Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  4  5  6  7  8    >  >|
Forum dyskusyjne » Hyde Park » FM 2012
27 lutego 2012, 23:03 [cytuj]
Dobra Panowie ma ktoś link do patcha 12.1.1 ?
Dobra Panowie ma ktoś link do patcha 12.1.1 ?
27 lutego 2012, 23:49 [cytuj]
teraz nie mam ale jutro Ci podam. A to nie wyszedl juz nowszy 12.1.3?
teraz nie mam ale jutro Ci podam. A to nie wyszedl juz nowszy 12.1.3?
Life is short, too short to have fun Life is long, too long to go wrong
15 marca 2012, 19:38 [cytuj]
Właśnie wygrałem mecz w LM ze spartakiem moskwa 12:0 i to na wyjeździe. Dziwny był ten mecz: Kontuzja Dawsona, 3 hattricki, dwa samobóje.Na koniec patrze na statystyki i okazało się że mój zespół oddał 12 celnych strzałów na bramkę. Skutecznośc 100% xD
Właśnie wygrałem mecz w LM ze spartakiem moskwa 12:0 i to na wyjeździe. Dziwny był ten mecz: Kontuzja Dawsona, 3 hattricki, dwa samobóje.Na koniec patrze na statystyki i okazało się że mój zespół oddał 12 celnych strzałów na bramkę. Skutecznośc 100% xD
15 marca 2012, 20:34 [cytuj]
Ja pamiętam jak w którejś części grałem na Man Utd Wisłą Kraków w LM i oddałem jeden strzał na bramkę, który był jedynym golem w meczu przy 30 strzałach na bramkę Manchesteru.
Ja pamiętam jak w którejś części grałem na Man Utd Wisłą Kraków w LM i oddałem jeden strzał na bramkę, który był jedynym golem w meczu przy 30 strzałach na bramkę Manchesteru
Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą...
15 marca 2012, 21:14 [cytuj]
Ja mam teraz rok 2028 i właśnie wyszedłem z grupy LM po ograniu Bayernu, Czarnomorca i Molde :D Czy Lechia Gdańsk zawojuje LM? O tym dowiem się jutro bo dziś już nie mogę grać
Ja mam teraz rok 2028 i właśnie wyszedłem z grupy LM po ograniu Bayernu, Czarnomorca i Molde :D Czy Lechia Gdańsk zawojuje LM? O tym dowiem się jutro bo dziś już nie mogę grać
27 marca 2012, 22:03 [cytuj]
To ja tak:
Wziąłem sobie Chelsea na przetestowanie czy gra bardo różni się od FM10 i jakoś tak poszło, że teraz zaczynam drugi sezon w Chelsea:
Transfery in (bo to najciekawsze):
Lato 2011: Eriksen, Rossi, Hazard, Subotic
Zima 2012: Alves, Schmelzer
Lato 2012: Ba, Busqets oraz poszukuję ŚO do końca okna tydzień, albo dwa, kogo radzicie? (zastanawiałem się nad Jagielką, Hangelandem, Huth, Turnerem oraz Caldwellem, z największym naciskiem na Jagielkę, choć wszyscy stanowili podpory defensyw swoich drużyn w tamtym sezonie)
Transfery out:
Lato 2011: Obi Mikel (Valencia), Torres (Real za 45 mln :D, ale był królem strzelców LM ;( z 12 bramkami chyba), Anelka (Newcastle), Alex (Inter),
Zima 2012: Bosingwa (Fulham)
Lato 2012: David Luiz (Liverpool 23 mln :D), Drogba (Juve), Essien (Roma).
