Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  10  11  12  13  14    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Hyde Park » Turniej kibiców - zapytanie o udział w nim fanów Spurs
9 maja 2009, 18:58 [cytuj]
Ja bym sobie dał naprawdę spokój z tematem koszulek. Ustalenia były takie, że Białe - nawet ten chłopak z LFC (organizator) pisał, że nie interesuje go czy to będzie model z 98 czy 2006 roku, byle by to nie wyglądało, że jeden w granacie, drugi białym a trzeci w błękicie. Z tego co się orientuję, to wielu albo się uczy albo studiuje, a tam trzeba dojechać, być 2 dni, coś zjeść i jeszcze wrócić, więc wierzę, że dla niektórych może to być problem. Kupowanie za 2 dychy na allegro to kiepskawy pomysł, bo może będziemy wyglądać jednolicie, ale śmierdzieć będziemy jak stare capy 5 minut po założeniu - kto coś takiego miał na sobie, ten pewnie wie(ja tak), więc nie za bardzo wiem ku czemu to ma służyć. To ma być zabawa, a nie rewia, więc nie spinajmy się a raczej dobrze bawmy. :ok:
Ja bym sobie dał naprawdę spokój z tematem koszulek. Ustalenia były takie, że Białe - nawet ten chłopak z LFC (organizator) pisał, że nie interesuje go czy to będzie model z 98 czy 2006 roku, byle by to nie wyglądało, że jeden w granacie, drugi białym a trzeci w błękicie. Z tego co się orientuję, to wielu albo się uczy albo studiuje, a tam trzeba dojechać, być 2 dni, coś zjeść i jeszcze wrócić, więc wierzę, że dla niektórych może to być problem. Kupowanie za 2 dychy na allegro to kiepskawy pomysł, bo może będziemy wyglądać jednolicie, ale śmierdzieć będziemy jak stare capy 5 minut po założeniu - kto coś takiego miał na sobie, ten pewnie wie(ja tak), więc nie za bardzo wiem ku czemu to ma służyć. To ma być zabawa, a nie rewia, więc nie spinajmy się a raczej dobrze bawmy. :ok:
Kogucie życie!
10 maja 2009, 07:34 [cytuj]
md18 powiedział/a:
Dlatego Pawle proponuje żeby każdy kto wybiera sie żeby pograć dał znać jaka koszulke posiada bo moze uda nam sie wybiec w jednolitych od "a" do "z" koszulkach. Ktos moze miec podwójna koszulke i zawsze mozna pozyczyć innej osobie. tegoroczne mam np. 2 wiec zawsze komus moge zapodać. Tak jak pisałem wczesniej chciałbym zebyśmy sie godnie zaprezentowali nie tylko sportowo ale też bez obciachu jesli chodzi o stroje. Mysle że te problemy sprzętowe sprawia że będzie okazja obgadać na miejscu temat koszulek fan - clubowych

Ok. Więc proszę o deklaracje kto co posiada. Cel: białe Mansion, powinniśmy wyglądać jednakowo. Jeśli ktoś ma więcej niż jedną niech pożyczy grajkowi.
Ok. Więc proszę o deklaracje kto co posiada. Cel: białe Mansion, powinniśmy wyglądać jednakowo. Jeśli ktoś ma więcej niż jedną niech pożyczy grajkowi
Na początku był kogut...
10 maja 2009, 09:07 [cytuj]
Biore Mansiona i Thomsona jesli ktoś nie bedzie posiadał koszulki to chetnie jedna z wymienionych pożycze.
Biore Mansiona i Thomsona jesli ktoś nie bedzie posiadał koszulki to chetnie jedna z wymienionych pożycze
Fuck em all, fuck em all united, west ham, liverpool, Cos We Are the TOTTENHAM and We Are the best. We are the TOTTENHAM so fuck all the rest
10 maja 2009, 09:47 [cytuj]
jak już pisałem, białego Mansiona XL (sprzed 2 sezonów) chętnie pożyczę jak coś:)
jak już pisałem, białego Mansiona XL (sprzed 2 sezonów) chętnie pożyczę jak coś:)
10 maja 2009, 10:31 [cytuj]
polespur powiedział/a:
Ok. Więc proszę o deklaracje kto co posiada. Cel: białe Mansion, powinniśmy wyglądać jednakowo. Jeśli ktoś ma więcej niż jedną niech pożyczy grajkowi

Ja mam właśnie tylko białem Mansion, taką ze znakami wodnymi. I zgóry uprzedzam, że innej nie dam rady kupić bo musze kupić granatowe portki i nowe korki.
Ja mam właśnie tylko białem Mansion, taką ze znakami wodnymi. I zgóry uprzedzam, że innej nie dam rady kupić bo musze kupić granatowe portki i nowe korki
10 maja 2009, 16:48 [cytuj]
Mam białego Mansion;) Ale niestety jedną koszulkę.
Mam białego Mansion;) Ale niestety jedną koszulkę
Audere est facere!
10 maja 2009, 17:49 [cytuj]
No dobra, to ja jeszcze zapytam tak dla podsumowania. Te 20 zł to wpisowe a za zakwaterowanie trzeba dopłacić (na miejcu?) jeszcze te "30-60" zł, tak?
No dobra, to ja jeszcze zapytam tak dla podsumowania. Te 20 zł to wpisowe a za zakwaterowanie trzeba dopłacić (na miejcu?) jeszcze te "30-60" zł, tak?
10 maja 2009, 18:48 [cytuj]
Dzięki Paweł za rozwianie wątpliwości.

