Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

<  1  2  3  4  5    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Hyde Park » Trzcianka V
4 stycznia 2012, 21:35 [cytuj]
Raku :D daj probke ;p

muly przegrywaja z newcastel :D
Raku :D daj probke ;p muly przegrywaja z newcastel :D
Life is short, too short to have fun Life is long, too long to go wrong
4 stycznia 2012, 21:59 [cytuj]
Emocje dobra rzecz :D zostawcie w tym roku jakis slad :D przejade sie jak bede mial czas i lookne co tam wywineliscie xD

Ponoc domena dobrej kapeli rockowej jest tajfun w hotelowym pokoju a co jest domena dobrej spursmaniiakowej ekipy?

juz 2 do 0 dla newcastel
Emocje dobra rzecz :D zostawcie w tym roku jakis slad :D przejade sie jak bede mial czas i lookne co tam wywineliscie xD Ponoc domena dobrej kapeli rockowej jest tajfun w hotelowym pokoju a co jest domena dobrej spursmaniiakowej ekipy? juz 2 do 0 dla newcastel
Life is short, too short to have fun Life is long, too long to go wrong
5 stycznia 2012, 16:11 [cytuj]
To jak w końcu: organizujemy się na Trzciankę? W tym roku, jeśli uda mi się uniknąć 'złych terminów' egzaminacyjnych, to z przyjemnością wybrałbym się na kolejne spotkanie ze Spursmaniakami :)
To jak w końcu: organizujemy się na Trzciankę? W tym roku, jeśli uda mi się uniknąć 'złych terminów' egzaminacyjnych, to z przyjemnością wybrałbym się na kolejne spotkanie ze Spursmaniakami :)
The boys from Tottenham, The boys from Tottenham, The boys from White Hart Lane!
7 stycznia 2012, 10:03 [cytuj]
I jak z Trzcianka? :D
I jak z Trzcianka? :D
CAN'T SMILE WITHOUT YOU!
7 stycznia 2012, 18:09 [cytuj]
Dostałem mejla, zaraz odpiszę, ze jedziemy i w ogóle rzucę jakimiś szczegółami.
Dostałem mejla, zaraz odpiszę, ze jedziemy i w ogóle rzucę jakimiś szczegółami
7 stycznia 2012, 18:16 [cytuj]
varba powiedział/a:
To niech osoba która dostała zaproszenie oficjalnie potwierdzi że jedziemy!

Spokojnie, bez paniki:] Mejl przyszedł wczoraj w południe. A wczoraj się zaczął długi weekend więc chyba nic w tym dziwnego, że odpowiadam z jednodniową zwłoką, co nie?
Spokojnie, bez paniki:] Mejl przyszedł wczoraj w południe. A wczoraj się zaczął długi weekend więc chyba nic w tym dziwnego, że odpowiadam z jednodniową zwłoką, co nie?
7 stycznia 2012, 18:20 [cytuj]
Na razie łapta.

http://www.youtube.com/watch?v=ApnFXxHjydI&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=h46ZmZBk_DQ

http://www.youtube.com/watch?v=rf0DGZDlJtQ

A tu szczegóły.

Już po raz piąty mieszkaocy Trzcianki gościd będą sympatyków piłkarskich z różnych zakątków Polski. 18 i 19 lutego 2012 roku zwaśnione dotychczas fan kluby zawieszą broo i zjednoczą się w jednym szczytnym celu – pomocy potrzebującym. Jednoczymy się … Ogólnopolski Turniej Kibiców „ Gramy z Sercem” w Trzciance to już niemal tradycja. To właśnie w tym mieście grupa młodych sympatyków niebiesko białych barw stworzyła Turniej który stał się dla wielu środowisk świętem kibiców i jedną z największych imprez tego typu w Polsce. O tym, że piłka może jednoczyd przekonaliśmy się już kilkakrotnie. Sportowa rywalizacja, chod niekiedy dośd zacięta, może z powodzeniem stad się pretekstem do integracji i budowania pozytywnych społecznych postaw. Gramy, a jednocześnie uczymy się szerszego patrzenia na świat, na ludzi i ich krzywdę. Możemy pomóc, więc pomagamy, łamiąc tym samym stereotyp kibica zapatrzonego we własne „ego”. W imprezie udział może wziąd każdy, wymóg jest tylko jeden – musi byd kibicem piłkarskim. W myśl tej zasady w futbolowe szranki staną zarówno sympatycy naszych rodzimych zespołów jak i polskie stowarzyszenia drużyn zagranicznych. …i gramy z sercem Organizatorzy i kibice wszystkich zaproszonych klubów zgodnie zdecydowali, że cały dochód z V Ogólnopolskiego Turnieju Kibiców oraz towarzyszącej mu licytacji przeznaczą na leczenie i rehabilitację 16 letniego mieszkaoca Trzcianki Dominika Sztejkowskiego. Chłopiec przebył już 3 poważne operacje (przepukliny oponowo-rdzeniowej, wodogłowia i augmentacji pęcherza). Nie chodzi, porusza się na wózku inwalidzkim i pozostaje pod stałą opieką neurologa, urologa, ortopedy i logopedy. Ze względu na dużą skoliozę Dominik ma problemy z oddychaniem. Pilnie potrzebuje bardzo drogiego siedziska, które jest niezbędne do jego dalszego życia (koszt specjalistycznego sprzętu wraz z wózkiem to około dwadzieścia tysięcy złotych). Zagraj i Ty! Wszystkich, którzy chcieliby wesprzed inicjatywę, zapraszamy 18 lutego 2012r. do Hali Sportowo-Widowiskowej w Trzciance (początek zmagao godz. 10:00). Zachęcamy też do odwiedzania serwisu allegro, za pośrednictwem którego już od początku lutego prowadzona będzie licytacja gadżetów piłkarskich i nie tylko. Pomogliśmy już czwórce turniejowym bohaterom - Julce Pańczyszyn, Oli Kuskowskiej, Jakubowi Przerada i Sarze Wojciechowskiej i zamierzamy pomagać dalej. Dołączcie do nas! W końcu razem MOŻNA naprawdę WIELE!
Od 09 stycznia 2012 roku rusza strona www.gramyzsercem.pl – serdecznie zapraszamy do odwiedzenia!
Szczegóły na stronie: www.gramyzsercem.futbolowo.pl,

