Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  5  6  7  8  9    >
Forum dyskusyjne » Hyde Park » Zobaczyć mecz w Londynie
6 listopada 2012, 01:00 [cytuj]
Bilety można w dwie strony spokojnie zmieścić się w 300 złotych, bilet na mecz też około 200-250, jeśli chodzi o nocleg to ja nocowałem za friko u cioci, ale z tego co mówił RAFO to płacił coś koło 50 funtów za noc, ale gdyby wcześniej ogarnął za nocleg to za 30 funtów też da radę. Jeśli chodzi o wejście bna stadion to ja polecam przy zamawianiu biletu wybrać opcję fast ticket i po chwili przychodzi bilet do wydrukowania w pdfie na maila, z takim biletem idziesz na stadion i wszystko jest tak rozpisane że bez problemu można znaleźć odpowiednie miejsce. Wchodzenie na stadion jest bardzo płynne, nie ma kolejek, my skończyliśmy piwko pół godziny przed meczem a 15 mintu później byłem już na stadionie. Co do kibicowania to juz napisałem w innym wątku co nieco, sądze że zupełnie inaczej (lepiej!!) wygląda to na meczach z czołówką. Na około stadionu jest kilak Spurs shopów, największy, z największym wyborem jest na południowo-wschodnim rogu, obok przystanku autobusowego, nie sposób nie zauważyć. Wybór bardzo duży, od majtek po kurtki :) inna sprawa, że każdą rzecz ze spurs shopu można zamówić przez internet a przesyłka kosztuje chyba 3 funty, więc nie drogo :)
Bilety można w dwie strony spokojnie zmieścić się w 300 złotych, bilet na mecz też około 200-250, jeśli chodzi o nocleg to ja nocowałem za friko u cioci, ale z tego co mówił RAFO to płacił coś koło 50 funtów za noc, ale gdyby wcześniej ogarnął za nocleg to za 30 funtów też da radę. Jeśli chodzi o wejście bna stadion to ja polecam przy zamawianiu biletu wybrać opcję fast ticket i po chwili przychodzi bilet do wydrukowania w pdfie na maila, z takim biletem idziesz na stadion i wszystko jest tak rozpisane że bez problemu można znaleźć odpowiednie miejsce. Wchodzenie na stadion jest bardzo płynne, nie ma kolejek, my skończyliśmy piwko pół godziny przed meczem a 15 mintu później byłem już na stadionie. Co do kibicowania to juz napisałem w innym wątku co nieco, sądze że zupełnie inaczej (lepiej!!) wygląda to na meczach z czołówką. Na około stadionu jest kilak Spurs shopów, największy, z największym wyborem jest na południowo-wschodnim rogu, obok przystanku autobusowego, nie sposób nie zauważyć. Wybór bardzo duży, od majtek po kurtki :) inna sprawa, że każdą rzecz ze spurs shopu można zamówić przez internet a przesyłka kosztuje chyba 3 funty, więc nie drogo :)
6 listopada 2012, 08:53 [cytuj]
RAFO THFC powiedział/a:
:cwaniak:
zaczynam myśleć o następnym wyjeździe Panowie:tak:

Ale chyba nie z tym składem bo jak dalej tak pójdzie to będziemy w Championchip grali:-)
Ale chyba nie z tym składem bo jak dalej tak pójdzie to będziemy w Championchip grali:-)
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
6 listopada 2012, 20:00 [cytuj]
trzaskal powiedział/a:

