Forum dyskusyjne
29 maja 2009, 20:41 [cytuj]
Jeśli już tak sie demaskujemy to ja jade srebrna astrą z flagą oczywiście i z charaktrystycznym mini strojem na przysrawke na bocznej szybie
Jeśli już tak sie demaskujemy to ja jade srebrna astrą z flagą oczywiście i z charaktrystycznym mini strojem na przysrawke na bocznej szybie :hejka:
Fuck em all, fuck em all united, west ham, liverpool, Cos We Are the TOTTENHAM and We Are the best. We are the TOTTENHAM so fuck all the rest
29 maja 2009, 20:54 [cytuj]
Ja mam jeszcze zapach w kształcie koguta na lusterku
Ja mam jeszcze zapach w kształcie koguta na lusterku:cwaniak:
29 maja 2009, 21:02 [cytuj]
Cholera

mnie sie niedawno urwał bo......miałem do niego jeszcze figurki Defoe I Keana podwieszone i kogut nie a właściwie sznurek nie wytrzymał ich ciężaru
Cholera :wnerw: mnie sie niedawno urwał bo......miałem do niego jeszcze figurki Defoe I Keana podwieszone i kogut nie a właściwie sznurek nie wytrzymał ich ciężaru :wysmiewacz:
Fuck em all, fuck em all united, west ham, liverpool, Cos We Are the TOTTENHAM and We Are the best. We are the TOTTENHAM so fuck all the rest
29 maja 2009, 21:11 [cytuj]
ten sznurek ledwo utrzymuje swoj ciezar a co dopiero takich 2 napasciorow
ten sznurek ledwo utrzymuje swoj ciezar a co dopiero takich 2 napasciorow
29 maja 2009, 21:17 [cytuj]
Dokładnie tak

ale pracuje nad tym żeby UATRAKCYJNIĆ na kogucią modłe auto jak tylko mogę....więc już wkrótce pojawią sie z powrotem na lusterku ale na pewno z solidniejszym mocowaniem...a na razie chłopaki są przy kluczach he he także zawsze blisko mnie
Dokładnie tak :) ale pracuje nad tym żeby UATRAKCYJNIĆ na kogucią modłe auto jak tylko mogę....więc już wkrótce pojawią sie z powrotem na lusterku ale na pewno z solidniejszym mocowaniem...a na razie chłopaki są przy kluczach he he także zawsze blisko mnie
29 maja 2009, 21:34 [cytuj]
to ja się też ujawnię. granatowa toyota auris. niestety bez stałych barw, bo niestety nie moja (no może jakąś koszulkę w oknie się wywiesić uda). jakby ktoś dojrzał to proszę krzyczeć, wrzeszczeć, machać.
to ja się też ujawnię. granatowa toyota auris. niestety bez stałych barw, bo niestety nie moja (no może jakąś koszulkę w oknie się wywiesić uda). jakby ktoś dojrzał to proszę krzyczeć, wrzeszczeć, machać
30 maja 2009, 18:14 [cytuj]
HELP!! HELP!! Apel zwłaszcza do krakusów. Potrzebni są ludzi do gry chociaż ze 2. WAŻNE!! Zrobiliśmy półfinał, reszta jutro. Kłopot polega na tym, że dwóch nie może grać w dniu jutrzejszym, więc naprawdę by się kotoś przydał. Z tego co pamiętam to Aapa , anihilator i inni z okolic grodu Kraka brać trampki i heja do Kalwarii, o nic w zasadzie się nie martwcie, w razie czego weźcie 2 dychy i do przodu. Naprawdę potrzeba ludzi. Jakby co to mój numer 513 185 373. Pozdrawiam
HELP!! HELP!! Apel zwłaszcza do krakusów. Potrzebni są ludzi do gry chociaż ze 2. WAŻNE!! Zrobiliśmy półfinał, reszta jutro. Kłopot polega na tym, że dwóch nie może grać w dniu jutrzejszym, więc naprawdę by się kotoś przydał. Z tego co pamiętam to Aapa , anihilator i inni z okolic grodu Kraka brać trampki i heja do Kalwarii, o nic w zasadzie się nie martwcie, w razie czego weźcie 2 dychy i do przodu. Naprawdę potrzeba ludzi. Jakby co to mój numer 513 185 373. Pozdrawiam
Kogucie życie!
30 maja 2009, 18:53 [cytuj]
Update od Pawla Morgi - impreza udana, spursmania awansowala do polfinalu jako jedyna z "angielskich" druzyn!
