Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Tottenham Hotspur -:- Arsenal FC

Tottenham Hotspur
15 września 2024, 15:00 Tottenham Hotspur Stadium
Arsenal FC
Premier League

Newcastle United 2:1 Tottenham Hotspur

Newcastle United
1 września 2024, 14:30 St James' Park
Tottenham Hotspur
Premier League

Tottenham Hotspur 4:0 Everton FC

Tottenham Hotspur
24 sierpnia 2024, 16:00 Tottenham Hotspur Stadium
Everton FC
Premier League

Leicester City 1:1 Tottenham Hotspur

Leicester City
19 sierpnia 2024, 21:00 King Power Stadium
Tottenham Hotspur
Premier League

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  9  10  11  12  13    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Hyde Park » Turniej kibiców - zapytanie o udział w nim fanów Spurs
8 maja 2009, 14:35 [cytuj]
Paweł powiedział/a:
myślę że Bentów i Lennonow to za duzo miec bedziemy, przydalyby sie Woodgatety i Gomese :P

Ja się piszę na Woody'ego. A nawet na Huttona.
Ja się piszę na Woody'ego. A nawet na Huttona
8 maja 2009, 22:10 [cytuj]
A ja oczywiście też chciałbym grą nawiazać do naszych wszystkich najlepszych grajków ale....powiem jedno to bedzie takie szczenięce spełnienie marzeń bo kogut na piersi, piłka w grze i oczywiście chęc zdobycia jakiegoś trofeum dla Tottenhamu...jesli nie tego z Londynu to chociaż tej naszej polskiej wersji he he
A ja oczywiście też chciałbym grą nawiazać do naszych wszystkich najlepszych grajków ale....powiem jedno to bedzie takie szczenięce spełnienie marzeń bo kogut na piersi, piłka w grze i oczywiście chęc zdobycia jakiegoś trofeum dla Tottenhamu...jesli nie tego z Londynu to chociaż tej naszej polskiej wersji he he
Fuck em all, fuck em all united, west ham, liverpool, Cos We Are the TOTTENHAM and We Are the best. We are the TOTTENHAM so fuck all the rest
8 maja 2009, 23:00 [cytuj]
Zgadzam się z Tobą w 100% md18! Piękna sprawa.
Zgadzam się z Tobą w 100% md18! Piękna sprawa
Audere est facere!
9 maja 2009, 03:13 [cytuj]
A więc domykamy sprawę:
koszulki - białe oficjalne Tottenham (jak ktoś nie ma, a ktoś ma więcej niż jedną - dogadajcie się, pożyczcie. Jednak granie z prawdziwym Kogutem na piersi to będzie dodatkowa adrenalina, każdy gracz będzie mógł wnukom powiedzieć: a jakże, grałem dla Tottenhamu)
Spodenki wypadałoby, żeby były granatowe (kombinujcie)
Getry: myślę że akurat to nie ma znaczenia, ale jak ktoś ma lub może mieć to białe. W sumie jak ich nie będzie to nic się nie stanie, najważniejsze są koszulki.
Buty: jakie chcecie, nie znamy murawy.
A więc domykamy sprawę: koszulki - białe oficjalne Tottenham (jak ktoś nie ma, a ktoś ma więcej niż jedną - dogadajcie się, pożyczcie. Jednak granie z prawdziwym Kogutem na piersi to będzie dodatkowa adrenalina, każdy gracz będzie mógł wnukom powiedzieć: a jakże, grałem dla Tottenhamu) Spodenki wypadałoby, żeby były granatowe (kombinujcie) Getry: myślę że akurat to nie ma znaczenia, ale jak ktoś ma lub może mieć to białe. W sumie jak ich nie będzie to nic się nie stanie, najważniejsze są koszulki. Buty: jakie chcecie, nie znamy murawy
Na początku był kogut...
9 maja 2009, 11:27 [cytuj]
Polespur, ale z tego co pamiętam to to ma być trawa?? Nie jakieś tartary, kauczuki czy inne wynalazki??
Polespur, ale z tego co pamiętam to to ma być trawa?? Nie jakieś tartary, kauczuki czy inne wynalazki??
Kogucie życie!
9 maja 2009, 11:47 [cytuj]
tak, trawa na świeżym powietrzu :) Po każdym meczu będzie konkurs mokrych spodenek ;)
tak, trawa na świeżym powietrzu :) Po każdym meczu będzie konkurs mokrych spodenek ;)
Na początku był kogut...
9 maja 2009, 12:08 [cytuj]
widzę trochę.... zboczek jesteś ;) Skąd ci sie to urodziło??
Kogucie życie!
9 maja 2009, 14:09 [cytuj]
Paweł powiedział/a:
okej wybacz md18 ale nie zauważyłem. Więc jakby nie patrzeć na chwilę obecną mamy 9 do grania. Kolega z oxfordu się nie odzywa niestety, kolega radeon z krakowa mowil że da znać jakby co, ale injury dość poważne, zobaczymy co ze snajperem.

