiszpańskiej piłki, tak te mecze uważam za najlepsze w skali całego świata. Ale jak po tym meczu ktoś mi powie, że Barcelona wygrałą, bo była lepsza to go wyśmieję. Barcelona wygrała, bo Real ma Ronaldo, który Mallorkom i Osasunom strzela po 15 bramek, a w wielkich meczach się spala, 3 setki dzisiaj zmarnowane. Jakbym miał swój zespół o niebo wolałbym nie tylko Messiego, Iniestę, ale i Modricia, Bale'a, Silve, Aguero, Hernandeza, Van Persiego czy Gomeza. Bramki Mallorkom czy Osasunom to i Rasiak potrafi, a i setke z Barcą mógłby wykorzystać :))
11 grudnia 2011, 02:08 [cytuj]
TMN obydwa filmy kultowe. I nawet jak dla mnie fana troszke innego kina pozycje must see.

Dla mnie absolutnym majstersztykiem jest film OLDBOY. Jeden z lepszych filmow jakie widzialem.

Jesli ktos chce oblookac dobry film polecam Battle Royale. Kino na swiatowym poziomie.
TMN obydwa filmy kultowe. I nawet jak dla mnie fana troszke innego kina pozycje must see. Dla mnie absolutnym majstersztykiem jest film OLDBOY. Jeden z lepszych filmow jakie widzialem. Jesli ktos chce oblookac dobry film polecam Battle Royale. Kino na swiatowym poziomie
Life is short, too short to have fun Life is long, too long to go wrong
11 grudnia 2011, 02:27 [cytuj]
jin_tae w 100% się z Tobą zgadzam - jeśli chodzi o te 2 wymienione przeze mnie (Buliego). Oldboy - koreański, Batlle Royale - Japoński ... kurde Ty nie tylko się zagłębiłeś w sport azjatycki, ale również i kino ;) Jeśli będę miał okazje obejrzec to z chęcią zasiąde przy tych filach. Chociaż twierdze, że jeśli chodzi o kino, to ciężko zaproponowac coś komuś, jeśli się nie ma pojęcia co dana osoba lubi za tematyke oglądac... aczkolwiek mnie można wszystko - od komedii angielskich (uwielbiam ten humor) po dramaty (kocham) a nawet obejrze "odmóżdżacze" ;)
jin_tae w 100% się z Tobą zgadzam - jeśli chodzi o te 2 wymienione przeze mnie (Buliego). Oldboy - koreański, Batlle Royale - Japoński ... kurde Ty nie tylko się zagłębiłeś w sport azjatycki, ale również i kino ;) Jeśli będę miał okazje obejrzec to z chęcią zasiąde przy tych filach. Chociaż twierdze, że jeśli chodzi o kino, to ciężko zaproponowac coś komuś, jeśli się nie ma pojęcia co dana osoba lubi za tematyke oglądac... aczkolwiek mnie można wszystko - od komedii angielskich (uwielbiam ten humor) po dramaty (kocham) a nawet obejrze "odmóżdżacze" ;)
11 grudnia 2011, 09:59 [cytuj]
varba powiedział/a:
[quote=Marcin]Oczywiście, że nie. Ja, nie chwaląc się (jak zacznę sam zarabiać to się zacznę chwalić), gdyby mi zależało, mógłbym co miesiąc sprawić sobie nowy trykot. Albo inny gadżet. Ale znam ludzi, których miesięczna kwota na utrzymanie to mniej więcej tyle ile ja przepuszczam na książki, płyty, gazety, piwo itp. Chyba już wiesz o co mi chodzi.
[quote=aapa]

Stąd to wywnioskowałem!

No, to gratuluję.
No, to gratuluję
11 grudnia 2011, 11:17 [cytuj]
Filmu Battle Royale nie oglądałem, za to kiedyś dorwałem komiks na podstawie tej opowieści i był naprawdę świetny, polecam każdemu kto lubi trochę poczytać, bardzo wciągająca historia ;)
Filmu Battle Royale nie oglądałem, za to kiedyś dorwałem komiks na podstawie tej opowieści i był naprawdę świetny, polecam każdemu kto lubi trochę poczytać, bardzo wciągająca historia ;)
11 grudnia 2011, 20:55 [cytuj]
Witajcie,

chciałbym zabrać głos apropo wyglądu naszego serwisu o Kogutach. Otóż jak to gdzieś czytałem któryś z naszych udzielał wywiadu do gazety (Raku albo Paweł no nie wiem nie pamiętam) i cieszył się że na naszej stronie jest wysoki poziom merytoryczny.

Panowie. Rozumiem emocje emocjami, ale publikując jakiś post w internecie dajecie jakby obraz siebie. Rozumiem, że po fatalnej zagrywce, decyzji sędziego w amoku rzucić wulgaryzmem, ale na litość boską. Mam nadzieję, że nie tylko mi przeszkadza czytanie bez przerwy przekleństw.

Nie wiem jak to jest na innych serwisach, ale może nadużywanie byłoby jakoś piętnowane. Ratujmy poziom kultury na naszym forum, a szczególnie w komentarzach pod felietonami i innymi newsami, bo zobaczyć i przeczytać każdy może nie tylko notkę główną, ale też komentarze. Tym bardziej wstyd.

Przepraszam jeśli kogoś uraziłem.
Witajcie, chciałbym zabrać głos apropo wyglądu naszego serwisu o Kogutach. Otóż jak to gdzieś czytałem któryś z naszych udzielał wywiadu do gazety (Raku albo Paweł no nie wiem nie pamiętam) i cieszył się że na naszej stronie jest wysoki poziom merytoryczny. Panowie. Rozumiem emocje emocjami, ale publikując jakiś post w internecie dajecie jakby obraz siebie. Rozumiem, że po fatalnej zagrywce, decyzji sędziego w amoku rzucić wulgaryzmem, ale na litość boską. Mam nadzieję, że nie tylko mi przeszkadza czytanie bez przerwy przekleństw. Nie wiem jak to jest na innych serwisach, ale może nadużywanie byłoby jakoś piętnowane. Ratujmy poziom kultury na naszym forum, a szczególnie w komentarzach pod felietonami i innymi newsami, bo zobaczyć i przeczytać każdy może nie tylko notkę główną, ale też komentarze. Tym bardziej wstyd. Przepraszam jeśli kogoś uraziłem
.upadamy na dno by odbić się od niego.
16 grudnia 2011, 16:51 [cytuj]
Maldini stwierdził, że Marcelo jest bardziej kompletnym lewym obrońcą niż Gareth. Nie ma w tym nic dziwnego i nawet można się z nim zgodzić, ale zastanawiam się, czemu w ogóle zdecydował się na takie porównanie. Bale na obronie nie grał już od wieków i od dawna uważany jest za typowego skrzydłowego. Zestawienie trochę nie na miejscu, ale nie chciałbym posądzać go o taką ignorancję :bezradny:
Maldini stwierdził, że Marcelo jest bardziej kompletnym lewym obrońcą niż Gareth. Nie ma w tym nic dziwnego i nawet można się z nim zgodzić, ale zastanawiam się, czemu w ogóle zdecydował się na takie porównanie. Bale na obronie nie grał już od wieków i od dawna uważany jest za typowego skrzydłowego. Zestawienie trochę nie na miejscu, ale nie chciałbym posądzać go o taką ignorancję :bezradny:
White Hart Lane was always a place where I felt I belonged
16 grudnia 2011, 19:41 [cytuj]
Pawel. Duzo ludzi ma taki poglad jak Ty. Ludzi ktorzy nie sa wciagnieci przez Japonska subkulture. Wyscig szczurow tam to codziennosc. Jakies 3 lata temu bylo glosno o facecie, ktory zabil swojego kontrkandydata w wyscigu o prace. Troche przerysowany ten film, ale tylko troszke.

Sam Tarantino(a to nie byle kto w swiecie filmowym) uznal ten film za kultowy.

