Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  5  6  7  8  9    >
Forum dyskusyjne » Hyde Park » FM 2012
23 sierpnia 2012, 00:47 [cytuj]
od cm 00/01 grywam we wszystkie , probowalem po rozejsciu sie segi zagrac w Cm ale w momencie zagubilem sens tego jednak FM poszedl mysla dalszej symulacji , najlepsza i najbardziej grywalna chyba 08 wersja , w 11 i 12 przyznam sie szczerze na poczatku musialem konwertowac taktyki na stare bo nadmiar opcji mnie przerazal, przed sesją usunalem FM zeby nie kusić losu ale skoro mowicie ze za niedlugo nowy to chyba warto w niego zainwestowac :)
od cm 00/01 grywam we wszystkie , probowalem po rozejsciu sie segi zagrac w Cm ale w momencie zagubilem sens tego jednak FM poszedl mysla dalszej symulacji , najlepsza i najbardziej grywalna chyba 08 wersja , w 11 i 12 przyznam sie szczerze na poczatku musialem konwertowac taktyki na stare bo nadmiar opcji mnie przerazal, przed sesją usunalem FM zeby nie kusić losu ale skoro mowicie ze za niedlugo nowy to chyba warto w niego zainwestowac :)
5 listopada 2012, 19:41 [cytuj]
Panowie mam do was pytanie. Czy macie skórke Tottenhamu do FM 12???
Panowie mam do was pytanie. Czy macie skórke Tottenhamu do FM 12???
5 listopada 2012, 21:35 [cytuj]
To i ja się pochwalę Ajax Amsterdam w 1-wszym sezonie Mistrz Holandii na bodaj 9 kolejek przed końcem 1 1/4 LM odpadłem z ... Arsenalem kuzwa. Transfery to tylko Luuk De Jong jak Db pamiętam, 9ml Euro rekord transferowy klubu ;) Wytargowałem Dannego Welbecka za 8,5 Mln Euro ale nie chciał kontraktu podpisać...
To i ja się pochwalę Ajax Amsterdam w 1-wszym sezonie Mistrz Holandii na bodaj 9 kolejek przed końcem 1 1/4 LM odpadłem z ... Arsenalem kuzwa. Transfery to tylko Luuk De Jong jak Db pamiętam, 9ml Euro rekord transferowy klubu ;) Wytargowałem Dannego Welbecka za 8,5 Mln Euro ale nie chciał kontraktu podpisać
Offence win games, defence wins titles
18 listopada 2012, 09:42 [cytuj]
Panowie, pewnie wielu już z was gra w FM13, ja mam pewien problem, albowiem po stworzeniu "postaci menadżera" po tygodniu gry w pewnym dokładnym dniu(nie pamiętam jakim) gra wyłącza się i ukazuje się crash dump 13.1( coś tam dalej), żaden crack na razie nie pomógł :/
Panowie, pewnie wielu już z was gra w FM13, ja mam pewien problem, albowiem po stworzeniu "postaci menadżera" po tygodniu gry w pewnym dokładnym dniu(nie pamiętam jakim) gra wyłącza się i ukazuje się crash dump 13.1( coś tam dalej), żaden crack na razie nie pomógł :/
To dare is to do.
18 listopada 2012, 10:15 [cytuj]
czekają na kolejne uaktualnienie do FM'a i dopiero wtedy zrobią crack fixa. Dlatego najlepiej kupić grę w sklepie.
czekają na kolejne uaktualnienie do FM'a i dopiero wtedy zrobią crack fixa. Dlatego najlepiej kupić grę w sklepie
23 listopada 2012, 17:35 [cytuj]
http://www.sport.pl/pilka/1,65085,12915411,Pilka_nozna__Gral_w_Football_Managera__dostal_prace.html - może jednak opłaca się pykać w FM'a?:D
http://www.sport.pl/pilka/1,65085,12915411,Pilka_nozna__Gral_w_Football_Managera__dostal_prace.html - może jednak opłaca się pykać w FM'a?:D
In a world full of Uniteds, Citys and Rovers, there is only One Hotspur!!!
14 grudnia 2012, 16:27 [cytuj]
Ktoś się orientuje, czy można już zagrać w tego mniej oryginalnego FM'a? :kotek:
Ktoś się orientuje, czy można już zagrać w tego mniej oryginalnego FM'a? :kotek:
White Hart Lane was always a place where I felt I belonged
14 grudnia 2012, 17:34 [cytuj]
Zoolander powiedział/a:

Jedyne co na razie można zrobić to wykupić za ok.10-15 złotych dostęp do czyjegoś konta steam (na allegro), sciągnąć sobie uaktualnienia i grać, ale wtedy nie ma możliwości gry online. Ja tak chyba zrobię, ale najpierw muszę zdać ekonometrię, żeby nie kusiło :) raczej nie zanosi się na wypuszczenie jakiegoś cracka.
Jedyne co na razie można zrobić to wykupić za ok.10-15 złotych dostęp do czyjegoś konta steam (na allegro), sciągnąć sobie uaktualnienia i grać, ale wtedy nie ma możliwości gry online. Ja tak chyba zrobię, ale najpierw muszę zdać ekonometrię, żeby nie kusiło :) raczej nie zanosi się na wypuszczenie jakiegoś cracka
5 lutego 2013, 18:02 [cytuj]
Jakiego bramkarza polecilibyście do Tottenham w 2012? Zastanawiam się nad Sirigu Stegenem itp macie jakieś inne typy?
Jakiego bramkarza polecilibyście do Tottenham w 2012? Zastanawiam się nad Sirigu Stegenem itp macie jakieś inne typy?
5 lutego 2013, 18:17 [cytuj]
na prawdę możliwe jest że nie wejdzie żaden solidny crack ?;(
na prawdę możliwe jest że nie wejdzie żaden solidny crack ?;(
To dare is to do.
5 lutego 2013, 19:09 [cytuj]
PatricziwwersjiBeta powiedział/a:

Ter Stegen :ok:
Ter Stegen :ok:
Jesteśmy królami z White Hart Lane!
5 lutego 2013, 19:24 [cytuj]
U mnie w FM 2012 z powodzeniem bronił u mnie zarówno Ter stegen jak i Ryong. Patriczi są przecież update do 2012 i możesz mieć u siebie Llorisa
U mnie w FM 2012 z powodzeniem bronił u mnie zarówno Ter stegen jak i Ryong. Patriczi są przecież update do 2012 i możesz mieć u siebie Llorisa
Life is short, too short to have fun Life is long, too long to go wrong
5 lutego 2013, 20:05 [cytuj]
O a tu żeś mnie zaskoczył :D Trzeba popatrzeć.
O a tu żeś mnie zaskoczył :D Trzeba popatrzeć
5 lutego 2013, 20:39 [cytuj]
Ja kupiłem za 13 baniek Handanowicia z Udine ( gram na starych składach).
Ja kupiłem za 13 baniek Handanowicia z Udine ( gram na starych składach)
13 lutego 2013, 16:46 [cytuj]
Widzę, że mamy tu managerów pełną gębą :P
Can't Smile Without You!!!
3 lipca 2013, 01:14 [cytuj]
tuczi powiedział/a:

NOO xD Ja właśnie skończyłem na poważnie drugi sezon w fm 2013.

Żeby nie było łatwo wziąłem sobie Southampton z Borucem. W 1 sezonie 6 miejsc http://i43.tinypic.com/15dubeo.png i wywalczenie awansu do LE
Drugi sezon to wygrana w lidze po zaciętej walce z City(3 punkty za mną skończyli http://i43.tinypic.com/2nvz3g4.png Transfery na screenach niżej, ale już mogę napisać, że wygrałem menagera roku a moja drużyna została najmłodszą w lidze(która wygrała mistrza)
W 3 sezonie jestem jak na razie 3 po 5 meczach.

http://i44.tinypic.com/2mmwzfl.png pierwszy rok transferów

http://i43.tinypic.com/s113m1.png drugi a w trzecim kupiłem tylko Jovetic, Caulker, Fernando i na wypożyczenie Javi Garcia z City

Oto jak wygląda moja taktyk http://i41.tinypic.com/9t09q0.png opiera się ona na mocnych skrzydłach i bocznych obrońcach(często strzelają bramki) Gram przewagą liczebną(co rodzi dużą liczbę straconych goli - tak samo jak strzelonych) co zmusza mnie do trenowania bramkarza jako bramkarza - libero i dobrych obrońców. Defensywny pomocnik dość często podchodzi pod polę karne przeciwnika i strzela z dystansu. Natomiast pomocnicy bardzo często wymieniają piłkę z obrońcami a Ci z bramkarzem, aby wciągnąć przeciwnika we własne pole karne po czym dobrym przerzutem uruchomić skrzydłowych na wolne pole. Taktyka ta rodzi dużo kontuzji dlatego panuje u mnie częsta rotacja i zdarzało się tak, że musiałem grać w 10 a nawet i 8(wykorzystane wszystkie zmiany i 3 kontuzje). Nie wiem z czego to wynika, ale ktoś mi podpowiedział, że teraz przeciwnik się szybciej złości i wyładowuje złość na piłkarzach drużyny przeciwnej. Jeśli wygram LM i ligę w tym sezonie to przenoszę się do którejś z niższych lig(niekoniecznie angielskich i zaczynam coś co będzie się nazywało PROJEKT WYCHOWANKOWIE - długoterminowe granie klubem z niższej(jeśli nie najniższej) ligi zawodnikami wyszkolonymi w klubie.

