Forum dyskusyjne
11 stycznia 2012, 20:15 [cytuj]
Ja się dopiszę ewentualnie w lutym. Będzie taka możliwość?
Ja się dopiszę ewentualnie w lutym. Będzie taka możliwość?
12 stycznia 2012, 21:40 [cytuj]
5. Jan Berdys
5. Jan Berdys
Audere est facere!
12 stycznia 2012, 21:44 [cytuj]
Napiszcie do organizatorów o zmianę terminu bo 11 mam studniówkę a z przyjemnościa bym pojechał !
PS. Uprzedzam, że tylko zażartowałem
Napiszcie do organizatorów o zmianę terminu bo 11 mam studniówkę a z przyjemnościa bym pojechał !
PS. Uprzedzam, że tylko zażartowałem ;)
12 stycznia 2012, 22:56 [cytuj]
Myślę, że zmienią na 100%...
Myślę, że zmienią na 100%
13 stycznia 2012, 00:33 [cytuj]
Bajt powiedział/a:
PS. Uprzedzam, że tylko zażartowałem

Ale tam jest napisane że turniej odbędzie się 18-19 lutego więc WTF!?
Ale tam jest napisane że turniej odbędzie się 18-19 lutego więc WTF!?
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
13 stycznia 2012, 16:36 [cytuj]
Tylko nie zaśpij na maturę po imprezie
Tylko nie zaśpij na maturę po imprezie :)
13 stycznia 2012, 17:16 [cytuj]
http://www.gramyzsercem.pl/index.php/gramy-z-sercem/ramowy-plan-turnieju więc na stronce sa sprzeczne informacje

