Forum dyskusyjne
4 października 2012, 22:20 [cytuj]
Walu powiedział/a:
Ja swój już mam wydrukowany

Ja też -
Drukować trzeba na A4, koniecznie w kolorze?? Tak?
Ja też - :tak:
Drukować trzeba na A4, koniecznie w kolorze?? Tak?:mysli:
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
4 października 2012, 22:25 [cytuj]
:cwaniak:
4 października 2012, 23:18 [cytuj]
RAFO THFC powiedział/a:
Ja też -
Drukować trzeba na A4, koniecznie w kolorze?? Tak?

Mam nadzieję, że w Anglii nie drukuje się meczów:-)
Mam nadzieję, że w Anglii nie drukuje się meczów:-)
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
5 października 2012, 12:44 [cytuj]
Warto zaliczyć Stadium Tour choćby po to ,żeby zobaczyć jak wygląda szatnia gości a jak gospodarzy.Ponoć to tradycja w EPL. I dostaniesz smycz.
Warto zaliczyć Stadium Tour choćby po to ,żeby zobaczyć jak wygląda szatnia gości a jak gospodarzy.Ponoć to tradycja w EPL. I dostaniesz smycz
"One Yid could handle 5 arses" - mój kumpel Jay z Lower Tier
5 października 2012, 12:56 [cytuj]
panowie jak załatwić sobie bilety nie będąc memberem? Czy ktoś będący na miejscu również nie mający membera może jakoś załatwić bilety żeby były na pewno? Bo zastanawiam się czy bukować bilety lotnicze na mecz ze Swansea, ale nie mam pewności czy wejdę na mecz. Wiem że mogę poczekać na sprzedaż ogólną ale jest ryzyko wtedy że się nie załapię
panowie jak załatwić sobie bilety nie będąc memberem? Czy ktoś będący na miejscu również nie mający membera może jakoś załatwić bilety żeby były na pewno? Bo zastanawiam się czy bukować bilety lotnicze na mecz ze Swansea, ale nie mam pewności czy wejdę na mecz. Wiem że mogę poczekać na sprzedaż ogólną ale jest ryzyko wtedy że się nie załapię
5 października 2012, 13:20 [cytuj]
Na pewno kupisz w sprzedaży ogólnej tylko musisz często i cierpliwie klikać. Poza tym polecam założyć konto na Twitterze i obserwować @HotspurTickets. To jest konto na którym kibice ogłaszają chęć odstąpienia biletów. Zasada jest taka ,że oferowane bilety odstępuje się "po cenie", bez zarabiania.
Na pewno kupisz w sprzedaży ogólnej tylko musisz często i cierpliwie klikać. Poza tym polecam założyć konto na Twitterze i obserwować @HotspurTickets. To jest konto na którym kibice ogłaszają chęć odstąpienia biletów. Zasada jest taka ,że oferowane bilety odstępuje się "po cenie", bez zarabiania
"One Yid could handle 5 arses" - mój kumpel Jay z Lower Tier
5 października 2012, 16:31 [cytuj]
kamildoman powiedział/a:
https://www.eticketing.co.uk/tottenhamhotspur/default.aspx?utm_source=top-nav&utm_medium=thfc-site-new&utm_campaign=eticketing&splash=/retail/autumn-winter-2012
Wejdź tu. Zarejestruj się. Wskakujesz na "buy ticket" - jak pokaże Ci się szkic stadionu, będziesz widział gdzie są jeszcze miejsca wolne {te sektory są zaznaczone na kolor pomarańczowy} ... na 99% półtora miesiąca przed meczem będzie około 50 do 100 wolnych miejsc. Jak już kupisz za pomocą karty kredytowej - naciśnij na dole TICKETFAST - po minucie, bilet przyjdzie Ci na e-meila do wydrukowania
https://www.eticketing.co.uk/tottenhamhotspur/default.aspx?utm_source=top-nav&utm_medium=thfc-site-new&utm_campaign=eticketing&splash=/retail/autumn-winter-2012
Wejdź tu. Zarejestruj się. Wskakujesz na "buy ticket" - jak pokaże Ci się szkic stadionu, będziesz widział gdzie są jeszcze miejsca wolne {te sektory są zaznaczone na kolor pomarańczowy} ... na 99% półtora miesiąca przed meczem będzie około 50 do 100 wolnych miejsc. Jak już kupisz za pomocą karty kredytowej - naciśnij na dole TICKETFAST - po minucie, bilet przyjdzie Ci na e-meila do wydrukowania:tak:
9 października 2012, 15:32 [cytuj]
Dziękuję wszystkim za odpowiedź! Mam jeszcze pytanie odnośnie tanich noclegów w Londynie. Ma ktoś sprawdzonego i moze polecić ??
Dziękuję wszystkim za odpowiedź! Mam jeszcze pytanie odnośnie tanich noclegów w Londynie. Ma ktoś sprawdzonego i moze polecić ??
9 października 2012, 19:32 [cytuj]
No, będzie mi brakować The Toll Gate
No, będzie mi brakować The Toll Gate ;)
Na początku był kogut...
9 października 2012, 20:18 [cytuj]
trzaskal powiedział/a:
Nie tym razem u siostry Grzesia ok. 20 mil od centrum. Ale jak znam życie to nasze zwiedzanie ograniczy się do zwiedzania pubów także możemy się w jakimś Weatherspoonie spotkać
hahaha oplułem monitor
hahaha oplułem monitor :luzik:
Na początku był kogut...
9 października 2012, 22:14 [cytuj]
polespur powiedział/a:
hahaha oplułem monitor