a to kluczowi zawodnicy:
Bramkarz: David Ospina, Maxym Koval
Obrońca: Paruzzi Gino, Koutaye Cheikhou, Luke Shaw, Vegrad Forren Nathaniel Clyne, Jonathan Mensah
Defensywny pomocnik : Morgan Schneiderlin, Fernando,
Pomocnik: Albin Ekdal, Salifu Amidu, Jack Cork czasami Gaston Ramirez
Skrzydła: Alen Stevanovic, Hamda Jiloan, Gaston Ramirez, Isco, Tom Ince.
Napad: Jay Rodriguez, Gary Hooper i Maupay Neal. W nowym sezonie stawiam na Jovetica.
NOO xD Ja właśnie skończyłem na poważnie drugi sezon w fm 2013. Żeby nie było łatwo wziąłem sobie Southampton z Borucem. W 1 sezonie 6 miejsce http://i43.tinypic.com/15dubeo.png i wywalczenie awansu do LE Drugi sezon to wygrana w lidze po zaciętej walce z City(3 punkty za mną skończyli) http://i43.tinypic.com/2nvz3g4.png Transfery na screenach niżej, ale już mogę napisać, że wygrałem menagera roku a moja drużyna została najmłodszą w lidze(która wygrała mistrza) W 3 sezonie jestem jak na razie 3 po 5 meczach. http://i44.tinypic.com/2mmwzfl.png pierwszy rok transferów http://i43.tinypic.com/s113m1.png drugi a w trzecim kupiłem tylko Jovetic, Caulker, Fernando i na wypożyczenie Javi Garcia z City Oto jak wygląda moja taktyka http://i41.tinypic.com/9t09q0.png opiera się ona na mocnych skrzydłach i bocznych obrońcach(często strzelają bramki) Gram przewagą liczebną(co rodzi dużą liczbę straconych goli - tak samo jak strzelonych) co zmusza mnie do trenowania bramkarza jako bramkarza - libero i dobrych obrońców. Defensywny pomocnik dość często podchodzi pod polę karne przeciwnika i strzela z dystansu. Natomiast pomocnicy bardzo często wymieniają piłkę z obrońcami a Ci z bramkarzem, aby wciągnąć przeciwnika we własne pole karne po czym dobrym przerzutem uruchomić skrzydłowych na wolne pole. Taktyka ta rodzi dużo kontuzji dlatego panuje u mnie częsta rotacja i zdarzało się tak, że musiałem grać w 10 a nawet i 8(wykorzystane wszystkie zmiany i 3 kontuzje). Nie wiem z czego to wynika, ale ktoś mi podpowiedział, że teraz przeciwnik się szybciej złości i wyładowuje złość na piłkarzach drużyny przeciwnej. Jeśli wygram LM i ligę w tym sezonie to przenoszę się do którejś z niższych lig(niekoniecznie angielskich i zaczynam coś co będzie się nazywało PROJEKT WYCHOWANKOWIE - długoterminowe granie klubem z niższej(jeśli nie najniższej) ligi zawodnikami wyszkolonymi w klubie. a to kluczowi zawodnicy: Bramkarz: David Ospina, Maxym Koval Obrońca: Paruzzi Gino, Koutaye Cheikhou, Luke Shaw, Vegrad Forren Nathaniel Clyne, Jonathan Mensah Defensywny pomocnik : Morgan Schneiderlin, Fernando, Pomocnik: Albin Ekdal, Salifu Amidu, Jack Cork czasami Gaston Ramirez Skrzydła: Alen Stevanovic, Hamda Jiloan, Gaston Ramirez, Isco, Tom Ince. Napad: Jay Rodriguez, Gary Hooper i Maupay Neal. W nowym sezonie stawiam na Jovetica
3 lipca 2013, 01:23 [cytuj]
to może warto by jednak założyć wątek FM2013?
3 lipca 2013, 12:11 [cytuj]
Barometr powiedział/a:

możesz założyć :P ja właśnie patrzę, że te chorwackie młodziaki już po 2 sezonach gry kosztują po 18 mln funtów. Jeden w Realu a drugi w Juve jest
możesz założyć :P ja właśnie patrzę, że te chorwackie młodziaki już po 2 sezonach gry kosztują po 18 mln funtów. Jeden w Realu a drugi w Juve jest
8 lipca 2013, 23:48 [cytuj]
jin_tae powiedział/a:
ja wyciągnąłem Halilovica dosyć wcześnie za...7,5:brawo: gość w FM13 robi cuda...problem natomiast jest taki,że w wieku 20 lat chce 90tyś:D
PS.ten Peruzzi to jest najlepszy prawy obrońca w grze-przynajmniej dla mnie-wziąłem go jak miał 18-19 lat i jest podstawowy-a jak się rozwinie to nie dość,ze nie do zdarcia(w mojej grze ma wytrzymałość 18/19) to jeszcze krycie/odbiór po 16.
PS2.też mam Isco i z moich doświadczeń wynika,że przy takiej wytrzymałości najlepiej go ustawić za napastnikiem,szczególnie,że w ulubionych zagraniach ma "triki" itd.
ja wyciągnąłem Halilovica dosyć wcześnie za...7,5:brawo: gość w FM13 robi cuda...problem natomiast jest taki,że w wieku 20 lat chce 90tyś:D PS.ten Peruzzi to jest najlepszy prawy obrońca w grze-przynajmniej dla mnie-wziąłem go jak miał 18-19 lat i jest podstawowy-a jak się rozwinie to nie dość,ze nie do zdarcia(w mojej grze ma wytrzymałość 18/19) to jeszcze krycie/odbiór po 16. PS2.też mam Isco i z moich doświadczeń wynika,że przy takiej wytrzymałości najlepiej go ustawić za napastnikiem,szczególnie,że w ulubionych zagraniach ma "triki" itd
30 maja 2014, 01:24 [cytuj]
Odświeżam temat. Czy ktoś jeszcze gra w 2012? Bo mi się wydaje, że ten 2012 z tych wszystkich FMów jest po prostu najlepszy. Jakoś totalnie nie mogłem przełknąć 2013 i 2014. Szczerze mówiąc w dwa najnowsze FMy grałem bardzo krótko, bo po prostu nie mogłem ich przetrawić. Natomiast 2012 jest po prostu fantastyczny i nie mogę się z nim rozstać. Kontynuuję kariery Lechem Poznań i Tottenhamem. Z Tottenhamu zrobiłem drużynę o reputacji globalnej, mam zajebiście bogatego prezesa, stadion Perryman Park na 65000 osób, 8 razy wygraną Ligę Mistrzów, 15 razy mistrzostwo Anglii... Może na dniach powrzucam tu jakieś screeny. Szkoda jednak, że to tylko FM :(

A Wy? Gra ktoś jeszcze w ogóle? Widziałem ostatnio sporo wpisów o FM i jestem ciekaw Waszych karier :)
Odświeżam temat. Czy ktoś jeszcze gra w 2012? Bo mi się wydaje, że ten 2012 z tych wszystkich FMów jest po prostu najlepszy. Jakoś totalnie nie mogłem przełknąć 2013 i 2014. Szczerze mówiąc w dwa najnowsze FMy grałem bardzo krótko, bo po prostu nie mogłem ich przetrawić. Natomiast 2012 jest po prostu fantastyczny i nie mogę się z nim rozstać. Kontynuuję kariery Lechem Poznań i Tottenhamem. Z Tottenhamu zrobiłem drużynę o reputacji globalnej, mam zajebiście bogatego prezesa, stadion Perryman Park na 65000 osób, 8 razy wygraną Ligę Mistrzów, 15 razy mistrzostwo Anglii... Może na dniach powrzucam tu jakieś screeny. Szkoda jednak, że to tylko FM :( A Wy? Gra ktoś jeszcze w ogóle? Widziałem ostatnio sporo wpisów o FM i jestem ciekaw Waszych karier :)
|<  <<  <  5  6  7  8  9    >

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 20%
2-3 0%
4-6 20%
7-10 20%
11-20 40%
5 oddanych głosów
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 25 Zarejestrowanych użytkowników: 5256 Ostatnio zarejestrowany: bartekbartek321

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się