Trochu się rozpieprzyły literki ale dacie radę. A ku pokrzepieniu serc to Wam zdradzę, że organizatorzy szykują niespodziankę i dogadują przybycie prawdziwej gwiazdy, niejakiego Mezo:D
Na razie łapta. http://www.youtube.com/watch?v=ApnFXxHjydI&feature=related http://www.youtube.com/watch?v=h46ZmZBk_DQ http://www.youtube.com/watch?v=rf0DGZDlJtQ A tu szczegóły. Już po raz piąty mieszkaocy Trzcianki gościd będą sympatyków piłkarskich z różnych zakątków Polski. 18 i 19 lutego 2012 roku zwaśnione dotychczas fan kluby zawieszą broo i zjednoczą się w jednym szczytnym celu – pomocy potrzebującym. Jednoczymy się … Ogólnopolski Turniej Kibiców „ Gramy z Sercem” w Trzciance to już niemal tradycja. To właśnie w tym mieście grupa młodych sympatyków niebiesko białych barw stworzyła Turniej który stał się dla wielu środowisk świętem kibiców i jedną z największych imprez tego typu w Polsce. O tym, że piłka może jednoczyd przekonaliśmy się już kilkakrotnie. Sportowa rywalizacja, chod niekiedy dośd zacięta, może z powodzeniem stad się pretekstem do integracji i budowania pozytywnych społecznych postaw. Gramy, a jednocześnie uczymy się szerszego patrzenia na świat, na ludzi i ich krzywdę. Możemy pomóc, więc pomagamy, łamiąc tym samym stereotyp kibica zapatrzonego we własne „ego”. W imprezie udział może wziąd każdy, wymóg jest tylko jeden – musi byd kibicem piłkarskim. W myśl tej zasady w futbolowe szranki staną zarówno sympatycy naszych rodzimych zespołów jak i polskie stowarzyszenia drużyn zagranicznych. …i gramy z sercem Organizatorzy i kibice wszystkich zaproszonych klubów zgodnie zdecydowali, że cały dochód z V Ogólnopolskiego Turnieju Kibiców oraz towarzyszącej mu licytacji przeznaczą na leczenie i rehabilitację 16 letniego mieszkaoca Trzcianki Dominika Sztejkowskiego. Chłopiec przebył już 3 poważne operacje (przepukliny oponowo-rdzeniowej, wodogłowia i augmentacji pęcherza). Nie chodzi, porusza się na wózku inwalidzkim i pozostaje pod stałą opieką neurologa, urologa, ortopedy i logopedy. Ze względu na dużą skoliozę Dominik ma problemy z oddychaniem. Pilnie potrzebuje bardzo drogiego siedziska, które jest niezbędne do jego dalszego życia (koszt specjalistycznego sprzętu wraz z wózkiem to około dwadzieścia tysięcy złotych). Zagraj i Ty! Wszystkich, którzy chcieliby wesprzed inicjatywę, zapraszamy 18 lutego 2012r. do Hali Sportowo-Widowiskowej w Trzciance (początek zmagao godz. 10:00). Zachęcamy też do odwiedzania serwisu allegro, za pośrednictwem którego już od początku lutego prowadzona będzie licytacja gadżetów piłkarskich i nie tylko. Pomogliśmy już czwórce turniejowym bohaterom - Julce Pańczyszyn, Oli Kuskowskiej, Jakubowi Przerada i Sarze Wojciechowskiej i zamierzamy pomagać dalej. Dołączcie do nas! W końcu razem MOŻNA naprawdę WIELE! Od 09 stycznia 2012 roku rusza strona www.gramyzsercem.pl – serdecznie zapraszamy do odwiedzenia! Szczegóły na stronie: www.gramyzsercem.futbolowo.pl, Trochu się rozpieprzyły literki ale dacie radę. A ku pokrzepieniu serc to Wam zdradzę, że organizatorzy szykują niespodziankę i dogadują przybycie prawdziwej gwiazdy, niejakiego Mezo:D
7 stycznia 2012, 18:27 [cytuj]
Aaa, i taka prosba. Jakby kto mógł ogarnąć te wszystkie formularze itp. to byłbym wdzięczny:kwiatek: Ja stety niestety wciąż na wojennej scieżce z komputerem. Kontakt do kogo trzeba jest na stronie Turnieju.

