Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  18  19  20  21  22    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Hyde Park » Turniej kibiców - zapytanie o udział w nim fanów Spurs
14 listopada 2009, 19:10 [cytuj]
Konrad, ja się piszę na tripa, także rezerwuj jedno miejsce dla mnie. Zgłoszenie wydaje mi się, niech pisze admin. A co do liczby chętnych to myślę im więcej tym lepiej, w końcu kibiców też potrzeba
Konrad, ja się piszę na tripa, także rezerwuj jedno miejsce dla mnie. Zgłoszenie wydaje mi się, niech pisze admin. A co do liczby chętnych to myślę im więcej tym lepiej, w końcu kibiców też potrzeba
COYS
14 listopada 2009, 19:29 [cytuj]
jak będziecie jechać przez Wrocław to też mogę się zabrać :)
jak będziecie jechać przez Wrocław to też mogę się zabrać :)
www.facebook.com/OgienOdSkaja
14 listopada 2009, 23:23 [cytuj]
Trochę mi jeszcze urywa łeb ale w pełni świadomy swoich praw i obowiazków się melduję, że ja też. Bym chciał jechac.
Trochę mi jeszcze urywa łeb ale w pełni świadomy swoich praw i obowiazków się melduję, że ja też. Bym chciał jechac
15 listopada 2009, 01:06 [cytuj]
gdzie konkretnie ta trzcianka jest?
tak z katowic to ile to jest km?
gdzie konkretnie ta trzcianka jest? tak z katowic to ile to jest km?
Come on you Spurs!! // Wir sind der zwölfte Mann und steh'n zu dir - Bayer 04
15 listopada 2009, 14:58 [cytuj]
pod Piłą
pod Piłą
15 listopada 2009, 15:26 [cytuj]
Zajebiście! :D Wtedy mam ferie. Jadę z wami :) Nie wiem ile tam miejsc macie, też chętnie bym się zabrał jak ktoś przez Wrocław będzie jechał.
Zajebiście! :D Wtedy mam ferie. Jadę z wami :) Nie wiem ile tam miejsc macie, też chętnie bym się zabrał jak ktoś przez Wrocław będzie jechał
In a world full of Uniteds, Citys and Rovers, there is only One Hotspur!!!
15 listopada 2009, 16:58 [cytuj]
No przykro mi - pisze do tych z Wrocławia. Będę jechał na Poznań drogą - Kluczbork, Ostrów Wlkp., Jarocin, Poznań, Piła, Trzcianka. Ale z tego co czytam to komplet już chyba mam - Paweł, Sadzik, Marcin. Tak, że przykro mi....Mam nadzieję, że jakoś dotrzecie.
No przykro mi - pisze do tych z Wrocławia. Będę jechał na Poznań drogą - Kluczbork, Ostrów Wlkp., Jarocin, Poznań, Piła, Trzcianka. Ale z tego co czytam to komplet już chyba mam - Paweł, Sadzik, Marcin. Tak, że przykro mi....Mam nadzieję, że jakoś dotrzecie
15 listopada 2009, 17:43 [cytuj]
Ja również się piszę na takie coś. Jak coś to będę jechał z Łodzi autostradą na Poznań;) Aha, czy ktoś będzie rozmawiał z organizatorami?
Ja również się piszę na takie coś. Jak coś to będę jechał z Łodzi autostradą na Poznań;) Aha, czy ktoś będzie rozmawiał z organizatorami?
Audere est facere!
15 listopada 2009, 18:38 [cytuj]
z wrocka można się busem albo pekapem z przesiadką w Pile zabrać, mamy czas :)
z wrocka można się busem albo pekapem z przesiadką w Pile zabrać, mamy czas :)
15 listopada 2009, 19:00 [cytuj]
No to ja równiez sie pisze !!!!!!!!!!!!!!!!! Mogę być pasażerem, moge równie dobrze byc driverem gdyby z pięknego Śląska jechało więcej osób niz na 1 samochód. Sadzik ma racje. Im wiecej nas tym lepiej bo piłkarsko było ostatnio dobrze ale kibicowsko juz słabiej więc warto żeby nas jak najwiecej jechało !!!!:cwaniak:
No to ja równiez sie pisze !!!!!!!!!!!!!!!!! Mogę być pasażerem, moge równie dobrze byc driverem gdyby z pięknego Śląska jechało więcej osób niz na 1 samochód. Sadzik ma racje. Im wiecej nas tym lepiej bo piłkarsko było ostatnio dobrze ale kibicowsko juz słabiej więc warto żeby nas jak najwiecej jechało !!!!:cwaniak:
Fuck em all, fuck em all united, west ham, liverpool, Cos We Are the TOTTENHAM and We Are the best. We are the TOTTENHAM so fuck all the rest
15 listopada 2009, 19:37 [cytuj]
Skaju, Sajmon tak jak pisałem wczesniej, jak się do Poznania dokulacie to potem już zgarnę, ze spokojem.
Skaju, Sajmon tak jak pisałem wczesniej, jak się do Poznania dokulacie to potem już zgarnę, ze spokojem
Kogucie życie!
15 listopada 2009, 20:06 [cytuj]
No, to teraz tylko do organizatorów uderzyć trzeba, że my też na turniej sie piszemy. Kto? Chyba ktoś z szefostwa, nie?
No, to teraz tylko do organizatorów uderzyć trzeba, że my też na turniej sie piszemy. Kto? Chyba ktoś z szefostwa, nie?
15 listopada 2009, 20:46 [cytuj]
Z okolic Lodzi moge zabrac ze 2-3 osoby do swojego Zubra. Pilki, pompke, torbe - mam w depozycie z poprzedniego turnieju.
Z okolic Lodzi moge zabrac ze 2-3 osoby do swojego Zubra. Pilki, pompke, torbe - mam w depozycie z poprzedniego turnieju
19 listopada 2009, 16:12 [cytuj]
Mogę spróbować załatwić zaproszenie na turniej bo współorganizatorem jest mój kolega, wiec napisze mu wiadomość z zapytaniem. Będę też w Trzciance na początku stycznia więc postaram się z nim spotkać i omówić kwestie organizacyjne. Oczywiście jeśli chcecie, żebym to zrobił? Niestety urlopu mi nie starczy żeby wziąć udział w samym turnieju, muszę go oszczędzać bo się żenię :boisie:
Mogę spróbować załatwić zaproszenie na turniej bo współorganizatorem jest mój kolega, wiec napisze mu wiadomość z zapytaniem. Będę też w Trzciance na początku stycznia więc postaram się z nim spotkać i omówić kwestie organizacyjne. Oczywiście jeśli chcecie, żebym to zrobił? Niestety urlopu mi nie starczy żeby wziąć udział w samym turnieju, muszę go oszczędzać bo się żenię :boisie:
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
19 listopada 2009, 16:14 [cytuj]
Nie ma potrzeby Varba. Zaproszenie, i informacje odnośnie spraw organizacyjnych, dostaniemy w tym tygodniu.
Nie ma potrzeby Varba. Zaproszenie, i informacje odnośnie spraw organizacyjnych, dostaniemy w tym tygodniu
19 listopada 2009, 17:47 [cytuj]
Varba, po pierwsze gratulacje ożenku, po drugie współczucia dla przyszłej tej lepszej połówki - nie mylic z gorzołą ;) :P;P:F Po trzecie jak masz wtyki to popchnij słuszną sprawę!!
Varba, po pierwsze gratulacje ożenku, po drugie współczucia dla przyszłej tej lepszej połówki - nie mylic z gorzołą ;) :P;P:F Po trzecie jak masz wtyki to popchnij słuszną sprawę!!
Kogucie życie!
19 listopada 2009, 18:23 [cytuj]
Marcin powiedział/a:
Nie ma potrzeby Varba. Zaproszenie, i informacje odnośnie spraw organizacyjnych, dostaniemy w tym tygodniu

