Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <  2  3  4  5  6    >  >|
Forum dyskusyjne » Hyde Park » Trzcianka V
15 stycznia 2012, 23:34 [cytuj]
moshino powiedział/a:
wybiera się ktoś może z Krakowa?

Ja wstępnie. W ciągu kilku dni dam znać na 100%
Ja wstępnie. W ciągu kilku dni dam znać na 100%
15 stycznia 2012, 23:51 [cytuj]
Bajt powiedział/a:
Napiszcie do organizatorów o zmianę terminu bo 11 mam studniówkę a z przyjemnościa bym pojechał !

PS. Uprzedzam, że tylko zażartowałem ;)

A czy to Snajper czasem rok temu nie dał nogi własnie ze studniówki żeby do nas przyjechać? :)
A czy to Snajper czasem rok temu nie dał nogi własnie ze studniówki żeby do nas przyjechać? :)
16 stycznia 2012, 12:40 [cytuj]
Mile widziane nowe twarze? Bo z chęcią bym przyjechał ale dam znać dopiero 31 stycznia czy przyjadę. Lecz jeżeli są mile widziane nowe twarze a mi się uda pewna rzecz związana z datą 31 stycznia to pojawię się na pewno. Jak coś jechałbym samochodem pustym byłbym tylko ja kierowca jechałbym z Grudziądza więc po drodze mogę zabierać.
Mile widziane nowe twarze? Bo z chęcią bym przyjechał ale dam znać dopiero 31 stycznia czy przyjadę. Lecz jeżeli są mile widziane nowe twarze a mi się uda pewna rzecz związana z datą 31 stycznia to pojawię się na pewno. Jak coś jechałbym samochodem pustym byłbym tylko ja kierowca jechałbym z Grudziądza więc po drodze mogę zabierać
17 stycznia 2012, 10:37 [cytuj]
Jak mile widziane są nowe twarze i Walu by sie wybierał to ja bym się z chęcia przejechał, bo samemu w taką podróż to lipnie a z Walem byśmy ogarnęli dobrze. Trochę kopałem w piłke (9lat) więc myśle , że mogę coś wnieść do naszego teamu ;D
Jak mile widziane są nowe twarze i Walu by sie wybierał to ja bym się z chęcia przejechał, bo samemu w taką podróż to lipnie a z Walem byśmy ogarnęli dobrze. Trochę kopałem w piłke (9lat) więc myśle , że mogę coś wnieść do naszego teamu ;D
17 stycznia 2012, 14:45 [cytuj]
siema jestem nowy i jestem z Trzcianki , chcialem sie zapytac czy mogl bym grac na turnieju u nas w tce , bo tak jak wszyscy tu jestem fanetm the spurs i z checia pogral bym w naszych barwach ;d
siema jestem nowy i jestem z Trzcianki , chcialem sie zapytac czy mogl bym grac na turnieju u nas w tce , bo tak jak wszyscy tu jestem fanetm the spurs i z checia pogral bym w naszych barwach ;d
17 stycznia 2012, 16:33 [cytuj]
moshino powiedział/a:

A gdzie grałeś?
A gdzie grałeś?
17 stycznia 2012, 17:28 [cytuj]
Nie wiem gdzie Moshino grał ale ja gram od 6 lat w reprezentacji ministrantów:-P
Nie wiem gdzie Moshino grał ale ja gram od 6 lat w reprezentacji ministrantów:-P
"Veni, vidi, vici" Jestem jaki jestem i dobrze mi z tym
17 stycznia 2012, 17:35 [cytuj]
buli123 powiedział/a:

Oczywiście, żebyś mógł. Tylko się zgłoś w tym temacie, wg wzoru:imię, nazwisko, kibic/zawodnik/ilość noclegów. Na przyszłość-powyzsze tyczy się wszystkich, którzy by chcieli a nie wiedzą czy mogliby.
Oczywiście, żebyś mógł. Tylko się zgłoś w tym temacie, wg wzoru:imię, nazwisko, kibic/zawodnik/ilość noclegów. Na przyszłość-powyzsze tyczy się wszystkich, którzy by chcieli a nie wiedzą czy mogliby
17 stycznia 2012, 17:41 [cytuj]
1 Paweł Raczek
2 Michał Bylicki(grający,bez noclegów)
3 Bartosz Gorzelniak(grający,bez noclegów)
4. Jan Kukulski(grający, 2 noclegi)
5. Jan Berdys
6.Marcin Wygnański(grający,2 noclegi)

Na razie mam taką listę "oficjalnych" zgłoszeń. Zgłaszajcie się, co rychlej. A reszta na liście, która nie doprecyzowała czego trzeba jest uprzejmie proszona pod groźbą o doprecyzowanie.

I niech się znajdzie, dobrze Wam radzę, bo nigdzie nie pojedziecie, ktoś kto ogarnie sprawy finansowe.

