Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  16  17  18  19  20    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Hyde Park » Turniej kibiców - zapytanie o udział w nim fanów Spurs
1 czerwca 2009, 21:11 [cytuj]
jak ktoś ma zdjęcia to wysyłać

marcus_polus@interia.pl
sam powysyłam to co mam więc przysyłajcie adresy
jak ktoś ma zdjęcia to wysyłać marcus_polus@interia.pl sam powysyłam to co mam więc przysyłajcie adresy
Kogucie życie!
1 czerwca 2009, 22:00 [cytuj]
Markus dokładnie to Ty miałes dymic w piatek stad komenty interu ze jak ktos cham w poza boiskiem to co sie dziwic. A plote puscili fani analowcow. W piatek sie bawili w radwanicie z ajaxem, bayernem i whu, widocznie za duzo powciagali albo widza wszedzie Spurs ze potem takie pierdoly posuwaja. ale ok fama idzie, nie bylo nas w piatek a dymilismy:boisie:
Markus dokładnie to Ty miałes dymic w piatek stad komenty interu ze jak ktos cham w poza boiskiem to co sie dziwic. A plote puscili fani analowcow. W piatek sie bawili w radwanicie z ajaxem, bayernem i whu, widocznie za duzo powciagali albo widza wszedzie Spurs ze potem takie pierdoly posuwaja. ale ok fama idzie, nie bylo nas w piatek a dymilismy:boisie:
1 czerwca 2009, 22:12 [cytuj]
Poznaliście mnie. Nie kłopot wywnioskować, że jestem Schwarz Charakter :rotfl:
Poznaliście mnie. Nie kłopot wywnioskować, że jestem Schwarz Charakter :rotfl:
Kogucie życie!
1 czerwca 2009, 22:57 [cytuj]
chłopaki, świetny turniej, przetarliście szlaki honorowo!
a tak przy okazji - DZIĘKI WAM Marcus miał urodziny, jaki sobie wymarzył :ok:
właśnie zrzucam fotki z aparatu -> te, na których grozicie analom - rewelka :brawo:
Marcus będzie je rozsyłał
chłopaki, świetny turniej, przetarliście szlaki honorowo! a tak przy okazji - DZIĘKI WAM Marcus miał urodziny, jaki sobie wymarzył :ok: właśnie zrzucam fotki z aparatu -> te, na których grozicie analom - rewelka :brawo: Marcus będzie je rozsyłał
1 czerwca 2009, 23:14 [cytuj]
Hahah! Analowcy tak gadają bo jak to Skaju miał okazję powiedzieć: Ten turniej, to nie był ich priorytet(pamiętne 5:1 na WHL). A to ciekawe, co tam wypisują. Mój mail tottenham@wp.pl ślijcie tam wszystkie zdjęcia z turnieju, z góry dzięki;)
Hahah! Analowcy tak gadają bo jak to Skaju miał okazję powiedzieć: Ten turniej, to nie był ich priorytet(pamiętne 5:1 na WHL). A to ciekawe, co tam wypisują. Mój mail tottenham@wp.pl ślijcie tam wszystkie zdjęcia z turnieju, z góry dzięki;)
Audere est facere!
1 czerwca 2009, 23:15 [cytuj]
noo właśnie kurde Marcus czemuś nie mówił, że masz urodziny. Wbilibyśmy z Pawłem i za Twoje zdrowie by się wypiło :)
noo właśnie kurde Marcus czemuś nie mówił, że masz urodziny. Wbilibyśmy z Pawłem i za Twoje zdrowie by się wypiło :)
COYS
1 czerwca 2009, 23:21 [cytuj]
Trzeba się było trzymać drużyny Panowie ;P
Trzeba się było trzymać drużyny Panowie ;P
www.facebook.com/OgienOdSkaja
2 czerwca 2009, 05:35 [cytuj]
no fakt Skaju, ale wszyscy się widocznie na moment porozchodzili i jeszcze jak zobaczyliśmy ceny za wuszt i browara to woleliśmy z Pawłem wybrać spożywczaka :D
no fakt Skaju, ale wszyscy się widocznie na moment porozchodzili i jeszcze jak zobaczyliśmy ceny za wuszt i browara to woleliśmy z Pawłem wybrać spożywczaka :D
COYS
2 czerwca 2009, 09:04 [cytuj]
Paweł (spurs3) a ten fabregasik co płakał to nie mówił jak nazywa się ta mery? Przypadkiem nie Cole?
Paweł (spurs3) a ten fabregasik co płakał to nie mówił jak nazywa się ta mery? Przypadkiem nie Cole?
Well, stone me! We've had cocaine, bribery and Arsenal scoring two goals at home. But just when you thought there were truly no surprises left in football, Vinnie Jones turns out to be an international player!
2 czerwca 2009, 19:47 [cytuj]
No to ja też bym, był wdzięczny gdyby mi ktoś zdjęcia popodrzucał.
maarcin0@onet.eu
No to ja też bym, był wdzięczny gdyby mi ktoś zdjęcia popodrzucał. maarcin0@onet.eu
3 czerwca 2009, 08:43 [cytuj]
Jest ok Globus, do 3 razy sztuka - nastepnym razem to my bedziemy gora ! :brawo:

A dla HSV szacuneczek za przyznanie sie do sciemy, widzialem ze ten sam tekst umiescili na liverpoolu i interze. Mysle ze za rok sie zrehabilituja, a rzeczywiscie ich fan-club jest b. mlody, bylem na ich stronie
Jest ok Globus, do 3 razy sztuka - nastepnym razem to my bedziemy gora ! :brawo: A dla HSV szacuneczek za przyznanie sie do sciemy, widzialem ze ten sam tekst umiescili na liverpoolu i interze. Mysle ze za rok sie zrehabilituja, a rzeczywiscie ich fan-club jest b. mlody, bylem na ich stronie
3 czerwca 2009, 20:55 [cytuj]
Globus ktoś od nas coś takiego stwierdził??? Przyznać się, kto to był?? Mi się zdaje, że to nie nasz, ale ....
Globus ktoś od nas coś takiego stwierdził??? Przyznać się, kto to był?? Mi się zdaje, że to nie nasz, ale
Kogucie życie!
3 czerwca 2009, 21:04 [cytuj]
Analsi?
Analsi?
Audere est facere!
3 czerwca 2009, 22:17 [cytuj]
Ktoś się podpisał na forum Interu ksywą angol i napisał takie bzdury !! Ja byłem gotów "rozszarpać" wszystkich Interowców razem i każdego z osobna (oczywiście w ramach sportowej rywalizacji:)), żeby tylko wygrać, gdybym się bał czegokolwiek, po prostu bym nie grał.

Co do HSV to bramkarzowi gratuluję umiejętności ! Ale jako drużyna, niestety nie zasługujecie na pochwałę, gdyż brzydko mówiąc wykorzystaliście organizatorów turnieju, żeby przeżyć fajną przygodę za 1/5 ceny. Każda drużyna była zorganizowana, miała klubowe stroje, często kibiców i przyśpiewki, do tego zjechała się z różnych stron Polski i dopiero na miejscu się poznawała, zarówno przy piwku jak i na boisku, to był czar tego spotkania.
Tymczasem chłopaki od Was nie wiedzieli kto to jest Martin (trener)..., jako drużyna macie możliwość brania udziału w setkach różnych turniejów i lig...więc nie pakujcie się w turnieje przeznaczone dla fanklubów jeśli nimi nie jesteście...
Dla mnie osobiście granie z kogutem na piersi było fajnym i niezapomnianym przeżyciem, czy Wy to samo możecie powiedzieć o noszeniu pomarańczowych koszulek z nazwą jakiejś firmy produkującej balustrady ?? Jeśli nie, to kolejny argument że byliście nie tam gdzie trzeba...
PO turnieju kibice Interu zaśpiewali Wam: "Po co wygracie, jeśli kibiców nie macie", dodam od siebie, po co Wy gracie, jeśli nawet sami nie jesteście kibicami ?!
Ktoś się podpisał na forum Interu ksywą angol i napisał takie bzdury !! Ja byłem gotów "rozszarpać" wszystkich Interowców razem i każdego z osobna (oczywiście w ramach sportowej rywalizacji:)), żeby tylko wygrać, gdybym się bał czegokolwiek, po prostu bym nie grał. Co do HSV to bramkarzowi gratuluję umiejętności ! Ale jako drużyna, niestety nie zasługujecie na pochwałę, gdyż brzydko mówiąc wykorzystaliście organizatorów turnieju, żeby przeżyć fajną przygodę za 1/5 ceny. Każda drużyna była zorganizowana, miała klubowe stroje, często kibiców i przyśpiewki, do tego zjechała się z różnych stron Polski i dopiero na miejscu się poznawała, zarówno przy piwku jak i na boisku, to był czar tego spotkania. Tymczasem chłopaki od Was nie wiedzieli kto to jest Martin (trener)..., jako drużyna macie możliwość brania udziału w setkach różnych turniejów i lig...więc nie pakujcie się w turnieje przeznaczone dla fanklubów jeśli nimi nie jesteście... Dla mnie osobiście granie z kogutem na piersi było fajnym i niezapomnianym przeżyciem, czy Wy to samo możecie powiedzieć o noszeniu pomarańczowych koszulek z nazwą jakiejś firmy produkującej balustrady ?? Jeśli nie, to kolejny argument że byliście nie tam gdzie trzeba... PO turnieju kibice Interu zaśpiewali Wam: "Po co wygracie, jeśli kibiców nie macie", dodam od siebie, po co Wy gracie, jeśli nawet sami nie jesteście kibicami ?!
3 czerwca 2009, 23:21 [cytuj]
ale ściema! :bezradny:
ale ściema! :bezradny:
www.facebook.com/OgienOdSkaja
4 czerwca 2009, 09:07 [cytuj]
globus, nie wiem jak było wcześniej, bo w sobotę mnie nie było, ale w niedzielę napewno nikt z nas nie zastanawiał się w przerwie, co będzie jak wygramy. to jakaś podpucha jest. byliście kolorowi, głośni, czasem przaśni, ale osobiście uważam, że nadaliście temu turniejowi trochę emocji i nie były one raczej związane z obawami. aż tacy straszni nie jesteście :)
globus, nie wiem jak było wcześniej, bo w sobotę mnie nie było, ale w niedzielę napewno nikt z nas nie zastanawiał się w przerwie, co będzie jak wygramy. to jakaś podpucha jest. byliście kolorowi, głośni, czasem przaśni, ale osobiście uważam, że nadaliście temu turniejowi trochę emocji i nie były one raczej związane z obawami. aż tacy straszni nie jesteście :)
Well, stone me! We've had cocaine, bribery and Arsenal scoring two goals at home. But just when you thought there were truly no surprises left in football, Vinnie Jones turns out to be an international player!
|<  <<  <  16  17  18  19  20    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 33.33%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 66.67%
3 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 23 Zarejestrowanych użytkowników: 5255 Ostatnio zarejestrowany: maciek_1984

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się