będą bilety po 10 funt:mysli:ów
będą bilety po 10 funt:mysli:ów
E.F.E.N.D.I.
6 listopada 2012, 22:29 [cytuj]
Dokładnie jak napisał Walu - wszystko się zgadza. Mnie ta eskapada kosztowała dużo - ale przepłaciłem i za nocleg i za samolot. Policzmy na w złotówkach - liczę funta po 5 zł. ----
Lot - 390 zł // Pociąg ze Stansted do Londynu i z powrotem - 200 zł // 2 noce w pokoju pseudo-hotelowym - 550 zł // bilety na autobusy 50 zł // wejściówka na WHL - 185 zł = 1375 zł ... nie liczę tego że musisz coś zjeść i napić się, no i pewnie kupisz sobie coś w Spurs Shop:tak:
Dokładnie jak napisał Walu - wszystko się zgadza. Mnie ta eskapada kosztowała dużo - ale przepłaciłem i za nocleg i za samolot. Policzmy na w złotówkach - liczę funta po 5 zł. ---- Lot - 390 zł // Pociąg ze Stansted do Londynu i z powrotem - 200 zł // 2 noce w pokoju pseudo-hotelowym - 550 zł // bilety na autobusy 50 zł // wejściówka na WHL - 185 zł = 1375 zł ... nie liczę tego że musisz coś zjeść i napić się, no i pewnie kupisz sobie coś w Spurs Shop:tak:
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
6 listopada 2012, 22:45 [cytuj]
Opracowałem jednak już opcje wyjazdu 1-noclegowego na WHL --- jeśli kupi się bilet odpowiednio wcześniej to można zejść do:
250 + 200 + 150 + 30 + 185 = 815 zł
albo hardcorowo lecisz rano,,, oglądasz mecz i wracasz w nocy -
250 + 200 + 185 (idziesz na piechotę z Tottenham Hale do WHL - 2 km) = 635 zł (!) ... ale jak samolot np: ma opóźnienie --- może cały plan pizdnąć i nie zobaczysz meczu:pies:
Opracowałem jednak już opcje wyjazdu 1-noclegowego na WHL --- jeśli kupi się bilet odpowiednio wcześniej to można zejść do: 250 + 200 + 150 + 30 + 185 = 815 zł albo hardcorowo lecisz rano,,, oglądasz mecz i wracasz w nocy - 250 + 200 + 185 (idziesz na piechotę z Tottenham Hale do WHL - 2 km) = 635 zł (!) ... ale jak samolot np: ma opóźnienie --- może cały plan pizdnąć i nie zobaczysz meczu:pies:
7 listopada 2012, 10:26 [cytuj]
Wszystko ładnie pięknie z tymi cenami, ale jednak nie przesadzałbym z tą taniością. Napinanie czegokolwiek równa się większe prawdopodobieństwo pęknięcia. To jest wyspa, to jest Londyn, ceny są jakie są i dobrze jest mieć trochę funciaków ze sobą. Pewne rzeczy mogą się dynamicznie kształtować i warto to też mieć na uwadze. Głupie oblodzenie lotniska (pamiętajcie, że to nie musi być w Anglii) i trzeba przekoczować np dobę. Zdałem sobię sprawę z tego jak byłem na meczu z Arsenalem. Uradowany jak cholera wjeżdżam na lotnisko a tam wszędzie "odwołany" . Dlaczego?? Wulkan wyj.... na Islandii i nie można latać. Ktoś powie, no to faktycznie pech etc. Wszystko racja, tylko ,że gdybyśmy w 5 minut nie podjeli decyzji o powrocie do Londynu i jazdy autobusem do Polski, to prawdopodobnie wróciłbym najwcześniej za tydzień. Telefon się rozgrzał, miejsca szybko zabukowane i się udało. Tylko, że to jest wyspa i za chwilę wszystko się przerzuca na drogi lądodwo-morskie, które i tak są zapchane, a tu trzeba tysiące ludzi dołożyć.
Gdyby parę funtów nie zostało , to pewnie byłaby dupa totalna. Nawet pożyczyć, ale mieć, wydawać nie trzeba. Z tymi lotami na zasadzie przyjedziesz rano, wylecisz w nocy, to da się zrobić. Tylko nie liźnie się Londynu, ja akurat to sobie cenię. Inna sprawa czy to będzie pasowac na terenie Polski, bo dla mnie atrakcja średnia startować np z Pyrzowic lub startować z Balic a wylądować w Modlinie.
Wszystko ładnie pięknie z tymi cenami, ale jednak nie przesadzałbym z tą taniością. Napinanie czegokolwiek równa się większe prawdopodobieństwo pęknięcia. To jest wyspa, to jest Londyn, ceny są jakie są i dobrze jest mieć trochę funciaków ze sobą. Pewne rzeczy mogą się dynamicznie kształtować i warto to też mieć na uwadze. Głupie oblodzenie lotniska (pamiętajcie, że to nie musi być w Anglii) i trzeba przekoczować np dobę. Zdałem sobię sprawę z tego jak byłem na meczu z Arsenalem. Uradowany jak cholera wjeżdżam na lotnisko a tam wszędzie "odwołany" . Dlaczego?? Wulkan wyj.... na Islandii i nie można latać. Ktoś powie, no to faktycznie pech etc. Wszystko racja, tylko ,że gdybyśmy w 5 minut nie podjeli decyzji o powrocie do Londynu i jazdy autobusem do Polski, to prawdopodobnie wróciłbym najwcześniej za tydzień. Telefon się rozgrzał, miejsca szybko zabukowane i się udało. Tylko, że to jest wyspa i za chwilę wszystko się przerzuca na drogi lądodwo-morskie, które i tak są zapchane, a tu trzeba tysiące ludzi dołożyć. Gdyby parę funtów nie zostało , to pewnie byłaby dupa totalna. Nawet pożyczyć, ale mieć, wydawać nie trzeba. Z tymi lotami na zasadzie przyjedziesz rano, wylecisz w nocy, to da się zrobić. Tylko nie liźnie się Londynu, ja akurat to sobie cenię. Inna sprawa czy to będzie pasowac na terenie Polski, bo dla mnie atrakcja średnia startować np z Pyrzowic lub startować z Balic a wylądować w Modlinie
Kogucie życie!
7 listopada 2012, 12:58 [cytuj]
Jedyna uwaga co do pociągu. Warto zakupić sobie bilety drogą elektroniczną. Bilety w dwie strony wychodzą wtedy jedynie 25 funtów. Należy jednak posiadać ze sobą kartę kredytową, którą dokonywało się zakupu, bo jest potrzebna do odebrania biletu w specjalnych automatach na dworcu. Tu jest link :
https://www.stanstedexpress.com/ryanair/Tickets.asp?SID={D66493EC-814A-4923-961B-0EB8BA7FED41}
Jedyna uwaga co do pociągu. Warto zakupić sobie bilety drogą elektroniczną. Bilety w dwie strony wychodzą wtedy jedynie 25 funtów. Należy jednak posiadać ze sobą kartę kredytową, którą dokonywało się zakupu, bo jest potrzebna do odebrania biletu w specjalnych automatach na dworcu. Tu jest link : https://www.stanstedexpress.com/ryanair/Tickets.asp?SID={D66493EC-814A-4923-961B-0EB8BA7FED41}
COYS
8 listopada 2012, 01:28 [cytuj]
teraz tak się oglądam i najbliższy mecz jaki można byłoby obejrzeć to z evertonem (mecze z najniższej półki albo już były albo są 1. stycznia :glupek: ) kurde te pociągi tutaj najgorsze 200 zł :/ no ogólnie nie ma co mówić, ale tania podróż ta po prostu nie może być :D
teraz tak się oglądam i najbliższy mecz jaki można byłoby obejrzeć to z evertonem (mecze z najniższej półki albo już były albo są 1. stycznia :glupek: ) kurde te pociągi tutaj najgorsze 200 zł :/ no ogólnie nie ma co mówić, ale tania podróż ta po prostu nie może być :D
8 listopada 2012, 13:48 [cytuj]
Czy na stadionie jest jakaś szatnia, albo szafki do wynajęcia żeby zostawić bagaż ? ?
Czy na stadionie jest jakaś szatnia, albo szafki do wynajęcia żeby zostawić bagaż ? ?
8 listopada 2012, 14:32 [cytuj]
kamildoman powiedział/a:

Nie wydaje mi sie, ale .... A chodzi Ci o tą wersję z dojechaniem i bezpośrednim powrotem?? To pewnie przechowalnie szybciej znajdziesz na lotnisku czy dworcu. Torbę jakąś tam mozesz wnieść z sobą. Wiadomo, że bez ostrych narzędzi, otwartych butelek etc.
Nie wydaje mi sie, ale .... A chodzi Ci o tą wersję z dojechaniem i bezpośrednim powrotem?? To pewnie przechowalnie szybciej znajdziesz na lotnisku czy dworcu. Torbę jakąś tam mozesz wnieść z sobą. Wiadomo, że bez ostrych narzędzi, otwartych butelek etc
Kogucie życie!
9 listopada 2012, 08:43 [cytuj]
Staszek powiedział/a:
Jedyna uwaga co do pociągu. Warto zakupić sobie bilety drogą elektroniczną. Bilety w dwie strony wychodzą wtedy jedynie 25 funtów. Należy jednak posiadać ze sobą kartę kredytową, którą dokonywało się zakupu, bo jest potrzebna do odebrania biletu w specjalnych automatach na dworcu. Tu jest link :
https://www.stanstedexpress.com/ryanair/Tickets.asp?SID={D66493EC-814A-4923-961B-0EB8BA7FED41}

dzięki za linka - przyda się
dzięki za linka - przyda się
12 listopada 2012, 21:52 [cytuj]
bilety na Panathinaikos (16.12.2012):tak: po 20 funtów :tak: - taniocha w tej LE
bilety na Panathinaikos (16.12.2012):tak: po 20 funtów :tak: - taniocha w tej LE
12 listopada 2012, 23:08 [cytuj]
RAFO THFC powiedział/a:

Jaka drużyna, jaka liga takie zainteresowanie:-)
Jaka drużyna, jaka liga takie zainteresowanie:-)
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
2 sierpnia 2013, 17:19 [cytuj]
Cześć!
Zarejestrowalam się na tym forum, żeby prosić Was o pomoc. Mianowicie pod koniec sierpnia mój mężczyzna obchodzi urodziny i chciałabym zrobić mu prezent w postaci wyjazdu na mecz Kogutów. Niestety nie mam pojęcia jak się za to zabrać. Jedyne co mogę zorganizować, to nocleg w Londku u znajomych. Jak zdobyć bilety? Może ktoś z Was wybiera się na jakiś mecz pod koniec sierpnia, na początku września i zabrałby ze sobą jednego mega zapalonego kibica? I jak to wyglada finansowo? Bardzo mi zależy żeby to wypaliło, please, help :)
Cześć! Zarejestrowalam się na tym forum, żeby prosić Was o pomoc. Mianowicie pod koniec sierpnia mój mężczyzna obchodzi urodziny i chciałabym zrobić mu prezent w postaci wyjazdu na mecz Kogutów. Niestety nie mam pojęcia jak się za to zabrać. Jedyne co mogę zorganizować, to nocleg w Londku u znajomych. Jak zdobyć bilety? Może ktoś z Was wybiera się na jakiś mecz pod koniec sierpnia, na początku września i zabrałby ze sobą jednego mega zapalonego kibica? I jak to wyglada finansowo? Bardzo mi zależy żeby to wypaliło, please, help :)
2 sierpnia 2013, 17:53 [cytuj]
Sorki, ale co wy macie z pociagami? Jedzcie busem, to w obie strony sie za mniej niz polowe 200 zl zmiescicie.

EDIT

O kurwa, myslalem ze to 2013...
Sorki, ale co wy macie z pociagami? Jedzcie busem, to w obie strony sie za mniej niz polowe 200 zl zmiescicie. EDIT O kurwa, myslalem ze to 2013
LMAO
2 sierpnia 2013, 20:47 [cytuj]
anaa powiedział/a:
Cześć!
Zarejestrowalam się na tym forum, żeby prosić Was o pomoc. Mianowicie pod koniec sierpnia mój mężczyzna obchodzi urodziny i chciałabym zrobić mu prezent w postaci wyjazdu na mecz Kogutów. Niestety nie mam pojęcia jak się za to zabrać. Jedyne co mogę zorganizować, to nocleg w Londku u znajomych. Jak zdobyć bilety? Może ktoś z Was wybiera się na jakiś mecz pod koniec sierpnia, na początku września i zabrałby ze sobą jednego mega zapalonego kibica? I jak to wyglada finansowo? Bardzo mi zależy żeby to wypaliło, please, help :)

---
super dziewczyna z Ciebie, tylko jeśli chcesz, żeby zobaczył mecz na przełomie 08/09 to już jest "po ptokach" --- po pierwsze na Swans w sierpniu nie ma już miejsc a na Norwich 14.09 masz jeszcze około 50 wolnych Available Seat ... więc się spiesz... Wchodzisz na oficjalną stronę, rejestrujesz się i później tu -------
https://www.eticketing.co.uk/tottenhamhotspur/default.aspx

--- kupujesz bilet przez neta, musisz mieć kartę kredytową bo inaczej nie dasz rady, no i jak już kupisz kliknij najlepiej ticketfast --- to bilet za minutę pojawi ci się na twoim e-meilu do wydrukowania