To ja tak: Wziąłem sobie Chelsea na przetestowanie czy gra bardo różni się od FM10 i jakoś tak poszło, że teraz zaczynam drugi sezon w Chelsea: Transfery in (bo to najciekawsze): Lato 2011: Eriksen, Rossi, Hazard, Subotic Zima 2012: Alves, Schmelzer Lato 2012: Ba, Busqets oraz poszukuję ŚO do końca okna tydzień, albo dwa, kogo radzicie? (zastanawiałem się nad Jagielką, Hangelandem, Huth, Turnerem oraz Caldwellem, z największym naciskiem na Jagielkę, choć wszyscy stanowili podpory defensyw swoich drużyn w tamtym sezonie) Transfery out: Lato 2011: Obi Mikel (Valencia), Torres (Real za 45 mln :D, ale był królem strzelców LM ;( z 12 bramkami chyba), Anelka (Newcastle), Alex (Inter), Zima 2012: Bosingwa (Fulham) Lato 2012: David Luiz (Liverpool 23 mln :D), Drogba (Juve), Essien (Roma)
27 marca 2012, 22:26 [cytuj]
SO to tylko cristian zapata z bardziej kasowych to oczywiscie hummels albo vermaelen
SO to tylko cristian zapata z bardziej kasowych to oczywiscie hummels albo vermaelen
27 marca 2012, 22:56 [cytuj]
Jak masz na tyle kasy to Howedesa z Schalke, koleś wymiata niesamowicie. U mnie gra drugi sezon i nie przypominam sobie żeby zawalił jakąś bramkę a w lidze mam najmniej straconych goli. Do tego dość często asystuje i strzela bramki.
Jak masz na tyle kasy to Howedesa z Schalke, koleś wymiata niesamowicie. U mnie gra drugi sezon i nie przypominam sobie żeby zawalił jakąś bramkę a w lidze mam najmniej straconych goli. Do tego dość często asystuje i strzela bramki
1 kwietnia 2012, 23:20 [cytuj]
Vermaelena próbowałem, ale mi Anale nie chcieli sprzedać, Howedes i Hummels zmienili kluby (odpowiednio Roma i Real), a Zapata patrząc na statystyki z tamtego sezonu nie grał jakoś przekonywająco. Zdecydowałem się na Jagielkę i jak na razie nie zawodzi. Po kilku meczach (chyba 9) razem z Suboticiem tworzą najlepszą obronę w lidze (2 stracone bramki w Premier League i po jednej w Pucharze Anglii czy Ligi i LM... coraz mniej żałuję sprzedaży Torresa, bo Rossi strzelił już 8 bramek. Trochę zawodzi Ba bo wystawiłem go w 8 meczach (6 od początku) i tylko 3 bramki. Busquets mi się za to podoba, co mecz gra z ponad 90% skutecznością podań i ma jeden z najwyższych współczynników przechwytów w lidze. Alves i Schmelzer tak sobie... wydaje mi się, że Cole i Bosingwa częściej brali udział w akcjach ofensywnych, choć z zasady jak już włączą się do ataku, to coś z tego jest. Boję się jednak za często wysyłać ich do przodu, bo mi zostawiają luki w obronie i prawie wszystkie, (jak nie wszystkie) bramki padły po akcjach skrzydłowych. Ogólnie to jestem zadowolony ze swojej gry w tym sezonie, bo w lidze zaliczyłem tylko jeden remis (z drugim Newcastle)...
Vermaelena próbowałem, ale mi Anale nie chcieli sprzedać, Howedes i Hummels zmienili kluby (odpowiednio Roma i Real), a Zapata patrząc na statystyki z tamtego sezonu nie grał jakoś przekonywająco. Zdecydowałem się na Jagielkę i jak na razie nie zawodzi. Po kilku meczach (chyba 9) razem z Suboticiem tworzą najlepszą obronę w lidze (2 stracone bramki w Premier League i po jednej w Pucharze Anglii czy Ligi i LM... coraz mniej żałuję sprzedaży Torresa, bo Rossi strzelił już 8 bramek. Trochę zawodzi Ba bo wystawiłem go w 8 meczach (6 od początku) i tylko 3 bramki. Busquets mi się za to podoba, co mecz gra z ponad 90% skutecznością podań i ma jeden z najwyższych współczynników przechwytów w lidze. Alves i Schmelzer tak sobie... wydaje mi się, że Cole i Bosingwa częściej brali udział w akcjach ofensywnych, choć z zasady jak już włączą się do ataku, to coś z tego jest. Boję się jednak za często wysyłać ich do przodu, bo mi zostawiają luki w obronie i prawie wszystkie, (jak nie wszystkie) bramki padły po akcjach skrzydłowych. Ogólnie to jestem zadowolony ze swojej gry w tym sezonie, bo w lidze zaliczyłem tylko jeden remis (z drugim Newcastle)
29 lipca 2012, 20:19 [cytuj]
Witam Panowie, zaczynam przygode z FMem, i zastanawiam się, którym klubem zacząć, waham się między Tottenhamem a Lechem, zaczełem grać Lechem ale po dostaniu paru podpowiedzi o młodych talentach, stwierdziłem, ze mając budżet 170 k. a wartość Milika to 700 k. mam wątpliwości, co poradzicie? :)
Witam Panowie, zaczynam przygode z FMem, i zastanawiam się, którym klubem zacząć, waham się między Tottenhamem a Lechem, zaczełem grać Lechem ale po dostaniu paru podpowiedzi o młodych talentach, stwierdziłem, ze mając budżet 170 k. a wartość Milika to 700 k. mam wątpliwości, co poradzicie? :)
To dare is to do.
29 lipca 2012, 20:31 [cytuj]
Saikor - weź sobie jakiś klub z niższej ligi(obojętnie czy Anglia czy Francja, czy Niemcy) Ja teraz gram QPR i próbuję już 3 sezon ugrać coś nimi(na razie jedyny sukces to finał LM) Polskiej ligi nie polecam, bo po roku czasu do np takiej Legii podskakuje tak reputacja, że głowa boli(oczywiście jak wszystko wygra) taki Sandro na wypożyczenie czasami potrafi się zgodzić. Dla mnie FM to liga Angielska, Japońska no i niszowe ligi typu Norwegia czy Ukraina.

Co do milika. Najpierw stwórz(ewentualnie wyszukaj) taktykę potem przepatrz kadrę kto się nada(możesz np nie grać skrzydłami i wtedy taki tonev etc out) możesz nie grać OPŚ to stilic out a potem kupuj(zawsze na raty i zawsze w Ameryce południowej) dlatego zaznaczaj na początku z 10 - 15 lig abyś miał w czym wybierać
Saikor - weź sobie jakiś klub z niższej ligi(obojętnie czy Anglia czy Francja, czy Niemcy) Ja teraz gram QPR i próbuję już 3 sezon ugrać coś nimi(na razie jedyny sukces to finał LM) Polskiej ligi nie polecam, bo po roku czasu do np takiej Legii podskakuje tak reputacja, że głowa boli(oczywiście jak wszystko wygra) taki Sandro na wypożyczenie czasami potrafi się zgodzić. Dla mnie FM to liga Angielska, Japońska no i niszowe ligi typu Norwegia czy Ukraina. Co do milika. Najpierw stwórz(ewentualnie wyszukaj) taktykę potem przepatrz kadrę kto się nada(możesz np nie grać skrzydłami i wtedy taki tonev etc out) możesz nie grać OPŚ to stilic out a potem kupuj(zawsze na raty i zawsze w Ameryce południowej) dlatego zaznaczaj na początku z 10 - 15 lig abyś miał w czym wybierać
29 lipca 2012, 21:50 [cytuj]
Okej, zacząłem grę Middlesbourgiem, budżet 700 k. więc i tak nie dużo, wystawiłem z 4 zawodników na listę, nie wiem z jaką częstotliwością przyjdą oferty i jaką szybkością można tutaj sprzedać zawodnika, ale może poradzilibyście mi jakieś talenty, bądź wartościowych zawodników ?:)
Okej, zacząłem grę Middlesbourgiem, budżet 700 k. więc i tak nie dużo, wystawiłem z 4 zawodników na listę, nie wiem z jaką częstotliwością przyjdą oferty i jaką szybkością można tutaj sprzedać zawodnika, ale może poradzilibyście mi jakieś talenty, bądź wartościowych zawodników ?:)
To dare is to do.
29 lipca 2012, 22:50 [cytuj]
zrób mi screena ze składem i taktyką a powiem Ci co i jak. Na pewno jeśli gracz liskiem pola karnego to czaj się na "Darwin Quintero"
zrób mi screena ze składem i taktyką a powiem Ci co i jak. Na pewno jeśli gracz liskiem pola karnego to czaj się na "Darwin Quintero"
30 lipca 2012, 10:48 [cytuj]
A propo, mam problem z robieniem screenów w FMie, robie to stylem: "PRT SCR" naciskam i wklejam do painta, ale pokazuje się pulpit ;0

Z młodych złożyłem oferte za Enzo Zidane i Betinho, na lepszych mnie chyba nie stać (700k.)
A propo, mam problem z robieniem screenów w FMie, robie to stylem: "PRT SCR" naciskam i wklejam do painta, ale pokazuje się pulpit ;0 Z młodych złożyłem oferte za Enzo Zidane i Betinho, na lepszych mnie chyba nie stać (700k.)
To dare is to do.