a co?? masz inny program zwiedzania?
a co?? masz inny program zwiedzania? :D
10 października 2012, 01:36 [cytuj]
Royal powiedział/a:
Ja lecę 22 listopada do Londynu od czw-niedzieli bo Moja wyłapała tanie loty z Ryanaira, 100PLN w dwie strony na osobę. Niestety meczu nie dam rady obejrzeć bo wypada akurat w niedzielę popoludniu a tego dnia o 12 mam lot powrotny...
Mimo wszystko chciałbym wejść na stadion, pozwiedzać, porobić zdjęć itd. ale przeraża mnie cena... 17 Funtów za 90-120 min zwiedzania to lekka przesada.

Był ktoś na takiej wycieczce po stadionie? Warto zapłacić?
ja byłem na takim zwiedzaniu na Anfield i powiem Ci że warto
ja byłem na takim zwiedzaniu na Anfield i powiem Ci że warto ;)
.upadamy na dno by odbić się od niego.
11 października 2012, 14:19 [cytuj]
Już zdecydowałem się na Tour po WHL. Wylot do Londynu bez tego byłby pozbawiony sensu. Po powrocie zdam relację dla potomnych czy warto
kamildoman powiedział/a:
Dołączam się do pytania
Dołączam się do pytania
17 października 2012, 20:40 [cytuj]
jeszcze 2 i pół tygodnia - nie mogę się doczekać
jeszcze 2 i pół tygodnia - nie mogę się doczekać :rotfl:
17 października 2012, 21:35 [cytuj]
Ja wybieram sie 20 kwietnia na mecz z Man.City. A stadion tour naprawdę warto zaliczyć
Ja wybieram sie 20 kwietnia na mecz z Man.City. A stadion tour naprawdę warto zaliczyć
17 października 2012, 22:58 [cytuj]
RAFO THFC powiedział/a:
jeszcze 2 i pół tygodnia - nie mogę się doczekać

daj mi na priva nr tel. to się w pubie przy WHL spotkamy.
daj mi na priva nr tel. to się w pubie przy WHL spotkamy
18 października 2012, 16:20 [cytuj]
Panowie jakie są sposoby płatności przy rezerwacji biletów ze strony
www.eticketing.co.uk ? Konkretnie chodzi mi o to czy można jakoś inaczej zapłacić niż przy pomocy karty kredytowej ?
Panowie jakie są sposoby płatności przy rezerwacji biletów ze strony www.eticketing.co.uk ? Konkretnie chodzi mi o to czy można jakoś inaczej zapłacić niż przy pomocy karty kredytowej ?
18 października 2012, 16:35 [cytuj]
kamildoman powiedział/a:
www.eticketing.co.uk ? Konkretnie chodzi mi o to czy można jakoś inaczej zapłacić niż przy pomocy karty kredytowej ?
Tylko karta kredytowa.
Tylko karta kredytowa
18 października 2012, 17:29 [cytuj]
kamildoman powiedział/a:
Dokładnie - ja musiałem doznać łaski szwagra kolegi z pracy, który miał kartę kredytową.
Dokładnie - ja musiałem doznać łaski szwagra kolegi z pracy, który miał kartę kredytową
18 października 2012, 17:31 [cytuj]
trzaskal powiedział/a:
daj mi na priva nr tel. to się w pubie przy WHL spotkamy
ok - ale i tak chyba się spotkamy w Wa-wie na derbach z CFC -- ja będę
ok - ale i tak chyba się spotkamy w Wa-wie na derbach z CFC -- ja będę:ok: