Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

<  1  2  3  4  5    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Hyde Park » FM 2012
21 grudnia 2011, 20:49 [cytuj]
Barometr ja tez teraz tottenham ;p z tym, ze inne transfery

Bo na poczatku tylko Honda i Agbonlahor plus oddanie Pava na wypozyczeni(ew transfer za 3 mln funtow)

W zimie doszlo dwoch grajkow w skutek zlamania nogi Modrica i Adebayora. Montoliwo plus Podolski. Zamiast Podolskiego mial przyjsc Tevez, ale zachcialo mu sie 250 tys funtow tygodniowo

na 25 marca 3 w lidze ze strata 6 punktow do $hity lidera i 1 punkt do drugiego Man utd.
Barometr ja tez teraz tottenham ;p z tym, ze inne transfery Bo na poczatku tylko Honda i Agbonlahor plus oddanie Pava na wypozyczeni(ew transfer za 3 mln funtow) W zimie doszlo dwoch grajkow w skutek zlamania nogi Modrica i Adebayora. Montoliwo plus Podolski. Zamiast Podolskiego mial przyjsc Tevez, ale zachcialo mu sie 250 tys funtow tygodniowo na 25 marca 3 w lidze ze strata 6 punktow do $hity lidera i 1 punkt do drugiego Man utd
Life is short, too short to have fun Life is long, too long to go wrong
21 grudnia 2011, 20:57 [cytuj]
Chcialbym zagrac online z kims Polska lige, bo gralem z jednym kolesiem, ktory oczywiscie oszukiwal.

Wygral LE w drugim sezonie legia wygrywajac z Arsenalem 2 do 1.

Gracze jakich mogl kontraktowac to chociazby Mertens czy Lodeiro z Ajaxu
Chcialbym zagrac online z kims Polska lige, bo gralem z jednym kolesiem, ktory oczywiscie oszukiwal. Wygral LE w drugim sezonie legia wygrywajac z Arsenalem 2 do 1. Gracze jakich mogl kontraktowac to chociazby Mertens czy Lodeiro z Ajaxu
21 grudnia 2011, 22:23 [cytuj]
Mój Tottenham 2015 :D Bramkarze: Mandanda, Gomes, Joe Lewis :D obrońcy: Sime Vrsaljko, SkyWalker, Dawson, Nicolas Otamendi, Jack Robinson i trzech newgenow. pomocnicy: Lennon, Xherdan Shaqiri, Modric, Sandro, Milan Badelj, Mateo Kovacic, Bale, Josip Ilicic. napastnicy: Iker Muniain, Mbaye Niang, Vaclav Kadlec, Souleymane Coulibaly. :)
Mój Tottenham 2015 :D Bramkarze: Mandanda, Gomes, Joe Lewis :D obrońcy: Sime Vrsaljko, SkyWalker, Dawson, Nicolas Otamendi, Jack Robinson i trzech newgenow. pomocnicy: Lennon, Xherdan Shaqiri, Modric, Sandro, Milan Badelj, Mateo Kovacic, Bale, Josip Ilicic. napastnicy: Iker Muniain, Mbaye Niang, Vaclav Kadlec, Souleymane Coulibaly. :)
22 grudnia 2011, 13:06 [cytuj]
SebastianAlex powiedział/a:
Sime Vrsaljko, Xherdan Shaqiri, Milan Badelj, Mateo Kovacic,Iker Muniain, Vaclav Kadlec

są na mojej liście życzeń!

jin_tae powiedział/a:
Barometr ja tez teraz tottenham ;p z tym, ze inne transfery

Bo na poczatku tylko Honda i Agbonlahor plus oddanie Pava na wypozyczeni(ew transfer za 3 mln funtow)

W zimie doszlo dwoch grajkow w skutek zlamania nogi Modrica i Adebayora. Montoliwo plus Podolski. Zamiast Podolskiego mial przyjsc Tevez, ale zachcialo mu sie 250 tys funtow tygodniowo

na 25 marca 3 w lidze ze strata 6 punktow do $hity lidera i 1 punkt do drugiego Man utd