30 lipca 2012, 14:32 [cytuj]
napisz mi na priv swoj gg czy co tam masz do komunikowania sie w internecie
napisz mi na priv swoj gg czy co tam masz do komunikowania sie w internecie
4 sierpnia 2012, 21:56 [cytuj]
jin_tae wysłałem numer :)

Gram kogutami, niedawno skończyłem sezon, w pierwszym sezonie zakupiłem S.Vrslajko(wygryzł z XI Lennona/Kranjcara i grał rewelacyjnie), Paloschiego (Alternatywa dla Ade-słabego, a potem dla Damiao), w drugiej połowie sezonu zakupiłem Leandro Damiao (31 mln...) i obrońce Hateleya, także młodych(Wolski,Kelvin,Iturbe) a także zaklepałem za 7 mln. Kovacica na nast.letnie okno, pozbywając się Vdv za 18,Lennona za 7, Piennara za 6,Kaboula za 8, teraz na nowy sezon ostrzyłem sobie pazurki na Fellainiego, lecz wybrał PSG, zakupiłem Badelja za 14 mln, oraz Javi Martineza za 25, oraz wielu młodych do U-18, T-II, typu Król, Fierro.. poradźcie mi jakiego kupić obrońce(srodek,lewa), mam na oku Van der Wiela, oraz jak robić screeny .. oraz co najważniejsze, JAK MOGE WPŁYNĄĆ NA ROZWÓJ ZAWODNIKÓW, bo w treningach nic nie zmieniałem, tylko teraz częstotliwość...
jin_tae wysłałem numer :) Gram kogutami, niedawno skończyłem sezon, w pierwszym sezonie zakupiłem S.Vrslajko(wygryzł z XI Lennona/Kranjcara i grał rewelacyjnie), Paloschiego (Alternatywa dla Ade-słabego, a potem dla Damiao), w drugiej połowie sezonu zakupiłem Leandro Damiao (31 mln...) i obrońce Hateleya, także młodych(Wolski,Kelvin,Iturbe) a także zaklepałem za 7 mln. Kovacica na nast.letnie okno, pozbywając się Vdv za 18,Lennona za 7, Piennara za 6,Kaboula za 8, teraz na nowy sezon ostrzyłem sobie pazurki na Fellainiego, lecz wybrał PSG, zakupiłem Badelja za 14 mln, oraz Javi Martineza za 25, oraz wielu młodych do U-18, T-II, typu Król, Fierro.. poradźcie mi jakiego kupić obrońce(srodek,lewa), mam na oku Van der Wiela, oraz jak robić screeny .. oraz co najważniejsze, JAK MOGE WPŁYNĄĆ NA ROZWÓJ ZAWODNIKÓW, bo w treningach nic nie zmieniałem, tylko teraz częstotliwość
To dare is to do.
4 sierpnia 2012, 22:04 [cytuj]
saikor: zmień treningi na te z neta, jeśli masz podstawowe. U mnie lepiej rosły atrybuty.
saikor: zmień treningi na te z neta, jeśli masz podstawowe. U mnie lepiej rosły atrybuty
4 sierpnia 2012, 22:25 [cytuj]
Saikor piszę do Ciebie na gg od 4 dni:glupek:
Saikor piszę do Ciebie na gg od 4 dni:glupek:
4 sierpnia 2012, 22:27 [cytuj]
panowie ma ktoś najnowszy patch 12.2.0 do FM 2012? Przegrzebałem net a potrzebny jest ów patch do transferów zasysanych z neta datowanych na 31 lipca.
panowie ma ktoś najnowszy patch 12.2.0 do FM 2012? Przegrzebałem net a potrzebny jest ów patch do transferów zasysanych z neta datowanych na 31 lipca
5 sierpnia 2012, 09:08 [cytuj]
http://www.cmrev.com/fileplanet/plik/Trening-seniorow-by-Grzechoo.html czyżbyś np. te miał na myśli Zolter ?
http://www.cmrev.com/fileplanet/plik/Trening-seniorow-by-Grzechoo.html czyżbyś np. te miał na myśli Zolter ?
To dare is to do.
|<  <<  <  4  5  6  7  8    >  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 20%
2-3 0%
4-6 20%
7-10 20%
11-20 40%
5 oddanych głosów
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 27 Zarejestrowanych użytkowników: 5256 Ostatnio zarejestrowany: bartekbartek321

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się