Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

1  2    >
Forum dyskusyjne » Hyde Park » 4 marca 2012 zlot Warszawa
5 lutego 2012, 13:17 [cytuj]
ZA!

Gramy chyba o 17, dzień to niedziela, ja osobiście nie mam planów jeszcze na marzec, więc prawdopodobnie będę.

Co do miejsca to chyba typy mamy stałe, ja bym był za dużą rezerwacją w Warce, ceny lepsze niż w Tortilli, będziemy mogli spokojnie drzeć japy bez zakłócania rodzinnych obiadów, ekrany też w miarę przyzwoite, dobre przejście do strefy dla palących, w miarę blisko do dworca. Chyba tylko jedzenia brak.

Wcześniej nie ma żądnego hitu, ale pewnie będą dawać Newcastle-Sunderland o 13.

Mapki i oprowadzanie do dogadania:)
ZA! Gramy chyba o 17, dzień to niedziela, ja osobiście nie mam planów jeszcze na marzec, więc prawdopodobnie będę. Co do miejsca to chyba typy mamy stałe, ja bym był za dużą rezerwacją w Warce, ceny lepsze niż w Tortilli, będziemy mogli spokojnie drzeć japy bez zakłócania rodzinnych obiadów, ekrany też w miarę przyzwoite, dobre przejście do strefy dla palących, w miarę blisko do dworca. Chyba tylko jedzenia brak. Wcześniej nie ma żądnego hitu, ale pewnie będą dawać Newcastle-Sunderland o 13. Mapki i oprowadzanie do dogadania:)
5 lutego 2012, 14:16 [cytuj]
Tez będę na pewno. Co do lokalizacji, to mamy jeszcze kupe czasu. Siaarrrra :D nic nie stoi na przeszkodzie, aby spotkać sie również na derbach. Ależ mi sie marzy skopać dupy MU... :mysli:
Tez będę na pewno. Co do lokalizacji, to mamy jeszcze kupe czasu. Siaarrrra :D nic nie stoi na przeszkodzie, aby spotkać sie również na derbach. Ależ mi sie marzy skopać dupy MU... :mysli:
5 lutego 2012, 14:34 [cytuj]
Ja chyba bede wlasnie podczas meczu z Woolami w Wawie(na dwoje babka wrozyla). Fajnie byloby sie spotkac. Wszystko zalezy od tego czy szybko mi wydadza wize czy tez nie(jak nie to zalapie sie na ten mecz z Arsenalem, jak szybko dostane wize to niestety od razu wracam do NL)
Ja chyba bede wlasnie podczas meczu z Woolami w Wawie(na dwoje babka wrozyla). Fajnie byloby sie spotkac. Wszystko zalezy od tego czy szybko mi wydadza wize czy tez nie(jak nie to zalapie sie na ten mecz z Arsenalem, jak szybko dostane wize to niestety od razu wracam do NL)
Life is short, too short to have fun Life is long, too long to go wrong
5 lutego 2012, 14:43 [cytuj]
ja jednak proponuję na Arsenal - to w końcu derby! Nie ma lepszego dnia na zlot, niż ten mecz! Co Wy na to?
ja jednak proponuję na Arsenal - to w końcu derby! Nie ma lepszego dnia na zlot, niż ten mecz! Co Wy na to?
5 lutego 2012, 14:48 [cytuj]
Baro - przed chwila kumpel zapowiedzial mi, ze derby nie maja juz znaczenia bo Arsenal w tym sezonie nam nie podskoczy(w sensie w walce o miejsce w lidze) wiec sam juz nie wiem. Termin mi derbowy bardziej pasuje
Baro - przed chwila kumpel zapowiedzial mi, ze derby nie maja juz znaczenia bo Arsenal w tym sezonie nam nie podskoczy(w sensie w walce o miejsce w lidze) wiec sam juz nie wiem. Termin mi derbowy bardziej pasuje
Life is short, too short to have fun Life is long, too long to go wrong
5 lutego 2012, 16:32 [cytuj]
Okej, z mojej strony Arsenal też jak najbardziej wchodzi w grę.
Okej, z mojej strony Arsenal też jak najbardziej wchodzi w grę
5 lutego 2012, 23:30 [cytuj]
Siara powiedział/a:
więc tak jak mówię, my na Arsenal jesteśmy w Wawie na 100%, na United niekoniecznie :)

Podpisuję się.
Podpisuję się
6 lutego 2012, 00:26 [cytuj]
Już Paweł napisał za mnie. Zdecydowanie Arsenal 26 w niedzielę.
Już Paweł napisał za mnie. Zdecydowanie Arsenal 26 w niedzielę
COYS
6 lutego 2012, 07:47 [cytuj]
Bleee, sory Paweł C., musiałem Cię w takim razie źle zrozumieć. Jak dla mnie, lepszy termin na mecz z Manchesterem. Dam wieczorem znać, czy ewentualnie lutowy termin by mi pasował :)
Bleee, sory Paweł C., musiałem Cię w takim razie źle zrozumieć. Jak dla mnie, lepszy termin na mecz z Manchesterem. Dam wieczorem znać, czy ewentualnie lutowy termin by mi pasował :)
Come on you Spurs!! // Wir sind der zwölfte Mann und steh'n zu dir - Bayer 04
6 lutego 2012, 11:22 [cytuj]
na razie wychodzi, że większość się pisze na Arsenal. Ja oczywiście na MU też się mogę wybrać - nie ma problemu, ale gdzie Arsenal by nie był w tabeli mecze z tym właśnie rywalem są dla mnie spotkaniem najważniejszym. Zresztą już podczas ostatniego zlotu - ustalaliśmy, że to właśnie derby w lutym będą okazją do kolejnego spotkania.
na razie wychodzi, że większość się pisze na Arsenal. Ja oczywiście na MU też się mogę wybrać - nie ma problemu, ale gdzie Arsenal by nie był w tabeli mecze z tym właśnie rywalem są dla mnie spotkaniem najważniejszym. Zresztą już podczas ostatniego zlotu - ustalaliśmy, że to właśnie derby w lutym będą okazją do kolejnego spotkania
6 lutego 2012, 14:44 [cytuj]
dobra, a teraz w poszukiwaniu nowego fajnego miejsca w Warszawie do oglądania - czy ktoś był w Alter Pubie, Piwnicy przy Hożej, SomeplaceElse, czy Playerze?
dobra, a teraz w poszukiwaniu nowego fajnego miejsca w Warszawie do oglądania - czy ktoś był w Alter Pubie, Piwnicy przy Hożej, SomeplaceElse, czy Playerze?
6 lutego 2012, 15:15 [cytuj]
Marcin - ale z tym wyborem miejsca to nie przesadzaj. Wiesz, liczą się tylko dwie rzeczy - żeby był jakikolwiek telewizor (nawet 14 cali) i tani browar, bo przecież mecz tak naprawdę zawsze jest tylko dodatkiem do pospolitego naje**nia się:D
Marcin - ale z tym wyborem miejsca to nie przesadzaj. Wiesz, liczą się tylko dwie rzeczy - żeby był jakikolwiek telewizor (nawet 14 cali) i tani browar, bo przecież mecz tak naprawdę zawsze jest tylko dodatkiem do pospolitego naje**nia się:D
In a world full of Uniteds, Citys and Rovers, there is only One Hotspur!!!
6 lutego 2012, 16:31 [cytuj]
ginola powiedział/a:

nie no pełna zgoda - tylko coś nowego bym zobaczył, bo tam mi się już trochę nudzi, ale dziś to już nie ma sensu kombinować - myślę, że Warka to jakieś wyjście
nie no pełna zgoda - tylko coś nowego bym zobaczył, bo tam mi się już trochę nudzi, ale dziś to już nie ma sensu kombinować - myślę, że Warka to jakieś wyjście
6 lutego 2012, 17:02 [cytuj]
tak ja również za Arsenalem. ;)) według mnie lepsza okazja. jeśli tylko ktoś mnie zechce zabrać ze śląska to jestem w warszawie!
tak ja również za Arsenalem. ;)) według mnie lepsza okazja. jeśli tylko ktoś mnie zechce zabrać ze śląska to jestem w warszawie!
.upadamy na dno by odbić się od niego.
6 lutego 2012, 17:38 [cytuj]
Buuu, mnie niestety pasuje tylko marcowy termin z United;/
Buuu, mnie niestety pasuje tylko marcowy termin z United;/
Come on you Spurs!! // Wir sind der zwölfte Mann und steh'n zu dir - Bayer 04
1  2    >

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 33.33%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 66.67%
3 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 87 Zarejestrowanych użytkowników: 5255 Ostatnio zarejestrowany: maciek_1984

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się