Pav w styczniu do Milanu za 6,25. Wcześniej można go jednak opchnąć do Anji za jakieś 15 mln. Ja mam za to wielki problem ze sprzedaniem Defoe. Porto dawało na początku 12,25 mln, ale dupek się nie zgodził na warunki kontraktu
są na mojej liście życzeń! [quote=jin_tae]Barometr ja tez teraz tottenham ;p z tym, ze inne transfery Bo na poczatku tylko Honda i Agbonlahor plus oddanie Pava na wypozyczeni(ew transfer za 3 mln funtow) W zimie doszlo dwoch grajkow w skutek zlamania nogi Modrica i Adebayora. Montoliwo plus Podolski. Zamiast Podolskiego mial przyjsc Tevez, ale zachcialo mu sie 250 tys funtow tygodniowo na 25 marca 3 w lidze ze strata 6 punktow do $hity lidera i 1 punkt do drugiego Man utd
22 grudnia 2011, 14:23 [cytuj]
chorwackie trio i Kadleca ściągnąłem na samym początku za stosunkowo małe pieniądze, Shaqiri za darmo ( koniec kontraktu), a za Muniaina zapłaciłem 20 mln ojro bodajże po trzecim sezonie. Z tym sprzedawaniem swoich graczy to czasem jest prawdziwe mission imposible :D
chorwackie trio i Kadleca ściągnąłem na samym początku za stosunkowo małe pieniądze, Shaqiri za darmo ( koniec kontraktu), a za Muniaina zapłaciłem 20 mln ojro bodajże po trzecim sezonie. Z tym sprzedawaniem swoich graczy to czasem jest prawdziwe mission imposible :D
22 grudnia 2011, 14:48 [cytuj]
A nie wiecie, jak do wsystkich zawodnikow i do klubow, zeby byly zdjecia i oryginalne heby, w 11 jakos zrobilem, a teraz nie wiem jak
A nie wiecie, jak do wsystkich zawodnikow i do klubow, zeby byly zdjecia i oryginalne heby, w 11 jakos zrobilem, a teraz nie wiem jak
It's not the size of the dog in the fight, it's the size of the fight in the dog.
22 grudnia 2011, 23:50 [cytuj]
wydaje mi się że jeśli masz wklejone te pliki z herbami w odpowiednim miejscu to żeby działało musisz rozpocząć nową rozgrywkę, może przez to Ci nie działa?
wydaje mi się że jeśli masz wklejone te pliki z herbami w odpowiednim miejscu to żeby działało musisz rozpocząć nową rozgrywkę, może przez to Ci nie działa?
23 grudnia 2011, 09:22 [cytuj]
znaczy jak w fm11 sciagnalem facepack tottenhamu to byle wszystki herby i twarze wszytsich zawodnikow z roznych lig, myslalem, ze jak sciagne teraz tez tylko thfc to bedzie wszytsko, a niestety tylko twarze thfc. ;/
znaczy jak w fm11 sciagnalem facepack tottenhamu to byle wszystki herby i twarze wszytsich zawodnikow z roznych lig, myslalem, ze jak sciagne teraz tez tylko thfc to bedzie wszytsko, a niestety tylko twarze thfc. ;/
It's not the size of the dog in the fight, it's the size of the fight in the dog.
23 grudnia 2011, 16:39 [cytuj]
wszystkie stare facepacki, logopacki, etc. działają w nowych wersjach, bo numery identyfikacyjne są takie same w każdym nowym managerze, czyli np. Modrić ma ID nr 482748 cały czas i dlatego jego zdjęcie będzie zawsze, jak już raz się ściągnie. Pytanie czy masz dobrze ulokowane na dysku, np. tak - Moje dokumentySports InteractiveFootball Manager 2012graphicspicturesengPremier LeagueTottenham