Marcin - a na Woody'ego to ja się piszę, nawet pogadałem z dziewczyną żeby mi taką gumkę na wlosy znalazła gdzieś, żebym się do niego upodobnił ;) Jak Marka nie ma to mogę grać na środku obrony, w koncu tam grałem przez 3/4 swojej krotkiej kariery... No chyba że jest ktoś kto czuję się dobrze tylko tam, to zawsze mogę zagrać Lee Young-Pyo ;)

Mi Hutton nawet bardziej pasuje. Wole grać na boku obrony. I nawet upodabniać się szczególnie nie musze.

W kwestii tych gatek-czarne ujdą?
Mi Hutton nawet bardziej pasuje. Wole grać na boku obrony. I nawet upodabniać się szczególnie nie musze. W kwestii tych gatek-czarne ujdą?
9 maja 2009, 14:58 [cytuj]
No wydaje mi się, że tak. Bo też mam problem, ale to się coś skombinuje. Haha, weźmy wszyscy białe buciki! Będzie śmiesznie. No i jeśli chodzi o murawę, sztuczna, czy naturalna?
No wydaje mi się, że tak. Bo też mam problem, ale to się coś skombinuje. Haha, weźmy wszyscy białe buciki! Będzie śmiesznie. No i jeśli chodzi o murawę, sztuczna, czy naturalna?
Audere est facere!
9 maja 2009, 14:58 [cytuj]
MARCUS powiedział/a:

Nic się nie urodziło. To się żart nazywa :) Lepszy lub gorszy ale żart :)
Nic się nie urodziło. To się żart nazywa :) Lepszy lub gorszy ale żart :)
Na początku był kogut...
9 maja 2009, 16:02 [cytuj]
Żart?? No nie gadaj ja buźkę wstawiłem ;) bo mi się smutno zrobiło! ;P :P :F
Żart?? No nie gadaj ja buźkę wstawiłem ;) bo mi się smutno zrobiło! ;P :P :F
Kogucie życie!
9 maja 2009, 16:13 [cytuj]
Panowie zostało jeszcze troche czasu więc proponuje dogadać dwie kwestie. 1) Koszulki. Myśle, to ze beda białe to jest logiczne ale może dobrze by było ustalic KTÓRE białe. Ja mam białą z Pony, adidasa, Kappy i Pumy. Nie chciałbym zebyśmy wygladali każdy jak z innej parafii bo powchodziłem na fora naszych przeciwników i widze albo fan clubowe stroje albo jednolite w 100 %. Mysle ze wariant posredni czyli stroje z kappy jest do zrealizowania bo nawet jak ktos nie posiada to na allegro lub e bayu mozna za niewielkie pieniadze taką wyrwac. 2) mysle że warto kupić jednak jednolite spodenki i getry. Zina, Kokkot lub inna firma nie ze swiatowego topu odzieżowego ma te dodatki w przystępnej cenie....uff to tyle.:mysli:
Panowie zostało jeszcze troche czasu więc proponuje dogadać dwie kwestie. 1) Koszulki. Myśle, to ze beda białe to jest logiczne ale może dobrze by było ustalic KTÓRE białe. Ja mam białą z Pony, adidasa, Kappy i Pumy. Nie chciałbym zebyśmy wygladali każdy jak z innej parafii bo powchodziłem na fora naszych przeciwników i widze albo fan clubowe stroje albo jednolite w 100 %. Mysle ze wariant posredni czyli stroje z kappy jest do zrealizowania bo nawet jak ktos nie posiada to na allegro lub e bayu mozna za niewielkie pieniadze taką wyrwac. 2) mysle że warto kupić jednak jednolite spodenki i getry. Zina, Kokkot lub inna firma nie ze swiatowego topu odzieżowego ma te dodatki w przystępnej cenie....uff to tyle.:mysli:
Fuck em all, fuck em all united, west ham, liverpool, Cos We Are the TOTTENHAM and We Are the best. We are the TOTTENHAM so fuck all the rest
9 maja 2009, 16:39 [cytuj]
Ustalenia były odnośnie koszulek, myślę, że to starczy. Po prostu trochę późno na zmiany, ale jeżeli ktoś się i tak tego podejmie to dla mnie nie ma problemu.
Ustalenia były odnośnie koszulek, myślę, że to starczy. Po prostu trochę późno na zmiany, ale jeżeli ktoś się i tak tego podejmie to dla mnie nie ma problemu
Kogucie życie!
9 maja 2009, 17:09 [cytuj]
Chodziło mi tylko żeby w miare mozliwości miec ten sam model bo białych koszulek na przestrzeni lat było sporo...no chyba że tylko ja mam taka "palmę" i mam koło 15 różnych koszulek...a jeśli nie koszulki to getry, koszulki mogłyby być jednolite. Tak jak mówie do bani jak sie na początek oblejemy rumieńcem wychodząc na boisko....
Chodziło mi tylko żeby w miare mozliwości miec ten sam model bo białych koszulek na przestrzeni lat było sporo...no chyba że tylko ja mam taka "palmę" i mam koło 15 różnych koszulek...a jeśli nie koszulki to getry, koszulki mogłyby być jednolite. Tak jak mówie do bani jak sie na początek oblejemy rumieńcem wychodząc na boisko
9 maja 2009, 17:57 [cytuj]
Myślę, że większość z nas ma tegoroczne koszulki, a więc w tę stronę będzie najłatwiej, czy nie?
Myślę, że większość z nas ma tegoroczne koszulki, a więc w tę stronę będzie najłatwiej, czy nie?
Audere est facere!
9 maja 2009, 18:08 [cytuj]
Mnie pasuje. Tym bardziej że w Kappie wyglądam...jak wyglądam ( czyt.jak kiełbacha :rotfl:) także jeśli tylko wszyscy dysponujemy takimi to ja jestem ZA:brawo:
Mnie pasuje. Tym bardziej że w Kappie wyglądam...jak wyglądam ( czyt.jak kiełbacha :rotfl:) także jeśli tylko wszyscy dysponujemy takimi to ja jestem ZA:brawo:
9 maja 2009, 18:14 [cytuj]
Dlatego Pawle proponuje żeby każdy kto wybiera sie żeby pograć dał znać jaka koszulke posiada bo moze uda nam sie wybiec w jednolitych od "a" do "z" koszulkach. Ktos moze miec podwójna koszulke i zawsze mozna pozyczyć innej osobie. tegoroczne mam np. 2 wiec zawsze komus moge zapodać. Tak jak pisałem wczesniej chciałbym zebyśmy sie godnie zaprezentowali nie tylko sportowo ale też bez obciachu jesli chodzi o stroje. Mysle że te problemy sprzętowe sprawia że będzie okazja obgadać na miejscu temat koszulek fan - clubowych
Dlatego Pawle proponuje żeby każdy kto wybiera sie żeby pograć dał znać jaka koszulke posiada bo moze uda nam sie wybiec w jednolitych od "a" do "z" koszulkach. Ktos moze miec podwójna koszulke i zawsze mozna pozyczyć innej osobie. tegoroczne mam np. 2 wiec zawsze komus moge zapodać. Tak jak pisałem wczesniej chciałbym zebyśmy sie godnie zaprezentowali nie tylko sportowo ale też bez obciachu jesli chodzi o stroje. Mysle że te problemy sprzętowe sprawia że będzie okazja obgadać na miejscu temat koszulek fan - clubowych
|<  <<  <  9  10  11  12  13    >  >>  >|

tabela ligowa

Drużyna M Z R P PKT
1. Liverpool FC 3 3 0 0 9
2. Manchester City 3 3 0 0 9
3. Arsenal FC 3 2 1 0 7
4. Brighton & Hove Albion F.C. 3 2 1 0 7
5. Newcastle United 3 2 1 0 7
6. Brentford F.C. 3 2 0 1 6
7. Aston Villa F.C. 3 2 0 1 6
pokaż całą tabelę

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2024/2025?
1 100%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 0%
1 oddany głos
archiwum ankiet

kontuzje

Dominic Solanke
Kontuzja kostki/stopy
data powrotu: 15 września 2024
Użytkownicy online: Gości online: 3 Zarejestrowanych użytkowników: 5242 Ostatnio zarejestrowany: StevenZep

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się