Forum dyskusyjne
25 listopada 2009, 20:18 [cytuj]
zgłaszam swą obecność - Daniel Sadowski(Sadzik)
zgłaszam swą obecność - Daniel Sadowski(Sadzik)
COYS
25 listopada 2009, 21:11 [cytuj]
Biore na sienie wszelkie formalnosci, bylem kapitanem (wiek tez ma znaczenie ...) w kalwarii, mam nasze pilki, flage etc - wiec i teraz moge byc kapitanem. Na pewno zawsze pojawie sie na kazdym turnieju, gdziekolwiek by nie byl. I mam plusa bo zawsze jestem jeszcze z zona - fanka Spurs, mam nadzieje ze Marcus pojawi sie ze swoja Spursmanka bo stesknilismy sie za nia... Oczywiscie za Toba Marcus tez
Biore na sienie wszelkie formalnosci, bylem kapitanem (wiek tez ma znaczenie ...) w kalwarii, mam nasze pilki, flage etc - wiec i teraz moge byc kapitanem. Na pewno zawsze pojawie sie na kazdym turnieju, gdziekolwiek by nie byl. I mam plusa bo zawsze jestem jeszcze z zona - fanka Spurs, mam nadzieje ze Marcus pojawi sie ze swoja Spursmanka bo stesknilismy sie za nia... Oczywiscie za Toba Marcus tez :D
25 listopada 2009, 21:50 [cytuj]
"Biorę na_sienie" no ładnie Spurs3! Cicha woda

W takim wypadku nie wiem czy zabierać żonę?

Jakaś specjalna mobilizacja na turniej? Tylko nie edutuj i poprawiaj!!!
"Biorę na_sienie" no ładnie Spurs3! Cicha woda :F W takim wypadku nie wiem czy zabierać żonę?:mysli: Jakaś specjalna mobilizacja na turniej? Tylko nie edutuj i poprawiaj!!!
Kogucie życie!
25 listopada 2009, 22:01 [cytuj]
MARCUS powiedział/a:
"Biorę na_sienie" no ładnie Spurs3! Cicha woda

W takim wypadku nie wiem czy zabierać żonę?

