Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  17  18  19  20  21    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Hyde Park » Turniej kibiców - zapytanie o udział w nim fanów Spurs
4 czerwca 2009, 09:52 [cytuj]
Mój czas podobnie jak ten kto to napisał jest ograniczony. Ale pokusa odpowiedzi na te brednie jest zbyt wielka żeby tego nie uczynić. Otórz jeśli chcecie sobie interowcy dodać animuszu i splendoru to...nie naszym kosztem !!!! Mysle że każdy z nas uczestników dobrze wie, że pojecie strach było nam obce przed , w trakcie jak i po meczu. Jesli chcecie żeby pozostali kibice Interu czytając to byli pełni podziwu dla waszych "dokonań" to zróbcie to w innej formie. Jeśli łydki miały nam zadrżeć tylko dlatego że wasi kibice rzucali bluzgi w mysl zasady "nienawidzimy wszystkich" to sie przeliczyliście. Sportowo okazaliście sie lepsi ale nie była to pochodna strachu tylko formy, umiejętności, szczęścia na dany dzień. NIC poza tym. Ufff
Mój czas podobnie jak ten kto to napisał jest ograniczony. Ale pokusa odpowiedzi na te brednie jest zbyt wielka żeby tego nie uczynić. Otórz jeśli chcecie sobie interowcy dodać animuszu i splendoru to...nie naszym kosztem !!!! Mysle że każdy z nas uczestników dobrze wie, że pojecie strach było nam obce przed , w trakcie jak i po meczu. Jesli chcecie żeby pozostali kibice Interu czytając to byli pełni podziwu dla waszych "dokonań" to zróbcie to w innej formie. Jeśli łydki miały nam zadrżeć tylko dlatego że wasi kibice rzucali bluzgi w mysl zasady "nienawidzimy wszystkich" to sie przeliczyliście. Sportowo okazaliście sie lepsi ale nie była to pochodna strachu tylko formy, umiejętności, szczęścia na dany dzień. NIC poza tym. Ufff
Fuck em all, fuck em all united, west ham, liverpool, Cos We Are the TOTTENHAM and We Are the best. We are the TOTTENHAM so fuck all the rest
4 czerwca 2009, 12:23 [cytuj]
Ar5ena1, West Ham, albo i w naszych szeregach był ktoś wystraszony, kto tym razem boi się przyznać.
Wszystko jest możliwe, może sprawdźmy ip :)
Ar5ena1, West Ham, albo i w naszych szeregach był ktoś wystraszony, kto tym razem boi się przyznać. Wszystko jest możliwe, może sprawdźmy ip :)
4 czerwca 2009, 12:44 [cytuj]
Jedno mnie zastanawia...skoro koles ma nick angol to przeciez rownie dobrze moze to byc kibic innej ekipy i dziwie sie, ze od razu poszlo na nas. O ile dobrze pamietam, to Inter z angielskich gral tez z Liverpoolem i Newcastle. Noo, ale juz dajmy spokoj z tym, bo to jedna wielka sciema jest.
Jedno mnie zastanawia...skoro koles ma nick angol to przeciez rownie dobrze moze to byc kibic innej ekipy i dziwie sie, ze od razu poszlo na nas. O ile dobrze pamietam, to Inter z angielskich gral tez z Liverpoolem i Newcastle. Noo, ale juz dajmy spokoj z tym, bo to jedna wielka sciema jest
COYS
4 czerwca 2009, 14:59 [cytuj]
Amen.
Amen
Kogucie życie!
11 listopada 2009, 23:27 [cytuj]
www.gramyzsercem.futbolowo.pl wkrótce ustalą datę kolejnego turnieju kibiców, są zainteresowani???
www.gramyzsercem.futbolowo.pl wkrótce ustalą datę kolejnego turnieju kibiców, są zainteresowani???
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
12 listopada 2009, 11:28 [cytuj]
Jasne , ze są!!
Jasne , ze są!!
Kogucie życie!
12 listopada 2009, 11:49 [cytuj]
Taa, jakbym miał Trzciankę pod nosem też bym był zainteresowany:)
Ale w sumie i tak jestem. Chociaż, z racji, że w Trzciance to pewnie halówka, to tym razem jako kibic.