Jeżeli 18-19 to sie piszę, ale musze wiedzieć na pewno
http://www.gramyzsercem.pl/index.php/gramy-z-sercem/ramowy-plan-turnieju więc na stronce sa sprzeczne informacje :) Jeżeli 18-19 to sie piszę, ale musze wiedzieć na pewno :)
13 stycznia 2012, 17:58 [cytuj]
A patrzyłeś który rok jest podany przy tych datach? Bo wiesz jest już 2012. A ten plan co podałeś w linku jest z zeszłego roku. Daty też mi nie pasowały po tam jest napisane że 11 to piątek, a w tym roku 11 luty przypada w sobote. Przeczytaj link otwierający temat
A patrzyłeś który rok jest podany przy tych datach? Bo wiesz jest już 2012. A ten plan co podałeś w linku jest z zeszłego roku. Daty też mi nie pasowały po tam jest napisane że 11 to piątek, a w tym roku 11 luty przypada w sobote. Przeczytaj link otwierający temat :)
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
13 stycznia 2012, 18:02 [cytuj]
http://www.gramyzsercem.pl/index.php/gramy-z-sercem/edycje-gramy-z-sercem/v-edycja
Tu masz na temat V edycji i datę odbycia!
http://www.gramyzsercem.pl/index.php/gramy-z-sercem/edycje-gramy-z-sercem/v-edycja
Tu masz na temat V edycji i datę odbycia!
13 stycznia 2012, 18:17 [cytuj]
za dużo emocji, nie da rady!!!
za dużo emocji, nie da rady!!! :P
14 stycznia 2012, 15:34 [cytuj]
Zgłaszajcie się jak najszybciej, przy okazji precyzując czy jedziecie jako zawodnik czy kibic i ile chcecie noclegów, 2 czy 1. Jeden kosztuje 20 zł. Nie wiem do kiedy trzeba odesłać formularz ale pewnie już niedługo więc proszę o zdecydowane działania. Z piniondzami też, bo zapłacić trzeba do 3 lutego!
PS. Nie ma swobodnego dostępu do komputera więc proszę Was o ogarnięcie tego jakoś. Tak żebym mógł siąść do kompa i powysyłać to od razu, najlepiej w przyszłym tygodniu. Chyba, że ktoś mnie wyręczy.
PS.2. Na stronie pojawią się też informacje o alternatywnych możliwosciach noclegów.
PS.3. Ktoś musi ogarnąć wpłaty. Zebrać kasę od nas i przelać gdzie trzeba.
Opłaty należy przelewać na podane konto w nieprzekraczalnym terminie do 3 lutego 2012r:
Bank Zachodni WBK S.A. 46 1090 1320 0000 0001 0822 2045
Adam Prankiewicz
Os. Słowackiego 18/33
64-980 Trzcianka
W tytule przelewu należy podać nazwę drużyny.
I chyba ostatnia rzecz, jak ktoś chce grać to musi podpisać oświadczenie, że nie ma zdrowotnych przeciwskazań etc.
Zgłaszajcie się jak najszybciej, przy okazji precyzując czy jedziecie jako zawodnik czy kibic i ile chcecie noclegów, 2 czy 1. Jeden kosztuje 20 zł. Nie wiem do kiedy trzeba odesłać formularz ale pewnie już niedługo więc proszę o zdecydowane działania. Z piniondzami też, bo zapłacić trzeba do 3 lutego!
PS. Nie ma swobodnego dostępu do komputera więc proszę Was o ogarnięcie tego jakoś. Tak żebym mógł siąść do kompa i powysyłać to od razu, najlepiej w przyszłym tygodniu. Chyba, że ktoś mnie wyręczy.
PS.2. Na stronie pojawią się też informacje o alternatywnych możliwosciach noclegów.
PS.3. Ktoś musi ogarnąć wpłaty. Zebrać kasę od nas i przelać gdzie trzeba.
Opłaty należy przelewać na podane konto w nieprzekraczalnym terminie do 3 lutego 2012r:
Bank Zachodni WBK S.A. 46 1090 1320 0000 0001 0822 2045
Adam Prankiewicz
Os. Słowackiego 18/33
64-980 Trzcianka
W tytule przelewu należy podać nazwę drużyny.
I chyba ostatnia rzecz, jak ktoś chce grać to musi podpisać oświadczenie, że nie ma zdrowotnych przeciwskazań etc
14 stycznia 2012, 15:54 [cytuj]
A jaka jest kwota wpisowego, taka sama jak w zeszłym roku, 60 zł?
A jaka jest kwota wpisowego, taka sama jak w zeszłym roku, 60 zł?
14 stycznia 2012, 15:59 [cytuj]
Michał Bylicki - tylko wpisowe, bez noclegu, grający
Bartosz Gorzelniak - tylko wpisowe, bez noclegu, grający
Czyli zbieramy na czyjeś konto i przelewamy na konto Prali ( Adama Prankiewicza) całą kwotę, czy bezpośrednio każdy z osobna przelewa na konto Prankiewicza?
Michał Bylicki - tylko wpisowe, bez noclegu, grający
Bartosz Gorzelniak - tylko wpisowe, bez noclegu, grający
Czyli zbieramy na czyjeś konto i przelewamy na konto Prali ( Adama Prankiewicza) całą kwotę, czy bezpośrednio każdy z osobna przelewa na konto Prankiewicza?
14 stycznia 2012, 16:00 [cytuj]
Według formularzy zgłoszeniowych, wpisowe dla zawodników to 80 zł. Natomiast we formularzu dla kibiców zamiast pozycji "wpisowe" jest "obiad". W cenie 15 zł. Chciałem Wam całe te formularze tu wkleić, ale nie da rady. A nie mam czasu kombinować.
Według formularzy zgłoszeniowych, wpisowe dla zawodników to 80 zł. Natomiast we formularzu dla kibiców zamiast pozycji "wpisowe" jest "obiad". W cenie 15 zł. Chciałem Wam całe te formularze tu wkleić, ale nie da rady. A nie mam czasu kombinować
14 stycznia 2012, 16:02 [cytuj]
varba powiedział/a:
Ktoś zbiera i wysyła. Nie chcesz widzieć jaki burdel powstałby gdyby każdy z osobna płacił.
Ktoś zbiera i wysyła. Nie chcesz widzieć jaki burdel powstałby gdyby każdy z osobna płacił
14 stycznia 2012, 16:07 [cytuj]
mam prośbę . Poda ktoś dobry link ,z góry dzięki
mam prośbę . Poda ktoś dobry link ,z góry dzięki :]
Jesteśmy królami z White Hart Lane!
15 stycznia 2012, 17:04 [cytuj]
wybiera się ktoś może z Krakowa?
wybiera się ktoś może z Krakowa?
15 stycznia 2012, 17:42 [cytuj]
6.Marcin Wygnański, pobiegam z chęcią z piłką

+ 2 noclegi
6.Marcin Wygnański, pobiegam z chęcią z piłką;) + 2 noclegi