Forum dyskusyjne
12 stycznia 2012, 16:20 [cytuj]
Cześć, chciałbym w tym roku spełnić jedno z moich marzeń - wyjazd na mecz Tottenhamu, na samo WHL. Chciałbym się dowiedzieć w jaki sposób można nabyć bilet na mecz, jakie warunki spełnić, uiścić opłaty i czy znacie dobre tanie noclegi w Londynie niedaleko stadionu albo na tracie Luton-WHL
Cześć, chciałbym w tym roku spełnić jedno z moich marzeń - wyjazd na mecz Tottenhamu, na samo WHL. Chciałbym się dowiedzieć w jaki sposób można nabyć bilet na mecz, jakie warunki spełnić, uiścić opłaty i czy znacie dobre tanie noclegi w Londynie niedaleko stadionu albo na tracie Luton-WHL
.upadamy na dno by odbić się od niego.
12 stycznia 2012, 16:31 [cytuj]
Nylon - poczytaj forum, temat byl juz walkowany nie raz
12 stycznia 2012, 16:32 [cytuj]
Tak kojarzę że już było, ale za kija nie chce mi się szukać za bardzo jeśli mam być szczery. Po prostu jak ktoś nie chce odpowiadać to niech nie odpowiada ok? Będzie prościej i przyjemniej.
Tak kojarzę że już było, ale za kija nie chce mi się szukać za bardzo jeśli mam być szczery. Po prostu jak ktoś nie chce odpowiadać to niech nie odpowiada ok? Będzie prościej i przyjemniej
12 stycznia 2012, 16:39 [cytuj]
halabala powiedział/a:
A nie mógł by ktoś podpiąc takiej inforamcji pod panel strony? Napewno są osoby które na meczu były nie raz.
Tak jak jest "Histria", tak mogła by być zakładka "wyjazd" gdzie ktoś zebrał by najbardziej konkretne informacje.
A nie mógł by ktoś podpiąc takiej inforamcji pod panel strony? Napewno są osoby które na meczu były nie raz.
Tak jak jest "Histria", tak mogła by być zakładka "wyjazd" gdzie ktoś zebrał by najbardziej konkretne informacje
12 stycznia 2012, 17:00 [cytuj]
Buli powiedział/a:
Tak jak jest "Histria", tak mogła by być zakładka "wyjazd" gdzie ktoś zebrał by najbardziej konkretne informacje
Nawet znam człowieka, który mógłby to zrobić. Mnie też w to wprowadzał, ale on tu rzadko zagląda. Ale jakbym mu napisał na facebooku, to pewnie by zrobił taki mały przewodnik. Trzeba by opracować listę pytań. Gorzej chyba było by z noclegami, bo my "miejscowi" to przeważnie na noc to już jesteśmy w domu.
Nawet znam człowieka, który mógłby to zrobić. Mnie też w to wprowadzał, ale on tu rzadko zagląda. Ale jakbym mu napisał na facebooku, to pewnie by zrobił taki mały przewodnik. Trzeba by opracować listę pytań. Gorzej chyba było by z noclegami, bo my "miejscowi" to przeważnie na noc to już jesteśmy w domu
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
12 stycznia 2012, 17:05 [cytuj]
Ale miejscowi lepiej wiedzą gdzie w Londynie się opłaca a gdzie nie, więc tu dwie strony medalu. Zapomniałem jeszcze zapytać jak obstawiacie prawdopodobieństwo dorwania jeszcze biletu na mecz Tottenham - Fulham 13 maja. Ostatni mecz sezonu.
Ale miejscowi lepiej wiedzą gdzie w Londynie się opłaca a gdzie nie, więc tu dwie strony medalu. Zapomniałem jeszcze zapytać jak obstawiacie prawdopodobieństwo dorwania jeszcze biletu na mecz Tottenham - Fulham 13 maja. Ostatni mecz sezonu
12 stycznia 2012, 17:42 [cytuj]
ginola na mnie nakrzyczy, że uprawiam donkiszoterie. Nylon, tobie nie chce się szukać, a nam ma się chcieć powtarzać po raz 16739?
Chyba rzeczywiście warto stworzyć jakiś meta-artykuł na ten temat. Choć w jakimś sensie on już jest. Poza dyskusjami na forum jest artykuł Stadion (na stronie, nie na forum).
Co do noclegów: jeśli nie masz w Londku znajomych to trzeba poszukać jakiegoś motelu. Osobiście nie mam doświadczenia, bo spałem u znajomych. Zresztą jak widzieliśmy się na meczu to każdy z nas (polespur, spurs3, Staszek) spał w innym miejscu, w różnych częściach Londynu i tylko Staszek w oku cyklonu gdzie sam diabeł zstąpił nocą, ale każdy korzystał z gościnności jakiś swoich znajomych.
