Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

<  1  2  3  4  5    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Hyde Park » Zobaczyć mecz w Londynie
18 września 2012, 22:49 [cytuj]
Tylko to jest kadegoria A i nie wiem jak z biletami. Muszę chyba 15.10 o godz.00.01 czatować.
Tylko to jest kadegoria A i nie wiem jak z biletami. Muszę chyba 15.10 o godz.00.01 czatować
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
19 września 2012, 11:04 [cytuj]
Szkoda nocy;) "Lilywhite Members will be able to purchase tickets from 9.30am on the Members sale dates listed."
Szkoda nocy;) "Lilywhite Members will be able to purchase tickets from 9.30am on the Members sale dates listed."
22 września 2012, 00:53 [cytuj]
czapla powiedział/a:

- czyli nie ma szans, że wejdziemy:mysli:
- czyli nie ma szans, że wejdziemy:mysli:
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
22 września 2012, 01:23 [cytuj]
to może na Wigan 3 XI ?? Lecimy o 2 XI [piątek] 12:20 z Warszawy-Modlin - o 14 jesteśmy w Londynie - myślę, że około 15:30 dotrzemy na miejsce... zakwaterujemy się i... pojedziemy/pójdziemy na WHL [to tylko 5 km] ---------- kupimy bilety; na Wigan te 200 - 300 miejsc na pewno będzie wolnych ...:mysli:
Posiedzimy, w PUB-ie przy WHL - wrócimy wieczorem.
Na drugi dzień skoczymy zobaczyć Lądek - a 15:00 zaliczymy WHL i mecz!:ok: --- później zakupy w sklepie Spurs --- zjazd na nocleg i 4 XI o 8:20 mamy samolot powrotny do Polski:mysli:

--- cena biletu na samolot w tej chwili - UWAGA! -- 178 ZŁ - w dwie strony!:D
to może na Wigan 3 XI ?? Lecimy o 2 XI [piątek] 12:20 z Warszawy-Modlin - o 14 jesteśmy w Londynie - myślę, że około 15:30 dotrzemy na miejsce... zakwaterujemy się i... pojedziemy/pójdziemy na WHL [to tylko 5 km] ---------- kupimy bilety; na Wigan te 200 - 300 miejsc na pewno będzie wolnych ...:mysli: Posiedzimy, w PUB-ie przy WHL - wrócimy wieczorem. Na drugi dzień skoczymy zobaczyć Lądek - a 15:00 zaliczymy WHL i mecz!:ok: --- później zakupy w sklepie Spurs --- zjazd na nocleg i 4 XI o 8:20 mamy samolot powrotny do Polski:mysli: --- cena biletu na samolot w tej chwili - UWAGA! -- 178 ZŁ - w dwie strony!:D
22 września 2012, 02:01 [cytuj]
Rafo. Z Bukaresztu za 20 zł polecisz do londka w dwie strony xD
Life is short, too short to have fun Life is long, too long to go wrong
22 września 2012, 09:53 [cytuj]
jin_tae powiedział/a:

Ale ja nie mieszkam w Rumunii :luzik:
Ale ja nie mieszkam w Rumunii :luzik:
22 września 2012, 12:03 [cytuj]
https://twitter.com/HotspurTickets
https://twitter.com/HotspurTickets
"One Yid could handle 5 arses" - mój kumpel Jay z Lower Tier
22 września 2012, 12:14 [cytuj]
jin_tae powiedział/a:

tak - tylko, żeby dostać się z Polski do Bukaresztu trzeba stracić 400 zł:mysli:
tak - tylko, żeby dostać się z Polski do Bukaresztu trzeba stracić 400 zł:mysli:
22 września 2012, 12:21 [cytuj]
Dobra - trzaskal, walu, ja - ktoś jeszcze?:tak: Myślę, że moglibyśmy na Wigan [3 XI] polecieć - mamy jeszcze czas, żeby wszystko dograć:mysli:
Dobra - trzaskal, walu, ja - ktoś jeszcze?:tak: Myślę, że moglibyśmy na Wigan [3 XI] polecieć - mamy jeszcze czas, żeby wszystko dograć:mysli:
22 września 2012, 12:31 [cytuj]
http://www.tottenhamhotspur.com/spurs/Tickets/ticket-prices.page?

Wigan - mecz kat. C:cwaniak: - CENY OD 17 do 47 funtów - czyli od:
:ok:88 do 245 zł
http://www.tottenhamhotspur.com/spurs/Tickets/ticket-prices.page? Wigan - mecz kat. C:cwaniak: - CENY OD 17 do 47 funtów - czyli od: :ok:88 do 245 zł
22 września 2012, 12:59 [cytuj]
Może być Wigan. Jestem za. Organizujmy się! Nie wiem jak Wy, ja mogę już w piątek lecieć.
Może być Wigan. Jestem za. Organizujmy się! Nie wiem jak Wy, ja mogę już w piątek lecieć
22 września 2012, 14:26 [cytuj]
Czy trzeba miec membera by pojsc na mecz?
22 września 2012, 14:40 [cytuj]
Gan1982 powiedział/a:

Nie trzeba mieć bo od czwartku już możesz jako non-member kupić.
Nie trzeba mieć bo od czwartku już możesz jako non-member kupić
22 września 2012, 15:09 [cytuj]
trzaskal powiedział/a:
Nie trzeba mieć bo od czwartku już możesz jako non-member kupić