i zdaje się, że w ustawieniach musisz załadować grafikę w ustawieniach gry odtykając taką opcję Cache. Można wgrać nowe zdjęcia w każdej chwili gry - nie trzeba zaczynać od nowa. Wszystko jest w necie, więc na bank znajdziesz rozwiązanie. Ja mam kaca, więc nie chce mi się tu rozpisywać dziś
wszystkie stare facepacki, logopacki, etc. działają w nowych wersjach, bo numery identyfikacyjne są takie same w każdym nowym managerze, czyli np. Modrić ma ID nr 482748 cały czas i dlatego jego zdjęcie będzie zawsze, jak już raz się ściągnie. Pytanie czy masz dobrze ulokowane na dysku, np. tak - Moje dokumentySports InteractiveFootball Manager 2012graphicspicturesengPremier LeagueTottenham i zdaje się, że w ustawieniach musisz załadować grafikę w ustawieniach gry odtykając taką opcję Cache. Można wgrać nowe zdjęcia w każdej chwili gry - nie trzeba zaczynać od nowa. Wszystko jest w necie, więc na bank znajdziesz rozwiązanie. Ja mam kaca, więc nie chce mi się tu rozpisywać dziś
23 grudnia 2011, 18:03 [cytuj]
czli
(soryy za niewiedze, lecz jestem laikiem w tych rzeczach)
jesli sciagne 1 facepack to bede miec od wzystkih twarze (z calego swiata -,-)?
czli (soryy za niewiedze, lecz jestem laikiem w tych rzeczach) jesli sciagne 1 facepack to bede miec od wzystkih twarze (z calego swiata -,-)?
23 grudnia 2011, 18:45 [cytuj]
jeśli ten facepack zwiera wszystkie twarze to tak. Jeśli sciągniesz facepack tottenhamu to nie będziesz miał innych drużyn tylko Koguty. Jeśli o to Ci chodzi
jeśli ten facepack zwiera wszystkie twarze to tak. Jeśli sciągniesz facepack tottenhamu to nie będziesz miał innych drużyn tylko Koguty. Jeśli o to Ci chodzi
23 grudnia 2011, 18:47 [cytuj]
czyli patrzec na fp, pod katem , czy beda wszytskie, ta tresc bd gdzies zawrta ?
czyli patrzec na fp, pod katem , czy beda wszytskie, ta tresc bd gdzies zawrta ?
23 grudnia 2011, 20:17 [cytuj]
niestety 2 w lidze... pierwsze shity a trzeci Man UTD. Czwarta ekipa Wolves. Kevin doyle krolem strzelcow. Trzy transfery:

w skutek odejscia adebayora Tevez. W skutek odejscia Modrica do city(50 mln funtow pieszo nie chodzi) hamsik i dla wzmocnienia obrony za 40 mln funtow vidic.

Pozbylem sie parkera i defoe do wolves(za 20 mln funtow) bassong za 15 mln do psg a za 2 mln do Lecha poznan Khumalo :D
niestety 2 w lidze... pierwsze shity a trzeci Man UTD. Czwarta ekipa Wolves. Kevin doyle krolem strzelcow. Trzy transfery: w skutek odejscia adebayora Tevez. W skutek odejscia Modrica do city(50 mln funtow pieszo nie chodzi) hamsik i dla wzmocnienia obrony za 40 mln funtow vidic. Pozbylem sie parkera i defoe do wolves(za 20 mln funtow) bassong za 15 mln do psg a za 2 mln do Lecha poznan Khumalo :D
23 grudnia 2011, 22:43 [cytuj]
playmaker powiedział/a:

masz tu niezłego http://sortitoutsi.net/forum/topic/51520-df11-megapack-30-000-faces/

choć ja osobiście wolę tego http://sortitoutsi.net/forum/topic/48482-exclusive10-facepack-20102011/

ściągam co roku nowe - i już same zdjęcia zajmują mi jakieś 6 GB, ale mam prawie wszystkich zawodników z gry
masz tu niezłego - http://sortitoutsi.net/forum/topic/51520-df11-megapack-30-000-faces/ choć ja osobiście wolę tego - http://sortitoutsi.net/forum/topic/48482-exclusive10-facepack-20102011/ ściągam co roku nowe - i już same zdjęcia zajmują mi jakieś 6 GB, ale mam prawie wszystkich zawodników z gry
29 grudnia 2011, 13:17 [cytuj]
Pierwszy sezon - drugie miejsce w Premier League :( finał Ligie Europejskiej przegrany z Athletic Bilbao 0:1 i półfinał Pucharu Anglii przegrany z Arsenalem 1:3 ;( oraz 4 runda Carling Cup przegrana z MU.

W ostatnich trzech meczach ligowych starczyły mi dwa punkty do wygrania ligi. Ale porażki z Newcastle i Arsenalem na wyjeździe oraz mecz życia Vorna mi to zabrały (1:1 ze Swansea u siebie - Tottenham 30 strzałów, Swansea - 1) :zly: Ale i tak - punktów miałem, czyli tyle co mistrzowie - MU - 90 pkt. Zabrakło 4 bramek różnicy.