Nu, i tym sposobem nabiłem swego 1000 posta. W poczuciu dumy, odmeldowuję się!
Aaa, i taka prosba. Jakby kto mógł ogarnąć te wszystkie formularze itp. to byłbym wdzięczny:kwiatek: Ja stety niestety wciąż na wojennej scieżce z komputerem. Kontakt do kogo trzeba jest na stronie Turnieju. Nu, i tym sposobem nabiłem swego 1000 posta. W poczuciu dumy, odmeldowuję się!
7 stycznia 2012, 19:40 [cytuj]
Marcin powiedział/a:

Nie panikuje, to kolega tak mnie postraszył że nikt nie odpisuje i że nie wie czy nas wpisać na listę klubów. W sumie to nawet nie wiedziałem do kogo on wysłał tego maila, ale pisał do mnie jakiś tydzień temu że wysłał nie wiem czemu dopiero teraz go dostałeś. Dziś chyba mieli jakieś spotkanie organizacyjne. Muszę podpytać co ustalili!
Nie panikuje, to kolega tak mnie postraszył że nikt nie odpisuje i że nie wie czy nas wpisać na listę klubów. W sumie to nawet nie wiedziałem do kogo on wysłał tego maila, ale pisał do mnie jakiś tydzień temu że wysłał nie wiem czemu dopiero teraz go dostałeś. Dziś chyba mieli jakieś spotkanie organizacyjne. Muszę podpytać co ustalili!
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
7 stycznia 2012, 22:07 [cytuj]
Jeśli uda mi się zdać matematykę w pierwszym terminie to jade na 100%, jeśli nie, to właśnie w tym okresie będę pisać drugi termin więc raczej bym nie jechał. 2.02 mam pierwszy egzamin i wtedy będę wiedział coś więcej choć narazie to czarno widzę ;(
Jeśli uda mi się zdać matematykę w pierwszym terminie to jade na 100%, jeśli nie, to właśnie w tym okresie będę pisać drugi termin więc raczej bym nie jechał. 2.02 mam pierwszy egzamin i wtedy będę wiedział coś więcej choć narazie to czarno widzę ;(
8 stycznia 2012, 09:35 [cytuj]
jak będzie Mezo to ja odpadam ;( a tak serio jak tylko poznam terminy egzaminów to w przypadku "nadmiaru" czasu z wielką przyjemnością zobaczę resztę spursmaniaków :)
jak będzie Mezo to ja odpadam ;( a tak serio jak tylko poznam terminy egzaminów to w przypadku "nadmiaru" czasu z wielką przyjemnością zobaczę resztę spursmaniaków :)
8 stycznia 2012, 15:34 [cytuj]
chrześniakkk powiedział/a:

Chyba "rzeszę Spursmaniaków" :)
Chyba "rzeszę Spursmaniaków" :)
The boys from Tottenham, The boys from Tottenham, The boys from White Hart Lane!
8 stycznia 2012, 16:13 [cytuj]
Całą rzeszę :D
Całą rzeszę :D
10 stycznia 2012, 16:59 [cytuj]
Kiedy robimy listę i wpłacamy kasę!?
Kiedy robimy listę i wpłacamy kasę!?
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
11 stycznia 2012, 17:28 [cytuj]
Róbta listę. niech się chętni zgłaszają, jak się ich więcej nazbiera to się zrobi listę.
Róbta listę. niech się chętni zgłaszają, jak się ich więcej nazbiera to się zrobi listę
11 stycznia 2012, 17:54 [cytuj]
1 Paweł Raczek
2 Michał Bylicki
3 Bartosz Gorzelniak
1 Paweł Raczek 2 Michał Bylicki 3 Bartosz Gorzelniak
11 stycznia 2012, 19:05 [cytuj]
4. Jan Kukulski
4. Jan Kukulski
<  1  2  3  4  5    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 20%
2-3 0%
4-6 20%
7-10 20%
11-20 40%
5 oddanych głosów
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 56 Zarejestrowanych użytkowników: 5256 Ostatnio zarejestrowany: bartekbartek321

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się