Nie to nie, chciałem pomóc ale narzucać się nie będę!
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
19 listopada 2009, 18:28 [cytuj]
Marcus jak masz jakieś zapytania o Trzciankę to chętnie odpiszę ci na maila, bo tu kolega ma do mnie problem!
Marcus jak masz jakieś zapytania o Trzciankę to chętnie odpiszę ci na maila, bo tu kolega ma do mnie problem!
19 listopada 2009, 19:08 [cytuj]
varba powiedział/a:

No ja pierdole:bezradny: Przepraszam, źle to napisałem. Powinno być tak:
Miło z Twojej strony Varba, że chcesz nam pomóc ale na razie nie ma sensu Cię fatygować. Już napisałem do kogo trzeba, że chcemy zagrać, i ten ktoś nasz akces przyjął. I polecił czekać na zaproszenie i informacje. Więc nie widzę potrzeby abyś trwonił cenny czas-sprawy są w toku.

MARCUS powiedział/a:

Po trzecie jak masz wtyki to popchnij słuszną sprawę!!

Co tu popychać (chyba, że przyszłą żonę:P)? W tym tygodniu mają być rozesłane zaproszenia-także do nas. Jak się będziemy tak nachalnie ryli to nas wydymają.
No ja pierdole:bezradny: Przepraszam, źle to napisałem. Powinno być tak: Miło z Twojej strony Varba, że chcesz nam pomóc ale na razie nie ma sensu Cię fatygować. Już napisałem do kogo trzeba, że chcemy zagrać, i ten ktoś nasz akces przyjął. I polecił czekać na zaproszenie i informacje. Więc nie widzę potrzeby abyś trwonił cenny czas-sprawy są w toku. [quote=MARCUS] Po trzecie jak masz wtyki to popchnij słuszną sprawę!!
|<  <<  <  18  19  20  21  22    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 33.33%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 66.67%
3 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 21 Zarejestrowanych użytkowników: 5255 Ostatnio zarejestrowany: maciek_1984

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się