Właśnie TRZASKAL - chłopaki ze Śląska mówili, że pojechali tak w ciemno (bez biletów) kilka razy i tylko raz nie pochytali biletów ... oglądali wtedy mecz w jakimś pubie w pobliżu WHL -- i też było OK:ok: - prawdopodobieństwo, że nie będzie tych 100 - 200 wolnych miejsc na tym meczu jest niewielkie... od jakiegoś czasu śledzę ilość kibiców w meczach TOTT na swoim stadionie w PL. Najczęściej jest 36120 - 36160 ... a obiekt mieści 36240 osób. :tak:

Dlatego pojedziemy w piątek i jak tylko się zakwaterujemy - pojedziemy na WHL kupić bilety:ok:
Właśnie TRZASKAL - chłopaki ze Śląska mówili, że pojechali tak w ciemno (bez biletów) kilka razy i tylko raz nie pochytali biletów ... oglądali wtedy mecz w jakimś pubie w pobliżu WHL -- i też było OK:ok: - prawdopodobieństwo, że nie będzie tych 100 - 200 wolnych miejsc na tym meczu jest niewielkie... od jakiegoś czasu śledzę ilość kibiców w meczach TOTT na swoim stadionie w PL. Najczęściej jest 36120 - 36160 ... a obiekt mieści 36240 osób. :tak: Dlatego pojedziemy w piątek i jak tylko się zakwaterujemy - pojedziemy na WHL kupić bilety:ok:
22 września 2012, 16:43 [cytuj]
RAFO THFC powiedział/a:
Właśnie TRZASKAL - chłopaki ze Śląska mówili, że pojechali tak w ciemno (bez biletów) kilka razy i tylko raz nie pochytali biletów ... oglądali wtedy mecz w jakimś pubie w pobliżu WHL -- i też było OK:ok: - prawdopodobieństwo, że nie będzie tych 100 - 200 wolnych miejsc na tym meczu jest niewielkie... od jakiegoś czasu śledzę ilość kibiców w meczach TOTT na swoim stadionie w PL. Najczęściej jest 36120 - 36160 ... a obiekt mieści 36240 osób. :tak:

Dlatego pojedziemy w piątek i jak tylko się zakwaterujemy - pojedziemy na WHL kupić bilety:ok:

A ja Ci proponuje kupić bilet jako non-member na stronie bo widzę, że mało jest już dostępnych. Tym bardziej, że jak już jesteś na meczu kat. C to warto zobaczyć na WHL. Na mecz do pubu to warto na anali, cwelsi, WHU czy innych mułów pojechać. Pamiętaj tylko żebyś koszulkę miał na sobie bo Cię bez membera lub koszulki nie wpuszczą do pubów wokół WHL:-)
A ja Ci proponuje kupić bilet jako non-member na stronie bo widzę, że mało jest już dostępnych. Tym bardziej, że jak już jesteś na meczu kat. C to warto zobaczyć na WHL. Na mecz do pubu to warto na anali, cwelsi, WHU czy innych mułów pojechać. Pamiętaj tylko żebyś koszulkę miał na sobie bo Cię bez membera lub koszulki nie wpuszczą do pubów wokół WHL:-)
22 września 2012, 17:23 [cytuj]
RAFO THFC powiedział/a:
od jakiegoś czasu śledzę ilość kibiców w meczach TOTT na swoim stadionie w PL. Najczęściej jest 36120 - 36160 ... a obiekt mieści 36240 osób. :tak: Dlatego pojedziemy w piątek i jak tylko się zakwaterujemy - pojedziemy na WHL kupić bilety:ok:

Pamiętaj, że te kilkadziesiąt pustych miejsc może być z sektora gości ;P
Can't Smile Without You!!!
22 września 2012, 17:28 [cytuj]
tuczi powiedział/a:

No właśnie zawsze możesz kupić bilet na South Stand :D
No właśnie zawsze możesz kupić bilet na South Stand :D
22 września 2012, 20:36 [cytuj]
No to sprawa jest jasna. Ja z Polspurem lecimy 01.11 i wracamy 05.11. Bilety wizzem z Modlina 468 dla dwóch osób w dwie strony.Mam jeszcze dwa wolne miejsca z/do Wawy/Modlina w aucie. THFC-Wigan 9-1 :-)
No to sprawa jest jasna. Ja z Polspurem lecimy 01.11 i wracamy 05.11. Bilety wizzem z Modlina 468 dla dwóch osób w dwie strony.Mam jeszcze dwa wolne miejsca z/do Wawy/Modlina w aucie. THFC-Wigan 9-1 :-)
23 września 2012, 19:09 [cytuj]
No i dupa, nie bylem na meczu :(
No i dupa, nie bylem na meczu :(
24 września 2012, 13:52 [cytuj]
Bilety na Wigan kupione:-) Kto jeszcze?
Bilety na Wigan kupione:-) Kto jeszcze?
<  1  2  3  4  5    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 20%
2-3 0%
4-6 20%
7-10 20%
11-20 40%
5 oddanych głosów
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 20 Zarejestrowanych użytkowników: 5256 Ostatnio zarejestrowany: bartekbartek321

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się