-- wydrukowany bilet wkładasz do koperty i dajesz solenizantowi :ok:
--- super dziewczyna z Ciebie, tylko jeśli chcesz, żeby zobaczył mecz na przełomie 08/09 to już jest "po ptokach" --- po pierwsze na Swans w sierpniu nie ma już miejsc a na Norwich 14.09 masz jeszcze około 50 wolnych Available Seat ... więc się spiesz... Wchodzisz na oficjalną stronę, rejestrujesz się i później tu ------- https://www.eticketing.co.uk/tottenhamhotspur/default.aspx --- kupujesz bilet przez neta, musisz mieć kartę kredytową bo inaczej nie dasz rady, no i jak już kupisz kliknij najlepiej ticketfast --- to bilet za minutę pojawi ci się na twoim e-meilu do wydrukowania -- wydrukowany bilet wkładasz do koperty i dajesz solenizantowi :ok:
2 sierpnia 2013, 21:58 [cytuj]
RAFO THFC powiedział/a:
---
super dziewczyna z Ciebie, tylko jeśli chcesz, żeby zobaczył mecz na przełomie 08/09 to już jest "po ptokach" --- po pierwsze na Swans w sierpniu nie ma już miejsc a na Norwich 14.09 masz jeszcze około 50 wolnych Available Seat ... więc się spiesz... Wchodzisz na oficjalną stronę, rejestrujesz się i później tu -------
https://www.eticketing.co.uk/tottenhamhotspur/default.aspx

--- kupujesz bilet przez neta, musisz mieć kartę kredytową bo inaczej nie dasz rady, no i jak już kupisz kliknij najlepiej ticketfast --- to bilet za minutę pojawi ci się na twoim e-meilu do wydrukowania

-- wydrukowany bilet wkładasz do koperty i dajesz solenizantowi :ok:

Dzieki :)
Faktycznie juz troche pozno. A moze sa jakies ciekawe mecze w listopadzie? Ewentualnie we wrzesniu? Pod koniec listopada a mamy okragla rocznice, wiec moze wtedy zrobilabym mu taki prezent a na urodziny wymysle cos innego. To nawet dobrze by sie zlozylo bo to nie jest tania impreza wiec mialabym wiecej czasu zeby ja zorganizowac zarowno od strony technicznej jak i finansowej. Wiem ze jego marzeniem byloby zobaczyc mecz z arsenalem badz innym, ,wrogiem''. Myslicie ze jest szansa w tych terminach?
Dzieki :) Faktycznie juz troche pozno. A moze sa jakies ciekawe mecze w listopadzie? Ewentualnie we wrzesniu? Pod koniec listopada a mamy okragla rocznice, wiec moze wtedy zrobilabym mu taki prezent a na urodziny wymysle cos innego. To nawet dobrze by sie zlozylo bo to nie jest tania impreza wiec mialabym wiecej czasu zeby ja zorganizowac zarowno od strony technicznej jak i finansowej. Wiem ze jego marzeniem byloby zobaczyc mecz z arsenalem badz innym, ,wrogiem''. Myslicie ze jest szansa w tych terminach?
2 sierpnia 2013, 22:59 [cytuj]
z Arse gramy 1 września na wyjeździe i w marcu 2014 na whl więc na ten drugi termin masz jeszcze szanse, ale musiałabyś wykupić membera - najlepiej BRONZ-a, żeby pochwytać ticket, a to kosztuje około 60 GBP ... no i bilet drugie tyle ... 5 X masz mecz derbowy z WHU - polecam - albo w listopadzie z MAN UTD
z Arse gramy 1 września na wyjeździe i w marcu 2014 na whl więc na ten drugi termin masz jeszcze szanse, ale musiałabyś wykupić membera - najlepiej BRONZ-a, żeby pochwytać ticket, a to kosztuje około 60 GBP ... no i bilet drugie tyle ... 5 X masz mecz derbowy z WHU - polecam - albo w listopadzie z MAN UTD
2 sierpnia 2013, 23:47 [cytuj]
Świetny pomysł na prezent. Taka żona to skarb :D
Świetny pomysł na prezent. Taka żona to skarb :D
3 sierpnia 2013, 10:35 [cytuj]
RAFO THFC powiedział/a:

A czy na Manchester tez trzeba kupic tego membera?
A czy na Manchester tez trzeba kupic tego membera?
|<  <<  <  5  6  7  8  9    >

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 20%
2-3 0%
4-6 20%
7-10 20%
11-20 40%
5 oddanych głosów
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 12 Zarejestrowanych użytkowników: 5256 Ostatnio zarejestrowany: bartekbartek321

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się