Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  20  21  22  23  24    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Hyde Park » Turniej kibiców - zapytanie o udział w nim fanów Spurs
24 listopada 2009, 12:56 [cytuj]
A teraz kto jest kapitanem-bo, jak (chyba, jeśli dobrze przekopiowałem), możecie przeczytać, szef musi wypełnić formularz, i mieć go na Turnieju. Niech się kapitan zgłosi to mu formularz prześlę. A tymczasem idę potwierdzać nasze uczestnictwo. Bo potwierdzamy, nie?:)
A teraz kto jest kapitanem-bo, jak (chyba, jeśli dobrze przekopiowałem), możecie przeczytać, szef musi wypełnić formularz, i mieć go na Turnieju. Niech się kapitan zgłosi to mu formularz prześlę. A tymczasem idę potwierdzać nasze uczestnictwo. Bo potwierdzamy, nie?:)
24 listopada 2009, 13:10 [cytuj]
ginola powiedział/a:
Hmmm, fajnie, fajnie, znów turniej. Jak zwykle termin beznadziejny (sesja), ale postaram się wpaść na niedzielę to może jakiś artykulik skrobnę, pogadam o tym w robocie. Zresztą na boisku i tak bym sie wam specjalnie nie przydał, z moją kondycją to co najwyżej jakby mecze były 2x10 min:D
Varba, Marcin - jest jakaś oficjalna stronka tego turnieju? Może zainteresuję tym u mnie kogoś i byśmy skumali jakiś patronat (choć wątpię, pewnie będą to mieć w dupie;).

Mecze będą dwa razy po 7 min. Więc dasz radę, spoko. Oficjalna stronka jest, o tu :
http://gramyzsercem.futbolowo.pl/gramyzsercem/

A co do tej hali, to ja też mam pewne obawy:) Zagram bardzo chętnie, ale żeby nie było do mnie pretensji potem:D Kto mnie widział w Kalwarii na turnieju to wie jaką dysponuję techniką, zwrotnością i dryblingiem. A kto nie widział niech sobie wyobrazi Big Toma na emeryturze:)
Mecze będą dwa razy po 7 min. Więc dasz radę, spoko. Oficjalna stronka jest, o tu : http://gramyzsercem.futbolowo.pl/gramyzsercem/ A co do tej hali, to ja też mam pewne obawy:) Zagram bardzo chętnie, ale żeby nie było do mnie pretensji potem:D Kto mnie widział w Kalwarii na turnieju to wie jaką dysponuję techniką, zwrotnością i dryblingiem. A kto nie widział niech sobie wyobrazi Big Toma na emeryturze:)
24 listopada 2009, 13:31 [cytuj]
W Kalwarii kapitanem był Spurs3 i brąz był, więc sensu nie ma zmiana. No chyba, ze będzie gorzej to się z nim rozprawimy ;)
W Kalwarii kapitanem był Spurs3 i brąz był, więc sensu nie ma zmiana. No chyba, ze będzie gorzej to się z nim rozprawimy ;)
Kogucie życie!
24 listopada 2009, 13:31 [cytuj]
No, możemy sobie nocleg w piątek załatwić. Tylko dwie dychy dopłaty, myślę, że to było by najlepsze wyjście. Mam się w nocy tłuc pociągiem, żeby o 9:00 grać? No nie bardzo mi to pasuje.
A co do gry na hali to mi przeszkadza, że technikę mam drewnianą. Zanim opanuję piłkę to już mam na karku dwóch rywali. To raz. Dwa, że jest mało miejsca i tzreba dryblować-ja mam problemy z kiwnięciem worka z cementem.Kombinacyjnej gry bym się więc nie bał, gdyby nie to, że nie na hali mało miejsca i czasu. Ja lubieęzagrywać takie długie piłki, na wolne pole, coś ala Tom, a na hali to nijak taką piłkę rzucić;| Poza tym ja gram dość ostro, zdarza mi się pokopać po piszczelach, zwłaszcza jeśli za rywalem nie nadążam, a na hali to szczególnie boli. Czyli w sumie, mogę zagrać, nawet w obronie, byle nie jako ostatni obrońca. Jak mnie ktoś będzie asekurował to może być.

