Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <  2  3  4  5  6    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Hyde Park » Zobaczyć mecz w Londynie
24 września 2012, 14:06 [cytuj]
Ja dam znać jutro ale raczej też się piszę. I w takim razie chętnie bym skorzystał z tego miejsca w aucie z Wawy i do Wawy :)
Ja dam znać jutro ale raczej też się piszę. I w takim razie chętnie bym skorzystał z tego miejsca w aucie z Wawy i do Wawy :)
24 września 2012, 21:26 [cytuj]
w robocie mi nie chcieli uwierzyc, że tak tanio tego wizza załatwiłeś :D Jak sobie dziś sprawdzałem to mi wyszło prawie 400 od łebka. Trafiłeś idealnie Tomeczku. Bóg Ci błogosław i święty Bazyli ;)
w robocie mi nie chcieli uwierzyc, że tak tanio tego wizza załatwiłeś :D Jak sobie dziś sprawdzałem to mi wyszło prawie 400 od łebka. Trafiłeś idealnie Tomeczku. Bóg Ci błogosław i święty Bazyli ;)
Na początku był kogut...
24 września 2012, 22:01 [cytuj]
polespur powiedział/a:

racja - ja właśnie kupiłem na FRU.PL bilet w dwie strony za 397 ZŁ ... jutro mają mi potwierdzić zakup na e-meila:tak:

Walu, Gaizka?
wylatuje o 10:25 2 LISTOPADA wracam 13:35:rotfl: 4 XI
racja - ja właśnie kupiłem na FRU.PL bilet w dwie strony za 397 ZŁ ... jutro mają mi potwierdzić zakup na e-meila:tak: Walu, Gaizka? wylatuje o 10:25 2 LISTOPADA wracam 13:35:rotfl: 4 XI
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
24 września 2012, 22:30 [cytuj]
polespur powiedział/a:

Ojjj kochany Grzesiu. Dziękuję Ci za błogosławieństwa. Ja, jako silny agnostyk bardzo to doceniam.
Ojjj kochany Grzesiu. Dziękuję Ci za błogosławieństwa. Ja, jako silny agnostyk bardzo to doceniam
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
24 września 2012, 22:38 [cytuj]
Poza tym mam Wizz Xclusive Club co mnie 60 zł kosztowało a każdy lot mam ok. 30% taniej. Już dawno mi się zwróciło!.
Mogę do ośmiu biletów kupić. Kto chętny .... proszę.
Poza tym mam Wizz Xclusive Club co mnie 60 zł kosztowało a każdy lot mam ok. 30% taniej. Już dawno mi się zwróciło!. Mogę do ośmiu biletów kupić. Kto chętny .... proszę
25 września 2012, 09:49 [cytuj]
bilet jest -:tak: - no to lecę !!
bilet jest -:tak: - no to lecę !!
25 września 2012, 12:56 [cytuj]
No to widzimy się w którymś z tych przybytków http://www.footballfancast.com/stadium/white-hart-lane
No to widzimy się w którymś z tych przybytków: http://www.footballfancast.com/stadium/white-hart-lane
25 września 2012, 20:51 [cytuj]
Właśnie zamawiam bilet na mecz przez stronę Tottenhamu (przekierowało mnie na stronę www.eticketing.co.uk) i mam mały problem. Przy wpisywaniu szczegółów transakcji zostałem poproszony o "Card Number" i nie jestem pewien czy to jest ten duży numer na karcie platniczej. Czy ktoś może pomóc? na poczatku myślałem że może chodzić o numer rachunku ale na pewno nie bo jest za długi i się nie mieści. Raczej an pewno nie chodzi też o numer karty do przelewów internetowych i ten numer o którym powiedziałem na poczatku to jedyny jaki mi przychodzi do głowy ale wolę się upewnić u kogoś kto już kiedyś kupował bilet.
Właśnie zamawiam bilet na mecz przez stronę Tottenhamu (przekierowało mnie na stronę www.eticketing.co.uk) i mam mały problem. Przy wpisywaniu szczegółów transakcji zostałem poproszony o "Card Number" i nie jestem pewien czy to jest ten duży numer na karcie platniczej. Czy ktoś może pomóc? na poczatku myślałem że może chodzić o numer rachunku ale na pewno nie bo jest za długi i się nie mieści. Raczej an pewno nie chodzi też o numer karty do przelewów internetowych i ten numer o którym powiedziałem na poczatku to jedyny jaki mi przychodzi do głowy ale wolę się upewnić u kogoś kto już kiedyś kupował bilet
25 września 2012, 20:53 [cytuj]
trzaskal powiedział/a:
Poza tym mam Wizz Xclusive Club co mnie 60 zł kosztowało a każdy lot mam ok. 30% taniej. Już dawno mi się zwróciło!.
Mogę do ośmiu biletów kupić. Kto chętny .... proszę

Można też skorzystać? 234 zł wychodzi w dwie strony tak? I wylot 1 listopada a powrót 5 z lotniska w Modlinie pod Warszawą, tak? ;>
Można też skorzystać? 234 zł wychodzi w dwie strony tak? I wylot 1 listopada a powrót 5 z lotniska w Modlinie pod Warszawą, tak? ;>
25 września 2012, 21:05 [cytuj]
"Card number" to 16to cyfrowy numer z "przodu" karty, powyżej nazwiska właściciela ;)
"Card number" to 16to cyfrowy numer z "przodu" karty, powyżej nazwiska właściciela ;)
Can't Smile Without You!!!
25 września 2012, 21:59 [cytuj]
Dzięki, bilet kupiony, teraz jeszcze tylko z Trzaskalem dogadać się co do lotniczego :) Już się nie mogę doczekać :D
Dzięki, bilet kupiony, teraz jeszcze tylko z Trzaskalem dogadać się co do lotniczego :) Już się nie mogę doczekać :D
25 września 2012, 22:23 [cytuj]
Walu powiedział/a:

Walu, Ty chcesz z Wawy czy Krakowa??
Walu, Ty chcesz z Wawy czy Krakowa??
25 września 2012, 22:36 [cytuj]
Cena obecnie z Wawy już 304 PLN chyba, że powrót we wtorek to cena 194 PLN
Cena obecnie z Wawy już 304 PLN chyba, że powrót we wtorek to cena 194 PLN
25 września 2012, 23:01 [cytuj]
trzaskal powiedział/a:
No to widzimy się w którymś z tych przybytków http://www.footballfancast.com/stadium/white-hart-lane[/quote]

SPOKO - ZNAJDZIEMY SIĘ:ok:
SPOKO - ZNAJDZIEMY SIĘ:ok:
25 września 2012, 23:02 [cytuj]
:rotfl:

SORKI
:rotfl: SORKI
25 września 2012, 23:07 [cytuj]
RAFO THFC powiedział/a:
:rotfl:

SORKI

??
??
25 września 2012, 23:12 [cytuj]
Walu, wysłałem Ci priva.
Walu, wysłałem Ci priva
26 września 2012, 20:08 [cytuj]
:tak:
:tak:
26 września 2012, 20:08 [cytuj]
:brawo:
:brawo:
26 września 2012, 20:10 [cytuj]
a wy Trzaskal w jakim sektorze macie bilety?
a wy Trzaskal w jakim sektorze macie bilety?
|<  <  2  3  4  5  6    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 20%
2-3 0%
4-6 20%
7-10 20%
11-20 40%
5 oddanych głosów
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 12 Zarejestrowanych użytkowników: 5256 Ostatnio zarejestrowany: bartekbartek321

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się