Forum dyskusyjne
5 lutego 2012, 13:17 [cytuj]
ZA!
Gramy chyba o 17, dzień to niedziela, ja osobiście nie mam planów jeszcze na marzec, więc prawdopodobnie będę.
Co do miejsca to chyba typy mamy stałe, ja bym był za dużą rezerwacją w Warce, ceny lepsze niż w Tortilli, będziemy mogli spokojnie drzeć japy bez zakłócania rodzinnych obiadów, ekrany też w miarę przyzwoite, dobre przejście do strefy dla palących, w miarę blisko do dworca. Chyba tylko jedzenia brak.
Wcześniej nie ma żądnego hitu, ale pewnie będą dawać Newcastle-Sunderland o 13.
Mapki i oprowadzanie do dogadania
ZA!
Gramy chyba o 17, dzień to niedziela, ja osobiście nie mam planów jeszcze na marzec, więc prawdopodobnie będę.
Co do miejsca to chyba typy mamy stałe, ja bym był za dużą rezerwacją w Warce, ceny lepsze niż w Tortilli, będziemy mogli spokojnie drzeć japy bez zakłócania rodzinnych obiadów, ekrany też w miarę przyzwoite, dobre przejście do strefy dla palących, w miarę blisko do dworca. Chyba tylko jedzenia brak.
Wcześniej nie ma żądnego hitu, ale pewnie będą dawać Newcastle-Sunderland o 13.
Mapki i oprowadzanie do dogadania:)
5 lutego 2012, 14:16 [cytuj]
Tez będę na pewno. Co do lokalizacji, to mamy jeszcze kupe czasu. Siaarrrra

nic nie stoi na przeszkodzie, aby spotkać sie również na derbach. Ależ mi sie marzy skopać dupy MU...
Tez będę na pewno. Co do lokalizacji, to mamy jeszcze kupe czasu. Siaarrrra :D nic nie stoi na przeszkodzie, aby spotkać sie również na derbach. Ależ mi sie marzy skopać dupy MU... :mysli:
5 lutego 2012, 14:34 [cytuj]
Ja chyba bede wlasnie podczas meczu z Woolami w Wawie(na dwoje babka wrozyla). Fajnie byloby sie spotkac. Wszystko zalezy od tego czy szybko mi wydadza wize czy tez nie(jak nie to zalapie sie na ten mecz z Arsenalem, jak szybko dostane wize to niestety od razu wracam do NL)
Ja chyba bede wlasnie podczas meczu z Woolami w Wawie(na dwoje babka wrozyla). Fajnie byloby sie spotkac. Wszystko zalezy od tego czy szybko mi wydadza wize czy tez nie(jak nie to zalapie sie na ten mecz z Arsenalem, jak szybko dostane wize to niestety od razu wracam do NL)
Life is short, too short to have fun
Life is long, too long to go wrong
5 lutego 2012, 14:43 [cytuj]
ja jednak proponuję na Arsenal - to w końcu derby! Nie ma lepszego dnia na zlot, niż ten mecz! Co Wy na to?
ja jednak proponuję na Arsenal - to w końcu derby! Nie ma lepszego dnia na zlot, niż ten mecz! Co Wy na to?
5 lutego 2012, 14:48 [cytuj]
Baro - przed chwila kumpel zapowiedzial mi, ze derby nie maja juz znaczenia bo Arsenal w tym sezonie nam nie podskoczy(w sensie w walce o miejsce w lidze) wiec sam juz nie wiem. Termin mi derbowy bardziej pasuje
Baro - przed chwila kumpel zapowiedzial mi, ze derby nie maja juz znaczenia bo Arsenal w tym sezonie nam nie podskoczy(w sensie w walce o miejsce w lidze) wiec sam juz nie wiem. Termin mi derbowy bardziej pasuje
Life is short, too short to have fun
Life is long, too long to go wrong
5 lutego 2012, 16:32 [cytuj]
Okej, z mojej strony Arsenal też jak najbardziej wchodzi w grę.
Okej, z mojej strony Arsenal też jak najbardziej wchodzi w grę
5 lutego 2012, 23:30 [cytuj]
Siara powiedział/a:
więc tak jak mówię, my na Arsenal jesteśmy w Wawie na 100%, na United niekoniecznie