Letnie sprzątanie po sezonie:

OUT: Defoe do Blackburn (10 mln), Lennon do Evertonu (15,25), Friedel do Liverpoolu(350 tys), Bentley do Liverpoolu (8,5), Jenas do Aton Villi (9,5), Parker do Fulham (8,75), Kranjcar do Liverpoolu (14,25), Naughton do Blackburn (4,6), Khumalo do Blackpool(6,25) i z bólem - VdV do City (26,5)

ŁĄCZNIE - 104 mln euro z transferów

IN: Hazard z Lille (40 mln), Damiao z Internacional (32,5), G.Sigurdsson z Hoffenheim (4,1), Necid z CSKA (6), Canella ze Sportingu Gijon (8,25), Badelj z Dinamo (15), Fierro z Chivas (3,1), Adler z Leverkusen, Ninis z Panathinaikosu i Falque z Juventusu - za darmo

ŁĄCZNIE - 109 mln euro na transfery

WCZEŚNIEJSZY SEZON:

OUT: Gomes do Newcastle (6 mln), Cudicini do Interu (1), Bassong do Interu (10,5), Kaboul do Malagi (13,5), BAE do Evertonu (9,75), Huddlestone do Evertonu - część transferu za Bainesa, Pienaar do Genoi (7,5), Gallas do Anji (3) i Pavlyuchenko do Milanu (6,25), Gio do Anji (15)

IN: Aldeiweireld z Ajaxu (5 mln), Vertonghen z Ajaxu (9), Derdiyok z Leverkusen (9,25), ALbrighton z Aston Villi (7,5), Baines z Evertonu - (15 mln plus Huddlestone), Benaglio z Wolfsburga (14,5), Johnson z City (6), Kadlec ze Sparty Praga (8,75)

Spora rewolucja, ale skład w tej chwili już bliski perfekcji :kotek:

Teraz LM i mistrzostwo Anglii w cuglach :)
Pierwszy sezon - drugie miejsce w Premier League :( finał Ligie Europejskiej przegrany z Athletic Bilbao 0:1 i półfinał Pucharu Anglii przegrany z Arsenalem 1:3 ;( oraz 4 runda Carling Cup przegrana z MU. W ostatnich trzech meczach ligowych starczyły mi dwa punkty do wygrania ligi. Ale porażki z Newcastle i Arsenalem na wyjeździe oraz mecz życia Vorna mi to zabrały (1:1 ze Swansea u siebie - Tottenham 30 strzałów, Swansea - 1) :zly: Ale i tak - punktów miałem, czyli tyle co mistrzowie - MU - 90 pkt. Zabrakło 4 bramek różnicy. Letnie sprzątanie po sezonie: OUT: Defoe do Blackburn (10 mln), Lennon do Evertonu (15,25), Friedel do Liverpoolu(350 tys), Bentley do Liverpoolu (8,5), Jenas do Aton Villi (9,5), Parker do Fulham (8,75), Kranjcar do Liverpoolu (14,25), Naughton do Blackburn (4,6), Khumalo do Blackpool(6,25) i z bólem - VdV do City (26,5) ŁĄCZNIE - 104 mln euro z transferów IN: Hazard z Lille (40 mln), Damiao z Internacional (32,5), G.Sigurdsson z Hoffenheim (4,1), Necid z CSKA (6), Canella ze Sportingu Gijon (8,25), Badelj z Dinamo (15), Fierro z Chivas (3,1), Adler z Leverkusen, Ninis z Panathinaikosu i Falque z Juventusu - za darmo ŁĄCZNIE - 109 mln euro na transfery WCZEŚNIEJSZY SEZON: OUT: Gomes do Newcastle (6 mln), Cudicini do Interu (1), Bassong do Interu (10,5), Kaboul do Malagi (13,5), BAE do Evertonu (9,75), Huddlestone do Evertonu - część transferu za Bainesa, Pienaar do Genoi (7,5), Gallas do Anji (3) i Pavlyuchenko do Milanu (6,25), Gio do Anji (15) IN: Aldeiweireld z Ajaxu (5 mln), Vertonghen z Ajaxu (9), Derdiyok z Leverkusen (9,25), ALbrighton z Aston Villi (7,5), Baines z Evertonu - (15 mln plus Huddlestone), Benaglio z Wolfsburga (14,5), Johnson z City (6), Kadlec ze Sparty Praga (8,75) Spora rewolucja, ale skład w tej chwili już bliski perfekcji :kotek: Teraz LM i mistrzostwo Anglii w cuglach :)
29 grudnia 2011, 13:34 [cytuj]
Baro, ja bardzo lubie grac w fm, tylko, ze zawsze moja taktyka okazuje sie byc "bagnem". moglbys porobic ss's z pierwszego sezonu? z gory dzikeuje:)
Baro, ja bardzo lubie grac w fm, tylko, ze zawsze moja taktyka okazuje sie byc "bagnem". moglbys porobic ss's z pierwszego sezonu? z gory dzikeuje:)
29 grudnia 2011, 14:03 [cytuj]
Dużo dałeś za Damiao, mi udało sie go wyciągnąć za 20,5 mln.
Dużo dałeś za Damiao, mi udało sie go wyciągnąć za 20,5 mln
29 grudnia 2011, 14:19 [cytuj]
ss's??? A co to bo nie jarzę?