Wyobraz sobie sytuacje. Wszyscy prominentni spursmaniacy na jednej wyspie. Zabij albo gin. Uwierz mi ale wolalbym byc tym ktory zabija niz jednym z zabitych.
Pawel. Duzo ludzi ma taki poglad jak Ty. Ludzi ktorzy nie sa wciagnieci przez Japonska subkulture. Wyscig szczurow tam to codziennosc. Jakies 3 lata temu bylo glosno o facecie, ktory zabil swojego kontrkandydata w wyscigu o prace. Troche przerysowany ten film, ale tylko troszke. Sam Tarantino(a to nie byle kto w swiecie filmowym) uznal ten film za kultowy. Wyobraz sobie sytuacje. Wszyscy prominentni spursmaniacy na jednej wyspie. Zabij albo gin. Uwierz mi ale wolalbym byc tym ktory zabija niz jednym z zabitych
16 grudnia 2011, 19:42 [cytuj]
TMN oba te filmy przeze mnie wymienione sa z PL lektorem. Battle royale swietnie wydany przez magazyn kino domowe, a Oldboy przez Canal+
TMN oba te filmy przeze mnie wymienione sa z PL lektorem. Battle royale swietnie wydany przez magazyn kino domowe, a Oldboy przez Canal+
16 grudnia 2011, 21:20 [cytuj]
to nie odpalaj xD ja odpalilem w full hd o 2 w nocy po lekkich %% i niechcialbym teraz byc gdzies sam w ciemnosciach. Aczkolwiek dla znawcow psychoanalityki film wyborny.

Sa jeszcze trzy filmy godne polecenia. A bittersweet life(koreanski sensacyjny) mistrzowskie wykonanie i takze koreanski komedia sex is zero. Pierwszy jest wydany w Polsce wiec nie trzeba czytac drugi niestety nie. Trzecim filmem, ktory teraz nawet ciezko w sieci zessac jest film koreanski Holiday oparty na faktach.

Mianowicie opowiada o pewnej sytuacji "przed olimpiada w seulu Koreanczycy wysiedlili biedniejsza czesc seulu z tzw slumsow za pomoca argumentu sily i panow ktorzy u nas przebywaja zazwyczaj na rakowieckiej"

Co do sex is zero namawiam namawiam i jeszcze raz namawiam. Kumple, piwo i brak kobiet bo to cos na wzor american pie. Moi kumple ktorzy nie znosza kina "chinskiego" lali w gacie ze smiechu :D
to nie odpalaj xD ja odpalilem w full hd o 2 w nocy po lekkich %% i niechcialbym teraz byc gdzies sam w ciemnosciach. Aczkolwiek dla znawcow psychoanalityki film wyborny. Sa jeszcze trzy filmy godne polecenia. A bittersweet life(koreanski sensacyjny) mistrzowskie wykonanie i takze koreanski komedia sex is zero. Pierwszy jest wydany w Polsce wiec nie trzeba czytac drugi niestety nie. Trzecim filmem, ktory teraz nawet ciezko w sieci zessac jest film koreanski Holiday oparty na faktach. Mianowicie opowiada o pewnej sytuacji "przed olimpiada w seulu Koreanczycy wysiedlili biedniejsza czesc seulu z tzw slumsow za pomoca argumentu sily i panow ktorzy u nas przebywaja zazwyczaj na rakowieckiej" Co do sex is zero namawiam namawiam i jeszcze raz namawiam. Kumple, piwo i brak kobiet bo to cos na wzor american pie. Moi kumple ktorzy nie znosza kina "chinskiego" lali w gacie ze smiechu :D
16 grudnia 2011, 21:21 [cytuj]
PS dzisiaj przezylem najszczesliwszy dzien w ciagu mojego 7 letniego pobytu w NL
PS dzisiaj przezylem najszczesliwszy dzien w ciagu mojego 7 letniego pobytu w NL
17 grudnia 2011, 00:09 [cytuj]
Co się stało? :)
Co się stało? :)
17 grudnia 2011, 17:22 [cytuj]
Poznalem pewnego pana(wiem jak to brzmi :D to nie to co myslicie) Zwie sie Van der Sar. Edvin Van der Sar :D
Poznalem pewnego pana(wiem jak to brzmi :D to nie to co myslicie) Zwie sie Van der Sar. Edvin Van der Sar :D
|<  <<  <  7  8  9  10  11    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 33.33%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 66.67%
3 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 38 Zarejestrowanych użytkowników: 5255 Ostatnio zarejestrowany: maciek_1984

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się