Forum dyskusyjne
23 maja 2009, 01:53 [cytuj]
hehe z maila jakiego dostałem wynika że jesteśmy mega porządni
cytat:
UWAGA!
Ekipy: Interu Mediolan, West Ham United, Arsenal Londyn, Chelsea Londyn, Bayernu Monachium, Juventus Turyn, AC Milan - nie zamieściliście działu o turnieju na swoich stronach/forach. Działy zostały do Was wysłane kilkanaście dni temu, ale do dziś nie pojawiły się na łamach serwisów, a jest to wymóg sponsorów i organizatorów.
Na uzupełnienie zaległości macie czas do soboty.
hehe z maila jakiego dostałem wynika że jesteśmy mega porządni :)
cytat:
UWAGA!
Ekipy: Interu Mediolan, West Ham United, Arsenal Londyn, Chelsea Londyn, Bayernu Monachium, Juventus Turyn, AC Milan - nie zamieściliście działu o turnieju na swoich stronach/forach. Działy zostały do Was wysłane kilkanaście dni temu, ale do dziś nie pojawiły się na łamach serwisów, a jest to wymóg sponsorów i organizatorów.
Na uzupełnienie zaległości macie czas do soboty.
:boisie:
Na początku był kogut...
23 maja 2009, 21:32 [cytuj]
Ja chciałem ogłosić, że w sobotę bladym świtem, wyjeżdżamy z polespurem samochodem z warszawy i będziemy próbować wyrobić się na 10 w kalwarii. Jeśli są chętni na taki transport, proszę pisać do mnie.
Ja chciałem ogłosić, że w sobotę bladym świtem, wyjeżdżamy z polespurem samochodem z warszawy i będziemy próbować wyrobić się na 10 w kalwarii. Jeśli są chętni na taki transport, proszę pisać do mnie
23 maja 2009, 22:41 [cytuj]
Czyli trzeba wyjechać w piątek. Do kogo należy kierować prośbę o nocleg z piątku na sobotę? I że tak powiem, gdzie będziemy spać ?
Czyli trzeba wyjechać w piątek. Do kogo należy kierować prośbę o nocleg z piątku na sobotę? I że tak powiem, gdzie będziemy spać ? :D
www.facebook.com/OgienOdSkaja
24 maja 2009, 05:58 [cytuj]
pisz i pytaj na turniej@fanklublfc.pl nocleg z piątku na sobotę wiąże się chyba z dodatkową opłatą...
pisz i pytaj na turniej@fanklublfc.pl nocleg z piątku na sobotę wiąże się chyba z dodatkową opłatą
Na początku był kogut...
24 maja 2009, 10:31 [cytuj]
Ja mam też taką opcję (jeśli internetowy rozkład jazdy PKP nie leci ze mną w *****) że wyjeżdżam z Rciborza miasta mego 0 4 22, w Katowicach jestem o 6 22 a w Krakowie o 8 20.
Ja mam też taką opcję (jeśli internetowy rozkład jazdy PKP nie leci ze mną w *****) że wyjeżdżam z Rciborza miasta mego 0 4 22, w Katowicach jestem o 6 22 a w Krakowie o 8 20
24 maja 2009, 10:40 [cytuj]
Git tzn, że dalibyscie z Sadzikiem radę być w Katowicach o 6 22?
Git tzn, że dalibyscie z Sadzikiem radę być w Katowicach o 6 22?
24 maja 2009, 11:00 [cytuj]
Pozwoliłem sobie sprawdzić pociągi z Wrocławia do Krakowa i jest jeden, który też melduje się w Krakowie po ósmej a w Katowicach jest o 6 20.
Pozwoliłem sobie sprawdzić pociągi z Wrocławia do Krakowa i jest jeden, który też melduje się w Krakowie po ósmej a w Katowicach jest o 6 20
24 maja 2009, 11:17 [cytuj]
za ten pociąg, który podałeś Marcinie, musiałbym zapłacić 83 zł z Wro do Katowic... Mam jeszcze pociąg który jest o 5 w Katowicach.
za ten pociąg, który podałeś Marcinie, musiałbym zapłacić 83 zł z Wro do Katowic... Mam jeszcze pociąg który jest o 5 w Katowicach
24 maja 2009, 11:38 [cytuj]
E tam ja jechałem Intercity (też z Katowic do Krakowa) chociaż bilet miałem taki normalny. Co prawda wysadzili mnie na jakims zadupiu ale tam.
To ja myślę zrobić tak, że pojedziemy tym pociągiem co odjeżdża z Katowic o 6 35. Ja tam bedę (w Katowicach) o 6 22. Tylko czy Skaju da radę?
E tam ja jechałem Intercity (też z Katowic do Krakowa) chociaż bilet miałem taki normalny. Co prawda wysadzili mnie na jakims zadupiu ale tam.
To ja myślę zrobić tak, że pojedziemy tym pociągiem co odjeżdża z Katowic o 6 35. Ja tam bedę (w Katowicach) o 6 22. Tylko czy Skaju da radę?
24 maja 2009, 11:42 [cytuj]
Nawet nie wiedziałem że pierwszy turniej kibiców odbył się w moim rodzinnym mieście, z tego co pamiętam kumpel miał swój udział w organizacji tego turnieju, chyba ma nawet foty na naszej klasie. Jak jeszcze kiedyś będzie organizowany w moim mieście służę pomocą w sprawach organizacyjnych
Nawet nie wiedziałem że pierwszy turniej kibiców odbył się w moim rodzinnym mieście, z tego co pamiętam kumpel miał swój udział w organizacji tego turnieju, chyba ma nawet foty na naszej klasie. Jak jeszcze kiedyś będzie organizowany w moim mieście służę pomocą w sprawach organizacyjnych ;)
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
24 maja 2009, 12:30 [cytuj]
No ja mogę być o tej 5 w Katowicach. Jest na dworcu jakiś KFC lub inna miejscówa, żeby ze sztajnesami sie nie gryźć ?
No ja mogę być o tej 5 w Katowicach. Jest na dworcu jakiś KFC lub inna miejscówa, żeby ze sztajnesami sie nie gryźć ? :D
24 maja 2009, 13:25 [cytuj]
to co chlopaki jedziemy pociagiem w sobote o 6:35 z Katowic
to co chlopaki jedziemy pociagiem w sobote o 6:35 z Katowic :X
COYS
25 maja 2009, 10:27 [cytuj]
Informacja dla ekipy pociągowej !!!!! Panowie jade autem i 4 osoby moge zabrać(może być troche ścisku na tyłach przy 3 osobach). Także jeśli jesteście zainteresowani to piszcie odpowiedzi tutaj lub na gg nr.9157322. No i tak na marginesie zbiórka moze byc w Katowicach i dalej juz kurs na Kalwarie
Informacja dla ekipy pociągowej !!!!! Panowie jade autem i 4 osoby moge zabrać(może być troche ścisku na tyłach przy 3 osobach). Także jeśli jesteście zainteresowani to piszcie odpowiedzi tutaj lub na gg nr.9157322. No i tak na marginesie zbiórka moze byc w Katowicach i dalej juz kurs na Kalwarie :hejka:
Fuck em all, fuck em all united, west ham, liverpool, Cos We Are the TOTTENHAM and We Are the best. We are the TOTTENHAM so fuck all the rest