Co do biletu na mecz to pewnie możesz dostać na każdy mecz. Pytanie tylko ile jesteś w stanie zapłacić. Jeśli chcesz według obowiązujących cen (cennik w zakładce Stadion) to musisz się przyczaić i wstrzelić w tzw General Sale. Np. teraz sprzedawane są w ten sposób bilety, na NUFC w lutym. Czy możliwe jest zdobycie biletów na Fulham? Normalnie tak, ale jak tak dalej będziemy grać to może być ciężko.
Zburzyłeś mi Nylon całą moja teorię o współczesnej młodzieży. Jaka to ona obrotna itd.
ginola na mnie nakrzyczy, że uprawiam donkiszoterie. Nylon, tobie nie chce się szukać, a nam ma się chcieć powtarzać po raz 16739?
Chyba rzeczywiście warto stworzyć jakiś meta-artykuł na ten temat. Choć w jakimś sensie on już jest. Poza dyskusjami na forum jest artykuł Stadion (na stronie, nie na forum).
Co do noclegów: jeśli nie masz w Londku znajomych to trzeba poszukać jakiegoś motelu. Osobiście nie mam doświadczenia, bo spałem u znajomych. Zresztą jak widzieliśmy się na meczu to każdy z nas (polespur, spurs3, Staszek) spał w innym miejscu, w różnych częściach Londynu i tylko Staszek w oku cyklonu gdzie sam diabeł zstąpił nocą, ale każdy korzystał z gościnności jakiś swoich znajomych.
Co do biletu na mecz to pewnie możesz dostać na każdy mecz. Pytanie tylko ile jesteś w stanie zapłacić. Jeśli chcesz według obowiązujących cen (cennik w zakładce Stadion) to musisz się przyczaić i wstrzelić w tzw General Sale. Np. teraz sprzedawane są w ten sposób bilety, na NUFC w lutym. Czy możliwe jest zdobycie biletów na Fulham? Normalnie tak, ale jak tak dalej będziemy grać to może być ciężko.
Zburzyłeś mi Nylon całą moja teorię o współczesnej młodzieży. Jaka to ona obrotna itd
Well, stone me! We've had cocaine, bribery and Arsenal scoring two goals at home. But just when you thought there were truly no surprises left in football, Vinnie Jones turns out to be an international player!
12 stycznia 2012, 18:14 [cytuj]
Ceny biletów znam. Bardziej chodziło mi o memberkę bo z tego co pamiętam to swego czasu największy problem to był a na oficjalnej stronie jest opcja dla ludzi bez memberki. Weź tak się nie spinaj aapa bo będę Ci musiał przyjechać tam do Krakowa na mecz i pokazać jak współczesna młodzież kibicuje

Przepraszam że po raz kolejny poruszyłem ten temat no.
Ceny biletów znam. Bardziej chodziło mi o memberkę bo z tego co pamiętam to swego czasu największy problem to był a na oficjalnej stronie jest opcja dla ludzi bez memberki. Weź tak się nie spinaj aapa bo będę Ci musiał przyjechać tam do Krakowa na mecz i pokazać jak współczesna młodzież kibicuje :P Przepraszam że po raz kolejny poruszyłem ten temat no
12 stycznia 2012, 18:28 [cytuj]

ja też mam zamiar jechać na WHL - najlepiej na Stoke w marcu - chyba będzie łatwiej o bilet -- Nylon
:bezradny: ja też mam zamiar jechać na WHL - najlepiej na Stoke w marcu - chyba będzie łatwiej o bilet -- Nylon:ok:
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
12 stycznia 2012, 18:33 [cytuj]
ja tez z checia pojechalbym na WHL. Na razie zrezygnowalem i wybieram sie na MU do Amsterdamu. Licze, ze w przyszlym sezonie Koguciki wylosuja kogos w LM z NL to wtedy zapraszam
ja tez z checia pojechalbym na WHL. Na razie zrezygnowalem i wybieram sie na MU do Amsterdamu. Licze, ze w przyszlym sezonie Koguciki wylosuja kogos w LM z NL to wtedy zapraszam :D
Life is short, too short to have fun
Life is long, too long to go wrong
12 stycznia 2012, 19:47 [cytuj]
na marzec nie dam razy uzbierać kasy, a 13 maj to data po maturach więc tym bardziej mi pasuje