Jasiowaty swą szybką reakcją wygrywa sznur od żelazka i miech na kartofle. Inne atrakcyjne nagrody czekają.
1 Paweł Raczek 2 Michał Bylicki(grający,bez noclegów) 3 Bartosz Gorzelniak(grający,bez noclegów) 4. Jan Kukulski(grający, 2 noclegi) 5. Jan Berdys 6.Marcin Wygnański(grający,2 noclegi) Na razie mam taką listę "oficjalnych" zgłoszeń. Zgłaszajcie się, co rychlej. A reszta na liście, która nie doprecyzowała czego trzeba jest uprzejmie proszona pod groźbą o doprecyzowanie. I niech się znajdzie, dobrze Wam radzę, bo nigdzie nie pojedziecie, ktoś kto ogarnie sprawy finansowe. Jasiowaty swą szybką reakcją wygrywa sznur od żelazka i miech na kartofle. Inne atrakcyjne nagrody czekają
17 stycznia 2012, 18:17 [cytuj]
Jan Kukulski (grający, 2 noclegi), gwoli uzupełnienia ;)
Jan Kukulski (grający, 2 noclegi), gwoli uzupełnienia ;)
The boys from Tottenham, The boys from Tottenham, The boys from White Hart Lane!
17 stycznia 2012, 21:05 [cytuj]
Ostatnia informacja w sprawie Turnieju. Prosiłbym, żeby z tymi zgłoszeniami uwinąć się dopiątku 27 stycznia. Wtedy ją wyślę, znaczy formularze. Później wybywam się feriować, więc będę poza zasięgiem. Jak się chętni nie pozgłaszają to dupa. Następnie ktoś pozbiera kasę i wysle organizatorom. Chyba, że indywidualnie, co odradzam bo się zrobi burdel niemiłosierny. Tyle ode mnie, wiecie co z tym zrobic, wszystko na własny koszt.
Ostatnia informacja w sprawie Turnieju. Prosiłbym, żeby z tymi zgłoszeniami uwinąć się dopiątku 27 stycznia. Wtedy ją wyślę, znaczy formularze. Później wybywam się feriować, więc będę poza zasięgiem. Jak się chętni nie pozgłaszają to dupa. Następnie ktoś pozbiera kasę i wysle organizatorom. Chyba, że indywidualnie, co odradzam bo się zrobi burdel niemiłosierny. Tyle ode mnie, wiecie co z tym zrobic, wszystko na własny koszt
17 stycznia 2012, 21:17 [cytuj]
Marcin powiedział/a:
Ostatnia informacja w sprawie Turnieju. Prosiłbym, żeby z tymi zgłoszeniami uwinąć się dopiątku 27 stycznia. Wtedy ją wyślę, znaczy formularze. Później wybywam się feriować, więc będę poza zasięgiem. Jak się chętni nie pozgłaszają to dupa. Następnie ktoś pozbiera kasę i wysle organizatorom. Chyba, że indywidualnie, co odradzam bo się zrobi burdel niemiłosierny. Tyle ode mnie, wiecie co z tym zrobic, wszystko na własny koszt

Dalej ludzie zgłaszać się! Snajper co z Tobą!? Ty nigdy nie zawodzisz.;)
Dalej ludzie zgłaszać się! Snajper co z Tobą!? Ty nigdy nie zawodzisz.;)
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
17 stycznia 2012, 21:55 [cytuj]
Panowie, odnośnie kasy - tradycyjnie możecie do mnie przelewac a ja zbiorczo na turniej. Na Trzciankę się nie wybiorę - bo mam rozwalone kolano, ale sprawy finansowe pociagnę. Mam nadzieje wykurować się na Kalwarie/Rzeszów na wiosnę. COYS
Panowie, odnośnie kasy - tradycyjnie możecie do mnie przelewac a ja zbiorczo na turniej. Na Trzciankę się nie wybiorę - bo mam rozwalone kolano, ale sprawy finansowe pociagnę. Mam nadzieje wykurować się na Kalwarie/Rzeszów na wiosnę. COYS
17 stycznia 2012, 22:42 [cytuj]
spurs3 powiedział/a:

To jak nikt nie ma nic przeciwko to daj numer konta będziemy wpłacać pieniądze!
To jak nikt nie ma nic przeciwko to daj numer konta będziemy wpłacać pieniądze!
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
18 stycznia 2012, 10:15 [cytuj]
Na 2 stronie jest
Na 2 stronie jest
18 stycznia 2012, 10:34 [cytuj]
Jestem z Krakowa więc w Jadwidze 3lata i w Wawelu jakieś 5-6 lat będzie ;D
Jestem z Krakowa więc w Jadwidze 3lata i w Wawelu jakieś 5-6 lat będzie ;D
18 stycznia 2012, 11:41 [cytuj]
bambi powiedział/a:
Na 2 stronie jest

Co jest?
Co jest?
18 stycznia 2012, 12:41 [cytuj]
Numer konta bankowego
Numer konta bankowego
18 stycznia 2012, 13:59 [cytuj]
bambi powiedział/a:
Numer konta bankowego

Gdzie jest ten numer bo nie widzę?
Gdzie jest ten numer bo nie widzę?
|<  <  2  3  4  5  6    >  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 20%
2-3 0%
4-6 20%
7-10 20%
11-20 40%
5 oddanych głosów
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 13 Zarejestrowanych użytkowników: 5256 Ostatnio zarejestrowany: bartekbartek321

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się