Taktyka, albo najprostsza z najprostszych - 4-4-2 w

Role zawodnikom przypisuję tak jak asysten radzi, czyli tam np. Vertonghen ma Ball Playing Defender i Cover, a Dawson - Ball Playing Defender na stoperze, etc. Choć olewam trochę inne założenia. Dla mnie skrzydła - to musi być Winger z opcją na atak. Staram się w 4-4-2 grać jednym napastnikiem wysokim np. Adebayor i jednym szybkim - wtedy Defoe. Zwykle jeden jest na Target Man (co też zaznaczam w Team Instructions) a drugi to Poacher. Obaj z opcją na atak. Obaj boczni obrońcy - Full Back Automatic. A środek pomocy - to zwykle Modrić jako Advanced Playmaker z opcją Support i jakiś w miarę silny defensywny, np Parker - z opcją Ball Winning Midfilder i nastawiony na defensywę

Wszystkie formacje w jednej linii.

Druga jeszcze popularniejsza taktyka u mnie to 4-4-1-1, choć pierwszy raz się do niej przekonałem, ale jak się ma VdV to szkoda marnować ten potencjał. Osamotniony napastnik - raczej silny (Ade), choć jak grałem Defoe też dawało radę. VdV ustawiony jako albo Advanced Playmaker za nim, albo po prostu - Attacking Midfilder. Czasem z opcją na atak, czasem support.

Ale zawsze w Team Instructions - playmakerem jest ustawiony Modrić ( w obu tych formacjach).

Dalej w Team Instructions - zwykle mam taką samą taktykę. A zatem - filozofia - Fluid, strategia - Control (odpowiednio w trakcie meczu zmieniana na atak i overload, jak im nie idzie, ale to pod koniec meczu i zmieniana na counter, standard, jak bronię wyniku, ale to bardzo rzadko - tylko z super mocnymi rywalami). Potem ustawiam - creative freedom na more expressive, bo się o to prosi z takim składem, potem - crossing na Float Crosses, czasem można roaming (ale raczej tego nie robię - na More Roaming) plus do tego play offside - yes. Reszta jest na Defultcie, tak jak normalnie przy danej taktyce (standardy dla 4-4-2 i 4-4-1-1).

Kupę bramek przynoszą mi rzuty rożne. Robię tak, że napadziora ustawiam na Challange goalkeeper, środkowi obrońcy atakują poszczególne słupki. Jeden zawodnik atakuje piłkę form the deep. Modrić ma zwykle lur outside the area, reszta ma go forward poza dwoma bocznymi obrońcami, choć czasem wysokiego prawego (Corluka) daję właśnie na attack ball from deep. Masa bramek z tego jest

Kombinuję trochę przy ofensywnych rzutach wolnych, ale raczej mały z tego efekt.

Jak masz odpowiednich zawodników na odpowiednie pozycję, stosujesz w miarę często rotację (ale bez przesad) - to nie powinno być problemu. Gra się sama układa, a wszyscy piłkarze są szczęśliwi. I bez przesad z transferami - choć ja popaliłem to robiłem to na trzy rzuty - spokojnie ich wprowadzałem, trzon drużyny był raczej nie do ruszenia (Modrić, Vdv, Bale, Lennon, Dawson, King, Corluka, etc.). Bo bardzo ważne jest mieć dobrą harmonię w drużynie. Jak to leży - to się może wszystko posypać. Do tego dobre gatki w team meeting. Słuchanie się asystenta przy taktyce na zawodników drużyny przeciwnej (zawsze robię ask assistant już przed gwizdkiem w opcji jak mają podejść do określonych zawodników - czy większy pressing na nich, jaki tackling na nich mają przyjąć, etc.)

