Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

1  2  3    >
Forum dyskusyjne » Hyde Park » Ledley King - być albo nie być
3 marca 2012, 11:26 [cytuj]
Najlepiej było by gdyby Ledley przełamał się i przyjął warunki Tottenhamu, ale jeśli nie chce..no to cóż...Verthongen pewnie przyjdzie w lato, mamy wielu ŚO..Ale jednak Ledley to Ledley i chce go dalej w Tott..
Najlepiej było by gdyby Ledley przełamał się i przyjął warunki Tottenhamu, ale jeśli nie chce..no to cóż...Verthongen pewnie przyjdzie w lato, mamy wielu ŚO..Ale jednak Ledley to Ledley i chce go dalej w Tott
To dare is to do.
3 marca 2012, 11:30 [cytuj]
Słyszysz Ledley King, myślisz SPURS albo kolano. Osobiście uważam iż powinien zostać, w końcu to nasza legenda i wychowanek. Faktycznie, ostatnio opuścił loty i nie jest to ten King którego znamy.
Słyszysz Ledley King, myślisz SPURS albo kolano. Osobiście uważam iż powinien zostać, w końcu to nasza legenda i wychowanek. Faktycznie, ostatnio opuścił loty i nie jest to ten King którego znamy
3 marca 2012, 11:32 [cytuj]
Z całym szacunkiem dla Ledleya, podziwiam jego umiejętności, a w szczególności jego spokój i to co wnosi do drużyny, tego ducha zwycięstwa lecz uważam, że powinien znaleźć się już nowy piłkarz na jego miejsce np. Jan Vertonghen. Potrzebny jest godny zastępca.
Z całym szacunkiem dla Ledleya, podziwiam jego umiejętności, a w szczególności jego spokój i to co wnosi do drużyny, tego ducha zwycięstwa lecz uważam, że powinien znaleźć się już nowy piłkarz na jego miejsce np. Jan Vertonghen. Potrzebny jest godny zastępca
"Taką ja mam po ojcu zasadę życiową: Boso, ale w ostrogach."
3 marca 2012, 12:21 [cytuj]
a ja bym chciał żeby następcą Kinga został Caulker. ma ku temu największe atuty :)
a ja bym chciał żeby następcą Kinga został Caulker. ma ku temu największe atuty :)
.upadamy na dno by odbić się od niego.
3 marca 2012, 15:09 [cytuj]
King musi by. Przed kontuzjami odrzucił oferty lepszych wtedy drużyn od nas, wiele razy ratował nas a swą grą pokazywał młodszym jak mają grać i zachowywać się (tylko na boisku:) ). Niech dadzą mu normalny kontrakt ale z mniejszą np. o połowę tygodniówką.
King musi by. Przed kontuzjami odrzucił oferty lepszych wtedy drużyn od nas, wiele razy ratował nas a swą grą pokazywał młodszym jak mają grać i zachowywać się (tylko na boisku:) ). Niech dadzą mu normalny kontrakt ale z mniejszą np. o połowę tygodniówką
"Veni, vidi, vici" Jestem jaki jestem i dobrze mi z tym
3 marca 2012, 15:13 [cytuj]
Ja liczę, że naszymi środkowymi obrońcami w przyszłym sezonie będą: Kaboul, Dawson, Vertonghen, King i Caulker, także zakupiłbym tego Uvini'ego i wypożyczyłbym go do beniaminka Premier League, żeby się ogrywał. Pamiętajmy, że jest jeszcze Kyle Naughton na prawą obroną, mógłbym walczyć z Walkerem o prym na tej pozycji. Ściągnąłbym jakiegoś zmiennika dla BAE. Proponowałbym Antonio Lopeza. Co do jeszcze Kinga to więcej niż piłkarz dla nas i myślę, że powinien zostać tak czy inaczej.
Ja liczę, że naszymi środkowymi obrońcami w przyszłym sezonie będą: Kaboul, Dawson, Vertonghen, King i Caulker, także zakupiłbym tego Uvini'ego i wypożyczyłbym go do beniaminka Premier League, żeby się ogrywał. Pamiętajmy, że jest jeszcze Kyle Naughton na prawą obroną, mógłbym walczyć z Walkerem o prym na tej pozycji. Ściągnąłbym jakiegoś zmiennika dla BAE. Proponowałbym Antonio Lopeza. Co do jeszcze Kinga to więcej niż piłkarz dla nas i myślę, że powinien zostać tak czy inaczej
Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą...
3 marca 2012, 15:25 [cytuj]
raku powiedział/a:
Wszyscy wiemy, że kontrakt Ledleya Kinga dobiega końca. Sam zawodnik odrzucił ostatnio propozycję przedłużenia umowy, gdyż nie chciał zgodzić się na system płatności w formie "pay as you play". Dlatego też warto zastanowić się, czy ten zawodnik jest nam jeszcze potrzebny. Co myślicie? Jakie macie rozwiązania "królewskiego" problemu? :)

Rozważanie takich decyzji po tym jak Kingowi mecz nie wyszedł jest dla mnie nieodpowiedzialne, takich decyzji nie podejmuje się w emocjach.
Rozważanie takich decyzji po tym jak Kingowi mecz nie wyszedł jest dla mnie nieodpowiedzialne, takich decyzji nie podejmuje się w emocjach
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
3 marca 2012, 15:49 [cytuj]
A co myślicie o zaproponowaniu Kingowi roli piłkarzo-trenera? Podawajcie argumenty za i przeciw.
A co myślicie o zaproponowaniu Kingowi roli piłkarzo-trenera? Podawajcie argumenty za i przeciw
Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą...
3 marca 2012, 15:51 [cytuj]
raku powiedział/a:
Ale to nie ma żadnego związku z jakimkolwiek meczem. Jest już marzec, King odrzucił ostatnio propozycję kontraktu, wszyscy wiemy jak wygląda sprawa z jego zdrowiem, dlatego też warto zastanowić się, jaka ma być rola Ledleya w przyszłym sezonie

Więc rozumiem że jesteś za przedłużeniem kontraktu z Ledley King!?
Więc rozumiem że jesteś za przedłużeniem kontraktu z Ledley King!?
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
3 marca 2012, 16:18 [cytuj]
Wolałbym żeby King zakończył karierę niż przywdział koszulkę innego klubu. Po przeczytaniu "to niech spada do Stoke" od razu przypomniał mi się twój tekst Tottenham Ultras. Ledley King to nie Robbie Keane
Wolałbym żeby King zakończył karierę niż przywdział koszulkę innego klubu. Po przeczytaniu "to niech spada do Stoke" od razu przypomniał mi się twój tekst Tottenham Ultras. Ledley King to nie Robbie Keane
3 marca 2012, 16:36 [cytuj]
Sawik powiedział/a:
A co myślicie o zaproponowaniu Kingowi roli piłkarzo-trenera? Podawajcie argumenty za i przeciw

Nie ma takiej opcji. To nie FM czy fifa, gdzie mozna pilkarzowi pozwalac grac jak i trenowac kolegow z druzyny. Nie wyobrazam sobie aby king mial prawo mowic dawsonowi czy Kaboulowi co i jak maja robic...

Czysta glupota moim zdaniem.

Co do samego Kinga. Nie wiem czy jest jakis pilkarz w premiership z kontraktem pay as you play. To bardzo dobre rozwiazanie. Ewentualnie mniejszy kontrakt z premiami za zero z tylu.
Nie ma takiej opcji. To nie FM czy fifa, gdzie mozna pilkarzowi pozwalac grac jak i trenowac kolegow z druzyny. Nie wyobrazam sobie aby king mial prawo mowic dawsonowi czy Kaboulowi co i jak maja robic... Czysta glupota moim zdaniem. Co do samego Kinga. Nie wiem czy jest jakis pilkarz w premiership z kontraktem pay as you play. To bardzo dobre rozwiazanie. Ewentualnie mniejszy kontrakt z premiami za zero z tylu
Life is short, too short to have fun Life is long, too long to go wrong
3 marca 2012, 16:39 [cytuj]
King jako kapitan z ogromnym doświadczeniem chyba nawet powinien im mówić co maja robić.
King jako kapitan z ogromnym doświadczeniem chyba nawet powinien im mówić co maja robić
3 marca 2012, 16:49 [cytuj]
ale inaczej beda go traktowac jako kolege z zespolu mowiacego co maja robic a inaczej jako przelozonego...

poza tym dwie pensje? Trenerska i zawodnicza? Nie ma szans aby King biegal na boisku za to co zarabiaja nasi trenerzy. King nie jest przyslowiowym must have w naszej druzynie. Bez Kinga Tottenham sie nie zawali ani nie zmieni sie o 180 stopni
ale inaczej beda go traktowac jako kolege z zespolu mowiacego co maja robic a inaczej jako przelozonego... poza tym dwie pensje? Trenerska i zawodnicza? Nie ma szans aby King biegal na boisku za to co zarabiaja nasi trenerzy. King nie jest przyslowiowym must have w naszej druzynie. Bez Kinga Tottenham sie nie zawali ani nie zmieni sie o 180 stopni
3 marca 2012, 16:53 [cytuj]
Lepiej dać mu jedną konkretną a kto wie może jako trener nie złapie kontuzji ;(
Lepiej dać mu jedną konkretną a kto wie może jako trener nie złapie kontuzji ;(
www.instagram.com/spursmaniak
3 marca 2012, 17:07 [cytuj]
Znajac jego szczescie to siadajac na lawke trenerska zlamie kosc ogonowa i tyle...
Znajac jego szczescie to siadajac na lawke trenerska zlamie kosc ogonowa i tyle
3 marca 2012, 20:37 [cytuj]
Po primo: King znaczy wiele nie tylko dla piłkarzy i kibiców, ale przede wszystkim dla młodych.
Po secundo: Mógłby trenować młodziesz i/lub (wybierz właściwe) rezerwy grając w 1 teamie pobierając tylko jedną pensje
Po primo: King znaczy wiele nie tylko dla piłkarzy i kibiców, ale przede wszystkim dla młodych. Po secundo: Mógłby trenować młodziesz i/lub (wybierz właściwe) rezerwy grając w 1 teamie pobierając tylko jedną pensje
"Veni, vidi, vici" Jestem jaki jestem i dobrze mi z tym
3 marca 2012, 22:39 [cytuj]
King powinien mieć nowy kontrakt, bo to jest jednak ikona. Niech pogra u nas do końca kariery, a potem niech szkoli defensywę, bo gdyby nie te cholerne kontuzje, to byłby najlepszy angielski obrońca (nie przesadzam, no może trochę) :D a w dalekiej przyszłości wyobrażam go sobie jako trenera, z którym wygramy LM... ahh, piękne by to było :) King to niesamowity gość, legenda, musi zostać na WHL!
King powinien mieć nowy kontrakt, bo to jest jednak ikona. Niech pogra u nas do końca kariery, a potem niech szkoli defensywę, bo gdyby nie te cholerne kontuzje, to byłby najlepszy angielski obrońca (nie przesadzam, no może trochę) :D a w dalekiej przyszłości wyobrażam go sobie jako trenera, z którym wygramy LM... ahh, piękne by to było :) King to niesamowity gość, legenda, musi zostać na WHL!
1  2  3    >

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 33.33%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 66.67%
3 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 78 Zarejestrowanych użytkowników: 5255 Ostatnio zarejestrowany: maciek_1984

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się