Forum dyskusyjne
25 maja 2009, 12:02 [cytuj]
O Wybawco!

Po co płacić PKP jak można się dorzucić do paliwa ?
O Wybawco! :D Po co płacić PKP jak można się dorzucić do paliwa ? :)
www.facebook.com/OgienOdSkaja
25 maja 2009, 13:29 [cytuj]
Mi pasuje. Wyruszę o 4:35 z Wrocka i o 7:25 będę w Katowicach na dworcu. Myślę, że pociąg będzie na czas
Mi pasuje. Wyruszę o 4:35 z Wrocka i o 7:25 będę w Katowicach na dworcu. Myślę, że pociąg będzie na czas :)
25 maja 2009, 14:16 [cytuj]
noo 7:30 to spokojnie dotre do Katowic, bo bede mial juz busy, o 7 wiec zjawie sie na dworcu. Wielkie dzieki md18 !
noo 7:30 to spokojnie dotre do Katowic, bo bede mial juz busy, o 7 wiec zjawie sie na dworcu. Wielkie dzieki md18 ! :)
COYS
25 maja 2009, 14:54 [cytuj]
Pasi mi. I też będę w Katowicach przed 7, bo o 6 22, tak jak mówiłem wcześniej. Akurat coś wszamam i się pozbieramy. Tylko jak?
Pasi mi. I też będę w Katowicach przed 7, bo o 6 22, tak jak mówiłem wcześniej. Akurat coś wszamam i się pozbieramy. Tylko jak?:D
27 maja 2009, 23:22 [cytuj]
Wysłałem maila z pytaniem o adres i nocleg, ale organizatorzy milczą. Jak tylko się dowiem to napiszę.
Ale spokojnie, Kalwaria to nie Pekin...
Wysłałem maila z pytaniem o adres i nocleg, ale organizatorzy milczą. Jak tylko się dowiem to napiszę.
Ale spokojnie, Kalwaria to nie Pekin... ;)
Na początku był kogut...
29 maja 2009, 15:26 [cytuj]
Nie mam koszulki mansiona, a w takich mamy ponoć grać, więc jeśli ktoś ma jedną więcej to byłbym bardzo wdzięczny...
Nie mam koszulki mansiona, a w takich mamy ponoć grać, więc jeśli ktoś ma jedną więcej to byłbym bardzo wdzięczny
29 maja 2009, 15:43 [cytuj]
http://img41.imageshack.us/img41/3646/mapakalwaria.jpg
Mapka Kalwarii. Zakwaterowani będziemy chyba w tej Radwanicie czy jakoś tak. Polecam sobie wydrukować mapkę i zabrać ze sobą.
http://img41.imageshack.us/img41/3646/mapakalwaria.jpg
Mapka Kalwarii. Zakwaterowani będziemy chyba w tej Radwanicie czy jakoś tak. Polecam sobie wydrukować mapkę i zabrać ze sobą
29 maja 2009, 17:44 [cytuj]
Jeśli ktoś ma aparat, to oczywiście niech Go weźmie, żeby uwiecznić nasz wspaniały zjazd
Fotografem miał być Polespur, ale się wykruszył...
Jeśli ktoś ma aparat, to oczywiście niech Go weźmie, żeby uwiecznić nasz wspaniały zjazd :)
Fotografem miał być Polespur, ale się wykruszył
29 maja 2009, 17:56 [cytuj]
Mogę pożyczyć rozmiar L. A w granatowej mogę bronić.
Mogę pożyczyć rozmiar L. A w granatowej mogę bronić
29 maja 2009, 18:58 [cytuj]
Ta cała zabawa chyba będzie na sali.U mnie leje od paru dni, u nich podobno też i na jutro też prognozy niefajne. Podobno w takim wypadku mamy grać gdzieś w Liceum. Zresztą na forum organizatorów jest napisane.
Ta cała zabawa chyba będzie na sali.U mnie leje od paru dni, u nich podobno też i na jutro też prognozy niefajne. Podobno w takim wypadku mamy grać gdzieś w Liceum. Zresztą na forum organizatorów jest napisane
29 maja 2009, 19:16 [cytuj]
Zabieram "zapasowego" Mansiona w rozmiarze "eL".
A co do tego grania na sali to.....nie bądzmy panienkami ten deszcz nie towarzyszy temp. -5 stopni C. No i dodatkowo mamy...angielską pogodę he he .
Zabieram "zapasowego" Mansiona w rozmiarze "eL".
A co do tego grania na sali to.....nie bądzmy panienkami ten deszcz nie towarzyszy temp. -5 stopni C. No i dodatkowo mamy...angielską pogodę he he
Fuck em all, fuck em all united, west ham, liverpool, Cos We Are the TOTTENHAM and We Are the best. We are the TOTTENHAM so fuck all the rest
29 maja 2009, 20:07 [cytuj]
Mam buty na hale i boisko, mnie wszystko jedno, wezme biale koszulki spurs. W Radwanicie melduja sie ci co zjezdzaja w piatek. Ci co w sobote melduja sie w hotelu na krakowskiej do 10-tej (obok bazyliki, kalwaria ma 4,5 tys, mieszkancow wiec na pewno sie znajdziemy) Bede mial aparat i flage spursmanii, bede jechał WV CADDY z logo zubra wiec jak ktos zobaczy takie auto w kalwarii niech sie rzuca na mache
Mam buty na hale i boisko, mnie wszystko jedno, wezme biale koszulki spurs. W Radwanicie melduja sie ci co zjezdzaja w piatek. Ci co w sobote melduja sie w hotelu na krakowskiej do 10-tej (obok bazyliki, kalwaria ma 4,5 tys, mieszkancow wiec na pewno sie znajdziemy) Bede mial aparat i flage spursmanii, bede jechał WV CADDY z logo zubra wiec jak ktos zobaczy takie auto w kalwarii niech sie rzuca na mache
29 maja 2009, 20:08 [cytuj]
powodzenia Koguciki;*
powodzenia Koguciki;*
29 maja 2009, 20:17 [cytuj]
koniecznie coś pstryknijcie, nawet komórką
koniecznie coś pstryknijcie, nawet komórką
Na początku był kogut...
29 maja 2009, 20:24 [cytuj]
Spoko spoko beda zdjecia aparatem , zadbam o wszystko.
Spoko spoko beda zdjecia aparatem , zadbam o wszystko