MARCUS powiedział/a:

To jak się zgodzi to mu wyślę formularz, on wydrukuje i uzupełni, i zabierze na turniej.
To jak się zgodzi to mu wyślę formularz, on wydrukuje i uzupełni, i zabierze na turniej
24 listopada 2009, 13:47 [cytuj]
noo to teraz chętni wpisywać się, bo narazie to widzę posty tych samych ludzi, a to troszkę mało...dla mnie hala wporzo, więc się pozytywnie zapatruję na turniej. Co do wpłat, to najlepiej jak najszybciej ogarnąć temat, żeby się załapać do tego internatu
noo to teraz chętni wpisywać się, bo narazie to widzę posty tych samych ludzi, a to troszkę mało...dla mnie hala wporzo, więc się pozytywnie zapatruję na turniej. Co do wpłat, to najlepiej jak najszybciej ogarnąć temat, żeby się załapać do tego internatu
COYS
24 listopada 2009, 14:59 [cytuj]
To ja Jarząbek trener II klasy też się dopisuje:cwaniak:. Marcus to fakt-nasz fanatyzm nie zna granic, odległość konkret ale wszyscy jednak chcą z KOGUTEM na piersi zagrać :tak:
To ja Jarząbek trener II klasy też się dopisuje:cwaniak:. Marcus to fakt-nasz fanatyzm nie zna granic, odległość konkret ale wszyscy jednak chcą z KOGUTEM na piersi zagrać :tak:
Fuck em all, fuck em all united, west ham, liverpool, Cos We Are the TOTTENHAM and We Are the best. We are the TOTTENHAM so fuck all the rest
24 listopada 2009, 15:12 [cytuj]
No to jeśli chodzi o chętnych, to jak najbardziej zgłaszam swój akces. Tylko jeśli chodzi o opłaty. Spurs3 pisał, że może zebrać pieniądze i w naszym imieniu je zapłacić. Czy ta opcja jest wciąż aktualna?? "Kto widział mnie w Kalwarii", to ja też się dopisuję, zacząłem biegać i w sumie tamten turniej był jednym z gorszych w moim wykonaniu. A teraz tendencja zwyżkowa i oby tak dalej.

P.S. Oby było podobnie jak w Kalwarii! 3 miejsce biorę w ciemno:)
No to jeśli chodzi o chętnych, to jak najbardziej zgłaszam swój akces. Tylko jeśli chodzi o opłaty. Spurs3 pisał, że może zebrać pieniądze i w naszym imieniu je zapłacić. Czy ta opcja jest wciąż aktualna?? "Kto widział mnie w Kalwarii", to ja też się dopisuję, zacząłem biegać i w sumie tamten turniej był jednym z gorszych w moim wykonaniu. A teraz tendencja zwyżkowa i oby tak dalej. P.S. Oby było podobnie jak w Kalwarii! 3 miejsce biorę w ciemno:)
Audere est facere!
24 listopada 2009, 15:46 [cytuj]
Myślę - tutaj do Pawła, Marcina i Sadzika się zwracam - że gdybyśmy wyjechali koło południa z Katowic to tak na tą szóstą byśmy byli. No ale nie wiem czy wszyscy tak możecie wyjechać. Ja to się z roboty zwolnię koło południa. Jeżeli chodzi o granie. Jakieś tam moje 2-3 minutki na boisku może zaliczę. Gdyby miało ich być więcej, mogłoby się to dla nas skończyć tak jak dla Wigan :]
Myślę - tutaj do Pawła, Marcina i Sadzika się zwracam - że gdybyśmy wyjechali koło południa z Katowic to tak na tą szóstą byśmy byli. No ale nie wiem czy wszyscy tak możecie wyjechać. Ja to się z roboty zwolnię koło południa. Jeżeli chodzi o granie. Jakieś tam moje 2-3 minutki na boisku może zaliczę. Gdyby miało ich być więcej, mogłoby się to dla nas skończyć tak jak dla Wigan :]
24 listopada 2009, 18:22 [cytuj]
Darowanemu transportowi się w termin nie zagląda więc mi pasuje. Znaczy w piątek, koło południa?
Darowanemu transportowi się w termin nie zagląda więc mi pasuje. Znaczy w piątek, koło południa?
24 listopada 2009, 19:12 [cytuj]
Yido, nie zapeszaj bo gorzej niż w Kalwarii to już chyba być nie może, więc ... ;);) Koledzy ze śląska, jak pojedziecie na ostrów, kluczbork itp to do trzcianki dojedziecie koło 23. Mimo, że to niby najbliżej to zdecydowanie nie polecam. Wiem co mówię, więc przemyslcie. Tak w sumie to też wezmę nocleg z piątku na sobotę.
Yido, nie zapeszaj bo gorzej niż w Kalwarii to już chyba być nie może, więc ... ;);) Koledzy ze śląska, jak pojedziecie na ostrów, kluczbork itp to do trzcianki dojedziecie koło 23. Mimo, że to niby najbliżej to zdecydowanie nie polecam. Wiem co mówię, więc przemyslcie. Tak w sumie to też wezmę nocleg z piątku na sobotę
Kogucie życie!
24 listopada 2009, 21:02 [cytuj]
To którędy lepiej? Może Wrocław=>Legnica=>Zielona Góra?

