Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  12  13  14  15  16    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Hyde Park » Newsy i spam
4 sierpnia 2012, 23:16 [cytuj]
jin_tae powiedział/a:
ja już mam leci na ESPN. Dong won rozjebał system :D

Sunderland wiedział kogo ściąga xDDD

:rotfl: Bye Bye England
:rotfl: Bye Bye England
Life is short, too short to have fun Life is long, too long to go wrong
5 sierpnia 2012, 13:02 [cytuj]
jin_tae powiedział/a:
ja już mam leci na ESPN. Dong won rozjebał system :D Sunderland wiedział kogo ściąga xDDD

Porozmawiamy po choćby połówce sezonu...
Porozmawiamy po choćby połówce sezonu
Can't Smile Without You!!!
5 sierpnia 2012, 13:06 [cytuj]
tuczi powiedział/a:
Porozmawiamy po choćby połówce sezonu

Wiem zgrywam się tylko.:rotfl: Choć ludzie wypowiadają się o nim jak o wielkim talencie.
Wiem zgrywam się tylko.:rotfl: Choć ludzie wypowiadają się o nim jak o wielkim talencie
5 sierpnia 2012, 13:08 [cytuj]
jin_tae powiedział/a:
Wiem zgrywam się tylko.:rotfl: Choć ludzie wypowiadają się o nim jak o wielkim talencie

A daj mu Panie jak najlepiej ;)
A daj mu Panie jak najlepiej ;)
5 sierpnia 2012, 14:53 [cytuj]
Oby nie xD w końcu może nam nastukać kilka bramek. A tego nie życzę nawet Koreańczykom czy Japończykom
Oby nie xD w końcu może nam nastukać kilka bramek. A tego nie życzę nawet Koreańczykom czy Japończykom
6 sierpnia 2012, 19:55 [cytuj]
Wow...... Ade pokazuje prawdziwą twarz, czy co?

Jeden z naszych kibiców napisał na twitterze do niego, że "może popracowałbyś razem ze mną przez rok, to zobaczyłbyś jak naprawdę zarabia się na twoją tygodniówkę"...
Odpowiedź Ade była dość mocna: " jesteś "shit and stupid" dlatego tyle zarabiasz".........

:bezradny:
Wow...... Ade pokazuje prawdziwą twarz, czy co? Jeden z naszych kibiców napisał na twitterze do niego, że "może popracowałbyś razem ze mną przez rok, to zobaczyłbyś jak naprawdę zarabia się na twoją tygodniówkę"... Odpowiedź Ade była dość mocna: " jesteś "shit and stupid" dlatego tyle zarabiasz"......... :bezradny:
6 sierpnia 2012, 20:13 [cytuj]
Gdzie to przeczytałeś? Bo ja na wszystkich 3 kontach nie widzę żadnego nowego wpisu od stu lat.
Gdzie to przeczytałeś? Bo ja na wszystkich 3 kontach nie widzę żadnego nowego wpisu od stu lat
White Hart Lane was always a place where I felt I belonged
6 sierpnia 2012, 20:29 [cytuj]
Sorki Panowie. Możecie mi wierzyć lub nie, ale londyńskie "Radio 5" przed chwilą podało, że jego konto twitt zostało "hacked".

A przeczytałem to wcześniej na @Sheyiadebayor, które (teoretycznie) jest jego oficjalnym.

Zoolander - spójrz na konto Steve Cresswell @Jakdee - między innymi on również o tym pisze.

A koleś, który zadał to pytanie to Dan Cohen @DCSuperSales, sprawdź sobie jego "time line" jeśli mi nie wierzysz...........
Sorki Panowie. Możecie mi wierzyć lub nie, ale londyńskie "Radio 5" przed chwilą podało, że jego konto twitt zostało "hacked". A przeczytałem to wcześniej na @Sheyiadebayor, które (teoretycznie) jest jego oficjalnym. Zoolander - spójrz na konto Steve Cresswell @Jakdee - między innymi on również o tym pisze. A koleś, który zadał to pytanie to Dan Cohen @DCSuperSales, sprawdź sobie jego "time line" jeśli mi nie wierzysz
6 sierpnia 2012, 20:36 [cytuj]
Ostatnio hakerzy to najłatwiejsza wymówka po palnięciu głupoty.

http://www.pilka.pl/calcioscommese---wloska-federacja-oskarzona-o-rasizm

Bo hakerzy nie mają nic do roboty, tylko włamywać się na facebooka federacji albo twittera jakiegoś gościa. "Shit and stupid" nie używa mózgu, po chwili dzwoni agent i trzeba to odkręcać, bo będą problemy. Najłatwiej powiedzieć, że haker :D

Jeszcze ze 2-3 tępe teksty i "włamania" stracą na wiarygodności.

Ps. Nie napisałem, że nie wierzę. Po prostu chciałem to zobaczyć :)
Ostatnio hakerzy to najłatwiejsza wymówka po palnięciu głupoty. http://www.pilka.pl/calcioscommese---wloska-federacja-oskarzona-o-rasizm Bo hakerzy nie mają nic do roboty, tylko włamywać się na facebooka federacji albo twittera jakiegoś gościa. "Shit and stupid" nie używa mózgu, po chwili dzwoni agent i trzeba to odkręcać, bo będą problemy. Najłatwiej powiedzieć, że haker :D Jeszcze ze 2-3 tępe teksty i "włamania" stracą na wiarygodności. Ps. Nie napisałem, że nie wierzę. Po prostu chciałem to zobaczyć :)
6 sierpnia 2012, 20:40 [cytuj]
Ja też nie wierzę w tego "hakera", jeśli mam być z Tobą szczery ;|
Ja też nie wierzę w tego "hakera", jeśli mam być z Tobą szczery ;|
6 sierpnia 2012, 20:48 [cytuj]
Rozumowanie tego gościa też jest kretyńskie. "Zgódź się na obniżkę, bo i tak zarobisz więcej niż ja przez całe życie, więc co Ci zależy" W ogóle tego nie rozumiem :glupek:
Rozumowanie tego gościa też jest kretyńskie. "Zgódź się na obniżkę, bo i tak zarobisz więcej niż ja przez całe życie, więc co Ci zależy" W ogóle tego nie rozumiem :glupek:
6 sierpnia 2012, 20:58 [cytuj]
Naturalnie się z Tobą zgadzam. Nad intelektem tego chłopca nie ma co się rozwodzić :blee:
Naturalnie się z Tobą zgadzam. Nad intelektem tego chłopca nie ma co się rozwodzić :blee:
7 sierpnia 2012, 19:11 [cytuj]
Moja najwspanialsza narzeczona zrobiła mi dziś niespodziankę ;). Wracam z roboty, a na sofie leży wyeksponowana nowiutka koszuleczka meczowa Under Armour :D (to już piąta w kolekcji ;P). Nie jestem pewien czym zasłużyłem sobie na ten prezencik :mysli:. Ale pewnie tym, iż obiecałem jej kilka dni temu, że w weekend pójdziemy do kina i na kolację. Czasem opłaca się troszkę podlizać :kotek:
Moja najwspanialsza narzeczona zrobiła mi dziś niespodziankę ;). Wracam z roboty, a na sofie leży wyeksponowana nowiutka koszuleczka meczowa Under Armour :D (to już piąta w kolekcji ;P). Nie jestem pewien czym zasłużyłem sobie na ten prezencik :mysli:. Ale pewnie tym, iż obiecałem jej kilka dni temu, że w weekend pójdziemy do kina i na kolację. Czasem opłaca się troszkę podlizać :kotek:
7 sierpnia 2012, 19:28 [cytuj]
tuczi powiedział/a:

Czy aby na pewno obiecałeś jej tylko kino i kolację :mysli::rotfl:
7 sierpnia 2012, 19:38 [cytuj]
jin_tae powiedział/a:

Sam się zastanawiam czy coś mnie ominęło :mysli:. Ale ostatnio nie piłem ...aż tak dużo :D
Sam się zastanawiam czy coś mnie ominęło :mysli:. Ale ostatnio nie piłem ...aż tak dużo :D
7 sierpnia 2012, 22:20 [cytuj]
Mam pytanie z innej beczki a mianowicie co oznacza n17. Czy to jakiś skrót od nazwy stadionu, grup kibicowskich czy co?
Mam pytanie z innej beczki a mianowicie co oznacza n17. Czy to jakiś skrót od nazwy stadionu, grup kibicowskich czy co?
"Veni, vidi, vici" Jestem jaki jestem i dobrze mi z tym
7 sierpnia 2012, 22:21 [cytuj]
Kod pocztowy :muza: a w zasadzie jego początek N17 0AP

Mówiąc/pisząc, że jesteśmy N17, przypominamy światu, że północny Londyn należy do nas :D
Kod pocztowy :muza: a w zasadzie jego początek N17 0AP Mówiąc/pisząc, że jesteśmy N17, przypominamy światu, że północny Londyn należy do nas :D
7 sierpnia 2012, 22:51 [cytuj]
tuczi powiedział/a:

Tak apropo firmy Under Armour, ja pracuję na rynku głównym i przynajmniej raz dziennie widzę jakiegoś turystę chodzacego w koszulce z logiem UA. W Polsce firma (jeszcze?) nie jest popularna, ale za granicą już jak najbardziej, przewija się tylko nieznacznie rzadziej niż nike czy adidas
Tak apropo firmy Under Armour, ja pracuję na rynku głównym i przynajmniej raz dziennie widzę jakiegoś turystę chodzacego w koszulce z logiem UA. W Polsce firma (jeszcze?) nie jest popularna, ale za granicą już jak najbardziej, przewija się tylko nieznacznie rzadziej niż nike czy adidas
7 sierpnia 2012, 23:47 [cytuj]
Wedlug mnie to tylko kwestia czasu jak ludzie w Polsce rzuca sie na Under Armoura. Obecnie nie ma problemu z dostepem na polskim rynku. Sam mam ich roznego rodzaju koszulki, czapki , spodenki i bielizne. Wiem ze sa w wielu przypadkach lepsze niz adidas czy puma.
Wedlug mnie to tylko kwestia czasu jak ludzie w Polsce rzuca sie na Under Armoura. Obecnie nie ma problemu z dostepem na polskim rynku. Sam mam ich roznego rodzaju koszulki, czapki , spodenki i bielizne. Wiem ze sa w wielu przypadkach lepsze niz adidas czy puma
|<  <<  <  12  13  14  15  16    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2024/2025?
1 50%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 50%
2 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 25 Zarejestrowanych użytkowników: 5254 Ostatnio zarejestrowany: trafostacja

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się