Forum dyskusyjne
25 stycznia 2012, 19:34 [cytuj]
Ja na szefa proponuje Raku, no chyba że nie chce to po zapoznaniu z obowiązkami mogę objąć tę funkcję.
Ja na szefa proponuje Raku, no chyba że nie chce to po zapoznaniu z obowiązkami mogę objąć tę funkcję
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
25 stycznia 2012, 21:19 [cytuj]
Marcin powiedział/a:
1 Paweł Raczek (grający, 2 noclegi)
2 Michał Bylicki(grający,bez noclegów)
3 Bartosz Gorzelniak(grający,bez noclegów)
4. Jan Kukulski(grający, 2 noclegi)
5. Jan Berdys (2 noclegi + grający)
6.Patryk Adamczak (grający, 2 noclegi)
Ekipa do grania, choć bidna, to jest

Teraz jeszcze tylko pieniądze do Pawła (spurs3). Przypominam, że zgłoszenia zbieram do piątku, bo później mnie nie ma. I szefa porzebujecie
Mój szwagier Bartosz Gorzelniak wpłacił kasę za Patryk Adamczak
Mój szwagier Bartosz Gorzelniak wpłacił kasę za Patryk Adamczak
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
25 stycznia 2012, 21:42 [cytuj]
wystarczy mniej ludzi do wódki
wystarczy mniej ludzi do wódki :rotfl:
26 stycznia 2012, 10:15 [cytuj]
ja mógłbym się wybrać jeśli jest jeszcze taka opcja , tylko mieszkam w Krk i średnio mi pasuje żeby tam sam jechać, trochę daleko mam. Jakby ktoś jechał z Krk to bym też mógł jechać. Piszcie bo jak ktoś jedzie z Krk na pewno to ja bym się z chęcią z tą osobą zabrał. Jeśli chodzi o kasę to od kopa bym wpłacił..
ja mógłbym się wybrać jeśli jest jeszcze taka opcja , tylko mieszkam w Krk i średnio mi pasuje żeby tam sam jechać, trochę daleko mam. Jakby ktoś jechał z Krk to bym też mógł jechać. Piszcie bo jak ktoś jedzie z Krk na pewno to ja bym się z chęcią z tą osobą zabrał. Jeśli chodzi o kasę to od kopa bym wpłacił
26 stycznia 2012, 10:51 [cytuj]
moshino powiedział/a:
ja mógłbym się wybrać jeśli jest jeszcze taka opcja , tylko mieszkam w Krk i średnio mi pasuje żeby tam sam jechać, trochę daleko mam. Jakby ktoś jechał z Krk to bym też mógł jechać. Piszcie bo jak ktoś jedzie z Krk na pewno to ja bym się z chęcią z tą osobą zabrał. Jeśli chodzi o kasę to od kopa bym wpłacił
Ja latem 2010 jechałem z Turku do Kalwarii Zebrzydowskiej 2 autobusami oraz busem, prawie cały dzień i to sam, więc nei bój nic i przyjeżdżaj
Ja latem 2010 jechałem z Turku do Kalwarii Zebrzydowskiej 2 autobusami oraz busem, prawie cały dzień i to sam, więc nei bój nic i przyjeżdżaj ;)
The boys from Tottenham,
The boys from Tottenham,
The boys from White Hart Lane!
26 stycznia 2012, 20:05 [cytuj]
moshino powiedział/a:
Ja lecę z Anglii, więc mam najdalej. Chyba są jakieś połączenia między Krakowem a Poznaniem, a potem z Poznania to już prosto do Trzcianki. Dawaj chłopie przyda się jakiś zmiennik przy naszej kondycji.
Ja lecę z Anglii, więc mam najdalej. Chyba są jakieś połączenia między Krakowem a Poznaniem, a potem z Poznania to już prosto do Trzcianki. Dawaj chłopie przyda się jakiś zmiennik przy naszej kondycji
26 stycznia 2012, 20:48 [cytuj]
Jutro, ok 18:00, zamykam listę i wysyłam formularz. Do tego czasu musi się zgłosić jakis szef i niech ten ktos poda mi numer tel. i mejla. Obowiązki szefa są prawie zadne, chyba tylko kontakt z organizatorami.