Tak tylko strzeliłem, zawsze jak jadę na północ to tamtędy.
To którędy lepiej? Może Wrocław=>Legnica=>Zielona Góra? Tak tylko strzeliłem, zawsze jak jadę na północ to tamtędy
24 listopada 2009, 21:20 [cytuj]
mnie też pasuje południe, także ustalone :)
mnie też pasuje południe, także ustalone :)
COYS
24 listopada 2009, 22:32 [cytuj]
Albo przez Wrocław i potem na Poznań (można go objechać, więc jak chcecie to podam szczegóły, z tym, ze to jest zależne od pogody) a dalej na Piłę trasą 11 i w Obornikach WLkp na Czarnków. Można też jechać przez Łódź. Będzie najdalej ale na pewno najszybciej.
Albo przez Wrocław i potem na Poznań (można go objechać, więc jak chcecie to podam szczegóły, z tym, ze to jest zależne od pogody) a dalej na Piłę trasą 11 i w Obornikach WLkp na Czarnków. Można też jechać przez Łódź. Będzie najdalej ale na pewno najszybciej
Kogucie życie!
25 listopada 2009, 20:10 [cytuj]
No dobra panowie. A teraz, żeby potwierdzić zaproszenie, musze mieć pełną listę uczestników. Rozumita więc, że potrzebuje jak najszybciej i jak "najpewniej". Komon, wpisujta się.
No dobra panowie. A teraz, żeby potwierdzić zaproszenie, musze mieć pełną listę uczestników. Rozumita więc, że potrzebuje jak najszybciej i jak "najpewniej". Komon, wpisujta się
25 listopada 2009, 20:15 [cytuj]
jestem

znaczy melduję się
jestem znaczy melduję się
Kogucie życie!
25 listopada 2009, 20:15 [cytuj]
OK. w takim układzie, w odpowiedzi na "komon" wpisuje się !!! Chilli jest nas Marcin JUŻ dwóch he he
OK. w takim układzie, w odpowiedzi na "komon" wpisuje się !!! Chilli jest nas Marcin JUŻ dwóch he he
Fuck em all, fuck em all united, west ham, liverpool, Cos We Are the TOTTENHAM and We Are the best. We are the TOTTENHAM so fuck all the rest
25 listopada 2009, 20:17 [cytuj]
Zgłaszam swoj akces na turniej - paweł morga (spurs3)
Zgłaszam swoj akces na turniej - paweł morga (spurs3)
|<  <<  <  20  21  22  23  24    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 33.33%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 66.67%
3 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 16 Zarejestrowanych użytkowników: 5255 Ostatnio zarejestrowany: maciek_1984

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się