Forum dyskusyjne
7 maja 2009, 13:31 [cytuj]
Zakwaterowanie obejmuje noc z soboty na niedzielę (ewentualnie tez z piątku na sobotę, ale trzeba ich powiadomić o takiej ewentualności). Nic nie wiem o noclegu z niedzieli na poniedziałek.
Zakwaterowanie obejmuje noc z soboty na niedzielę (ewentualnie tez z piątku na sobotę, ale trzeba ich powiadomić o takiej ewentualności). Nic nie wiem o noclegu z niedzieli na poniedziałek
Na początku był kogut...
7 maja 2009, 14:38 [cytuj]
polespur powiedział/a:
pod dworcem w Krakowie czekają tanie i szybkie busiki, niech jakiś Krakus mnie poprawi jeśli się mylę. W drugą stronę pociąg to tez raczej nie jedyna alternatywa
Często one jeżdżą?
Często one jeżdżą?
CAN'T SMILE WITHOUT YOU!
7 maja 2009, 15:16 [cytuj]
Ja będę na pewno

Już się doczekać nie mogę!
Ja będę na pewno;) Już się doczekać nie mogę!
Audere est facere!
7 maja 2009, 15:48 [cytuj]
No to tak. Ja moge być w Katowicach ok 6 00, 9 00 i 10 30. Tak wynika z rozkładu jazdy. Teraz tylko kwestia tego, jak jadą ciufcie do Krakowa. I jak pasuje Łukaszowi.
Aha, przelew klepnięty.Macki też przyklepane.
No to tak. Ja moge być w Katowicach ok 6 00, 9 00 i 10 30. Tak wynika z rozkładu jazdy. Teraz tylko kwestia tego, jak jadą ciufcie do Krakowa. I jak pasuje Łukaszowi.
Aha, przelew klepnięty.Macki też przyklepane
7 maja 2009, 16:25 [cytuj]
No mi pasuje tylko ten jeden pociąg :/
No mi pasuje tylko ten jeden pociąg :/
www.facebook.com/OgienOdSkaja
7 maja 2009, 16:36 [cytuj]
Znaczy on o 16 30 odjeżdża z Katowic? W piątek?
Znaczy on o 16 30 odjeżdża z Katowic? W piątek?
7 maja 2009, 19:22 [cytuj]
to jak wygląda sytuacja ze składem? brakuje jeszcze jakiegoś Benta?
to jak wygląda sytuacja ze składem? brakuje jeszcze jakiegoś Benta?
7 maja 2009, 19:55 [cytuj]
Gomesa mogę poudawać ewentualnie, choć bliżej mi do Alnwicka, no to napiszcie jak jest jakieś wolne miejsce to zrobię przelew jutro
Gomesa mogę poudawać ewentualnie, choć bliżej mi do Alnwicka, no to napiszcie jak jest jakieś wolne miejsce to zrobię przelew jutro
7 maja 2009, 20:44 [cytuj]
Ja mogę być Gomesem jak będzie zapewniony dostęp do bieżącej ciepłej wody
Ja mogę być Gomesem jak będzie zapewniony dostęp do bieżącej ciepłej wody :D
www.facebook.com/OgienOdSkaja
7 maja 2009, 21:50 [cytuj]
Ok

no ja z największą przyjemnością się piszę do gry. No ja gram zazwyczaj z przodu. Ale nie jak Bent, ale Keane za najlepszych czasów.
Ok;) no ja z największą przyjemnością się piszę do gry. No ja gram zazwyczaj z przodu. Ale nie jak Bent, ale Keane za najlepszych czasów
Audere est facere!
7 maja 2009, 23:19 [cytuj]
Bo to było taaak dawno. A tak off-topic, mam nadzieję, że Keano znowu będzie naszym super snajperem, który będzie siał spustoszenie w szeregach obronnych naszych przeciwników.
Bo to było taaak dawno. A tak off-topic, mam nadzieję, że Keano znowu będzie naszym super snajperem, który będzie siał spustoszenie w szeregach obronnych naszych przeciwników
Audere est facere!
8 maja 2009, 00:11 [cytuj]
Paweł, kolega Md18 się jeszcze zgłasza, chyba że go odnotowałeś,
Paweł, kolega Md18 się jeszcze zgłasza, chyba że go odnotowałeś,
Kogucie życie!
8 maja 2009, 08:15 [cytuj]
Dzięki Marcus że zauważyłeś mój skromny wpis z adnotacja że wpłaciłem kase i jestem BAAARDZOOO nakręcony na granie.
Dzięki Marcus że zauważyłeś mój skromny wpis z adnotacja że wpłaciłem kase i jestem BAAARDZOOO nakręcony na granie
Fuck em all, fuck em all united, west ham, liverpool, Cos We Are the TOTTENHAM and We Are the best. We are the TOTTENHAM so fuck all the rest
8 maja 2009, 10:46 [cytuj]
Napisałem smsa do Spurs3, jak się odezwie to zrelacjonuję.
Ja oczywiście jadę !! Już sobie ostrzę zęby na Newcash i nie tylko !!
Napisałem smsa do Spurs3, jak się odezwie to zrelacjonuję.
Ja oczywiście jadę !! Już sobie ostrzę zęby na Newcash i nie tylko !!
8 maja 2009, 11:01 [cytuj]
Paweł Morga, znany jako Spurs3 jedzie z nami, dobrze że się z nim skontaktowałem bo ma przejściowe problemy z netem. Jeden twardziel na pokładzie więcej
Paweł Morga, znany jako Spurs3 jedzie z nami, dobrze że się z nim skontaktowałem bo ma przejściowe problemy z netem. Jeden twardziel na pokładzie więcej :)