Jutro, ok 18:00, zamykam listę i wysyłam formularz. Do tego czasu musi się zgłosić jakis szef i niech ten ktos poda mi numer tel. i mejla. Obowiązki szefa są prawie zadne, chyba tylko kontakt z organizatorami
26 stycznia 2012, 20:55 [cytuj]
Ja mogę być szefem skoro Raku się nie zgłasza, ale mam angielski numer telefonu, nie wiem czy ktoś będzie chciał się kontaktować ze mną na ten numer z obawy na koszta, dlatego Raku byłby lepszy
Ja mogę być szefem skoro Raku się nie zgłasza, ale mam angielski numer telefonu, nie wiem czy ktoś będzie chciał się kontaktować ze mną na ten numer z obawy na koszta, dlatego Raku byłby lepszy ;)
26 stycznia 2012, 21:18 [cytuj]
Macie czas do jutra żeby się zdecydować.
Macie czas do jutra żeby się zdecydować
26 stycznia 2012, 21:22 [cytuj]
Jak sie Raku nie zgłosi to jutro napisze ci moje dane!
Jak sie Raku nie zgłosi to jutro napisze ci moje dane!
26 stycznia 2012, 21:32 [cytuj]
Varba z kapitanem nikt się nie kontaktuje, byłem ze 3 razy - to jest ważne na miejscu, na turnieju, kapitan zanosi formularze, idzie na losowanie, odbiera nagrody - funkcja czysto reprezentacyjna - wiec luz
Varba z kapitanem nikt się nie kontaktuje, byłem ze 3 razy - to jest ważne na miejscu, na turnieju, kapitan zanosi formularze, idzie na losowanie, odbiera nagrody - funkcja czysto reprezentacyjna - wiec luz
27 stycznia 2012, 18:10 [cytuj]
Nu, formularz poszedł, teraz jeszcze tylko pieniądze. Aha, Varbę wpisałem jako kapitana. Życzę Wam udanej zabawy i godnej postawy
Nu, formularz poszedł, teraz jeszcze tylko pieniądze. Aha, Varbę wpisałem jako kapitana. Życzę Wam udanej zabawy i godnej postawy:tak:
27 stycznia 2012, 20:20 [cytuj]
No to teraz odkręcajcie sprawę sami.
No to teraz odkręcajcie sprawę sami
27 stycznia 2012, 20:24 [cytuj]
To szybko się odezwałeś kolego! Dzwonie po ludziach załatwiam, żebyśmy mogli zagrać a ty na sam koniec wyciągasz wtyczkę! Super
To szybko się odezwałeś kolego! Dzwonie po ludziach załatwiam, żebyśmy mogli zagrać a ty na sam koniec wyciągasz wtyczkę! Super :brawo:
27 stycznia 2012, 20:27 [cytuj]
Marcin powiedział/a:
No to teraz odkręcajcie sprawę sami
Chyba mnie za to nie możesz obwiniać i oczekiwać żebym to odkręcał, robiłem co mogłem żeby było dobrze. Doceniam to że chciałeś nam pomóc, mam nadzieję że spotkamy się jeszcze w Trzciance to postawie ci piwko!
Chyba mnie za to nie możesz obwiniać i oczekiwać żebym to odkręcał, robiłem co mogłem żeby było dobrze. Doceniam to że chciałeś nam pomóc, mam nadzieję że spotkamy się jeszcze w Trzciance to postawie ci piwko!
27 stycznia 2012, 22:48 [cytuj]
Jakie ruszać jak wszystko w zasadzie gotowe?! Ja do nikogo o nic pretensji nie mam ale oczami świecić nie będę przed organizatorami. Wyłączam się na 2 tygodnie, a Wy róbta co chceta.
Jakie ruszać jak wszystko w zasadzie gotowe?! Ja do nikogo o nic pretensji nie mam ale oczami świecić nie będę przed organizatorami. Wyłączam się na 2 tygodnie, a Wy róbta co chceta
27 stycznia 2012, 23:01 [cytuj]
Niech ktoś poinformuję Spurs3 żeby nie wpłacał jeszcze kasy, jak nie będzie wystarczająca liczba osób to chciałbym się zgłosić jako kibic. Do Trzcianki i tak muszę jechać, bo mam kupiony bilet. Przynajmniej się wybiorę na fajną imprezkę ze znajomymi.
Niech ktoś poinformuję Spurs3 żeby nie wpłacał jeszcze kasy, jak nie będzie wystarczająca liczba osób to chciałbym się zgłosić jako kibic. Do Trzcianki i tak muszę jechać, bo mam kupiony bilet. Przynajmniej się wybiorę na fajną imprezkę ze znajomymi