na marzec nie dam razy uzbierać kasy, a 13 maj to data po maturach więc tym bardziej mi pasuje :P
22 marca 2012, 16:36 [cytuj]
Właśnie kupiłem bilet na mecz z Blackburn na WHL.Mam nadzieję że zwycięstwo da nam top3.Napiszcie proszę czy upper North Stand sektor 53 to dobre miejsca,żebym nie wylądował wśród fanów Blackburn
Właśnie kupiłem bilet na mecz z Blackburn na WHL.Mam nadzieję że zwycięstwo da nam top3.Napiszcie proszę czy upper North Stand sektor 53 to dobre miejsca,żebym nie wylądował wśród fanów Blackburn
22 marca 2012, 18:19 [cytuj]
http://www.footballgroundguide.com/tottenham_hotspur/ poczytaj i się dowiesz
http://www.footballgroundguide.com/tottenham_hotspur/ poczytaj i się dowiesz :)
22 marca 2012, 22:43 [cytuj]
Dzięki.Informację wyczytałem,chociaz angielski u mnie na poziomie Ryszarda Ochódzkiego.A może ktoś jeszcze wybiera się na ten mecz?:
Dzięki.Informację wyczytałem,chociaz angielski u mnie na poziomie Ryszarda Ochódzkiego.A może ktoś jeszcze wybiera się na ten mecz?:
24 marca 2012, 18:43 [cytuj]
Za 12 fonów można przenocować w hostelu koło Charlton station , Woolwich rd. (skrzyżowanie z Charlton Church Lane....da się przeżyć ,po przeciwnej stronie Makro..tanie i smaczne śniadanka.... akceptują polskie karty Makro.
Jeśli ktoś szuka opcji kryzys to plusem jest brak bramek na Charlton , można przejechać z tej stacji na WHL na krzywy ryj, a do Luton za 2 funy tylko trza mieć zdrowe nerwy .
Za 12 fonów można przenocować w hostelu koło Charlton station , Woolwich rd. (skrzyżowanie z Charlton Church Lane....da się przeżyć ,po przeciwnej stronie Makro..tanie i smaczne śniadanka.... akceptują polskie karty Makro.
Jeśli ktoś szuka opcji kryzys to plusem jest brak bramek na Charlton , można przejechać z tej stacji na WHL na krzywy ryj, a do Luton za 2 funy tylko trza mieć zdrowe nerwy
11 lipca 2012, 18:32 [cytuj]
Witam
Planuje wybrać się na marcowe derby z Arsenalem. Jako że to derby to zainteresowanie tym meczem będzie pewnie ogromne. Co muszę zrobić aby mieć pewność że uda mi się dostać bilety na ten mecz?
Witam
Planuje wybrać się na marcowe derby z Arsenalem. Jako że to derby to zainteresowanie tym meczem będzie pewnie ogromne. Co muszę zrobić aby mieć pewność że uda mi się dostać bilety na ten mecz?
11 lipca 2012, 19:10 [cytuj]
dzejkob powiedział/a:
Witam
Zaprzyjaźnić się kimś kto ma season ticket od lat. Wysoko mierzysz kolego.
Zaprzyjaźnić się kimś kto ma season ticket od lat. Wysoko mierzysz kolego. ;)
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
11 lipca 2012, 19:30 [cytuj]
Ja teraz jestem w Londynie i na WBA się wybieram w sierpniu, więc jeśli jacyś chętni to się możemy zgadać
Ja teraz jestem w Londynie i na WBA się wybieram w sierpniu, więc jeśli jacyś chętni to się możemy zgadać :)
11 lipca 2012, 23:03 [cytuj]
varba powiedział/a:
Wysoko mierzysz kolego.

Jak dymać to miss, jak kraść to miliony

Ale fakt, że jeśli chodzi o odpowiedź na pytanie "Co muszę zrobić" to nasuwa mi się tylko "Się modlić". Dużo się modlić
Jak dymać to miss, jak kraść to miliony;) Ale fakt, że jeśli chodzi o odpowiedź na pytanie "Co muszę zrobić" to nasuwa mi się tylko "Się modlić". Dużo się modlić:D
In a world full of Uniteds, Citys and Rovers, there is only One Hotspur!!!
14 lipca 2012, 15:29 [cytuj]
Fajnie by było, jakby jakiś polski klub awansował do fazy grupowej w LE i znalazł się w grupie z Tottenhamem.
Najlepiej Ruch Chorzów.
Fajnie by było, jakby jakiś polski klub awansował do fazy grupowej w LE i znalazł się w grupie z Tottenhamem. :cwaniak:
Najlepiej Ruch Chorzów
LMAO