Forum dyskusyjne
6 maja 2009, 12:56 [cytuj]
Ja już zapłaciłem ;p
Ja już zapłaciłem ;p
www.facebook.com/OgienOdSkaja
6 maja 2009, 13:18 [cytuj]
Marek Bargenda nie potwierdził, że jedzie, więc jest 10 osób. (Marka umieściłem na liście tak życzeniowo
)
Marek Bargenda nie potwierdził, że jedzie, więc jest 10 osób. (Marka umieściłem na liście tak życzeniowo ;) )
Na początku był kogut...
6 maja 2009, 15:36 [cytuj]
Sajmon odpadł... Team nam się sypie, panowie
Sajmon odpadł... Team nam się sypie, panowie :blee:
Na początku był kogut...
6 maja 2009, 17:21 [cytuj]
Marek Bargenda w prywatnej rozmowie mówił mi że nie może przyjechać na nasze spotkanie, więc niech ze dwie kibicujące osoby wezmą na wszelki wypadek jakieś buciki do grania
Marek Bargenda w prywatnej rozmowie mówił mi że nie może przyjechać na nasze spotkanie, więc niech ze dwie kibicujące osoby wezmą na wszelki wypadek jakieś buciki do grania :)
6 maja 2009, 17:25 [cytuj]
No ja jestem pewny. Tak jak pisałem w komentarzu, jutro z rana machnę przelewa.
No ja jestem pewny. Tak jak pisałem w komentarzu, jutro z rana machnę przelewa
6 maja 2009, 17:39 [cytuj]
Paweł, a te macki mogą być trochę sfatygowane?
Bo jeśli tak to pożyczę i przywiozę. Palce tylko trochę wystają na zwenątrz
Paweł, a te macki mogą być trochę sfatygowane?:D Bo jeśli tak to pożyczę i przywiozę. Palce tylko trochę wystają na zwenątrz:rotfl:
6 maja 2009, 17:43 [cytuj]
Już w tekście pisałem o tym, ale chciałem się dowiedzieć, czy można się jeszcze dopisać do listy. Bo do ostatniej chwili nie wiedziałem, czy wyjadę czy nie. Z tego co widziałęm, to paru zawodników się posypało, więc jeśli jest taka możliwość, czy mogę się dopisać. Z kim mam się kontaktować?
Już w tekście pisałem o tym, ale chciałem się dowiedzieć, czy można się jeszcze dopisać do listy. Bo do ostatniej chwili nie wiedziałem, czy wyjadę czy nie. Z tego co widziałęm, to paru zawodników się posypało, więc jeśli jest taka możliwość, czy mogę się dopisać. Z kim mam się kontaktować?
Audere est facere!
6 maja 2009, 17:54 [cytuj]
Jasne! A wpłata na konto równoznaczna jest ze zgłoszeniem, tak? Czy u Was to też gdzieś trzeba zaznaczyć? Akurat po maturze będę, a więc taki turniej, to świetna sprawa. Bez butów do piłki, to ja się nigdzie nie ruszam.
Jasne! A wpłata na konto równoznaczna jest ze zgłoszeniem, tak? Czy u Was to też gdzieś trzeba zaznaczyć? Akurat po maturze będę, a więc taki turniej, to świetna sprawa. Bez butów do piłki, to ja się nigdzie nie ruszam
Audere est facere!
6 maja 2009, 18:08 [cytuj]
Raku, a skąd będziesz jechał? Z Łodzi? Bo jeśli uda mi się wkręcić, bo w końcu nie wiem, jak to wygląda(jeśli chodzi o to wpisanie się), to mogę się z Tobą zabrać. W dwie osoby będzie raźniej!
Raku, a skąd będziesz jechał? Z Łodzi? Bo jeśli uda mi się wkręcić, bo w końcu nie wiem, jak to wygląda(jeśli chodzi o to wpisanie się), to mogę się z Tobą zabrać. W dwie osoby będzie raźniej!
Audere est facere!
6 maja 2009, 18:12 [cytuj]
To i tak nie ma problemu, bo ja w samej Łdz nie mieszkam, a Głownie, więc mi to ryba, skąd będę jechał. Może Ty mi odpowiesz, jak to jest? Wpłata=zgłoszenie, tak? Czy jeszcze w spursmanii trzeba coś z kimś ustalić?
To i tak nie ma problemu, bo ja w samej Łdz nie mieszkam, a Głownie, więc mi to ryba, skąd będę jechał. Może Ty mi odpowiesz, jak to jest? Wpłata=zgłoszenie, tak? Czy jeszcze w spursmanii trzeba coś z kimś ustalić?
Audere est facere!
6 maja 2009, 18:17 [cytuj]
I tak mam busa do Łowicza, albo do Łodzi, więc to nie ma najmniejszego problemu, a po co mam jechać dwie i pół godziny z Łodzi do Łowicza, skoro z Głowna mam pół godziny. Ahh te pociągi! Haha.
I tak mam busa do Łowicza, albo do Łodzi, więc to nie ma najmniejszego problemu, a po co mam jechać dwie i pół godziny z Łodzi do Łowicza, skoro z Głowna mam pół godziny. Ahh te pociągi! Haha
Audere est facere!