uffff.... to tak pokrótce bo gra jest oczywiście cholernie rozbudowana
ss's??? A co to bo nie jarzę? Taktyka, albo najprostsza z najprostszych - 4-4-2 w Role zawodnikom przypisuję tak jak asysten radzi, czyli tam np. Vertonghen ma Ball Playing Defender i Cover, a Dawson - Ball Playing Defender na stoperze, etc. Choć olewam trochę inne założenia. Dla mnie skrzydła - to musi być Winger z opcją na atak. Staram się w 4-4-2 grać jednym napastnikiem wysokim np. Adebayor i jednym szybkim - wtedy Defoe. Zwykle jeden jest na Target Man (co też zaznaczam w Team Instructions) a drugi to Poacher. Obaj z opcją na atak. Obaj boczni obrońcy - Full Back Automatic. A środek pomocy - to zwykle Modrić jako Advanced Playmaker z opcją Support i jakiś w miarę silny defensywny, np Parker - z opcją Ball Winning Midfilder i nastawiony na defensywę Wszystkie formacje w jednej linii. Druga jeszcze popularniejsza taktyka u mnie to 4-4-1-1, choć pierwszy raz się do niej przekonałem, ale jak się ma VdV to szkoda marnować ten potencjał. Osamotniony napastnik - raczej silny (Ade), choć jak grałem Defoe też dawało radę. VdV ustawiony jako albo Advanced Playmaker za nim, albo po prostu - Attacking Midfilder. Czasem z opcją na atak, czasem support. Ale zawsze w Team Instructions - playmakerem jest ustawiony Modrić ( w obu tych formacjach). Dalej w Team Instructions - zwykle mam taką samą taktykę. A zatem - filozofia - Fluid, strategia - Control (odpowiednio w trakcie meczu zmieniana na atak i overload, jak im nie idzie, ale to pod koniec meczu i zmieniana na counter, standard, jak bronię wyniku, ale to bardzo rzadko - tylko z super mocnymi rywalami). Potem ustawiam - creative freedom na more expressive, bo się o to prosi z takim składem, potem - crossing na Float Crosses, czasem można roaming (ale raczej tego nie robię - na More Roaming) plus do tego play offside - yes. Reszta jest na Defultcie, tak jak normalnie przy danej taktyce (standardy dla 4-4-2 i 4-4-1-1). Kupę bramek przynoszą mi rzuty rożne. Robię tak, że napadziora ustawiam na Challange goalkeeper, środkowi obrońcy atakują poszczególne słupki. Jeden zawodnik atakuje piłkę form the deep. Modrić ma zwykle lur outside the area, reszta ma go forward poza dwoma bocznymi obrońcami, choć czasem wysokiego prawego (Corluka) daję właśnie na attack ball from deep. Masa bramek z tego jest Kombinuję trochę przy ofensywnych rzutach wolnych, ale raczej mały z tego efekt. Jak masz odpowiednich zawodników na odpowiednie pozycję, stosujesz w miarę często rotację (ale bez przesad) - to nie powinno być problemu. Gra się sama układa, a wszyscy piłkarze są szczęśliwi. I bez przesad z transferami - choć ja popaliłem to robiłem to na trzy rzuty - spokojnie ich wprowadzałem, trzon drużyny był raczej nie do ruszenia (Modrić, Vdv, Bale, Lennon, Dawson, King, Corluka, etc.). Bo bardzo ważne jest mieć dobrą harmonię w drużynie. Jak to leży - to się może wszystko posypać. Do tego dobre gatki w team meeting. Słuchanie się asystenta przy taktyce na zawodników drużyny przeciwnej (zawsze robię ask assistant już przed gwizdkiem w opcji jak mają podejść do określonych zawodników - czy większy pressing na nich, jaki tackling na nich mają przyjąć, etc.) uffff.... to tak pokrótce bo gra jest oczywiście cholernie rozbudowana
29 grudnia 2011, 14:20 [cytuj]
Barometr powiedział/a:
ss's??? A co to bo nie jarzę?

Screen shoot :)
Screen shoot :)
White Hart Lane was always a place where I felt I belonged
29 grudnia 2011, 14:26 [cytuj]
ok, a jak go wrzucić tu na stronę?
ok, a jak go wrzucić tu na stronę?
<  1  2  3  4  5    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 20%
2-3 0%
4-6 20%
7-10 20%
11-20 40%
5 oddanych głosów
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 27 Zarejestrowanych użytkowników: 5256 Ostatnio zarejestrowany: bartekbartek321

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się