Update od Pawla Morgi - impreza udana, spursmania awansowala do polfinalu jako jedyna z "angielskich" druzyn! :)
31 maja 2009, 19:38 [cytuj]
No owszem, wszystko się zgadza. A turniej udany! Po porażce w grupie 0:4 z Interem nie było najciekawiej, ale później 4:0 z L'poolem i w ten oto sposób gospodarze mogli się zawijać i rozjeżdżać do domów. W ćwierćfinale O:O z Bayernem Monachium i po męczącej dogrywce przyszedł czas na karne i udało nam się przerwać tragiczną passę, która trwała od roku 1984(chyba), kiedy to nie mogliśmy wygrać rzutów karnych. A tym razem się udało 5:4. A w półfinale znowu zmierzyliśmy się z Interem i na błotnej "murawie" przegraliśmy po golu... samobójczym 0:1. Ale mimo wszytsko niesamowita zabawa! No i Man Of The Team: GAIZKA!! Jeszcze raz dzięki za świetną zabawę, a ci co nie pojechali, mogą tylko żałować! COYS
No owszem, wszystko się zgadza. A turniej udany! Po porażce w grupie 0:4 z Interem nie było najciekawiej, ale później 4:0 z L'poolem i w ten oto sposób gospodarze mogli się zawijać i rozjeżdżać do domów. W ćwierćfinale O:O z Bayernem Monachium i po męczącej dogrywce przyszedł czas na karne i udało nam się przerwać tragiczną passę, która trwała od roku 1984(chyba), kiedy to nie mogliśmy wygrać rzutów karnych. A tym razem się udało 5:4. A w półfinale znowu zmierzyliśmy się z Interem i na błotnej "murawie" przegraliśmy po golu... samobójczym 0:1. Ale mimo wszytsko niesamowita zabawa! No i Man Of The Team: GAIZKA!! Jeszcze raz dzięki za świetną zabawę, a ci co nie pojechali, mogą tylko żałować! COYS
Audere est facere!
31 maja 2009, 19:53 [cytuj]
Kongratulejszons!!! Oby kiedys Tottenham osiagal takie wyniki w meczach z Liverpoolem, Bayernem, nawet porazka 0:1 z Interem tez bylaby dobry wynikiem
Kongratulejszons!!! Oby kiedys Tottenham osiagal takie wyniki w meczach z Liverpoolem, Bayernem, nawet porazka 0:1 z Interem tez bylaby dobry wynikiem
In a world full of Uniteds, Citys and Rovers, there is only One Hotspur!!!
31 maja 2009, 19:55 [cytuj]
A mecz był bardzo wyrównany. No ale cóż trzecie miejsce w "małej" LM bardzo, bardzo pozytywne!
A mecz był bardzo wyrównany. No ale cóż trzecie miejsce w "małej" LM bardzo, bardzo pozytywne!
Audere est facere!
31 maja 2009, 20:20 [cytuj]
noo wynik cieszy jednak najwazniejsza byla dobra zabawa i wzajemna integracja. Wszczyscy obecni przyczynili sie do naszego 3miejsca, takze dziekuje panowie

. Micha pelna usmiechu i o to chodzilo. Pozdro for all !
noo wynik cieszy jednak najwazniejsza byla dobra zabawa i wzajemna integracja. Wszczyscy obecni przyczynili sie do naszego 3miejsca, takze dziekuje panowie ;). Micha pelna usmiechu i o to chodzilo. Pozdro for all !
COYS
31 maja 2009, 20:42 [cytuj]
Krotkie statystyczne podsumowanie turnieju : 11 druzyn : Analowcy, Chelski, Sroki, Młoty, Liverpool, Inter, Milan, Bayern, HSV (ale tak naprawde to podszywali sie pod ten klub a byla to jakas firma...), Ajax i SPURS.
Wygrali podszywacze z HSV, II msc Inter, My z Milanem na III miejscu (nagrody : puchar, dyplom, torba sportowa, dwie pilki, pompka i opaska C)
Skład naszego teamu :
1. Łukasz Tatarczuk "skaju" - dla nas bramkarz turnieju
2. Marek Konieczny "Markus"
3. Paweł Cieśliński "paweł"
4. Tomasz Wasak "Gaizka"
5. Paweł Morga "spurs3" (C)
6. Marcin Kłos "Marcin"
7. Przemek Adamowicz "aapa"
8. Daniel Sadowski "Sadzik"
9. Jasiek Berdys "Yido"
10. Maciek Zimoch "md18"
Kibice : Kasia Morga , Gosia Małecka "Spursmanka" i rodzynek Piotr Czaplicki "czapla"
Zdjecia teamu, nagród, flagi etc wkrotce na stronie. Dla wszystkich pozdro, super pobyt, super ludze, szkoda tego finalu

, za rok dam z siebie wiecej, szacun dla wszystkich. Za rok mam nadzieje bedzie nas przynajmniej 2 razy wiecej. A w tyłach gramy super prawie 3 mecze na zero. Za rok wchodzimy do finału. Jestesmy najlepsi z angielskich klubow !!! Zycze nam wszystkim aby Spurs za rok powtorzyli nasz wyczyn w lidze. Harry czy to widziałes !?
