Forum dyskusyjne
31 stycznia 2010, 19:15 [cytuj]
Kurwa jaki kurort w tej Trzciance. Ciechocinek się kryje...A jakież warunki do spania...
Kurwa jaki kurort w tej Trzciance. Ciechocinek się kryje...A jakież warunki do spania
31 stycznia 2010, 19:42 [cytuj]
Widzę, że Śląsk dojechał. Trasa przez Łódź służy. Warunki .... były. Postanowiłe, jak się obudzę w chacie to też chce widzieć napis " Proszę nie przesuwać wiadra, gdyż zalewa nam sąsiadów"
Panowie dzięki wielkie za spotkanie, bawiłem się zajebiście. Myślę, że warunki rewelacyjnie temu sprzyjały
Pozdrawiam wszystkich, którzy byli.
Widzę, że Śląsk dojechał. Trasa przez Łódź służy. Warunki .... były. Postanowiłe, jak się obudzę w chacie to też chce widzieć napis " Proszę nie przesuwać wiadra, gdyż zalewa nam sąsiadów" :D Panowie dzięki wielkie za spotkanie, bawiłem się zajebiście. Myślę, że warunki rewelacyjnie temu sprzyjały ;) Pozdrawiam wszystkich, którzy byli
Kogucie życie!
31 stycznia 2010, 19:46 [cytuj]
Tak sobie myślę, że Noclegownia Brata Alberta będzie miała więcej "gwiazdek"
Tak sobie myślę, że Noclegownia Brata Alberta będzie miała więcej "gwiazdek" :):X
Kogucie życie!
31 stycznia 2010, 20:12 [cytuj]
może ktoś napisać coś bardziej sensownego? cieżko wyczuć czy to ironia, czy rzeczywiście tak komfortowo było
może ktoś napisać coś bardziej sensownego? cieżko wyczuć czy to ironia, czy rzeczywiście tak komfortowo było :D
www.facebook.com/OgienOdSkaja
31 stycznia 2010, 20:13 [cytuj]
Było komfortowo
Było komfortowo :rotfl:
CAN'T SMILE WITHOUT YOU!
31 stycznia 2010, 20:36 [cytuj]
No jak żeś sie w ''szafie'' położył to trudno
a ja jeszcze w drodze do domu
No jak żeś sie w ''szafie'' położył to trudno ;) a ja jeszcze w drodze do domu :D
31 stycznia 2010, 21:15 [cytuj]
Ja to przynajmniej mam pomysł na karnisz i żyrandol....Już nigdy nie pójdę do Black Red White czy Ikei - wybieram trzcianecki internatowy dizajn....
Również wielkie dzięki dla wszystkich którzy byli....
Ja to przynajmniej mam pomysł na karnisz i żyrandol....Już nigdy nie pójdę do Black Red White czy Ikei - wybieram trzcianecki internatowy dizajn....
Również wielkie dzięki dla wszystkich którzy byli
31 stycznia 2010, 21:24 [cytuj]
I widząc napis "zgaś światło"! Wróciłem i się wykąpałem w ciepłej wodzie! Taki sobie luksusik sprawiłem, na jaki ciężko tam było. Dzięki wielkie panowie!!!
I widząc napis "zgaś światło"! Wróciłem i się wykąpałem w ciepłej wodzie! Taki sobie luksusik sprawiłem, na jaki ciężko tam było. Dzięki wielkie panowie!!!
Audere est facere!
31 stycznia 2010, 21:35 [cytuj]
wydaje mi się, że słowa nie oddadzą tego, co zobaczyliśmy, także Czapla czekamy na foty
Sportowego sukcesu nie było, ale wieczorna fiesta w młynie była po prostu zajebista...pozostaje tylko lament, że nikt tego nie nagrał. wielkie dzięki dla calej Trzcianeckiej ekipy !
wydaje mi się, że słowa nie oddadzą tego, co zobaczyliśmy, także Czapla czekamy na foty :D Sportowego sukcesu nie było, ale wieczorna fiesta w młynie była po prostu zajebista...pozostaje tylko lament, że nikt tego nie nagrał. wielkie dzięki dla calej Trzcianeckiej ekipy !
COYS
31 stycznia 2010, 21:52 [cytuj]
o. czyżbym dotarł do domu ostatni?
2,5 godziny na dworcu w poznaniu po trzciankowym maratonie. polecam
foty jutro po pracy wieczorem bo poki co padam.. dzięki panowie!
o. czyżbym dotarł do domu ostatni?:) 2,5 godziny na dworcu w poznaniu po trzciankowym maratonie. polecam:) foty jutro po pracy wieczorem bo poki co padam.. dzięki panowie!
31 stycznia 2010, 22:09 [cytuj]
WAZELINA!!! WAZELINA!!! WAZELINA!!!
WAZELINA!!! WAZELINA!!! WAZELINA!!!
Audere est facere!
31 stycznia 2010, 23:37 [cytuj]
aaa wlasnie...przedstawiam Wam number one na wszelkich listach przebojów. To do tego utworu bujaliśmy się w aucie z Konradem i Marcinem
http://www.youtube.com/watch?v=l12Csc_lW0Q&feature=related
aaa wlasnie...przedstawiam Wam number one na wszelkich listach przebojów. To do tego utworu bujaliśmy się w aucie z Konradem i Marcinem :D
COYS
1 lutego 2010, 07:48 [cytuj]
El Mudo jest z Trzcianki. Na 100%.hahahahahahahaha
El Mudo jest z Trzcianki. Na 100%.hahahahahahahaha
1 lutego 2010, 11:14 [cytuj]
MAKARON!
MAKARON!
www.facebook.com/OgienOdSkaja
1 lutego 2010, 12:46 [cytuj]
El Mudo to przyrodni brat Mourinho(tego z Trzcianki rzecz jasna)!!
El Mudo to przyrodni brat Mourinho(tego z Trzcianki rzecz jasna)!!
Audere est facere!
1 lutego 2010, 13:04 [cytuj]
powiem wam, ze nie mogłem zasnąć. Jakoś tak głupio. Wygodnie, obok żona, ciepło, nikt nie sadzi bąków, nie musze spac w kurtce, Konrad nie komentuje, w łazience ciepła woda, klocka można splukac. łza sie w oku kręci ;(;(;( :rotfl:
Kogucie życie!
1 lutego 2010, 13:13 [cytuj]
MIAŁEM TO SAMO!
MIAŁEM TO SAMO!:D
1 lutego 2010, 14:22 [cytuj]
A ja nie. Ja zasnąłem w wannie, w czasie kąpieli
A ja nie. Ja zasnąłem w wannie, w czasie kąpieli;)
1 lutego 2010, 14:28 [cytuj]
Sadzik powiedział/a:
aaa wlasnie...przedstawiam Wam number one na wszelkich listach przebojów. To do tego utworu bujaliśmy się w aucie z Konradem i Marcinem
A tu macie wersję, o której mówiłem Sadzikowi i Konradowi
http://www.youtube.com/watch?v=Uf2DOka9r3w
A tu macie wersję, o której mówiłem Sadzikowi i Konradowi:D
http://www.youtube.com/watch?v=Uf2DOka9r3w