Taa, jakbym miał Trzciankę pod nosem też bym był zainteresowany:) Ale w sumie i tak jestem. Chociaż, z racji, że w Trzciance to pewnie halówka, to tym razem jako kibic
12 listopada 2009, 15:32 [cytuj]
No jeżeli odbędzie się to nie długo to będzie to turniej halowy, w Trzciance jest liga piłki halowej, a raczej 2 ligi bo jest pierwsza i druga, kiedyś brałem w tym udział. Jeżeli będzie to wiosną to możliwe że odbędzie się na stadionie Lubuszanina, naszego 3-ligowca.
No jeżeli odbędzie się to nie długo to będzie to turniej halowy, w Trzciance jest liga piłki halowej, a raczej 2 ligi bo jest pierwsza i druga, kiedyś brałem w tym udział. Jeżeli będzie to wiosną to możliwe że odbędzie się na stadionie Lubuszanina, naszego 3-ligowca
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
12 listopada 2009, 16:29 [cytuj]
poza tym taki turniej to kolejna okazja na wspólny zjazd. varba jak będziesz wiedział szczegóły od razu pisz. myślę, że chętnych nie zabraknie
poza tym taki turniej to kolejna okazja na wspólny zjazd. varba jak będziesz wiedział szczegóły od razu pisz. myślę, że chętnych nie zabraknie
COYS
12 listopada 2009, 18:59 [cytuj]
Ja tam się stawiam, dowiedz się jak najwięcej i gra.
Ja tam się stawiam, dowiedz się jak najwięcej i gra
Kogucie życie!
12 listopada 2009, 20:15 [cytuj]
Tez zawsze sie pisze, nie wazne gdzie i kiedy, zalozyc koszulke Spurs bezcenne ...
Tez zawsze sie pisze, nie wazne gdzie i kiedy, zalozyc koszulke Spurs bezcenne
14 listopada 2009, 10:08 [cytuj]
termin turnieju w Trzciance ustalili na 30-31.01.2010 r.
termin turnieju w Trzciance ustalili na 30-31.01.2010 r
COYS
14 listopada 2009, 10:59 [cytuj]
No to ja się pisze. Z góry mówię, ze z Poznania jestem w stanie pomóc 3-4 osoba w transporcie.
No to ja się pisze. Z góry mówię, ze z Poznania jestem w stanie pomóc 3-4 osoba w transporcie
Kogucie życie!
14 listopada 2009, 11:10 [cytuj]
To ja też bym reflektował.
To ja też bym reflektował
14 listopada 2009, 13:25 [cytuj]
No to wsiadamy w furkę i jedziemy do Trzcianki. Trzy osoby mogę wziąć, czy to ze Śląska czy też kogoś kto mieszka pod drodze z Katowic do Trzcianki.
No to wsiadamy w furkę i jedziemy do Trzcianki. Trzy osoby mogę wziąć, czy to ze Śląska czy też kogoś kto mieszka pod drodze z Katowic do Trzcianki
14 listopada 2009, 13:36 [cytuj]
warto wiedzieć ilu tam potrzeba. Mistrzu Zen bramkarza nam potrzeba, co ty na to?
warto wiedzieć ilu tam potrzeba. Mistrzu Zen bramkarza nam potrzeba, co ty na to?
Kogucie życie!
14 listopada 2009, 13:42 [cytuj]
Trzebaby by do oragnizatorów dać znać żeśmy zainteresowani.
Trzebaby by do oragnizatorów dać znać żeśmy zainteresowani
14 listopada 2009, 14:03 [cytuj]
z tą Trzcianką to jest tak, że oni nas nie znają i trzeba się upomnieć o zaproszenie. Ze swoich źródeł wiem, że Anale jeżdżą tam co roku. Mistrz Zen się pisze, ale wiadomo, że sesja...
z tą Trzcianką to jest tak, że oni nas nie znają i trzeba się upomnieć o zaproszenie. Ze swoich źródeł wiem, że Anale jeżdżą tam co roku. Mistrz Zen się pisze, ale wiadomo, że sesja
www.facebook.com/OgienOdSkaja
|<  <<  <  17  18  19  20  21    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 33.33%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 66.67%
3 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 25 Zarejestrowanych użytkowników: 5255 Ostatnio zarejestrowany: maciek_1984

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się