Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

1  2  3  4  5    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Hyde Park » Trzcianka V
27 listopada 2011, 21:00 [cytuj]
http://gramyzsercem.futbolowo.pl/menu,26,v-edycja-gramy-z-sercem-.html

Ktoś coś wie na ten temat? :cwaniak:
http://gramyzsercem.futbolowo.pl/menu,26,v-edycja-gramy-z-sercem-.html Ktoś coś wie na ten temat? :cwaniak:
27 listopada 2011, 22:16 [cytuj]
a zaproszą nas ? :D
a zaproszą nas ? :D
www.facebook.com/OgienOdSkaja
27 listopada 2011, 22:59 [cytuj]
Snajper? :p

Pewnie w tej Trzciance juz nic nie ma :D
Snajper? :p Pewnie w tej Trzciance juz nic nie ma :D
28 listopada 2011, 07:18 [cytuj]
raku powiedział/a:
Niech nasz człowiek z okolic się wypowie może :P

Napiszę do Adama i zapytam kto zajmuje się zaproszeniami jeżeli mój kolega Arek to nie powinno być problemu!
Napiszę do Adama i zapytam kto zajmuje się zaproszeniami jeżeli mój kolega Arek to nie powinno być problemu!
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
28 listopada 2011, 20:51 [cytuj]
No to jedziemy! :D
No to jedziemy! :D
CAN'T SMILE WITHOUT YOU!
29 listopada 2011, 17:51 [cytuj]
No właśnie odpisał do mnie Arek i mówi że on jest odpowiedzialny za zaproszenia. Na razie jeszcze nikomu nie wysłali zaproszeń więc nie ma się co martwić. Jak będzie wysyłał to i nas nie pominie. Także można powoli można określać liczbę chętnych.
No właśnie odpisał do mnie Arek i mówi że on jest odpowiedzialny za zaproszenia. Na razie jeszcze nikomu nie wysłali zaproszeń więc nie ma się co martwić. Jak będzie wysyłał to i nas nie pominie. Także można powoli można określać liczbę chętnych
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
30 listopada 2011, 00:14 [cytuj]
A może i ja bym pojechał? Tuż po sesji... Jeśli będziesz wszystko do przodu to chętnie, jeśli będą poprawki to z wyjazdem może być gorzej. Zobaczymy :)
A może i ja bym pojechał? Tuż po sesji... Jeśli będziesz wszystko do przodu to chętnie, jeśli będą poprawki to z wyjazdem może być gorzej. Zobaczymy :)
30 listopada 2011, 14:33 [cytuj]
cholera też chcę to przeżyć :)
cholera też chcę to przeżyć :)
www.facebook.com/OgienOdSkaja
4 stycznia 2012, 19:57 [cytuj]
Panowie Arek do mnie napisał że wysłał zaproszenie do nas i nie dostał żadnej odpowiedzi nie wie czy brać nas pod uwagę. To jak jedziemy!? Ja i tak się wybieram w tym czasie do Polski!
Panowie Arek do mnie napisał że wysłał zaproszenie do nas i nie dostał żadnej odpowiedzi nie wie czy brać nas pod uwagę. To jak jedziemy!? Ja i tak się wybieram w tym czasie do Polski!
4 stycznia 2012, 20:12 [cytuj]
Ejj a to na serio ta trzcianka kolo Pily w wlkp, bo kumpel mi mowil wczoraj, ze na poprzedniej imprezie pilkarskiej byli jacys kibice tottenhamu i ogolnie rzecz biorac nikt ich nie wspomina z lezka w oku
Ejj a to na serio ta trzcianka kolo Pily w wlkp, bo kumpel mi mowil wczoraj, ze na poprzedniej imprezie pilkarskiej byli jacys kibice tottenhamu i ogolnie rzecz biorac nikt ich nie wspomina z lezka w oku
Life is short, too short to have fun Life is long, too long to go wrong
4 stycznia 2012, 20:23 [cytuj]
podwojny post(cos mi strona szwankuje na andrku)
podwojny post(cos mi strona szwankuje na andrku)
4 stycznia 2012, 20:48 [cytuj]
To niech osoba która dostała zaproszenie oficjalnie potwierdzi że jedziemy!
To niech osoba która dostała zaproszenie oficjalnie potwierdzi że jedziemy!
4 stycznia 2012, 21:01 [cytuj]
jin_tae powiedział/a:

Co miał na myśli Twój kolega, bo ja większość mojego życia mieszkałem w Trzciance, mam tam mnóstwo kolegów i trochę przyjaciół, nie słyszałem żeby jakiś kibiców lepiej wspomniano od innych. Poza małym incydentem w Starym Młynie, gdzie kibice Arsenalu robili pod koniec straszną wiochę po alko, była jakaś zadyma, ale nie pamiętam kto się bił, wiem tylko że laska wyłapała strzała. A my na ostatnim turnieju zachowywaliśmy się bardzo kulturalnie! ;)
Co miał na myśli Twój kolega, bo ja większość mojego życia mieszkałem w Trzciance, mam tam mnóstwo kolegów i trochę przyjaciół, nie słyszałem żeby jakiś kibiców lepiej wspomniano od innych. Poza małym incydentem w Starym Młynie, gdzie kibice Arsenalu robili pod koniec straszną wiochę po alko, była jakaś zadyma, ale nie pamiętam kto się bił, wiem tylko że laska wyłapała strzała. A my na ostatnim turnieju zachowywaliśmy się bardzo kulturalnie! ;)
4 stycznia 2012, 21:19 [cytuj]
on twierdzi, ze wlasnie kibice woolwich sapali i byli niby lekko prowokowani przez fanow kogutow. Cos mi jeszcze pisal o wzajemnym rzucaniu miesem z jakichs balkonow czy cos.
on twierdzi, ze wlasnie kibice woolwich sapali i byli niby lekko prowokowani przez fanow kogutow. Cos mi jeszcze pisal o wzajemnym rzucaniu miesem z jakichs balkonow czy cos
4 stycznia 2012, 21:21 [cytuj]
To chyba nie było w zeszłym roku tylko dwa lata temu, ale z tego co chłopaki mówili to wszystko było w ramach zabawy i śpiewania!
To chyba nie było w zeszłym roku tylko dwa lata temu, ale z tego co chłopaki mówili to wszystko było w ramach zabawy i śpiewania!
1  2  3  4  5    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 20%
2-3 0%
4-6 20%
7-10 20%
11-20 40%
5 oddanych głosów
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 17 Zarejestrowanych użytkowników: 5256 Ostatnio zarejestrowany: bartekbartek321

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się