Jakaś specjalna mobilizacja na turniej? Tylko nie edutuj i poprawiaj!!!
MARCUS powiedział/a:
Żonę nastawiłem, że jedziemy, ON pewnie po Krakowie pobiega,
[quote=MARCUS] Żonę nastawiłem, że jedziemy, ON pewnie po Krakowie pobiega,
25 listopada 2009, 22:45 [cytuj]
Panowie moje konto -PKO BP 84 1020 3958 0000 9302 0028 7219. Paweł Morga, Rolna 77, Radomsko. Po otrzymaniu wpłat, wysle all na konto organizatorow. Tak Marcus nie bede nic edytowal, widac, ze glodemu jak to mowia chleb na mysli, nie twierdze ze to zle....
Panowie moje konto -PKO BP 84 1020 3958 0000 9302 0028 7219. Paweł Morga, Rolna 77, Radomsko. Po otrzymaniu wpłat, wysle all na konto organizatorow. Tak Marcus nie bede nic edytowal, widac, ze glodemu jak to mowia chleb na mysli, nie twierdze ze to zle....:D
25 listopada 2009, 22:48 [cytuj]
Również zgłaszam swój akces. Jasiek Berdys
Również zgłaszam swój akces. Jasiek Berdys
Audere est facere!
To ja tak jak mówiłem-wpłacę w ostatniej chwili.
Ale za to mam To Co Miałem Zabrać Do Kalwarii Ale Nie Zabrałem
Ale za to mam To Co Miałem Zabrać Do Kalwarii Ale Nie Zabrałem:D
Ale za to mam To Co Miałem Zabrać Do Kalwarii Ale Nie Zabrałem
Ale za to mam To Co Miałem Zabrać Do Kalwarii Ale Nie Zabrałem:D
25 listopada 2009, 22:53 [cytuj]
Marcin oswiec mnie bo ze wzgledu na problemy z glowa nie wiem (nie pamietam) co Miales Wziac do Kalwarii ?
Marcin oswiec mnie bo ze wzgledu na problemy z glowa nie wiem (nie pamietam) co Miales Wziac do Kalwarii ?
25 listopada 2009, 22:55 [cytuj]
No jak co? Spermę Szatana!
No jak co? Spermę Szatana!
25 listopada 2009, 23:06 [cytuj]
No tak , dobre wino nie jest złe
No tak , dobre wino nie jest złe :cwaniak:
25 listopada 2009, 23:29 [cytuj]
ajajaj... no nie wiem, chętnie bym pojechał, ale jeszcze nie wiem jak bedzie z zaliczeniami. Tymczasowo wstrzymam sie z wpłatą jak można.
ajajaj... no nie wiem, chętnie bym pojechał, ale jeszcze nie wiem jak bedzie z zaliczeniami. Tymczasowo wstrzymam sie z wpłatą jak można
www.facebook.com/OgienOdSkaja
26 listopada 2009, 07:55 [cytuj]
Zgłaszam się na turniej - konradthfc
Zgłaszam się na turniej - konradthfc
26 listopada 2009, 12:31 [cytuj]
To ja, jako, że czas na potwierdzenie zaproszenia mamy do 7 grudnia, poczekam z tą listą do poniedziałku i wtedy wypęłnię tę tabelkę,i odeślę. Aha, ale musicie też podać kwotę wpisowego-tj. czy beirzecie jeden nocleg (50zł) czy dwa (70zł). A najlepiej by było gdybyśmy wszyscy wybrali tę samą opcję-"Zespoły planujące przybyć do Trzcianki już w piątek uprzejmie prosimy o doliczenie do opłaty wpisowej dodatkowych 20 zł/os. Chcielibyśmy nadmienić, że ze względów organizacyjnych (ograniczona ilość miejsc) nocleg w Trzcianeckim internacie zapewnimy 6 drużynom, które jako pierwsze uregulują nadmienione wyżej opłaty. Pozostałe zespoły zakwaterowane zostaną w innych miejscach. " Żeby był porządek.
To ja, jako, że czas na potwierdzenie zaproszenia mamy do 7 grudnia, poczekam z tą listą do poniedziałku i wtedy wypęłnię tę tabelkę,i odeślę. Aha, ale musicie też podać kwotę wpisowego-tj. czy beirzecie jeden nocleg (50zł) czy dwa (70zł). A najlepiej by było gdybyśmy wszyscy wybrali tę samą opcję-"Zespoły planujące przybyć do Trzcianki już w piątek uprzejmie prosimy o doliczenie do opłaty wpisowej dodatkowych 20 zł/os. Chcielibyśmy nadmienić, że ze względów organizacyjnych (ograniczona ilość miejsc) nocleg w Trzcianeckim internacie zapewnimy 6 drużynom, które jako pierwsze uregulują nadmienione wyżej opłaty. Pozostałe zespoły zakwaterowane zostaną w innych miejscach. " Żeby był porządek
26 listopada 2009, 13:30 [cytuj]
No to ja się piszę na ten z dwoma noclegami.
No to ja się piszę na ten z dwoma noclegami
Audere est facere!
26 listopada 2009, 13:52 [cytuj]
Paweł, Marcin, Sadzik - rozumiem, że piszemy się na opcję z noclegiem z piątku na sobotę i z soboty na niedzielę?
Paweł, Marcin, Sadzik - rozumiem, że piszemy się na opcję z noclegiem z piątku na sobotę i z soboty na niedzielę?
26 listopada 2009, 21:18 [cytuj]
Skoro sa mecze o 9 - to trzeba 2 noclegi, no i Skaju musi byc no bo jak bez bramkarza ?! Marcin przeslesz mi formularz czy sam sie zajmiesz ?
Skoro sa mecze o 9 - to trzeba 2 noclegi, no i Skaju musi byc no bo jak bez bramkarza ?! Marcin przeslesz mi formularz czy sam sie zajmiesz ?