Podpisuję się.
Podpisuję się
6 lutego 2012, 00:26 [cytuj]
Już Paweł napisał za mnie. Zdecydowanie Arsenal 26 w niedzielę.
Już Paweł napisał za mnie. Zdecydowanie Arsenal 26 w niedzielę
COYS
6 lutego 2012, 07:47 [cytuj]
Bleee, sory Paweł C., musiałem Cię w takim razie źle zrozumieć. Jak dla mnie, lepszy termin na mecz z Manchesterem. Dam wieczorem znać, czy ewentualnie lutowy termin by mi pasował
Bleee, sory Paweł C., musiałem Cię w takim razie źle zrozumieć. Jak dla mnie, lepszy termin na mecz z Manchesterem. Dam wieczorem znać, czy ewentualnie lutowy termin by mi pasował :)
Come on you Spurs!! //
Wir sind der zwölfte Mann und steh'n zu dir - Bayer 04
6 lutego 2012, 11:22 [cytuj]
na razie wychodzi, że większość się pisze na Arsenal. Ja oczywiście na MU też się mogę wybrać - nie ma problemu, ale gdzie Arsenal by nie był w tabeli mecze z tym właśnie rywalem są dla mnie spotkaniem najważniejszym. Zresztą już podczas ostatniego zlotu - ustalaliśmy, że to właśnie derby w lutym będą okazją do kolejnego spotkania.
na razie wychodzi, że większość się pisze na Arsenal. Ja oczywiście na MU też się mogę wybrać - nie ma problemu, ale gdzie Arsenal by nie był w tabeli mecze z tym właśnie rywalem są dla mnie spotkaniem najważniejszym. Zresztą już podczas ostatniego zlotu - ustalaliśmy, że to właśnie derby w lutym będą okazją do kolejnego spotkania
6 lutego 2012, 14:44 [cytuj]
dobra, a teraz w poszukiwaniu nowego fajnego miejsca w Warszawie do oglądania - czy ktoś był w Alter Pubie, Piwnicy przy Hożej, SomeplaceElse, czy Playerze?
dobra, a teraz w poszukiwaniu nowego fajnego miejsca w Warszawie do oglądania - czy ktoś był w Alter Pubie, Piwnicy przy Hożej, SomeplaceElse, czy Playerze?
6 lutego 2012, 15:15 [cytuj]
Marcin - ale z tym wyborem miejsca to nie przesadzaj. Wiesz, liczą się tylko dwie rzeczy - żeby był jakikolwiek telewizor (nawet 14 cali) i tani browar, bo przecież mecz tak naprawdę zawsze jest tylko dodatkiem do pospolitego naje**nia się
Marcin - ale z tym wyborem miejsca to nie przesadzaj. Wiesz, liczą się tylko dwie rzeczy - żeby był jakikolwiek telewizor (nawet 14 cali) i tani browar, bo przecież mecz tak naprawdę zawsze jest tylko dodatkiem do pospolitego naje**nia się:D
In a world full of Uniteds, Citys and Rovers, there is only One Hotspur!!!
6 lutego 2012, 16:31 [cytuj]
ginola powiedział/a:
Marcin - ale z tym wyborem miejsca to nie przesadzaj. Wiesz, liczą się tylko dwie rzeczy - żeby był jakikolwiek telewizor (nawet 14 cali) i tani browar, bo przecież mecz tak naprawdę zawsze jest tylko dodatkiem do pospolitego naje**nia się

nie no pełna zgoda - tylko coś nowego bym zobaczył, bo tam mi się już trochę nudzi, ale dziś to już nie ma sensu kombinować - myślę, że Warka to jakieś wyjście
nie no pełna zgoda - tylko coś nowego bym zobaczył, bo tam mi się już trochę nudzi, ale dziś to już nie ma sensu kombinować - myślę, że Warka to jakieś wyjście
6 lutego 2012, 17:02 [cytuj]
tak ja również za Arsenalem.

) według mnie lepsza okazja. jeśli tylko ktoś mnie zechce zabrać ze śląska to jestem w warszawie!
tak ja również za Arsenalem. ;)) według mnie lepsza okazja. jeśli tylko ktoś mnie zechce zabrać ze śląska to jestem w warszawie!
.upadamy na dno by odbić się od niego.
6 lutego 2012, 17:38 [cytuj]
Buuu, mnie niestety pasuje tylko marcowy termin z United;/
Buuu, mnie niestety pasuje tylko marcowy termin z United;/
Come on you Spurs!! //
Wir sind der zwölfte Mann und steh'n zu dir - Bayer 04