I jeszcze jedno. Względem tego jechania jednym pociągiem z Katowic. Mój ciojąg zatrzymuje się w Katowicach ok 6 30 (w sobotę). Czy komuś jeszcze ta godzina pasuje?
Dzięki Paweł za rozwianie wątpliwości. I jeszcze jedno. Względem tego jechania jednym pociągiem z Katowic. Mój ciojąg zatrzymuje się w Katowicach ok 6 30 (w sobotę). Czy komuś jeszcze ta godzina pasuje?
10 maja 2009, 19:24 [cytuj]
Ja mam mansiona białą i granatową. Jeżeli będę stał na bramce to białą mogę odstąpić i założyć granatową. Rozmiar białej to chyba "L", coś koło 73 cm długości.
Ja mam mansiona białą i granatową. Jeżeli będę stał na bramce to białą mogę odstąpić i założyć granatową. Rozmiar białej to chyba "L", coś koło 73 cm długości
www.facebook.com/OgienOdSkaja
11 maja 2009, 20:28 [cytuj]
Dostałem maila od organizatorów z prośbą o weryfikację listy uczestników. Proszę o poprawienie, jeśli coś się nie zgadza.
GRACZE: Paweł Cieśliński Tychy
Łukasz Tatarczuk Wrocław
Maciej Zimoch Chorzów
Marcin Kłos Racibórz
Paweł Morga Radomsko
Sebastian Safian Szczecin
Daniel Sadowski Łaziska Górne
Tomasz Wasak Łuków
Jasiek Berdys Głowno
Marek Konieczny Poznań

LISTY KIBICÓW NIE JESTEM W STANIE OGARNĄĆ, PROSZĘ WIĘC O WPISYWANIE, KTO TE 30 ZŁ. WPŁACIŁ.

I jeszcze pytanie: Małgorzata Małecka, Edward Szumowski - czy to Spursmaniacy? Wpłaty są, ale nie wiadomo jakiej drużynie je przypisać.
SPRAWA PILNA, wpisujcie się.
Dostałem maila od organizatorów z prośbą o weryfikację listy uczestników. Proszę o poprawienie, jeśli coś się nie zgadza. GRACZE: Paweł Cieśliński Tychy Łukasz Tatarczuk Wrocław Maciej Zimoch Chorzów Marcin Kłos Racibórz Paweł Morga Radomsko Sebastian Safian Szczecin Daniel Sadowski Łaziska Górne Tomasz Wasak Łuków Jasiek Berdys Głowno Marek Konieczny Poznań LISTY KIBICÓW NIE JESTEM W STANIE OGARNĄĆ, PROSZĘ WIĘC O WPISYWANIE, KTO TE 30 ZŁ. WPŁACIŁ. I jeszcze pytanie: Małgorzata Małecka, Edward Szumowski - czy to Spursmaniacy? Wpłaty są, ale nie wiadomo jakiej drużynie je przypisać. SPRAWA PILNA, wpisujcie się
Na początku był kogut...
11 maja 2009, 20:54 [cytuj]
ja Piotr z domu Czaplicki również 30 wpłacone:]
ja Piotr z domu Czaplicki również 30 wpłacone:]
11 maja 2009, 21:23 [cytuj]
Edward Szumowski to osoba z polecenia Pawła Morgi, więc chyba Spursmaniak.
Co do strojów to mam białe: Holsteny i dwa thomsony, ale mansionów nie mam, więc będę wdzięczny gdy ktoś mi takowej użyczy
Edward Szumowski to osoba z polecenia Pawła Morgi, więc chyba Spursmaniak. Co do strojów to mam białe: Holsteny i dwa thomsony, ale mansionów nie mam, więc będę wdzięczny gdy ktoś mi takowej użyczy
11 maja 2009, 22:36 [cytuj]
Ja niestety Wam nie pomogę, bo miałem dwie koszulki, ale jedną gdzieś mi podczas wyjazdy wcięło, ale jeżeli znajdę, z największą przyjemnością pożyczę.
Ja niestety Wam nie pomogę, bo miałem dwie koszulki, ale jedną gdzieś mi podczas wyjazdy wcięło, ale jeżeli znajdę, z największą przyjemnością pożyczę
Audere est facere!
12 maja 2009, 18:34 [cytuj]
Wezme ze soba 2 Mansiony także jednego w rozmiarze "L" komuś pozycze. Zaznaczam że jest to dość mała wersja "L". Pewnie zrobiona małymi zółtymi rączkami więc pewnie to ich "eLka":szok:
Wezme ze soba 2 Mansiony także jednego w rozmiarze "L" komuś pozycze. Zaznaczam że jest to dość mała wersja "L". Pewnie zrobiona małymi zółtymi rączkami więc pewnie to ich "eLka":szok:
Fuck em all, fuck em all united, west ham, liverpool, Cos We Are the TOTTENHAM and We Are the best. We are the TOTTENHAM so fuck all the rest
|<  <<  <  10  11  12  13  14    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 33.33%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 66.67%
3 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 21 Zarejestrowanych użytkowników: 5255 Ostatnio zarejestrowany: maciek_1984

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się