Krotkie statystyczne podsumowanie turnieju : 11 druzyn : Analowcy, Chelski, Sroki, Młoty, Liverpool, Inter, Milan, Bayern, HSV (ale tak naprawde to podszywali sie pod ten klub a byla to jakas firma...), Ajax i SPURS.
Wygrali podszywacze z HSV, II msc Inter, My z Milanem na III miejscu (nagrody : puchar, dyplom, torba sportowa, dwie pilki, pompka i opaska C)
Skład naszego teamu :
1. Łukasz Tatarczuk "skaju" - dla nas bramkarz turnieju
2. Marek Konieczny "Markus"
3. Paweł Cieśliński "paweł"
4. Tomasz Wasak "Gaizka"
5. Paweł Morga "spurs3" (C)
6. Marcin Kłos "Marcin"
7. Przemek Adamowicz "aapa"
8. Daniel Sadowski "Sadzik"
9. Jasiek Berdys "Yido"
10. Maciek Zimoch "md18"
Kibice : Kasia Morga , Gosia Małecka "Spursmanka" i rodzynek Piotr Czaplicki "czapla"
Zdjecia teamu, nagród, flagi etc wkrotce na stronie. Dla wszystkich pozdro, super pobyt, super ludze, szkoda tego finalu ;(, za rok dam z siebie wiecej, szacun dla wszystkich. Za rok mam nadzieje bedzie nas przynajmniej 2 razy wiecej. A w tyłach gramy super prawie 3 mecze na zero. Za rok wchodzimy do finału. Jestesmy najlepsi z angielskich klubow !!! Zycze nam wszystkim aby Spurs za rok powtorzyli nasz wyczyn w lidze. Harry czy to widziałes !?
31 maja 2009, 21:01 [cytuj]
Wszystko się zgadza, poza tym, że nazywam się Adamowicz. Ale, że to ja walnąłem tego samobója to może niech będzie Holamowicz.
Wszystko się zgadza, poza tym, że nazywam się Adamowicz. Ale, że to ja walnąłem tego samobója to może niech będzie Holamowicz
Well, stone me! We've had cocaine, bribery and Arsenal scoring two goals at home. But just when you thought there were truly no surprises left in football, Vinnie Jones turns out to be an international player!
31 maja 2009, 21:13 [cytuj]
Nieźle Koguciki;d a jak tam analom poszło?
Nieźle Koguciki;d a jak tam analom poszło?
31 maja 2009, 21:18 [cytuj]
Bylismy najlepsi z angielskich drużyn więc całej konkurencji,przede wszystkim londynskiej,poszło gorzej.Ich bramkarz dostał nagrodę dla najlepszego goalkeepera turnieju,ale to jakieś nieporozumienie i wiemy lep jakiej propagandy za tym stoi.
Bylismy najlepsi z angielskich drużyn więc całej konkurencji,przede wszystkim londynskiej,poszło gorzej.Ich bramkarz dostał nagrodę dla najlepszego goalkeepera turnieju,ale to jakieś nieporozumienie i wiemy lep jakiej propagandy za tym stoi
Well, stone me! We've had cocaine, bribery and Arsenal scoring two goals at home. But just when you thought there were truly no surprises left in football, Vinnie Jones turns out to be an international player!
31 maja 2009, 22:08 [cytuj]
Zmieniaj ;D Gaizka nie gniewaj sie na mnie za te wysokie piłki
btw. pozdrawiamy APSC - licznie zgromadzoną na Spursmanii ekipę z ćwierćfinału
Zmieniaj ;D Gaizka nie gniewaj sie na mnie za te wysokie piłki :D
btw. pozdrawiamy APSC - licznie zgromadzoną na Spursmanii ekipę z ćwierćfinału :D
www.facebook.com/OgienOdSkaja
31 maja 2009, 22:22 [cytuj]
dzięki zuchy za emocje i integrację! i mam nadzieję widzimy się w Radomsku
dzięki zuchy za emocje i integrację! i mam nadzieję widzimy się w Radomsku:)
31 maja 2009, 22:41 [cytuj]
Ojj Paweł Woody, ja myślałem, że Ty już dawno zmieniłeś! A jeśli chodzi o Radomsko to kiedy?!
Ojj Paweł Woody, ja myślałem, że Ty już dawno zmieniłeś! A jeśli chodzi o Radomsko to kiedy?!
Audere est facere!