Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  13  14  15  16  17    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Hyde Park » Newsy i spam
8 sierpnia 2012, 00:10 [cytuj]
lepsze to to od Kappa?
lepsze to to od Kappa?
Life is short, too short to have fun Life is long, too long to go wrong
8 sierpnia 2012, 15:44 [cytuj]
Dzięki :]
Dzięki :]
"Veni, vidi, vici" Jestem jaki jestem i dobrze mi z tym
8 sierpnia 2012, 16:38 [cytuj]
jin_tae powiedział/a:
lepsze to to od Kappa?

Lubisz Kappa? Ja osobiscie uważam że robi średnie koszulki przy mega drogich cenach (oceniam na podstawie koszulek Romy, i tylko na tym)
Lubisz Kappa? Ja osobiscie uważam że robi średnie koszulki przy mega drogich cenach (oceniam na podstawie koszulek Romy, i tylko na tym)
8 sierpnia 2012, 17:08 [cytuj]
http://www.canalplus.pl/sport/oferta-sportowa

Panowie, głosujemy! Nasz mecz to pewniak na otwarcie, ale nie pozwólmy Analom rozwalić się głęboko w fotelach. Niech cierpią przy relacjach :cwaniak: Swoją drogą drugi mecz i tak jest atrakcyjniejszy.
http://www.canalplus.pl/sport/oferta-sportowa Panowie, głosujemy! Nasz mecz to pewniak na otwarcie, ale nie pozwólmy Analom rozwalić się głęboko w fotelach. Niech cierpią przy relacjach :cwaniak: Swoją drogą drugi mecz i tak jest atrakcyjniejszy
White Hart Lane was always a place where I felt I belonged
8 sierpnia 2012, 17:55 [cytuj]
Zolter powiedział/a:

Poza koszulkami klubowymi nie noszę ciuchów od NIKE ADIDAS KAPPA etc. Tylko buty ale tu przoduje u mnie Puma. Pytam bo moja mama chwali sobie Kappę
Poza koszulkami klubowymi nie noszę ciuchów od NIKE ADIDAS KAPPA etc. Tylko buty ale tu przoduje u mnie Puma. Pytam bo moja mama chwali sobie Kappę
9 sierpnia 2012, 15:37 [cytuj]
http://www.youtube.com/watch?v=hQa7Setip_o&feature=player_embedded#!

Wojciech Pawłowski w wywiadzie dla Udinese Channel "po angielsku" :rotfl: Jedzie w stylu Siary z Killer, jestem rozjebany :rotfl:
http://www.youtube.com/watch?v=hQa7Setip_o&feature=player_embedded#! Wojciech Pawłowski w wywiadzie dla Udinese Channel "po angielsku" :rotfl: Jedzie w stylu Siary z Killer, jestem rozjebany :rotfl:
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
9 sierpnia 2012, 16:01 [cytuj]
varb powiedział/a:
http://www.youtube.com/watch?v=hQa7Setip_o&feature=player_embedded#!

Wojciech Pawłowski w wywiadzie dla Udinese Channel "po angielsku" :rotfl: Jedzie w stylu Siary z Killer, jestem rozjebany :rotfl:

Było już
Było już
9 sierpnia 2012, 16:11 [cytuj]
Walu powiedział/a:
Było już

Przepraszam nie widziałem
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
9 sierpnia 2012, 16:20 [cytuj]
varba powiedział/a:

Lajcik, po prostu mnie to zakłuło w oczy bo ostatnio sam zwróciłeś uwagę Przemasowi który wspomniał o czymś co już sie pojawiło na forum 3 tygodnie wcześniej ;p
Lajcik, po prostu mnie to zakłuło w oczy bo ostatnio sam zwróciłeś uwagę Przemasowi który wspomniał o czymś co już sie pojawiło na forum 3 tygodnie wcześniej ;p
9 sierpnia 2012, 18:23 [cytuj]
Walu powiedział/a:

Nie na forum tylko artykuł na głównej, w najbardziej widocznym miejscu, drobna różnica między nieopisanym linkiem z YouTuba
Nie na forum tylko artykuł na głównej, w najbardziej widocznym miejscu, drobna różnica między nieopisanym linkiem z YouTuba
9 sierpnia 2012, 19:49 [cytuj]
Kur... mać świat się stacza. Schodzi na psy :|
9 sierpnia 2012, 20:00 [cytuj]
jin_tae powiedział/a:

A Ty co? Świątecznej "brymuchy" już popróbowałeś?
Can't Smile Without You!!!
10 sierpnia 2012, 16:27 [cytuj]
Walker, Defoe, Livermore i Caulker powołani na towarzyski mecz ze Szwajcarią, wygląda mi to na gruntowny przegląd kadr bo dla ostatniej dwójki jeszcze chyba za wcześnie (Livermore raczej nigdy nie wskoczy na odpowiedni poziom) a Defoe przegrywa z Rooney'em, Welbeck'iem, Sturridgem'm, może ewentualnei powalczyć o 4 miejsce z Carrol'em. Kyle jak najbardziej, za 2 lata będzie już lepszy od Johnsona (jeśli jeszcze nie jest) więc powinien teraz regularnie grać w reprezentacji.
Walker, Defoe, Livermore i Caulker powołani na towarzyski mecz ze Szwajcarią, wygląda mi to na gruntowny przegląd kadr bo dla ostatniej dwójki jeszcze chyba za wcześnie (Livermore raczej nigdy nie wskoczy na odpowiedni poziom) a Defoe przegrywa z Rooney'em, Welbeck'iem, Sturridgem'm, może ewentualnei powalczyć o 4 miejsce z Carrol'em. Kyle jak najbardziej, za 2 lata będzie już lepszy od Johnsona (jeśli jeszcze nie jest) więc powinien teraz regularnie grać w reprezentacji
10 sierpnia 2012, 17:59 [cytuj]
Walu - w Szwajcarii, ale z Włochami grają :>

Akurat jak się spojrzy na powołania to Caulker ma spore szanse na występ w meczu z Włochami. Walker też powinien zagrać od pierwszej minuty. Gorzej z Defoe i Livermore, raczej na występ od początku nie mają szans. Ale miło, że doceniono naszych młodych Kogutów :)
Walu - w Szwajcarii, ale z Włochami grają :> Akurat jak się spojrzy na powołania to Caulker ma spore szanse na występ w meczu z Włochami. Walker też powinien zagrać od pierwszej minuty. Gorzej z Defoe i Livermore, raczej na występ od początku nie mają szans. Ale miło, że doceniono naszych młodych Kogutów :)
10 sierpnia 2012, 19:25 [cytuj]
http://www.sadistic.pl/tony-hibbert-pierwszy-gol-vt131495.htm

:rotfl:
http://www.sadistic.pl/tony-hibbert-pierwszy-gol-vt131495.htm :rotfl:
White Hart Lane was always a place where I felt I belonged
10 sierpnia 2012, 20:19 [cytuj]
Eidur powiedział/a:
Walu - w Szwajcarii, ale z Włochami grają :>

Racja, moja pomyłka ;)

Fajny ten filmik Zoolander :rotfl:
Racja, moja pomyłka ;) Fajny ten filmik Zoolander :rotfl:
10 sierpnia 2012, 20:59 [cytuj]
tuczi powiedział/a:

Nie... zadzwoniła do mnie mama z wiadomością że zamordowali jej koleżankę z pracy. Prawdopodobnie mąż...
Nie... zadzwoniła do mnie mama z wiadomością że zamordowali jej koleżankę z pracy. Prawdopodobnie mąż
11 sierpnia 2012, 13:52 [cytuj]
Będzie liga typerów w tym sezonie?
Będzie liga typerów w tym sezonie?
www.instagram.com/spursmaniak
11 sierpnia 2012, 14:31 [cytuj]
No cóż, przykra sprawa Jin. Świat jest pełen świrów, niestety...
No cóż, przykra sprawa Jin. Świat jest pełen świrów, niestety
11 sierpnia 2012, 14:36 [cytuj]
Byłem wczoraj na meczu naszych SpursXI z Southend. Wynik 6-0 naturalnie cieszy, ale z tego wszystkiego najbardziej nastawiła mnie optymistycznie ich gra. Hat-trick Kane to jedno, bramka Couli to był majstersztyk, a postawa Carrolla i Townsenda kończy piękne dzieło. Miło było na to patrzeć. Nie mogę dziś mówić, bo darłem się dość solidnie i do tego mam "lekkiego" kaca, ale było warto heh. Żeby tak nasza pierwsza drużynka grała :muza:
Byłem wczoraj na meczu naszych SpursXI z Southend. Wynik 6-0 naturalnie cieszy, ale z tego wszystkiego najbardziej nastawiła mnie optymistycznie ich gra. Hat-trick Kane to jedno, bramka Couli to był majstersztyk, a postawa Carrolla i Townsenda kończy piękne dzieło. Miło było na to patrzeć. Nie mogę dziś mówić, bo darłem się dość solidnie i do tego mam "lekkiego" kaca, ale było warto heh. Żeby tak nasza pierwsza drużynka grała :muza:
|<  <<  <  13  14  15  16  17    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2024/2025?
1 50%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 50%
2 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 30 Zarejestrowanych użytkowników: 5254 Ostatnio zarejestrowany: trafostacja

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się